A true love story - chapter 76

- Vi möts på torget nära ditt hus om en timma, ringer du polisen dödar vi henne. Förstår du det? Om du inte tar med dig pengarna dödar vi dig också förr eller senare. Inom 2 dagar ska vi ha pengarna, annars är ni körda.

Mannen la på och innan han la på hörde man Justin skrika något, vad vet jag inte. Hoppas allt löser sig, jag har aldrig varit såhär rädd.. aldrig.



Jag försökte lyssna på vad mannen och hans kompis pratade om, han verkade vara snällare än mannen som jag spottade på. 

- Haha, den där bieber tror att vi kommer låta tjejen gå.
- Hon har egentligen inte gjort någonting, om vi får pengarna kan vi väl låta henne gå. Sa den andra killen svagt.
- Vi får se, bara han ger oss pengarna så!

Den andra killen, kompisen till mannen, han darrade på rösten när han pratade med den dumma mannen. Undra varför. Han kanske var i underläge så som jag är just nu, fast mannen slog inte honom.. Dem kom ut till rummet och den snälla killen satte på sig luvan snabbt, det enda jag hann se var att han hade lockigt hår. Han var väldigt kort och såg ut att vara i 16-17 års åldern. Den äldre dumma mannen var stor, tjock, man såg att han hade skägg och såg ut att vara i 40 års åldern. 

- Ta loss repet runt hennes händer! Vi har snackat med bieber på sms och han kommer om en halv timma till torget med pengarna, eller det får vi hoppas för annars måste vi göra någon illa. Det vill vi väl inte? 

Den unga killen kom och tog loss repet runt mina händer och jag märkte att han skakade. Jag vände mig om med tårarna i ögonen och kollade in i hans ögon. 

- Jag kommer inte röra dig, jag lovar! Jag vill inte göra det här, men jag blir illa tvungen till det. Viskade han till mig när den stora mannen hade gått ut.

Vi gick ut till bilen sakta och när vi väl kom ut sa killen att han blev tvungen att vara lite aggressiv mot mig och att jag skulle spela med, för han ville inte göra illa mig. Vi satte oss i skåpbilen och körde in mot torget. Jag blev tvungen att ha på mig en ögon bindel för att inte få se vart någonstans vi var. 

När vi kom till torget stod Justin och Kenny där och kenny höll i en väska. Tyvär kunde dem inte se oss för det var svarta rutor och vi kom en annan väg. Mannen gick sakta ut och killen väntade med mig och tog av mig repet runt händerna som han blev tvungen att spänna fast igen förut. 

- Kalla mig Oscar förresten och du kommer klara dig! Jag lovar dig. Jag skulle aldrig röra någon som dig, du är för söt och oskyldig. Sa han med ett osäkert svagt leénde.
- Tack så mycket! Jag vet inte hur jag ska kunna tacka dig, tack verkligen!
- Det är okej, tidigare har jag fått göra saker jag verkligen ångrar mig men om jag skulle röra dig skulle jag aldrig förlåta mig själv, du påminner för mycket om min flickvän som dog för ett år sen.

Jag la handen på hans axel och sa att det var okej och sa tack än en gång.


Lyssna samtidigt! Justin och Sanna's låt som man får se senare i texten.

Mannen där ute som mötte Kenny och Justin ringde nu till Oscar och bad oss att komma ut. Vi klev ut ur bilen och jag sprang det fortaste jag kunde till Justin och kramade honom hårt. När vi kramats tog han händerna om mitt ansikte och jag kollade ner. Han lyfte mitt huvud det uppåt och han såg min blåtira och min spruckna läpp.

- Förlåt att jag utsatte dig för det här, förlåt älskling! Jag kommer aldrig förlåta mig själv, det kommer ta tid. Förlåt för det jag nu tänker göra och vad som än händer så ska du veta att jag älskar dig! Sa Justin med tårarna i ögonen.

Innan jag hann svara släppte han taget om mig och sprang efter mannen som var några meter bort. Innan jag hann vända mig om hördes ett skott.

Jag vände mig om och såg hur Justin stod helt stilla i några sekunder och vände sig sakta om mot mig. Jag såg hur en blodfläck från hans mage blev allt större och större. Innan jag hann springa fram till honom föll Justin sakta och hårt mot den kalla snön.

- JUUUUUUUUUUUUUUSTIN!!!!!!!!!! Skrek jag och grät.

Kenny och jag sprang det fortaste vi kunde till Justin. Kenny bar upp honom sakta och försiktigt i famnen till bilen och jag höll hårt om Justins kalla hand. Jag kollade på hans tröja där blodfläcken var över hela magen.

- Förlåt Sanna! Jag älskar dig. Sa justin med svag röst
- Justin! du måste hålla dig vaken? Förstår du det? Lämnar du mig har jag inget värt att leva för, fattar du? Du är mitt liv, mitt allt! Kommer du ihåg våran låt? frågade jag för att försöka få honom att prata med mig.
- Hur.. ska jag kunna glömma? ''Forever Young''. Jag kommer inte klara det här. det gör för ont. Sa Justin svagt med tårarna i ögonen.
- Vad gjorde vi till den låten? 
- Vi .. dansade i ditt rum bara några dagar efter att vi blev.. ttttillsammans. Sa Justin med svagare röst än tidigare.

Jag såg hur han slöt sina ögon och jag slog till honom hårt på kinden då han öppnade ögonen igen.

- FATTAR DU? VI SKA GIFTA OSS, SKAFFA BARN, BO I VÄRLDENS FINASTE HUS! Du ska inte lämna mig, hör du det? Sa jag och störtgrät.
- Jag försöker, tro mig Sanna, jag försöker. Sa Justin darrande och höll ena handen om sin mage och andra i min hand.

Jag lutade mig över honom och kramade honom och gav honom en lätt kyss som jag märkte att han inte besvarade, han var för svag. 

- KENNY ÅK FORTARE! Han kommer inte klara det. Skrek jag och tårarna bara forsade.

Jag märkte hur Kenny gasade hårt och Justin blev bara allt kallare och kallare. Han stängde ögonen igen och jag slog honom lite löst då han vaknade igen. Jag märkte hur han försökte klämma min hand hårt men han hade inte kraften till det. Han kollade in i mina ögon och jag såg hur ledsen han var över att jag grät.

- Förlåter du mig?
- Om du lämnar mig förlåter jag dig aldrig! Du kommer inte lämna mig, jag älskar dig mest och våga bara inte lämna mig för jag skulle aldrig klara av det. Sa jag och grät värre än förut.
- Någon gång måste du förlåta mig. I love you.

Innan han stängde ögonen fällde han en tår och jag kände hur hans grepp om min hand blir allt svagare och svagare. 

------------------------------------------------------------------
Is this the end? Ska den sluta såhär eller ska vi fortsätta? Det är upp till er läsare! KOMMENTERA vad ni vill! Vi har trots allt kommit 76 långa kapitel.. eller ska vi nå över 100?

Och nu vill jag verkligen att ALLA ska kommentera något.. vi har skrivit 76 kapitel till er och kan såklart tänka oss att skriva mer! För vi har mer planerat men vi vill bara veta vad ni tycker/vill :)

Kommentarer
Postat av: anna

ooohnoooo, omb han kan inte döö :OOO mer mer mer fort fort fort :OOOO :DDDD

2010-12-08 @ 23:08:44
Postat av: Emma

Neeeeeeeeeeej!!! Han får inte dö :'( </3

2010-12-08 @ 23:09:17
URL: http://sweathearts.blogg.se/
Postat av: Lindah

NEEEEEEEEEEEEEJ! NEEEEEEEEEEEEEEEJ! NEEEEEEEEEEEEEJ! SLUUUUTA!!! HAN SKA ÖVERLEVA, OMB PAAAANNNIIIIIK!!!

2010-12-08 @ 23:10:56
Postat av: emelie

NEJ DET ÄR INTE SLUTET!!! MEEEEEEEEEER!!!! OMG MEEEEEEEEEER!!!

2010-12-08 @ 23:11:19
URL: http://emeliiemeijer.blogg.se/
Postat av: Anonym

MER FÖR HELVETE !

2010-12-08 @ 23:13:46
Postat av: jasmin

neeeeeeeeeej vad snackar ni om ? :O nej det får itne vara slut kom igen det e skit braaa han får itne döö :(

2010-12-08 @ 23:14:38
URL: http://justindrewbieberswe.blogg.se/
Postat av: ebba :) galet justin bieber fan

NEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAN MÅSTE ÖVERLEVA!!!!!!!!!!!! DEN FÅR INTE SLUTA SÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MEEEEEEEER!!!!!!!!!!!!!! HAN MÅSTE ÖVERLEVA OCH DOM SKA GIFTA SIG!!!!!!!!!!!!!!!!!! OCH SKAFFA BARN OCH ALLT!!!!!!!!!! NI FÅR INTE GÖRA SÅ HAN DÖR!!!! JAG ÄLSKAR DENNA NOVELL OCH DEN KAN BARA INTE SLUTA SÅ !!!! SNÄÄLLAAA, LÅT DEN SLUTA BRA!!!!!!!!!!

2010-12-08 @ 23:16:27
URL: http://ebbaaasworld.blogg.se/
Postat av: Sanna

NEEEEJ!!!

han får inte dö!!

2010-12-08 @ 23:18:46
Postat av: pm

NEEEEEEEJ! Han måste klara sig! <3 MEEEEEEEEER!<3

2010-12-08 @ 23:26:02
Postat av: Julia

omg, jag sitter här och störtbölar ;(

sjukt bra skrivet!!

2010-12-08 @ 23:28:40
URL: http://lundbergjulias.blogg.se/
Postat av: Ida

omgosh du fattar inte hur mycket jag gråter !

men han mååååååste överleva , det kan inte sluta såhär !!!!

asså jag gråter fortfarande ... :'(

2010-12-08 @ 23:34:11
Postat av: Vanessa

Han får inte dö !!!

2010-12-08 @ 23:35:36
URL: http://vanessay.blogg.se/
Postat av: Fatbardha

OMB!!

Detta är den bästa novellbloggen jag har läst... att få mig fälla tårar omg.. ingen blogg har fått mig göra det INGEN!!!! man är verkligen så inne i novellen så att man tror att det händer i verkligenten..!! han får inte dö! GOSH LOVE THIS BLOG! <33333

Massor av kramar<3

2010-12-08 @ 23:49:17
URL: http://thefanofjustinbieber.blogg.se/
Postat av: ANGELICA

NEJ HAN FÅR INTE DÖ!!!!! SNÄLLA!!!!!!!!

2010-12-08 @ 23:51:30
Postat av: stina

HAN KAN INTE DÖ. FORTSÄTTTTTTTTTTTTTTTTTT, jag gråter :(:(:( <3<33<

2010-12-08 @ 23:56:48
Postat av: JB STORY

SHIT JAG GRINAR IHJÄL MIG!!!! HAN FÅR INTE DÖ. SHIT

2010-12-08 @ 23:58:04
URL: http://belieberstorys.blogg.se/
Postat av: tinne

NEJNEJNEJ HAN FÅR INTE DÖ HELLER!

2010-12-08 @ 23:59:51
Postat av: yasmin

nej , han ska inte dö !

haha , det ska vara ett friggin lyckligt slut :(

2010-12-09 @ 00:00:25
Postat av: REBECCA SVENSSON.

men nej !! han måste överleva !!!!

2010-12-09 @ 00:05:56
URL: http://rebeccasvenssonn.blogg.se/
Postat av: alice <3

ni anar inte hur mycket jag gråter, ligger i min säng helt söndergråten. de kan inte sluta såhär, de fååår inte sluta såhär! ni måste skriva vidare och han måste överleva...låten och allt vad så bra till shit asså när jag började läsa denna bloggen trodde jag aldrig att den skulle beröra så mycket att jag skulle ligga i min säng helt förstörd. även om ni inte vill fortsätta så måste ni iaf skriva ett sista inlägg om när han dör.

<3

2010-12-09 @ 00:09:28
Postat av: Anonym

OM HAN DÖR NU SKA JAG LETA UPP ER OCH DÖDA ER! FATTAR NI DET?!

DET HÄR ÄR VÄRLDENS BÄSTA NOVELL OCH NI SKA SKRIVA MÅNGA KAPITELL TILL!

HAN SKA ÖVERLEVA, DOM SKA ÅKA HEM, DOM SKA KOPPLA AV, DOM SKA MYSA PRECIS SOM FÖRUT, DOM SKA LEVA LIVET, DOM SKA VARA SÖTNÖTIGA, DOM SKA GIFTA SIG, SKAFFA BARN OCH SOM NI SKREV, FLYTTA IN I VÄRLDENS FINASTE HUS. AND SO ON AND SO ON.

SORRY FÖR MIN DAMPKOMMENTAR MEN OM NI SLUTAR NU SÅ BLIR JAG VÄLDIGT BESVIKEN!!!!

FORTSÄTT!!!!!!!!!!!!

VÄRLDENS BÄSTA NOVELL ÄR DET HÄR!!!

2010-12-09 @ 00:11:55
Postat av: ebba :)

NEEEEEJ!!! NI KAN SKRIVA ÖVER HUNDRA!!!! DEN FÅR INTE SLUTA SORGLIGT!!! DÅ KMR HELA MIN DAG FÖRSTÖRAS!!! JAG ÄLSKAR ERAN NOVELL!!!!

2010-12-09 @ 01:02:41
Postat av: Maria

Shiit! Han måste ju överleva!!!:o:o<3<3

2010-12-09 @ 01:17:49
Postat av: madde

NI FÅR INTE SLUTA NU! ANNARS DÖR JAG! JUSTIN MÅSTE JU ÖVERLEVA!

2010-12-09 @ 06:20:55
URL: http://justindblove.blogg.se/
Postat av: Jessicaaa

MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!!!

2010-12-09 @ 06:42:13
Postat av: TOVA

OMB!!! Han får inte dö!! Ni sa att ni hade planerat nyår också! Det har inte blivit nyår än så han kan juh inte dö!! Om han dör som börjar jag gråta!! <33

När jag läste det här kapitlet blev jag alldeles skakig!!! Ni måste fortsätta skriva! Snälla snälla snälla snälla!!!!!! <333 Denna novell är den bästa jag någonsin läst!!!!!!!

2010-12-09 @ 06:47:09
URL: http://bieberdream.blogg.se/
Postat av: neej

neej ni får inte sluta. han fååår inteee döööö

2010-12-09 @ 06:58:02
Postat av: Anonym

MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER NI FÅR INTE SLUTA SKRIVA! :) FATTAR NI DET!!!! :D<3

2010-12-09 @ 06:59:06
Postat av: :'(

Neeeeeeeeeeej, han får inte dö!! :'(

fortsättning!!

2010-12-09 @ 07:01:36
Postat av: Astrid

MEEEEEEEEEEER !!!!!!!!!!

2010-12-09 @ 07:02:15
Postat av: Anonym

HAN MÅSTE KLARA SIG !!!!!!

2010-12-09 @ 07:09:06
Postat av: Anonym

NEEEEEEEJ, OTROLIGT BRA NOVELELLLL!! SKRIV MERERRRRRRRER JAG ÄLSKAR DEN, OCH TYP GRÅTER SJÄLV ...

2010-12-09 @ 07:15:12
Postat av: Nea

Neeej, den får inte sluta nu :O måste fortsätta lååååååångt :D

2010-12-09 @ 07:18:55
URL: http://belibersonly.blogg.se/
Postat av: C H A L L I E

fortsätt och sluta inte med den hära måste ju veta vad som händer med Justin!

2010-12-09 @ 07:20:42
URL: http://charlottekristoffersson.blogg.se/
Postat av: Linnéa

NOOOOOOOOO Han kan ju inte bara dö sådär :O :(

2010-12-09 @ 07:29:28
URL: http://musikochfoto.blogg.se/
Postat av: Elin

Han får absolut inte dö! Skriv MER!!!

2010-12-09 @ 07:32:13
Postat av: sara

han får inte dö nej nej nej! det går inte!meer snälla fortsätt upp till meeeer en 100 fattar ni!? ni är gryma jag lovar! fortsätt!!!!

2010-12-09 @ 07:35:00
Postat av: Frida

Snälla skriv mer! Nå över hundra!!! Snälla. Ni skriver helt underbart. :D

2010-12-09 @ 07:39:24
Postat av: becca

OMG OMG OMG !!!!

hahah jag började fan gråta !!!!!

2010-12-09 @ 07:39:30
Postat av: Anonym

den ska absolut inte sluta sähäär !!

2010-12-09 @ 07:48:58
Postat av: Clara

inte döö! :o Börja nästan gråta fan :o Och om den ska sluta måste det va jätte sorligt slut så man får gråta mycket !!!!! :O :)

2010-12-09 @ 07:56:43
URL: http://claran.blogg.se/
Postat av: Anonym

Justin måste klara sig... Men sen kan ni typ ha så här ett kapitel typ 5-8 år efter och då kan dom vara gifta skaffat ett barn och typ sånt så får ni ett bra slut på den och sen börja på en ny... Älskar eran blogg och novell!!! ;)

2010-12-09 @ 08:00:32
Postat av: bella

oh my gooooshh!

det får inte sluta såhär!... började gråta floder!

ni är verkligen duktiga., ni får bara inte sluta nu!

justin får inte dö!!

sanna,,, hon får inte förkora justin!

allt jag säger är meer!<33

2010-12-09 @ 08:02:33
Postat av: Jaqueline

PANIK helvete började fan gråta typ! Klart den inte ska sluta... MEEER :O <3

2010-12-09 @ 08:05:23
URL: http://nobigdealbitch.blogg.se/
Postat av: sofia

sluta inteeee!!!!!!!!! han måste överleva!!! :'( :D <3 <3

2010-12-09 @ 08:07:03
URL: http://musikochfoto.blogg.se/
Postat av: matilda

snälla fortsätt skriv!

jag lipade sista delan, han måste klara sig och novellen kan inyte sluta så här. Snälla fortsätt :)

2010-12-09 @ 08:07:35
URL: http://claesso.blogg.se/
Postat av: minar

MEEER, SKRIV MER ÄN 100 STYCKEN. DEN EEE BÄÄÄST !!!! :D NI E BÄSST

2010-12-09 @ 08:09:16
Postat av: Justin Bieber novell blogg

1000 till :) och han får inte dö!

2010-12-09 @ 08:16:12
URL: http://justindrewstories.blogg.se/
Postat av: STELLA

NEJ FORTSÄTT PÅ DENNA!

2010-12-09 @ 08:16:28
Postat av: Anonym

Åh mer snälla, jag klarar inte av livet om ni inte fortsätter!Haha okej överdrivet men asså snälla..

2010-12-09 @ 08:33:22
Postat av: Anonym

Fortsätt på denna !!!!!!!! Den e värklicen bäästtt Asså shit kan verkligen i inte sluta väntar på nya kapitel hela!!! dan

2010-12-09 @ 08:53:35
Postat av: FRIDA

NEEEEEEJ DEN FÅR INTE VA SLUT OCH HAN FÅR INTE DÖÖÖÖ!!!! ;OOOO

2010-12-09 @ 09:02:43
Postat av: Sofia<3

OMB han får inte dööö!!!! Btw skriv myyycket meeeeer!!! Annars vet jag inte vad jag ska göra ;O älskar er och novellen<3

2010-12-09 @ 09:06:17
Postat av: FRIDA

neeej det får inte sluta!! :( fortsätt!! ni skriver såå jävla bra!!!:D<3

2010-12-09 @ 09:24:07
Postat av: Laura

O-M-G!! Fortsätt!!! Han kan inte dö!!

2010-12-09 @ 09:26:14
URL: http://fevrierkid.blogg.se/
Postat av: Nada

OMG ni får inte sluta sitter här i skolan och skakar det måste bara få ett lyckligt slut när de gifter sig och får barn och ett eget hus.... Det ska va det lyckliga slutet

2010-12-09 @ 09:26:35
URL: http://Mileytwilightlover.bloggplatsen.se
Postat av: Amanda

härregud!! den kan inte sluta såhär!!!! så jävla bra!!

2010-12-09 @ 09:29:33
URL: http://amandinhaa.blogg.se/
Postat av: amanda

foooooooooooooortsäääääääääätt! den är s¨himla bra jag skulle inte överleva en dag till om ni slutade skriva!!

2010-12-09 @ 09:38:45
Postat av: amanda

OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!! NI MÅSTE FORTSÄTTA!!!!!!!!!!!!!

2010-12-09 @ 09:41:38
URL: http://aamandaolivia.devote.se
Postat av: sara

NI FÅR VERKLIGEN VERKLIGEN IVERKLIGEN INTE SLUTA SKRIVA, DET KAN INTE SLUTA SÅHÄR!!!!!! VÄRLDENS BÄSTA BERÄTTELSE!!

2010-12-09 @ 09:42:48
URL: http://saraamariaa.blogg.se/
Postat av: Hannah

NEEEEJ! FORTSÄTT !!!!!

2010-12-09 @ 09:42:58
URL: http://llifebyhannah.devote.se
Postat av: Julia

det kan inte vara slut nu över hundra han får inte dö:(

2010-12-09 @ 09:53:35
Postat av: Anonym

NOOOO THIS CANT BE THHEEE END :'((((((((((((((

2010-12-09 @ 10:04:17
Postat av: ida.

Helt underbara noveller ..men det får verkligen inte sluta såhär !!

2010-12-09 @ 10:11:49
Postat av: Tilde

Ni får verkligen inte sluta!! meeer

2010-12-09 @ 10:14:08
Postat av: ronja

Fan nu gråter jag också! Han får inte dö! Ni måste skriva mer! Den här novellen är det bästa som jag har läst! SNÄLLA fortsätt!

2010-12-09 @ 10:31:11
Postat av: Sandra

NI MÅSTE FORTSÄTTA! :)

2010-12-09 @ 11:00:04
Postat av: josefine

NNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ !!!! förfan!!! han får ju inte dö!!!!!!!!!! och ni får inte sluta nu!!!!!!

om ni vil ha förslag, så kan det ju typ vara.. hmm jag vet inte x) men typ han är en på miljonen som klarar sig, men han gör det . och blablabla jag vet inte ! bara han inte dör !!!!!! och fortsätt skriv förfan!!!!!!! xD

2010-12-09 @ 11:10:35
URL: http://josefinerosto.blogg.se/
Postat av: :D

Neeeej, han får inte döö!!!! Ni måste fortsätta!!

2010-12-09 @ 11:10:49
Postat av: Erica

Den får absolut inte sluta så här!!! :'( det ni skriver känns så verkligt! Det ska vara ett bra slut!!



Han får inte dö!!!!

2010-12-09 @ 11:11:33
Postat av: justinsjulija

F O R T S Ä T T ! ! !

2010-12-09 @ 11:47:41
URL: http://mathildaochjulija.blogg.se/
Postat av: Melissa bieber

JA DÖRRRRRR DET HÄR KAN INTE HÄNDA JUSTINN ? NI MÅSTEEEEEEEE FORSÄTTA SNÄLLA <333333333333333333

2010-12-09 @ 11:58:14
Postat av: Emma

Neeeeeej,,,,han får inte dö!!! Snälla fortsätt!!!??? :'(

2010-12-09 @ 12:01:21
Postat av: Anonym

HAN FÅR INTE DÖ!!!!

FORTSÄTT LÅT DEN SLUTA LYCKLIGT!!!

SNÄLLA MER AVSNITT!!!!!

2010-12-09 @ 12:01:31
Postat av: Anonym

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ DÖÖ INTE

2010-12-09 @ 12:02:51
Postat av: Amanda

NEEEj, den får inte sluta nu den är sjukt bra!!!! Och ni är super duktiga på att skriva! :)

2010-12-09 @ 12:12:38
URL: http://amandabydens.blogg.se/
Postat av: Nejra

Snälla skriv mer (:

2010-12-09 @ 13:16:03
Postat av: emira

MEEEEEER MEEEEER MEEEEER!!!!!!! :D :D :D!!!

2010-12-09 @ 13:40:42
URL: http://emirra.blogg.se/
Postat av: cajsa

Seriöst! jag satt och grina när jag satte på låten och läste det under :'( Det får inte vara slut. Den är skit bra. Fortsätt, mer, MOOOOORE! :D ♥

2010-12-09 @ 14:13:23
URL: http://snicks.blogg.se/
Postat av: oliviaa

men shit jag satt och grina när jag lyssnade och läste! Han får faaaan inte dö!!!! fortsätt

2010-12-09 @ 14:15:51
Postat av: Anonym

nnneeeeeeeejjj sluta inte skriva!

2010-12-09 @ 14:16:31
Postat av: Bella

Den Får INTE ta slut och han får verkligen inte DÖ!!! <33333

2010-12-09 @ 14:25:13
Postat av: P & C

SLUTA INTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VI KLARAR OSS INTE URAN ER OCH BIEBERDREAM.......................... SNÄLLA :'(((((((((((((((((((((((((((((((............................

2010-12-09 @ 14:29:06
Postat av: corinne

FORTSÄTT !!!!!

2010-12-09 @ 14:46:05
URL: http://corinnemartinsson.blogg.se/
Postat av: jjuliahultberg :)

NEWEEEEEEJ sluuuuuuta inte skriva ! ni är bääääst på det. fortsätt ända upp till 100 och ööööver !!!!<3

2010-12-09 @ 14:46:17
URL: http://jjuliahultberg.blogg.se/
Postat av: Maria

Ni FÅR inte sluta, det skulle bara bli tragiskt då :( Älskar denna här ju

2010-12-09 @ 14:46:59
Postat av: Anonym

asså nej ni får itne sluta det e skit sp¨åännande och as bra kom igen ge er nu ni får inte sluta blogga

2010-12-09 @ 14:48:02
Postat av: svedin

jag tkr att hon ska vara gavid utan att dom vet ngt.

sen ligger justin i koma länge,typ ett år eller något. Sen när han vaknar upp får han veta att dom har ett barn tsm.

2010-12-09 @ 14:48:44
Postat av: Anonym

jag satt i skolan och började tjuta seriöst, om det slutar nu så dör jag.. HAN FÅR INTE DÖ, SNÄLLA SLUTA INTE SKRIVA SNÄLLA!!!!!!!!!!!!

2010-12-09 @ 14:53:28
Postat av: alice

om ni inte fortsätter kommer jag att dö!!! jag kommer verkligen dö...

2010-12-09 @ 15:00:15
URL: http://justinbieebs.blogg.se/
Postat av: Thihi

Okej, jag ska vara ärlig, jag grät när jag läste detta x'''D

MER FORT!

2010-12-09 @ 15:08:39
URL: http://nananat.blogg.se/
Postat av: V

Fy vad bra, man blir helt tårögd. Han får inte dö :'( Fortsätt skriv för den är så bra!!!

2010-12-09 @ 15:11:48
Postat av: Anonym

NEEEEEEEEEEEEJJJJ!!! HAN FÅR BARA INTE DÖ! :'((

2010-12-09 @ 15:18:14
Postat av: Anonym

NEEEEEJ!! han får inte dö!

2010-12-09 @ 15:29:57
Postat av: Becka

Faen heller!Det får INTE,INTE,INTE sluta såhär.Justin kan ju inte dö!Om ni slutar den såhär så är ni korkade,ehm idiotiska klsntskallar xDHaha!

Men seriöst,ni får inte avsluta såhär!

2010-12-09 @ 15:36:37
Postat av: Anonym

asså ni kan ju inte döda justin!

2010-12-09 @ 15:39:57
Postat av: Anonym

mera

2010-12-09 @ 15:40:55
Postat av: ,,

SKRIV MERA! ni borde bli författare eller nå, läser varje dag och de ni skriver är så j*vla bra !!!!! ni ska berkligen skriva ööööver 100 !!

2010-12-09 @ 15:42:28
Postat av: Emma

NEJ HAN FÅR INTE DÖ! SNÄLLA SKRIV MEEER!

2010-12-09 @ 15:49:04
URL: http://emmaslivitext.blogg.se/
Postat av: Anonym

JAAAA meerr ! OCH NEEEJ HAN FÅR INTE DÖÖÖ!

2010-12-09 @ 15:50:32
Postat av: Sofie

neeeeeej den är skit bra :D <3

2010-12-09 @ 15:52:25
URL: http://sofiestalros.blogspot.com
Postat av: tess

OMG, MER :O <3

2010-12-09 @ 15:53:29
Postat av: ida.

HAN MÅSTE ÖVERLEEVA! MER ! :D <3

2010-12-09 @ 15:54:19
URL: http://youknowiidaa.blogg.se/
Postat av: Esther

den får inte sluta, jag älskar denhär novellen;)

MEEER!!

2010-12-09 @ 15:57:57
Postat av: Nora

SNÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLLLLLLLLLAAA FORSÄTT SKRIVA, ni e fan bäst måste veta vad som händer snälla fortsätt skriv<333

2010-12-09 @ 16:01:10
Postat av: :)

Han får inte dö, fortsätt skriva:)

2010-12-09 @ 16:03:30
Postat av: Nea

Meer!

2010-12-09 @ 16:07:31
URL: http://diaryoflinnea.blogg.se/
Postat av: Clara

NEEEEEEEEEEEEEEEEEJ NI FÅR INTE SLUTA SKRIVA DEN HÄR!!!!!!!!! HAN FÅR INTE DÖ!!!! SKRIV MER FÖRESTEEEEEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SKITBRAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!

2010-12-09 @ 16:10:29
URL: http://baraclaraas.blogg.se/
Postat av: neda

Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer snälla jag älskar värkligen de här bärettelserna :) snälllla meeeeeeeeeeeeeeeer över 10000000 haha okej :)

2010-12-09 @ 16:11:22
Postat av: Patricia

MEEEEER HAN MÅSTE LEVA !!!!!! :')

JÄG GRÄT NÄR JAG LÄSTE !!

2010-12-09 @ 16:14:23
URL: http://loveestory.blogg.se/
Postat av: Anonym

OMG MER!

ÖVER 100

2010-12-09 @ 16:16:17
Postat av: linn

Omg, sjukt bra skrivet! Ni får bara inte sluta, skriv meeeer !!!

2010-12-09 @ 16:19:33
Postat av: Anonym

NOOOOOOOOOOOOO!! THIS CAN'T END LIKE THIS!!! I LOVE THIS STORY!! SNÄLLA FORTSÄTT!!!

2010-12-09 @ 16:27:35
Postat av: sannalundberg

Seröst! alla vi läsare älskar verkligen novellen och den får inte bara sluta såhär! jag vill ha flera hundra kapitell till!! Vi kanske kan nå över 200 till ockmed!?!?!:') Men den får bara inte sluta nu!!<3

2010-12-09 @ 16:34:41
URL: http://sannalundberg.blogspot.com
Postat av: sannalundberg

Seröst! alla vi läsare älskar verkligen novellen och den får inte bara sluta såhär! jag vill ha flera hundra kapitell till!! Vi kanske kan nå över 200 till ockmed!?!?!:') Men den får bara inte sluta nu!!<3

2010-12-09 @ 16:35:35
URL: http://sannalundberg.blogspot.com
Postat av: Anonym

SKRIVER DU INTE MER BLIR JAG SUR SOM HELVETE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

2010-12-09 @ 16:35:37
Postat av: Mineh

snälla, jag började serriöst gråta!

det får inte vara över!

han måtse klara sig!



mer kan ni! ;)



älskar denna blogg! :)

2010-12-09 @ 16:38:18
URL: http://mminehh.blogg.se/
Postat av: alice din b-vän fanny

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJ nje nej nej nej nje om ni slutar sådääärrr så dödar jag er okej ????? ! :O:O:I;I;I fortsättt nu !!!!!! jah gatar dig annars !! följer inte med till rgypetn iget !!!!!! sluta !!!!!!!! fortsätt nu de ska gifta sig !!!

2010-12-09 @ 16:40:31
Postat av: FRIDA

neeeeej!! det får inte sluta!! :( :( meer ni skriver såå jävla bra!!:D<3 och novellen är såå bra!!

2010-12-09 @ 16:42:34
Postat av: Mickis

Asså fan jag började fan stor lipa så ni ska Absolut inte sluta FATTA DET :'(

2010-12-09 @ 16:46:13
Postat av: Julia

Neej, inte slutet meeeeeeeer ;) ^^,

2010-12-09 @ 16:46:42
URL: http://thediaryofmagic.blogg.se/
Postat av: Sofia

Mer mer MER!!!!!

2010-12-09 @ 16:50:51
URL: http://solsofia.blogg.se/
Postat av: Anonym

snällaaaa fortsätt. sanna kanske kan bli gravid ? :) det skulle bli spännande

2010-12-09 @ 16:52:20
Postat av: elvina

gud så spännande!

Han får inte dö,eller han kommer inte dö heller tror jag.

men meeeer!!! :D<3

2010-12-09 @ 16:58:10
URL: http://evvetano.blogg.se/
Postat av: annah

HAN FÅR INYE DÖÖÖÖÖ ! :'''(

2010-12-09 @ 17:01:43
URL: http://annahahmadih.blogg.se/
Postat av: Julia

Herregud!!!! Justin får inte dö!!! :(

2010-12-09 @ 17:04:22
URL: http://jumpie.blogg.se/
Postat av: Anonym

fortsätt och se om han överlever! åhh fan va jag lipade hahaha :D

2010-12-09 @ 17:09:06
Postat av: Anonym

nå upp till nästan hundraaa ni gör fett bra av er"

2010-12-09 @ 17:10:27
Postat av: maja

omb så fin! jag nästan gråter!

2010-12-09 @ 17:11:53
URL: http://majawetterlundh.blogg.se/
Postat av: Anonym

NEEEJJH!! han får inte dööö!! <33333333 och fortsett skriv !! <33333

2010-12-09 @ 17:13:01
Postat av: ebba :) galet justin bieber fan

NEEEEEEEJ!!!!!!!!!!!!!!! HAN FÅR INTE DÖ!!!!!!!!!!! HATAR SORGLIGA SLUT!!!!!!! HAN FÅR BARA INTE, OKEJ?!!!!!!!!!!!! JAG ÄLSKAR ERAN NOVELL, SÅ DET KMR FÖRSTÖRA MIN DAG OM HAN DÖR!!!!!!!!!!!!

2010-12-09 @ 17:16:04
URL: http://ebbaaasworld.blogg.se/
Postat av: Anonym

NEEEEEJ! MEEEER! Han får inte dö!!!

2010-12-09 @ 17:16:59
Postat av: MB

FORTSÄTT FÖRFAN! :D

jag började typ gråta , liksom:( <3

2010-12-09 @ 17:18:31
URL: http://mouuas.blogg.se/
Postat av: nadiayadgar.blogg.se

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJ

NI FÅR INTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! Så länge jag lever ska denna berättelsen vara igång haha nej men ni fattar!!! asså den har blivit en del av mitt liv jag skojar inte ens.. Jag lever mig totalt in i den..odet är det som är det bästa.

Och jag grät när jag läste denna asså tårrarna bara rann... hahaha känner mig såpatetisk men den var så himla underbar... SÅ JÄVLA GRRRRRRRRRRRRYYYYYYYYYYYYYMMMMMM

Ni borde bli författare!!

JAG DÖR OM NI SLUTAR FAAAAAAAAAAAAN

2010-12-09 @ 17:23:36
Postat av: emely

skriv mer! :D

2010-12-09 @ 17:29:26
Postat av: Wilma

Jag vill sjuk gärna veta fortsättningen of course!

Och jag tycker eran novell är skitbra och jag vill att ni ska fortsätta skriva på berättelsen.

//Wilma

2010-12-09 @ 17:35:53
Postat av: Amanda

MEN INTE DÖÖÖÖÖÖÖ!!!!!!! NEEEEEEEJ

2010-12-09 @ 17:37:45
Postat av: lisa

NI MÅSTE SKRIVA MER! åh herregud! jag dööör!

2010-12-09 @ 17:38:01
Postat av: Emelia bieber

OMG OMG :((((((((( gråter fan... .. .. .. .. . .. .

snälla mer mer! I pray for him... ;p

2010-12-09 @ 17:40:16
Postat av: arlinda

om ni slutar nu, då blir jag riktigt besviken.. berättelsen är verkligen grym! började typ tjuta när jag läste dethär, herregud ni måste skriva mer! sjukt bra

2010-12-09 @ 17:48:23
URL: http://arlindaqvick.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag har denhär berättelsen som snabbval nr 1 på mitt tangentbord för att den är så jävla bra.. ni skulle inte våga sluta:D

2010-12-09 @ 17:49:20
Postat av: Alice

Neej! Han får nt dö!

Det här är jue bästa novellen! MER!

2010-12-09 @ 17:52:41
URL: http://aalicees.blogg.se/
Postat av: Anonym

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJ

OGM NEJ

NEJ

NEJ

HAN FÅR INTE DÖÖÖÖÖÖ

2010-12-09 @ 17:58:46
Postat av: linnea

tusan, jag började typ gråta, haha, det var så sorgligt, men jag vill att ni ska fortsätta det kan inte sluta så sorgligt :( <33

keep up the good work :)

2010-12-09 @ 18:08:51
URL: http://linneaalskartwilight.blogg.se/
Postat av: bella

NEEEEEEEEJ!!! FORTSÄTT SKRIVA!!! NI KAN JU I.A.F SKRIVA OM HAN ÖVERLEVER OCH OM HAN FAKTISKT KOMMER ATT DÖ!!!

OM NY,SPARA ERA BRAIGA IDEER TILL NÄSTA EPISODE!!!

SKITBRA NOVELL;)<3

2010-12-09 @ 18:12:39
Postat av: Camie_N @ twitter

NEJ!!! Han får inte dö! :'( </3 han måste överleva!



2010-12-09 @ 18:22:57
Postat av: Anna

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!! gud va sorligt! skriv meeeeeeeeeeeeeer! :O :D

2010-12-09 @ 18:24:24
URL: http://annaahsplace.blogg.se/
Postat av: LINNEA

meeeeeeeeeeeeeeer! nej det får inte sluta med att han döör!! fortsätt skriva ni är as bra!!:D<3

2010-12-09 @ 18:39:54
Postat av: Sanna

NEEEEEEEEEEEEEEJJJ!!

Ni måste skriva mer, så j*vla brrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! :d<33333

2010-12-09 @ 18:46:19
Postat av: Anonym

NEEEEEEJ!!!! NI KAN BARA INTE GÖRA SÅ MOT OSS/HONOM!!fFORTSÄTT NU FÖR JAG GÅR IN PÅ DEN HÄR BLOGGEN VAR FEMTE MINUT!! SKRIV MEEEEEEEEEEEEEEEEEEER NNUUUUUU

2010-12-09 @ 19:13:07
Postat av: Bögssons Paparazzi

FORTSÄTT!! MER MER MER !! DE FÅR FAN INTE SLUTA SÅHÄ" :'(

2010-12-09 @ 19:18:23
Postat av: evelina

omg, vad sorligt!

Speciellt om man lyssnade på låten samtidigt, asså jag började seriöst typ att gråta! :'( <3

2010-12-09 @ 20:16:16
URL: http://evvii.blogg.se/
Postat av: Jonna

Nej ni får inte sluta !

Detta är VÄRLDENS bästa novell den får inte sluta så här fortsätt ! :o

Jag sittar här och gråter just nu den får inte sluta så här snälla skriv ! :o <33333333333333333

2010-12-09 @ 20:20:33
Postat av: Cecilia

NEEEEEEEEEJ ! sluta inte fortsätt !

2010-12-09 @ 20:43:47
Postat av: Anonym

INTE DÖ! jag skulle vilja att ni fortsätter tills de gifter sig och när de får barn! ;D

2010-12-09 @ 22:30:22
Postat av: ROSI

FORTSÄTT !

2010-12-10 @ 10:09:27
Postat av: Frida

Meeer!!! Fortsätt!! Snälla ni e ju bäst!!! Bieberloove

2010-12-10 @ 13:16:27
Postat av: siri

Seriöst! jag gråter sönder! det får inte sluta såhär!!!! snälla mera!!! :'( <333

2010-12-10 @ 13:25:09
URL: http://barasiri.webblogg.sewebblogg.se
Postat av: Michelle

Ni måste fortsätta

2010-12-10 @ 17:33:08
Postat av: sara

neeej han kan nt döö , Ni är sjuukt bra på att göra den här bloggen och ja jag tkr att ni ska göra måååånga fler kapitel !! <3

2010-12-10 @ 19:53:18
Postat av: Anonym

FORTSÄTT, Det är jätte bra och han får inte dö! OMG!

2010-12-12 @ 20:38:17
Postat av: Johanna

jag började fan gråta när jag läste detta :( omg :(

2011-02-22 @ 22:00:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0