A true love story - chapter 8

Jag har aldrig sovit så gott i hela mitt liv, med tanke på att jag hade världens finaste kille sovandes brevid mig. Ungefär tre på natten öppnas dörren till Justins rum och in kommer en skrikande Jasmine.

-SNÄLLA HJÄLP MIG!



Justin & Sanna.
Svartvit - bad times
Färger - good times

10 minuter tidigare

JASMINES PERSPEKTIV:

Okej.. då var The Notebook slut. Vad ska jag göra nu? Jag är jätte trött men jag vill inte gå lägga mig själv i gästrummet, speciellt inte utan Justin. Jag måste komma på någonting.. så jag kan få sova brevid honom? hmm.. borde jag springa upp på övervåningen och skrämma dem eller låtsas att jag blivit skrämd? Jag springer uppför trapporna och är nu utanför Justin's rum där dom sover. Jag måste öva lite på vad jag ska säga innan jag springer in som en dåre. Nu är det dags, kom igen Jasmine. Du klarar det här.

-SNÄLLA HJÄLP MIG!

Jag skrek det högsta jag kunde och märker att Sanna vaknar kvickt och glor på mig som om att jag verkligen vore en dåre.

- Vad har hänt Jasmine?
- Det.. det.. är bara så sjukt läskigt där nere. Jag såg precis en skräckfilm och det kändes verkligen som om att han, mördaren i filmen var i samma rum som mig. Ni vet när man får känslan att man är iakttagen fast man inte ser personen? EXAKT så kände jag.. Kan inte jag få sova med er?
- Okej, men kom fort och lägg dig för vill somna om, är så sjukt trött. Sa Justin tröttsamt!

Jag gick upp i Justin's stora säng och såg dom ligga där tillsammans i sked och Justin höll om henne.. Det där borde vara jag och inte Sanna! Jag lyfte Justin's arm som han hade runt Sanna's midja och trängde in mig emellan dom. Så fort jag la mig så kände jag hur trångt det blev och fick panik! Jag väntar ett tag tills Sanna har somnat och sedan måste jag få henne att VILJA gå in till gästrummet och sova.

SANNA'S PERSPEKTIV:

Gud så jobbig Jasmine är! Jag lovar att hon inte ens är rädd för något i gästrummet, hon ville bara förstöra för mig och Justin och det är uppenbart! Annars skulle hon inte lägga sig emellan oss och ta bort justins arm från min midja. Förstår mig inte på henne. Hon är inte bara jobbig när hon är vaken, har aldrig sovit brevid en jobbigare människa. Rör sig hela tiden och har knuffat ut mig ur sängen ett antal gånger.

Klockan är redan 5 på morgonen nu och jag tror jag går och lägger mig i gästrummet för behöver verkligen sömn! Men vågar inte lämna Justin & Jasmine ensamma i en säng? Trots att dom bara sover så vet man aldrig.. Men jag litar på Justin och går in och lägger mig i gästrummet.

Samma morgon vid 11 tiden ringer min mobil och det var Olivia.

- SANNA!
- Hej Olivia ! Svarar jag med morgontrött röst.
- Sover du?
- Nej då, nu är jag vaken. Vad ville du?
- Jag undrar bara vad du haft för dig senaste veckan. Du har varken ringt mig eller Clara.
- Förlåt verkligen, nej jag har bara varit med en kompis.
- Vem är din kompis då ?
- Justin ....
- JUSTIN BIEBER!?!?!?!? Har du varit med honom hela veckan utan att ens bjuda in mig???
- Förlåt verkligen! Juste vet du? Jag och Justin ska till hawaii om 5 dagar!!!
- VA!? .. Varför då?
- Turnén ,haha! Min mamma och jag ska åka dit med hans crew och familj!
- GUD SÅ AVUNDSJUK JAG BLIR!
- Vänta lite så ska du få prata med honom.. haha va bara inte för uppspelt för han gillar inte när hans fans är FÖR GALNA!
- Ahh....Okej. Jag bara skakar en hel del nu men ska uppföra mig! TACK!

Jag går in till rummet där Justin och Jasmine ligger.. och jag trodde inte mina ögon. Jasmine låg och höll om Justin och Justin höll sin hand på hennes hand. Vad var detta?

- Jag..jag.. måste lägga på!

Jag avslutade samtalet snabbt och skakade snabbt på Justin som låg där i sängen.

JUSTINS PERSPEKTIV:

Jag kände hur någon skakade om mig och när jag öppnar ögonen står Sanna där.. Konstigt? Jag håller i hennes hand ju? Jag vänder mig om och snabbt och ser att det är Jasmine som ligger där.. FAN! Vad har jag gjort? Jag trodde verkligen att det var Sanna som låg där. Så som hon höll om mig och kysste mig på halsen imorse när jag halvsov. Var det Jasmine hela tiden!? Jag kollar upp på Sanna och ser henne i ögonen.. hennes ögon var tårfyllda.

- Sanna.. Låt mig förklara! Det är inte som du tror! Jag trodde det var du hela tiden!
- Trodde du att det var jag? Du vet mycket väl om att Jasmine gick och la sig mellan oss inatt och det gjorde hon bara för att första för oss.. FATTAR DU INTE DET!?

Det Sanna sa var sant.. Jag visste att Jasmine la sig i mitten men jag tänkte inte på det imorse. Jag har precis sårat Sanna och när jag såg henne springa ut ifrån rummet visste jag inte vad jag skulle göra. Varför ligger jag kvar i sängen för? Jag måste springa efter henne!

Jag springer ner till undervåningen och ser att hon lämnat ytterdörren på glänt.. hon måste haft bråttom. Jag sätter på mig skorna snabbt och när jag kommer ut så SPÖREGNAR DET! Great. Jag sprang ut i bara shorts och t-shirt. Jag ser henne gå lite längre fram i sin fina bruna skinnjacka och pyjamasshorts. Hon såg verkligen ut att frysa.

- Jag kan skjutsa dig Sanna! Det regnar ju, jag ser att du fryser och jag tål inte det. Låt mig skjutsa dig?
- Nej Justin, du har gjort tillräckligt! Jag klarar mig själv.

Jag ser hur hon springer iväg och jag sprang till bilen och åkte efter henne. Gud så fort hon hade sprungit! Jag ser en liten skymt av henne på busshållplatsen lite längre bort och där sitter hon alldeles dyngsur!

- Hoppa bara in i bilen och låt mig få prata med dig! Tro mig, det är inte som du tror. Jag gillar inte Jasmine, JAG GILLAR DIG OCH INGEN ANNAN! Jag skulle aldrig hyrt en hel biosalong för oss att kolla på never say never, jag skulle aldrig ha gjort exakt samma sak för dig som jag gjorde i "one less lonely girl" musik videon, jag skulle aldrig gått med på att låta dig åka till Hawaii med mig, jag skulle inte ha kysst dig i min garderob IFALL JAG INTE GILLADE DIG! Vad är det du inte förstår ? Jag gillar dig Sanna.

SANNAS PERSPEKTIV:
Jag tänkte på det som Justin sa och han hade rätt. Jag missuppfattar säkert det jag såg, det var säkert Jasmine och inte Justin för jag vet att han aldrig skulle såra mig. Jag ska nog sätta mig i bilen för att jag håller verkligen på att frysa ihjäl!

- Okej då! Jag gillar dig också jätte mycket! och förlåt för att jag bara sprang sådär, men jag vart så ledsen när du låg där i sängen med Jasmine och jag visste inte vart jag skulle ta vägen!

Jag ser hur Justin kliver ut ur bilen och kommer emot mig. Han tar tag i min nacke på samma sätt som första gången och kysste mig hårt. Det var en blöt kyss och det kändes som i en film.

Vi gick båda och satte oss i bilen igen och åkte hem tillbaka till Justin där vi skulle bada bastu. Vi bestämde oss för att ta en självutlösarbild, så töntiga som vi är. Och om ni undrar vad som hände med Jasmine så åkte hon hem! Eller för att vi VILLE att hon skulle åka hem, men Justin ville inte bråka med henne för hon ska ju som sagt med på turnén så han förklarade för henne att allt var lugnt mellan dom.


Bilden vi tog i bastun.. Love you!

När vi hade bastat ett tag satte klädde vi på oss och det var första gången Justin fick se mig.. eller vad man nu ska säga. Och det kändes bra! När vi kommer ner till undervåningen värmer vi några av Pattie's pannkaksrester och äter. Snart plingar det på dörren och där står polisen.. Ännu en gång och denna gången var det inte Justin som gjort en överraskning för han vart lika förvånad som jag.

- Vad är det som har hänt? Frågade Justin oroande

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KOMMENTERA! Personligen tycker jag att detta har varit bästa kapitlet hitills!
Vilket är erat favorit kapitel hitills? :)



Kommentarer
Postat av: Astrid

åhh..jättebra !! :D

detta är lätt det bästa ! :D

2010-11-11 @ 21:58:16
Postat av: Emma

ahhh skiiit bra jag älskar delen en till NUUU ???!!! :D

2010-11-11 @ 21:58:37
URL: http://fotoemmas.blogg.se/
Postat av: Hanna

Enligt mig är kapitel 7 det bästa, men de har kapitler var grymt. och för att inte tala om bilderna. Jag blir typ arg när jag ser dom!!!!!

Ni är bäst, skriv meeeer

2010-11-11 @ 22:03:03
Postat av: Anonym

OMG!!! Det va det fucking bästa!! LOVE! Rättare sagt: BIEBERLOVE!

2010-11-11 @ 22:04:29
Postat av: Sara

JAG DÖR VAD NI ÄR BÄST!! asså bastu bilden och allt hör ihop så himla bra! när justin säger allt det där om vad dom gjort tidigare.. jag bokstavligt talat DOG

2010-11-11 @ 22:08:47
Postat av: Elin

Åh så bra! :D Snälla kan du inte skriva en till nu? :) Vill läsa en till innan ja ska sova :P :D

2010-11-11 @ 22:11:05
Postat av: Anonym

SUPERBRA!!!! Längtar tills nästa!!!! :D

2010-11-11 @ 22:11:16
Postat av: Desiree

det här var det bästa!!!!!!!!!!!

2010-11-11 @ 22:14:05
Postat av: Nina

sv; jag tycker allt är helt super :D

och de finns nog inget som jag ser som behöver förbättras.

I mina ögon är den perfekt! ♥

2010-11-11 @ 22:16:30
URL: http://niiiinaaal.blogg.se/
Postat av: Anna

Jäääättebraaaaa!!! Skriv mer (a)

2010-11-11 @ 22:18:50
URL: http://annaahsplace.blogg.se/
Postat av: jennifer

detta var lätt det bästa! skriiv gärna mer nu..jag blir beroende!

2010-11-11 @ 22:20:42
URL: http://thjenni.blogg.se/
Postat av: Liann

Jag vet jag tyyp har kommenterat förut o så men kan inte beskriva hur grymt det är?! Awcmon!! Jag har läst den här episoden flera ggr, och har denna blogg och din kändis blogg som favoriter så går in här typ massor ggr per timme iaf:-) LOVE

Skitbra och går in och läser typ alltid när jag inte är i skolan!!!!!(l)

2010-11-11 @ 22:30:15
Postat av: Arawii

den e skitbra<33 SNÄLLA SKRIV MEEER

2010-11-11 @ 22:34:23
URL: http://neversayneverbjd.blogg.se/
Postat av: Lauren

awsome! haha, dum fråga kanske, men var får ni alla era bilder ifrån? Klipper ni ihop dom eller är dom riktiga? :D

2010-11-11 @ 22:43:11
Postat av: Jasmine

Aww de är så söta tillsammans. Älskar verkligen den här! Vet inte vilken som är min favorit, den här eller förra :D

2010-11-11 @ 23:14:51
URL: http://essatjej.blogg.se/
Postat av: Emma

Bästa hittills! :D aaah!! Vill bara läsa mer :))) <3

2010-11-11 @ 23:21:34
URL: http://sweathearts.blogg.se/
Postat av: Julia

s-s-s-superbra (yy'

det här är det bästa ;pp

längtar tills nästa kommer ;pp

2010-11-12 @ 06:40:23
URL: http://jjuliiiiaa.blogg.se/
Postat av: Anna

jasmine har väl gjort något..

2010-11-12 @ 08:44:16
URL: http://theannalife.blogg.se/
Postat av: Emma

OMG! MEER!

2010-11-12 @ 14:22:19
URL: http://emmaslivitext.blogg.se/
Postat av: madde

ÄLSKAR BLOGGEN! en fråga: är de Justin i alla bilder I designen? började fundera på det, hoppas ni svarar :) <3.

2010-11-12 @ 14:33:11
URL: http://madeleneskogs.blogg.se/
Postat av: fanny

aah gud bästa kapitlet fortsätt alice o ronya ! :D

alice bli författare du med ronya ni är jätte duktiga , bästa nånsin ! (y)

2010-11-12 @ 14:37:47
Postat av: Fanny

ÅHh, det är jättebra!

Älskar den! ♥

2010-11-12 @ 14:40:17
URL: http://fantanzer.blogg.se/
Postat av: Rebecca

sv; Inget behöver förbättras! Det här är den bästa biebernovellen som jag har läst <3

Det är kul att få läsa något lite nytt och mer välskrivet. Ni vet säkert att dom flesta kopierar varandras historier och inte heller skriver särskilt bra. NI ÄR BÄST! :DD

2010-11-12 @ 15:44:29
URL: http://beccare.blogg.se/
Postat av: Anna

skriv meeeeeeeeeeeer!!! (A) :D

2010-11-12 @ 15:49:17
Postat av: Karro :)

Hur har ni fått tag på dessa bilderna? Fattar inte.

Photoshopade???

2010-11-12 @ 17:16:39
URL: http://iindianknas.blogg.se/
Postat av: Bieber! <3

Heej! grymt bra novell!!!! älskar den! men de e en sak jag inte fattar... Den där Sanna finns hon på riktigt? alltså jag fattar ju att ni kommer på saker men just hon som person, finns hon? :P kram Bieber fan!

2010-11-12 @ 23:32:35
Postat av: Cecilia

ALLA ÄR SKITBRAAA ! och fortsätt skriva :)

2010-11-13 @ 00:04:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0