A true love story - chapter 2

- VAD ÄR DET DU VILL SÄGA? JAG HÖR INTE FÖR ATT DET ÄR FÖR HÖGT.
- Vill du komma upp i nästa nummer på scen och vara Justin's One Less Lonely Girl?



Jag hörde mycket väl vad kvinnan sa men jag kunde inte ta in det. Hon frågade om jag ville vara Justin's One less lonely girl och det är såklart jag vill, vem vill inte? Om jag får komma upp på scenen kommer han möjligtvis kanske komma ihåg mig? och jag kommer att kunna prata en snabbis med honom efter framträdandet och fråga ifall han kommer ihåg mig. Nu har jag stått här ett tag och bara glor på henne som om jag vore dum i huvudet eller något..

- JAA!! Såklart jag vill.
- Det tog tid, haha. Nu är det ganska bråttom, du ska upp på scen vid redan nästa låt!

Hon tog mig i handen och ledde mig in bakom scenen och GUD vad stort det var. När jag gick förbi ett rum och kollade in så såg jag även Usher sitta där men jag hade inte tid till att hälsa för att bara inom några minuter skulle jag sitta inför 25.000 pers på scen.. med Justin framför mig som sjunger min favorit låt, bara till mig. Undra vad Olivia och Clara tror att jag är? Kan inte vänta på att se deras miner när jag träffar dom efter framträdandet :)

- Här nu kan du bara stå här och vänta så kommer snart en av Justin'ssdansare att hämta upp dig.
- Tack så jätte mycket!!

Jag stod där och kollade mig omkring. Jag såg gången upp till scenen. Jag hörde hur Justin började sjunga One Less Lonely Girl och blev alldeles uppspelt! Jag visste inte vad jag skulle ta mig till och tänkte på hur ska jag reagera? Jag kanske borde ge honom en liten puss på kinden efteråt eller kanske bara en.. kram?

- Hej! Du ska komma upp hit nu, du ska in på scen om ungefär 30 sekunder så var beredd.

Det var en av Justin's dansare som kom och sa till mig. Jag började gå upp för gången och följde efter en av Justin's dansare som ledde mig till Justin, han höll även en stol i handen. Jag förstod att det var den stolen jag skulle sitta på. När jag väl intar scenen så hör jag hur alla skriker allt högre än tidigare, gud så avundsjuka dom var! Jag satte mig på stolen och vände mig om och där stod han.. världens finaste kille. Jag ser hur han närmar sig mig och jag märker även att hans ansikts uttryck ändras.

Så snart så ber han att han som håller koll på musiken att stänga av musiken och allt blir helt tyst, det enda som hörs är nu de skrikande fansen. Han började tala med mig högt ifrån micken så att ALLA kunde höra honom.

- Jag känner igen dig men kommer inte på från vart.. Vad heter du?
- Jag heter Sanna! Vi gick i samma klass när du bodde i Kanada. Kommer du ihåg mig?
- Sanna, tänkte väl att jag kände igen dig! Ja det gör jag verkligen, det var du som hjälpte mig att få igång min youtube användare och hjälpte mig att få igång karriären, hur skulle jag kunna glömma? :)

Det där leendet som Justin gav mig den sekunden var samma leende som han hade som yngre. Man blev alldeles varm i kroppen. Jag visste inte vad jag skulle svara så jag log bara mot honom och sedan startades showen igång igen som om ingenting hade hänt. Han tog tag i min hand ett antal gånger och när han avslutade låten så höll han om mig runt axlarna. När låten var slut så släcktes hela arenan ner och jag fick följa med ner till backstage. Där träffade jag på alla andra från turnén. Jag hälsade först och främst på Justin's mamma Pattie, hon var verkligen som en andra mamma för mig när jag var yngre och hon tyckte det var jätte kul att träffas.

Justin bad mig att vänta nere i backstage vilket jag tyckte var underligt för att alla fansen som fått komma upp på scen med honom har senare fått bara sagt hej och sedan fått gå ut till publiken igen. Han blev tvungen att rusa för att avsluta showen men innan han sprang upp till scenen så sa han:

- Vänta här nere och gå inte härifrån. Skulle vilja prata med dig. Vi syns snart!

Innan han gick upp för att köra igenom näst sista låten så tog han handen på min kind och jag kunde inte låta bli att rodna. När han väl försvann blev jag alldeles knäsvag och nu var det bara att vänta tills showen var slut. Vilket kändes som evigheter. Medans Justin avslutade konserten så kom Pattie med muffins och dom var helt underbara. Efter bara 20 minuter så kommer Justin in i backstage logen.

- Gud vilken show! Vad tycktes?
- Den var helt otrolig! Synd bara att jag missade slutet.
- Haha den kommer du självklart få se en annan gång , sa han och log.

Förstod inte vad han menade där men en flirt var det definitivt. Jag ser hans hand närma sig min mun och han tar bort lite smulor från mina mungipor ifrån muffinsen. Så blyg som jag är så känner jag hur rodnaden stiger. Justin avbryter sen den pinsamma tystnaden.

- Min mamma undrar ifall du och din mamma vill komma hem på middag hos oss ikväll? Det här var sista konserten under veckan och kommer stanna på lov i Atlanta ett tag nu så det skulle vara kul ifall ni kunde komma. Vi skulle kunna hitta på något roligt efter middagen, bara du och jag.. eller?
- Självklart, ska bara kolla med mamma men det går nog bra :)
- Bra! Jag ringer dig senare och sedan så hämtar min chafför upp er om det är okej?
- Ja då. Vi hörs senare , sa jag och log.

Jag och Justin bytte nummer och innan han gick gav han mig det där varma leendet som får en att smälta. Vakterna ledde mig ut till publiken där jag senare mötte Olivia och Clara som var helt uppspelta. Det som hände på scenen är ingenting jämfört med backstage, när dom får reda på att JAG ska äta middag med Justin ikväll kommer dem att bli helt galna!

Jag pratade med mamma efter konserten och berättade allt. Hon gick med på middagen och hade saknat Pattie. Innan hon åkte var dem bästavänner och det var svårt att lämna henne. När jag kom hem började jag göra mig i ordning och ville inte vara för fin men ville fortfarande att Justin skulle tycka att jag var fin. Jag drog på mig ett par jeans och en fin paljett blus till. Jag hör telefonen vibrera på skrivbordet och svarar så fort jag ser att det är Justin som ringer.

- Hej Justin!
- Hej. Jag vill bara säga att Limousinen kommer om en halvtimma utanför er. Klä på dig något fint för att efteråt ska du och jag göra något.. kul!
- Okej en halvtimma låter bra! Okej, det låter kul. Vi ses snart då!

Efter att jag lagt på sprang jag till garderoben och letade fram det finaste jag hade! Det blev tights med en klänning som jag tidigare använt på pappas 40 års fest. Ärligt talat såg jag ganska fin ut.

När vi kom fram till huset var det GIGANTISKT och min mage kurrade som bara den.

Efter middagen hos Justin så var det dags för våran lilla "dejt" eller vad man nu skulle kalla det. Justin bad mig att vänta nere vid gården och senare kom en limousin framkörandes och chaffören bad mig att hoppa in. I limousinen satt Justin.

- Varför sitter vi i en limousin? Vart ska vi någonstans?
- Du får se, det är en överraskning, sa han och armbågade mig lätt i midjan.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Förlåt för det långa inlägget. Dem nästa inläggen blir allt mer kortare :)
Update: Många av er gillade långa inläggen så vi håller oss till det ett tag till ;)

Kommentarer
Postat av: jaqueline

GALET jävla äckligt bra, vill läsa fortsättningen nunununu! Love till er båda :) <3

2010-11-10 @ 20:46:55
URL: http://nobigdealbitch.blogg.se/
Postat av: jaqueline

GALET jävla äckligt bra, vill läsa fortsättningen nunununu! Love till er båda :) <3

2010-11-10 @ 20:47:44
URL: http://nobigdealbitch.blogg.se/
Postat av: Astrid

Sjukt bra och jätte spännande !!! :D

2010-11-10 @ 20:54:17
Postat av: Anonym

Neeej inte mindre! Den äger! O de är bättre m e långa helt klart för ni är grymma! :)

2010-11-10 @ 21:27:20
Postat av: minar

skiiit braaaaaaaa

2010-11-10 @ 22:25:44
Postat av: Jasmine

Vadå förlåt :P Tycker det är bra med långa delar :D:D

2010-11-10 @ 23:25:39
URL: http://essatjej.blogg.se/
Postat av: Missan

jag blir lite kåt då jag läser den, bara för att jag vill att det ska va jag och Justin!

2010-11-11 @ 16:55:37
Postat av: Ida

INTE MINDRE!! de är braa!

2010-11-11 @ 18:09:28
Postat av: FRIDA<3

heej.. jag vet att jag kanske är lite efter för jag har bara läst avsnitt 1 o 2 men det är väll inte sant!? :O

2010-11-14 @ 21:42:59
Postat av: justindb

Asså eran novell är läskigt bra ;)

2010-12-29 @ 18:08:25
URL: http://justindb.webblogg.se/
Postat av: Zijada <3

SO GOOD!! I LOVE IT! :D

2011-05-10 @ 22:04:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0