One less lonely girl - chapter 18

Resten av morgonen spenderade vi på altanen och bara njöt av den härliga värmen och varandras sällskap. Vi ska få det här att funka, eller iallafall jag, jag ska inte ge upp hoppet på honom, för jag har aldrig träffat nån så underbar som honom. Han känns redan som en del av mig, en stor del av mitt hjärta.Dem senaste och sista tre dagarna har vi övat som bara den på dagarna och på kvällarna har vi umgåtts både hemma hos mig men för det mesta hos honom. Ikväll gäller det! Klockan närmade sig fyra snart och tävlingen började vid halv sju. Nu är vi hemma hos Justin för att förbereda oss.
- Åh! Jag kan inte välja outfit. Sa jag och rev runt i min klädpåse.
- Det löser sig! Vi hittar säkert något, vi kan alltid gå ut och köpa? 
- Vi har inte tid till det, jag måste hitta en bra outfit nu! 
- Jag kan ringa hit Ryan och be han ta med lite kläder? Sa han och log.
- Ryan? Din kompis som du sa var i Hollywood?
- Hahaha! Nej, min stylist! Ryan Good.
- Jaha, jo ring hit honom!

Medans Justin gick iväg och ringde Ryan så packade jag ihop alla kläder som jag slängt runt i Justins rum. När jag la mig i hans säng kände hur jag la mig på något hårt. Jag lyfte på täcket och där hittade jag en svart bok. Jag öppnade och märkte att det var Justin's dagbok. Precis när jag skulle börja läsa hörde jag hur Justin var påväg upp till rummet. Jag slängde ner boken snabbt i klädhögen och gick sen och mötte upp honom i trappan.

- Hej, skulle hämta dig precis! Ryan är påväg nu, så du vet. Jag kan ta lite kläder, du har ju hela famnen full! Sa han och försökte dra åt sig lite kläder.
- NEJ! Det är lugnt! Sa jag och sprang snabbt ner för trappan.
- Här har man bråttom! Hör jag Justin skrika i hallen.

Jag la ner kläderna fort i min påse och knöt igen den hårt. 

- Varför hade du så bråttom för? Haha det såg ut som om att du dolde nått, berätta! Sa han och tryckte mig mysigt mot väggen.

Istället för att svara kysste jag honom.

- Aha då förstår jag, du behöver inte berätta! Sa han medans han kysste mig. 

Han bar upp mig i famnen och vi la oss i soffan. Justins hand gled innanför min tröja och jag kände hur jag fick gåshud av hans kalla hand mot mitt varma bröst. Jag slet av honom tröjan och smekte hans mage. Så snart när jag skulle knäppa upp hans byxor hör jag hur någon harklar till bakom oss.

- Borde inte bara klivit in såhär, men jag lämnar kläderna här vid dörren! Sa Ryan och gick sedan fort ut ifrån huset.

Justin och jag sa inte ett ord utan bara kollade på varandra och brast sen ut i skratt.

- Fy fan vad pinsamt! Jag vågar fan inte träffa honom igen. Sa Justin.
- Haha, snacka om att fått ett dåligt första inttryck av mig kanske. Men vi är ungdomar, vad förväntar han sig? Att vi dricker te? Han har också varit ungdom ju. Sa jag och skrattade.
- Det stämmer det du säger!

Justin klädde på sig medans jag klädde av mig för att prova danskläderna. Ryan visste verkligen vad som satt perfekt och vilka färger som passade till min stil och mitt långa bruna hår. Jag satte på mig kläderna och gick ut i vardagsrummet för att visa upp mig för Justin.

- Vad vacker du är min Latin Girl! Sa han och snurrade runt mig.
- Latin girl, det var något nytt! Haha, ja kanske inte hel Latina, men mamma var därifrån så.
- Äh, du är min Latin girl oavsett vad, haha. Sa han och kysste mig.
- JÄVLAR! Klockan är halv sex, hur gick tiden så fort?

Vi slängde i oss maten som låg i ungen fort och åkte sen till skolan där det var full proppat med folk. Vi skyndade oss in i backstage och började värma upp min röst och min kropp.

Jag skulle in som nummer elva. Efter en halvtimma hade redan åtta personer uppträtt och nu var det dags för Sabina's tur. Stod inte ut av att ens kolla på henne. Förvånande hade hon bytt låt sen repitionen och sjöng nu den akustiska verisionen av Baby. Bara för att imponera på Justin, den jäveln.

Jag orkade inte slösa tid till att vara irriterad på Sabina. Nu när sminket och håret var fixat var det bara att vänta tills min tur och det tog inte lång tid innan det var det heller.

- Och nästa person ut är nummer elva Melody Knight som ska sjunga och dansa till låten Firework!

Alla applåderade och snart så öppnades ridån. Dem första jag kollade efter i publiken var Noah och pappa och dem satt längst fram. Jag gav dem en snabb vink och sen sattes låten igång. Jag började sjunga och såg hur Justin stod och log vid sidan av scenen. När låten var klar applåderade alla mer än tidigare, och jag kunde inte sluta le. Jag blev tvungen att säga tack till Justin och MADE som kommit såhär långt med mig. Jag tvingade ut Justin på scen och hörde hur publiken fick som en chock för det blev helt tyst och sen helt plötsligt började alla jubla och klappa händerna högre och högre.

Jag såg hur några tjejer började springa fort fram till scenen men som tur stoppade vakterna dem från att springa upp på scen. När vi kom ut i backstage gav Justin mig en stor kram och lyfte upp mig i hans famn.

- Du var jätte duktig! Gah, du var verkligen helt otrolig. Jag såg lite hur det såg ut när dem filmade dig och det var verkligen jätte bra. Jag fick även höra att avsnittet börjar sändas i höst. 
- Va? Redan i höst! Åh, kan inte vänta! Tack så mycket, men skulle inte klara det utan dig! Sa jag och gav honom en kyss.

Snart var det dags att veta vem vinnaren var. 

- Får vi be Sabina, Melody, Eric och Vanessa komma ut på scenen!

Sa dem just mitt namn? Jag blev alldeles ivrig och gick ut på scenen med dem andra. 

- Grattis! Nu står det mellan er fyra. Och tack till er andra deltagare som deltog. Sa domaren och publiken började applådera.

Jag kollade snabbt på Sabina och märkte hur hon iakttog mig. Jag struntade i det och fokuserade.

-Resultaten är nu här. Vi kommer först säga dom två som tyvärr inte gått vidare. Sedan kommer det stå mellan dom två som är kvar. Eric, tyvärr, du klarade inte hela biten men tack för att du var med! Sa domaren.

Eric tackade oss andra och gick sedan bort från scenen.

-Vanessa, jag är ledsen men du klarade det inte heller.

Hon tackade oss och gick sedan bort från scen hon med. Nu stod det mellan mig och Sabina.
Jag kände spänningen i lokalen. Publiken var helt tysta och nu var det dags.

-Grattis....Sabina!
-----------------------------------------------------------
SAY WHAT?!
KOMMENTERA!

TACK SÅ MYCKET!

770 besökare igår! Över 2000 sidklickningar också, DAMN!! fan vad vi älskar er! You're the best :)

Tumblr_lej5s0spls1qbvj24o1_500_large

One less lonely girl - chapter 17

Justin kom och hämtade mig vid 7 som han sa och åkte sedan till resturangen.
Det var en väldigt fin och mysig resturang, när vi beställt mat sa Justin:

-Jo Melody..Det är en sak jag måste prata med dig om.
-Jaha, vad är det då? Sa jag med ett leende, men när jag såg hans blick försvann det.
-Det är såhär att...Han blev alldeles tyst, vilket han alltid blir när han har något dåligt att säga.

- Säg nu Justin!
-  Grejen är den att turnén är framflyttad två veckor. Bara två dagar efter tävlingen måste jag iväg..

Jag blev som stum och kollade ner i marken. När jag mötte hans blick såg jag hur ledsen han var.

- Jag, jag kan följa med! 
- Det går inte, har frågat Scooter och du har skolan att sköta, det går inte att ta ledigt så lång tid. Eller det går men det kommer inte funka. Sa han och tog tag i min hand.
- Men, men vi måste få det här att funka! Du vet hur jävla mycket jag gillar dig, jag har aldrig känt såhär. Det är möjligtvis lite tidigt att säga men jag går efter magkänslan och den känslan är så underbar. Varje gång jag ser dig får jag som fjärilar i magen som första gången vi fick känslor för varandra. 
- Sluta säg sådär, du får det att låta som det är över! Vilket det inte är, vi, vi klarar det här. Sa han och kysste mig.

Under resten av måltiden så kände jag att jag tappade aptiten. Jag såg att Justin också tyckte det var en obekväm stämning vilket gjorde det hela så stelt.
Efteråt gick vi ner till vattnet för att gå på en liten strandpromenad. Vi tog av oss våra skor och Justin vek upp sina byxor så vi kunde gå tillsammans längs strandkanten. Vi sa inte så mycket utan njöt av varandras sällskap. Påvägen tillbaka efter att ha gått ända ut till udden avbröt Justin äntligen tystnaden.

- Jo, imorgon.. Bara fyra dagar kvar! Men jag tycker allt är perfekt som det är, fast att öva för mycket skadar inte men vi borde ta vara på den tiden som är kvar. Sa han och log mot mig.

Jag stannade upp och fick en klump i magen.

- Vad är det? Frågade han oroligt och la armen runt mig.
- Det är inte jag som får det att låta som om att det är över mellan oss efter tävlingen, det är du! Hörde du inte nyss vad du sa? Att vi ska ta vara på tiden som är kvar? Det är ju så uppenbart att detta inte kommer hålla!!
- Det var inte meningen att det skulle låta på det sättet, men det är nästan sant! Du hittar säkert en ny nu efter tävlingen när jag åker bort, och tänk ifall jag hittar någon, jag är borta i en och en halv månad ju?

Jag tog bort hans arm runt mina axlar och kollade alldeles ilsket på honom, sa han just sådär?

- VADÅ HITTAR EN ANNAN!? DU vet hur jävla mycket jag älskar dig. Jag trodde du gjorde detsamma men jag hade visst fel. Och vadå en och en halv månad? Förut sa du att det bara var en månad?
- JAG älskar dig visste! Jag vet inte varför jag sa sådär, orden bara flög ur mun på mig! Det har tydligen blivit ändrade planer, vilket jag inte gick med på men blir illa tvungen för att alla jävla länder där ute ska få sin jävla bieberfever! Förlåt att jag säger såhär men att du säger sådär gör mig bara så besviken.
- Vadå, så du menar att du är besviken på mig nu? Rättare sagt tvärtom, för att du ens säger något sånt om att du kanske hittar någon annan, förstår du hur jävla mycket det sårar?

Jag såg att han inte hade något att försvara sig med men ledsen var han verkligen, det såg jag på en gång på hans ansiktsuttryck. Vi höll varken hand eller pratade med varandra på vägen hem till Justin. Jag bestämde att jag fortfarande skulle sova över där trots bråket.

Nästa morgon vaknade jag av att hela ryggen var alldeles blöt. Justin hade kommit runt med armen om mig under natten vilket gjorde att det vart väldigt varmt. Jag kände att Justin hade rätt endå med det han sa igår, om att vi behöver ta vara på den tiden som är kvar. Han åker om fem dagar och tävlingen är om tre dagar. Så därför serverade jag pannkakor med choklad, grädde och lite jordgubbar till frukost till justin.

- Rise and shine! Sa jag och drog upp gardinen så solen strålade in.

Justin gjorde ifrån sig sina små morgonstöningar och sträckte på sig i sängen, fick inte nog av ljudet han gör ifrån sig, så himla sexigt.

- Du behövde inte göra det här, men tack älskling! Sa han och tog emot brickan och gav mig en kyss.
- Tänkte bara säga förlåt för igår, jag överreagerade lite kanske..
- Nej det gjorde du inte, och det är jag som borde säga förlåt! Förlåt älskling. Det var dumt sagt av mig.
- Godsäkten uttagen sötaste du!

Justin började skratta med munnen full av grädde, vilket gjorde att jag också började as garva. Tillslut när han kunde svälja började han prata igen.

- Godsäkten uttagen, hahaha! Så klockren, fast nu var det med meningen väl?
- Jadå, såklart! Sa jag och log.

Resten av morgonen spenderade vi på altanen och bara njöt av den härliga värmen och varandras sällskap. Vi ska få det här att funka, eller iallafall jag, jag ska inte ge upp hoppet på honom, för jag har aldrig träffat nån så underbar som honom. Han känns redan som en del av mig, en stor del av mitt hjärta.
------------------------------------------------------------------
Jaha, det var de det! Haha ne, skoja bara! Men vi får hoppas det funkar mellan dem ;) och kom ihåg, det här är ju bara en tillbaka blick ifrån nutiden :) Men KOMMENTERAAAAAAA!

Glöm inte heller att läsa våran gamla story, den var sjukt sjukt bra :) Hehe, den finns under kategorin 'Storys' och heter A true love story.

One less lonely girl - chapter 16

-Sabina, gumman. Jag har aldrig varit intresserad av dig och kommer aldrig bli. Så ta och väx upp.

Både jag och Sabina stod och gapade. Jag kände hur glädjen sprutade ut ur min kropp. Jag sprang fram till
Justin, hoppade upp i hans famn och gav honom en stor kyss. Mitt framför Sabina. Han besvarade kyssen och släppte sen ner mig.

-Haha hej älskling. Sa Justin och pussade mig på huvudet.
-Hej. Sa jag med stort leende. Sen kollade jag på Sabina.
- Oj, hihi störde jag?
-Nej, vi var klara. Sa Justin och tog mig i handen och sedan gick vi därifrån.

                  

Repetitionen gick bra, dansen och sången satt perfekt. När jag övat klart fick jag och Justin en timmes rast, vi käkade lunch och gick sen in i omklädningsrummet för att Justin skulle visa mig kläderna jag skulle ha på mig när jag uppträda påriktigt. Justin tog fram lite olika alternativ. Efter att ha testat olika kläder gav Justin mig en klänning.

-Testa. Sa han och log.
-Okej, vad ska jag ha den till?
-Till middagen jag ska bjuda dig på ikväll. Om jag får såklart?
-Men såklart! Sa jag och kysste honom.

Jag bytte snabbt om bakom ett skåp och visade sedan för Justin. Hans ögon spärrades upp.

-Vad? Sa jag med orolig röst.
-Du är jätte vacker. Sa han med öppen mun.

Jag kände hur jag blev generad och tittade ner i marken. Jag ställde mig bakom skåpet men fick inte ner dragkedjan.

-Justin?
-Ja, vad är det?
-Kan du komma och hjälpa mig.

Han kom fram till mig.

-Ja, vad är det? Sa han och log.

Jag vände ryggen mot honom.

-Hjälp mig med dragkedjan, snälla.
-Med nöje. Sa Justin. Jag log för mig själv.

Han började sakta dra ner kedjan, när den var helt nere kände jag hur han började smeka mina armar.
Han började kyssa mina axlar. Jag vände mig om mot honom och började kyssa honom. Han surrade runt oss båda så att jag stod med ryggen mot skåpet och honom framför mig. Hans kyssar var mjuka, han började smeka mina rygg. Jag drog av honom hans tröja, han kysste min hals. Han tryckte upp mig mot väggen och kysste mig, grovare nu men ändå mjukt.
Plötsligt öppnades dörren, vi sprang och gömde oss bakom ett annat skåp lite längre bort. vi tog med mina kläder så att jag kunde byta om. Vi satte oss och lyssnade, vi hörde tydligt att det var Sabina.

-Ja, men gud ja. Nej jag tror att hans tjej, vad heter hon..Melody, aa att det var hon som tvingade Justin att säga så. För han har fortfarande ögonen för mig. Han vågar bara inte inse att det är jag som är rätt för honom.
Ja jag ska ha honom. Menar kolla på henne, visst söt e hon men jag ser mycket bättre ut.
Va vad säger du? Tss Miriam, jag kan få vem jag vill, när jag vill.

Sedan hörde vi bara en dörr öppnas och sen stängas, hon var borta.
Rasten var slut, vi körde igenom mitt framträdande en gång till sen fick vi åka hem.

Jag skulle möta Justin klockan 7. Så jag började med att tvätta håret, raka benen och sånt. Sedan smörjde jag in hela kroppen i en god kräm från The body shop. Jag fönade mitt hår och lockade det sedan.
Jag tog fram klänningen och satte på mig den, till det tog jag ett par svarta klackskor. Perfekt!
Justin kom och hämtade mig vid 7 som han sa och åkte sedan till resturangen.
Det var en väldigt fin och mysig resturang, när vi beställt mat sa Justin:

-Jo Melody..Det är en sak jag måste prata med dig om.
-Jaha, vad är det då? Sa jag med ett leende, men när jag såg hans blick försvann det.
-Det är såhär att...

--------------------------------------------------------------------------------------------
KOMMENTERA!
Vad ska Justin säga?!

One less lonely girl - chapter 15

Jag satte mig i bilen igen och smsade honom: *Jaså du, skulle inte du vara själv ikväll? Jag tänkte komma förbi och göra dig sällskap men antar att du har annat för dig. Säg inte att Sabina inte är där, för jag såg henne nyss. Bullshit Justin*Jag startade bilen och körde det fortaste jag kunde hem. När jag kom hem slängde jag mig på sängen och började gråta, tysta tårar rann ner för min kind. Hur kunde jag va så dum? Hur kunde jag? Och hur kunde Han, hur kunde Justin göra såhär? Jag förstår inte.. Snart kände jag hur jag fick ett meddelande på mobilen. Jag visste att det var från Justin, jag ville inte se vad det stod men ändå kändes det som att jag ville ha en förklaring, för jag förstår verkligen inte. Jag öppnade meddelandet och läste:

*Melody, möt mig om en halvtimme vid bron. Snälla kom*

Jag gick in till badrummet, sminkade mig, fixade håret och gjorde mig extra fin. Sedan åkte jag iväg till bron där vi förut bråkade, jag kom 5 minuter sent me flit så att han skulle bli lite orolig. När jag kom fram såg jag Justin stå där och kollade ut över vattnet.  Jag gick ut bilen och gick sedan fram till honom. Han vände sig om när jag kom. Jag stannade ungefär 5 meter ifrån honom. 

-Melody lyssna. Han tog ett steg fram och då backade jag.
-Nej Justin, du ska lyssna. Jag har gått runt hela tiden och varit osäker på vad du egentligen velat. Men förra gången vi stod här trodde jag att det du sa va det du ville, men tydligen inte. Jag e så dum att jag tror att världens kändaste tonåring, alla tjejers dröm skulle vilja ha mig. Du kunde sagt något, istället för att jag skulle gå och bli kär i dig och tro att du kände detsamma, fast det bara var en lögn. Och hur kunde jag inte fattat att du skulle gå och börja tycka om henne? Jag menar hon har utseendet, rösten, kroppen och säkert skit bra personlighet, även om hon e en slampa..
-Ge dig! Sa Justin.
-Nej Justin, nej! Jag är trött på att alltid 'ge mig'. Är det inte därför jag är med i MADE, för att jag ska hitta tillbaka till mitt riktiga jag. Och jag har det jobbigt nog, du behöver inte göra bördan på axlarna ännu tyngre. 
-Melody.. Varför kan du inte fatta att det är dig jag vill ha, jag och Sabina är bara vänner. Hon kom hem till mig för att vi skulle snacka om tävlingen som är om en vecka. Jag försökte bara få fram lite info. Hon är inte lika snygg som dig ändå och verkligen inte samma underbara personlighet.

Han gick fram till mig och den här gången backade jag inte.

-Snälla Melody, du måste tro mig! Hur ska jag kunna bevisa att jag talar sanning.
-Jag vet inte, det är upp till dig. Sa jag och kollade på honom.

Han tog sin hand och la den på min kind.

-Förlåt, förlåt för allt. Jag ska göra det bra igen. Bara du förlåter mig.
-Ja, men jag kommer fortfarande ha svårt för Sabina. 
-Skit i henne! Det är du och jag, ellerhur?
-Ja..
-Förresten, du är verkligen jätte fin!
-Tack..Det var för din skull. Sa jag blygt.

Han tog mitt ansikte mellan sina händer, kysste på först i pannan, sen på båda mina kinder, på näsan och sen på munnen.

Dagen efter var det dags för repetition igen. Justin gav mig sovmorgon eftersom scenen var tvungen att fixas så jag kom ditt vid 10 tiden. När jag kom dit stod Justin och Sabina tillsammans, fan. Jag gick och ställde mig så att dom inte såg mig men jag såg dom. Men det såg ut som att dom bråkade. Jag gick närmare och försökte höra så mycket som möjligt.

-Sabina, lyssna. Det funkar inte. Hon tycker att det är jätte jobbigt att vi umgås och om hon tycker det så måste jag göra någonting åt det.
-Men Justin, jag vet att det är mig du vill ha.

Jag fick ett hugg i magen när hon sa så. Jag kollade på Justins reaktion och till min förvåning började han skratta.
-Sabina, gumman. Jag har aldrig varit intresserad av dig och kommer aldrig bli. Så ta och väx upp.

Både jag och Sabina stod och gapade. Jag kände hur glädjen sprutade ut ur min kropp. Jag sprang fram till Justin, hoppade upp i hans famn och gav honom en stor kyss. Mitt framför Sabina. Han besvarade kyssen och släppte sen ner mig.

-Haha hej älskling. Sa Justin och pussade mig på huvudet.
-Hej. Sa jag med stort leende. Sen kollade jag på Sabina.
- Oj, hihi störde jag?
-Nej, vi var klara. Sa Justin och tog mig i handen och sedan gick vi därifrån.
-----------------------------------------------
Något hände och alla 30+ kommentarer försvann :( KOMMENTERA OM!

One less lonely girl - chapter 14

Efter att ha övat i 2 timmar och ätit middag på resturangen utanför studion närmade sig klockan sex. Vi åkte till skolan där det var jätte mycket folk utanför, antagligen dem som ska vara med i talangshowen. MADE var även här och filmade nu och jag tror det syntes väl på kamera hur nervös jag var. Trots att det bara var repition nu, men framträdandet var jag inte nervös över. Jag var nervös över att se alla andra deltagare, jag var rädd för att göra bort mig. Men som vi säger nu förtiden, Never Say Never!


När vi kom in till repitionssalen så fick vi väntenummer och vi hade nummer 23 och jag var typ sist så det var inte alls så mycket folk som det såg ut att vara. Alla var sjukt duktiga men det var en tjej som stack ut i mängden. Hon såg helt perfekt ut och hade helt perfekt blont hår. Hon hade såklart en sån sjukt bra röst också. Jag såg hur Justin kollade på henne och varje gång han hade den där blicken slog jag till honom på armen.

- Sluta kolla på henne sådär! Exakt så som du kollar på henne brukar du kolla på mig. Sa jag med ledsen röst.
- Vad snackar du om för skit? Lägg av, det finns bara en för mig, och det är du! Sa han och la armen om mig.
- Bra, men sluta kolla på henne sådär, står inte ut! haha.
- Okej, men hon var riktigt duktig, henne måste vi se uppför. Tävlingen är nästa vecka och vi måste verkligen kämpa nu för att vinna.
- NÄSTA ÄR NUMMER 23, MELODY KNIGHT. Skrek någon ut i högtalarna.

Jag kollade nervöst på Justin och han gav mig en lång kram.

- Du klarar det här! Jag står här och är med dig till hundra, kör på!

Jag hann inte svara men gav honom ett leénde och sprang sedan upp på scenen.

Låten började bra, jag kunde stegen bra och sjöng i rätt takt. Sen tog det bara stopp, det var som ett knivhugg i magen av svartsjuka. Den där tjejen som Justin kollade in hade nu gått fram till honom, han kollade inte ens åt mitt håll. Utan stod och skrattade med henne, vad håller han på med?

Jag fortsatte låten ut och han hade ännu inte kollat på mig sen andra refrängen. Jag kanske överreagerade lite men han visste att jag inte tyckte om att han kollade på henne, då måste han väl förstå att jag verkligen inte gillade att han pratade med henne? Jag gick fram till dem och Justin märkte på en gång att något var fel.

- Melody! Det här är Sabina, min barndomsvän, kände inte igen henne på scen!
- Hej, Du sjöng jätte bra! Sa hon och räckte mig hennes hand.

Jag stod och kollade på hennes hand men jag sträckte inte fram min.

- Hej! Sa jag och gav henne ett falskt leénde.
- Men du, Justin! Det var kul att ses, länge sen, vi hörs senare, ha det bra. Sa hon och kramade Justin.

Vadå hörs senare? När hon gick iväg vände han sig om för att kolla på henne.

- Vad tyckte du om mitt framträdande? Frågade jag.
- Ehm, jo.. det var jätte bra!
- Jaha minsann, inte för att du kollade så speciellt mycket, antar att du hade andra saker och kolla på. Och säg inte emot mig, för du vet att jag har rätt.
- Okej, förlåt att jag inte visade mig så engagerad, men jag hörde! Du sjöng jätte fint, och du satte stegen rätt. Stolt över dig! Vi kan ta hem det här.

Han visste verkligen hur han skulle få mig på bättre humör, men jag var fortfarande lite irriterad över det som hände med Sabina, men jag glömde det för tillfället och trots allt så litar jag på honom.

På kvällen frågade jag om Justin ville umgås men han kunde för att han skulle vara hemma och vara hundvakt åt Sam för Pattie skulle ut ikväll men jag bestämde mig för att ändå åka hem till honom och kolla läget. När jag precis skulle kliva ur bilen ser jag en bekant tjej gå vid trottoaren men ignorerade det. Sen när hon svänger in till Justin's tomt stannar jag iskallt till vid bilen. Hon knackade på och Justin öppnade dörren och gav henne en kram. Sen bad han henne komma in och dörren stängdes.

Jag satte mig i bilen igen och smsade honom: *Jaså du, skulle inte du vara själv ikväll? Jag tänkte komma förbi och göra dig sällskap men antar att du har annat för dig. Säg inte att Sabina inte är där, för jag såg henne nyss. Bullshit Justin*

------------------------------------------------
Förlåt för kort kapitel, hehe! Dåligt av Justin, eller vad tycker ni? Vad gjorde han med Sabina? Bara vänner? We'll see...


One less lonely girl - chapter 13

Vi satte oss i bilen körde vidare, vid varje trafikstopp kysstes vi så mycket vi kunde.
Jag ska försöka göra det bästa av dom här två veckorna med Melody, sen får vi ju se vad som händer. Turnén drar igång och vad ska Melody göra, ska hon följa med? Eller hittar hon en ny under tiden?MELODY'S PERSPEKTIV:

Vi tog dagarna som gick. Bara en och en halv vecka kvar, jag ville inte ens tänka tanken på vad som händer sen. Idag skulle vi repa igenom hela showen med alla andra deltagare. Jag var jätte nervös. Men som tur var vi klara med koreografin och jag kunde låten helt utantill, vi behöver bara finslipa lite sen är allt perfekt!

Istället för att Justin alltid skulle möta upp mig bestämde jag mig för att möta honom den här gången. Hade aldrig varit hemma hos honom tidigare, vilket är lite konstigt men nu var jag påväg! Han bodde bara ungefär en kvart ifrån mig och det var skönt att ta en promenad. Även skönt med lite fritid, MADE börjar inte filma idag förens vid repet på skolan.

När jag kom till ett jätte stort hus och kollade på lappen jag fått av Justin så stämde adressen. Det var som ett vanligt stort hus, det stack inte ut ifrån omgivningens kvalité heller, vilket jag trodde det skulle göra, jag menar, det är Justin Bieber som bor där.
*Knack knack*

Dörren öppnades och där stod en kort jätte vacker kvinna. Jag förstod på en gång att det var Pattie, Justin's mamma.

- Hej, är Justin hemma? Frågade jag vänligt.

Hon kom fram och kramade mig och jag förstod inte varför men kramade tillbaka.

- Du är lika vacker som Justin beskrivit dig! Antar att det är du som är Melody? Justin's elev i MADE? 

Elev i MADE? Har han inte berättat mer? Tänkte jag men fortsatte att le.

- Ja, det är jag! Hejhej! Antar att det är du som är Justin's mamma Pattie?
- Ja, hehe! Det är bara att kliva in! Sa hon och släppte in mig.

Jag kollade mig omkring lite och det var hur vackert som helst.

- Justins rum ligger uppför trappan, sen tar du höger och det är första dörren där! Sa pattie och log.
- Tack så mycket! Sa jag och gick upp för trappan.

Jag öppnade första dörren jag såg och där var det en toalett, fan! Innan jag ens hinner reagera att jag gått in i fel rum blev jag omfamnad bakifrån av en stor famn.

- Var det verkligen så svårt och hitta till mitt rum? Sa Justin och kysste mig i nacken.
- GUD VAD DU SKRÄMS! Haha, ja det var lite svårt. Sa jag och vände mig om.

Jag kysste honom och det blev mer och mer passionerat. Han vart som galen. Han bar upp mig i sin famn och gick mot sitt rum. Jag nafsade honom lite lätt i halsen för att reta honom. Han la mig i hans säng och slängde sig försiktigt över mig. Hans händer lekte över min kropp och jag lät honom inte stoppas. Precis när det blev som hetast knackar det på dörren och Justin flyger upp ur sängen.

- Jag tänkte bara komma in med lite läsk o så. Om det är okej? Sa Pattie som stod och log i dörröppningen med en bricka i handen.
- Mamma! Nu är du bara pinsam, men jo okej, kom in då! 
- Vadå pinsamt justin? Det är ju jätte gulligt ju! Sa jag och tog emot brickan.
- Där har du en riktig tjej, äntligen någon som inte tycker det är pinsamt när ens mamma försöker vara snäll. Sa Pattie och stängde dörren efter sig.

Vi började sluka i oss all chips och godis som hon kom upp med och allt var borta på bara några minuter.

- WOW! Nu är jag mätt, ska vi kolla på en film? Sen måste vi faktiskt åka och öva lite innan repet i skolan. Sa Justin och tog fram några filmer.
- Ah okej, vilken film ska vi se då?
- Jag vet inte, du får välja! 

Jag ställde mig upp ifrån sängen och gick till hans filmhylla. Medans jag stod och kollade kom han bakifrån och kom runt med sina armar runt min mage.

- Den här ser vi! Sa jag och gav filmen till Justin.
- The notebook?
- Ja, den äger!
- Jo, jag håller med dig! En av mina favoritfilmer. Sa Justin glatt.

Vi satte på filmen och jag la mig i hans famn. När klockan närmade sig tre stängde vi av filmen och åkte till studion för att öva innan repet.

- Du, justin.. jag vet att jag inte borde ta upp det här för som du sa, vi får se vad som händer, men jag vill verkligen att vi pratar om det här. Ju fortare vi pratat om det, desto bättre kanske det blir? Frågade jag honom medans vi stretchade.

Han blev alldeles tyst.

- Hallå, justin?
- Jo, jag vet.. jag tänker bara. Jag åker iväg på turnén och är borta i en månad. Och du kan inte följa med för skolan börjar för din del? Och jag åker precis när skolan börjar..
- Ja, jag vet.
- Men vi tar det som kommer, jag blir bara frustrerad av att prata om det nu, jag vill bara stoppa tiden och vara med dig, även fast det är omöjligt att göra så önskar jag verkligen det.

Jag kröp till honom och kysste honom.

- Jag vill också stoppa tiden och vara med dig, men vi tar det som kommer! Bara vi är tillsammans nu så är jag lycklig o glad.
- Bra, så länge du är lycklig och glad är jag det! Men nu måste vi öva!

Efter att ha övat i 2 timmar och ätit middag på resturangen utanför studion närmade sig klockan sex. Vi åkte till skolan där det var jätte mycket folk utanför, antagligen dem som ska vara med i talangshowen. MADE var även här och filmade nu och jag tror det syntes väl på kamera hur nervös jag var. Trots att det bara var repition nu, men framträdandet var jag inte nervös över. Jag var nervös över att se alla andra deltagare, jag var rädd för att göra bort mig. Men som vi säger nu förtiden, Never Say Never!
--------------------------------------------------
Skippar Melody skolan senare för att följa med Justin på turnén? Eller stannar hon hemma? Och tror ni hon skämmer ut sig på repitionen, eller går framträdandet bra och hon hittar sin ärkefiende som är steget bättre än henne? Det får ni läsa senare...

KOMMENTERAAAAA!!!!

One less lonely girl - chapter 12

- Vart är han då? Frågade jag nyfiket.
- Jaha, Ryan, nej men han bor i Kanada med sina föräldrar och han har aldrig varit i hollywood!
- Skojar du? Hahaha, varför sa du så för då?
- Jag, jag ville bara kyssa dig. Du såg så vacker ut och jag kunde inte motstå från att ljuga. Blev som tvungen.

Jag kunde inte sluta le, fan vad gulligt!Tiden har gått så fort, det var hela tre veckor sen vi var i Hollywood och nu är det bara två veckor kvar, jag och Justin jobbar som fan med att låten ska sitta perfekt och att dansen ska bli korrekt.
Jag låg i sängen och kollade runt på internet med min bärbara data på dom senaste kläderna då jag fick ett sms.

*Hej, möt mig i dansstudion om en halvtimme, kram J*

Jag svarade inte utan satte på mig danskläder fort och åkte iväg till studion. När jag var utanför studion hörde jag musiken dunka på hög volym, jag gick in i rummet och såg Justin på dansgolvet. jag log och la min väska mot väggen i lokalen och satte mig sedan med ryggen mot spegelväggen så jag kunde se när han dansade. Han var helt inne i sin egan värld. Allt han gjorde var så klockrent. Han dansade verkligen med känsla och inlevelse.

När låten var slut la sig Justin ner på marken för att andas, jag kröp fram till honom och la mig brevid honom.
Jag kollade på hans ansikte och såg hur han blundade, jag gjorde samma sak och bara låg tyst. Efter ungefär 5 minuters tystnad bröt Justin den med att lägga sig över mig och kyssa mina läppar mjukt.

- Hej min underbara. Viskade Justin i mitt öra.

Han började nosa mig i nacken, det kittlades så mycket att jag började skrika.

- Haha! Du e kittlig du! Sa Justin och började kittla mig.

Jag skrek högre och ställde mig upp för att springa, han sprang efter mig och fångade mig tillslut. Nu hade jag så ont i magen av skratt att jag tillslut kvävde fram.
- Haha! Justin, sluta, snälla! NEJ, hahahaha!

Han slutade, kysste mig istället och kramade mig hårt. Sen ställde vi oss upp för att fortsätta öva på dansen och låten.

-Justin? sa jag när vi var i bilen påväg hem.
-Ja?
-Det är bara två veckor kvar.. Vad händer sen..mellan oss?

Hans leénde som han hade tidigare försvann och han kollade allvarligt framåt.

-Jag vet inte..alltså, när jag kommer hem igen kör ju min karriär igång igen. Så jag vet inte om det är en så bra idé att..

Jag visste vad han skulle säga: Det är inte en sån bra idé att vi går in i något förhållande. Perfekt! jag som börjat bli kär..påriktigt..

-Stanna bilen! Sa jag.
-Men va? Sa Justin med förrvirad röst.
-Stanna sa jag! Skrek jag.

Han stannade i början på en bro, jag klev snabbt ur bilen och började gå över bron.

-Melody?! Vad gör du? Kom tillbaka!

Jag ignorerade honom och fortsatte gå. Jag kände hur tårarna rann ner för min kind. Tillslut kände jag hur någon tog tag i min arm och hindrade mig från att gå vidare.

-Prata med mig Melody! Vad är det?

Jag vände mig om och tog sats för att prata.

-Justin..varför kysste du mig ens från början? Under dom senaste veckorna har jag börjat känna annat för dig och nu säger du som att: nää jag kan inte ha ett förhållande! Vad är det för stil? Kunde du inte tänkt på det lite tidigare. Det är just det här som är såå typiskt killar.

Jag stod där och kollade in i hans ögon med tårarna rinnandes nerför min kind, det blev bara fler och fler när jag såg Justin ansikte framför mig, plötsligt såg jag hur tårar faller ner från hans kind också. Men jag kunde inte sluta skrika åt honom.
- Jag föstår inte hur ni killar tänker!! Ni byter tjejer som ni byter underkläder. Precis hela tiden.. Hur kunde jag vara så dum och tro att du verkligen ville ha mig, helt ofatt...

Plötsligt blev det precis som i en film, Justin tog tag i mitt ansikte medans jag pratade och förde sedan mitt ansikte mot hans och kysste mig ömt. Jag gav upp, jag la armarna om honom och kysste honom, flerflera gånger. Jag fick inte nog av hans perfekta läppar.

Och som jag sa, det var som i en film. För plötsligt började det att regna, det störtade ner regndroppar men vi stod bara kvar och kysste varandra. Tillslut slutade vi att kyssas och bara stod och kollade på varandra i regnet.

JUSTINS PERSPEKTIV:

-Jag visste inte att du ville.. Jag menar nu när du har blivit som du var förut så kan du ju få vem som helst, du är så himla vacker! Och jag är inte den perfekta killen, du förtjänar bättre. Så jag skulle ju såklart förstå om du ville ha någon annan för jag ah.. jag är ju Justin och jag har mitt hetsiga liv, åh jaa, som jag sa..du har ju blivit supersnygg. Du får mig knäsvag varje gång jag ser dig. Sa jag och torkade hennes tårar.
- Det du just sa är bullshit, du är perfekt på alla vis! Sa hon och hoppade upp i min famn och kysste mig mjukt. 

Vi satte oss i bilen körde vidare, vid varje trafikstopp kysstes vi så mycket vi kunde.
Jag ska försöka göra det bästa av dom här två veckorna med Melody, sen får vi ju se vad som händer. Turnén drar igång och vad ska Melody göra, ska hon följa med? Eller hittar hon en ny under tiden? 

------------------------------------------------------------------------------------
KOMMENTERA!!!! Går Melody vidare när Justin åker på turné eller följer hon med? Eller händer det möjligtvis något annat?

Glöm inte att gilla oss på facebook:  http://www.facebook.com/pages/bieberdreambloggse/115717678494981

One less lonely girl - chapter 11

När jag hörde hur han började andas högre förstod jag att han hade somnat. Jag vänder mig om så att jag ligger i hans famn med hans arm runt mig, nu låg jag så skönt att jag själv somnade på bara någon minut. Här låg jag, en på sex miljarder och sover i Justin Bieber's famn, Åh!Nästa morgon vaknade jag av att fönsterputsaren putsade fönstrerna utanför oss. Han stirrade ovanligt mycket men jag ignorerade det. Jag låg och kollade på Justins vackra ansiktsdrag medans han sov. Enda chansen jag fick tillfälle att glo hur mycket jag ville. Jag hörde kamera ljud men tänkte inte på det och när jag väl såg en blixt kunde jag inte undgå ifrån att kolla ut. Där stod fönsterputsaren med en kamera, fy fan! 

Jag slängde mig över Justin och hoppade upp ur sängen fort. Jag sprang till fönstret och drog för gardinerna. 

- Vad gör du? Frågade Justin och sträckte på sig.
- DET ÄR FÖR FAN PAPARAZZIS HÄR UTANFÖR! Utanför ditt fönster klockan nio på morgonen? Vi bor för fan på våning fem och dem är endå här uppe? Hur orkar dem! Skrek jag.
- Det är paparazzis Melody, vad förväntar du dig?
- ÅÅÅÅÅH! Vad irri.
- Irri? Frågade Justin försiktigt.
- JA, IRRI, IRRITERANDE! Sa jag irriterat.
- Oj, förlåt! Men du behöver inte ta ut ilskan på mig, jag har inte gjort något.
- Nej nej, förlåt, jag vet! Men nu kommer det här komma ut och jag kommer få dina jävla fans på mig!
- Skyll inte på mina fans, för dem har ingenting med det här och göra.
- Du, så fort en tjej är i närheten av dig får dem dödshot ifrån dina beliebers. Kolla bara på Kim Kardashian.
- Men sluta nu! Mina fans är bara beskyddande och vill inte att jag ska bli tillsammans med en jävel som bara vill komma åt mina pengar o min berömhet.
- Så du menar att det är de jag är ute efter?
- Nej, det var inte så jag menade..
- Tack för den! TACK! Sa jag och tog på mig min morgonrock.
- Vänta, gå inte Melo..

Jag smällde igen dörren och sprang in till mitt rum. ÅH! Jag var så irriterad, inte bara på Justin utan även allt och alla. Jag hade lust och bara åka hem. Jag vet att jag överreagerade lite men jag kommer verkligen få alla beliebers på mig och jag orkar inte det!
Jag går in fort på Oceanup.com (det stod det på kameramannens tröja) för att kolla ifall några bilder hade kommit upp och SJÄLVKLART var bilderna redan uppe. På rubriken stod det: JUSTIN BIEBER MED NY FLICKVÄN?

Jag kollade noga på bilderna, fy fan vad risig man såg ut då. Som tur såg man inte så mycket att det var Justin men mig skulle man självklart se hur tydligt som helst. Dem skrev även ut mitt namn och historien om att han är min MADE coach. Jag är redan ute på internet, som Justins ''flickvän'' och att jag är med på MADE. Det kanske var bra att jag är med på internet nu? Början på karriären möjligtvis?

Efter att ha suttit och funderat vid bordet ett tag satte jag på mig skorna för att gå ut och ta en promenad i Hollywood för mig själv. Precis innan jag ska gå knackar det på dörren.

*Knack knack*

Jag kollade i nyckelhålet och där stod Justin, fan.

Jag öppnade dörren sakta och bara stod och kollade ilsket på honom.

- Vad!?
- Förlåt, det var inte meningen att säga så, jag vet att du inte är ute efter pengar eller så, det lät bara så fel och jag menade inte att det var just DU. Vart ska du någonstans? Sa han och kollade på mina ytterskor.
- Jag, jag ska ut. Orkar inte stanna kvar här på hotellet! Sa jag och stängde dörren o gick mot hissen.
- Vänta, vänta på mig! Jag kommer om någon sekund.

Jag ignorerade honom och tryckte på hissknappen. Jag vände på huvudet lite för att kolla var han var och han stod nu utanför sin dörr och satte på sig sina skor. Hissdörren öppnades och i sista sekunden hann Justin sätta handen så att hissen inte åkte ner.

- Pjuh, det var nära! Sa han och log mot mig.

Jag stod bara och kollade rakt fram och ignorerade honom och hans blickar totallt.

- Melody, du kan inte vara sur föralltid? Sa Justin och la armen om mig.
- Watch me! Sa jag och tog bort hans arm och gick ut ur hissen.
Jag lekte lite med honom bara, jag var inte sur fortfarande. Han gick framför mig och kollade på mig med sina hundögon. Jag kunde inte låta bli att le lite men kollade bort när jag gjorde det så att han inte skulle förstå att jag log åt honom.

- Är det möjligtvis ett leénde jag ser? Sa Justin och skrattade.
- Åh! Varför ska du alltid få mig på humör för, tro mig! Jag är fortfarande ledsen över det du sa, bara att jag inte visar det..
- Men jag sa förlåt ju! Det var inte meningen o säga sådär, och du vet själv att jag inte sa så om just DIG. För du är knappast en sån tjej, jag känner dig och jag vet det!
- Tack, äntligen! Godsäkten uttagen.
- HAHHAHAHAHAHAHAHA! Godsäkten uttagen?
- Oh damn! Jag menar ursäkten godtagen, hahahahaha! Sa jag och skrattade högt.

Vi kunde inte sluta garva och nu stod alla i hotellets lobby och kollade på oss. Tillslut kom en kille som jobbade där och bad oss och gå ut.

- Här, kom så drar vi! Sa Justin och tog min hand och vi sprang ut från hotellet.

När vi gått en bit frågade han:

- Har du badkläder på dig? 
- Ja, under, hurså? 
- Vi går till vattnet, det ligger bara 5 minuter här ifrån! 
- Haha, jag diggar dina oranga badbyxor, sexiga! 
- Haha lägg av, schh! 
- Vart är kameramännen?
- Dem filmar inte idag, det är förns på kvällen! 
- Ah okej, men då går vi och badar!
När vi kom ner till vattnet var det iskallt i vattnet, så istället för att bada gick vi längs strandkanten och pratade. Jag tog av mig tröjan för att det vart så varmt i luften. Jag såg att Justin kollade men jag struntade i det och log för mig själv.
Helt plötsligt skriker Justin till.

- Vad är det? Frågade jag oroande.
- Jävlar, där är Ryan, han får inte se mig! Fan vad typiskt att han är här.
- Ryan , va vem är det? 
- Äh, en gammal kompis. Hans pappa bor här i hollywood, fan också! Han kollar hit, kom hit! Kyss mig.

Innan jag hann kolla mig omkring för att kolla efter den där Ryan tog Justin mitt ansikte och kysste mig. Först tänkte jag göra motstånd men jag kunde inte stå emot, blev lika knäsvag som alltid av hans kyssar.

- Sådär! Sa han och log.

Jag vände mig omkring och kollade efter en kille i våran ålder, men såg ingen.

- Vart är han då? Frågade jag nyfiket.
- Jaha, Ryan, nej men han bor i Kanada med sina föräldrar och han har aldrig varit i hollywood!
- Skojar du? Hahaha, varför sa du så för då?
- Jag, jag ville bara kyssa dig. Du såg så vacker ut och jag kunde inte motstå från att ljuga. Blev som tvungen.

Jag kunde inte sluta le, fan vad gulligt!

-----------------------------------------------------------
Ganska så dåligt kapitel, förlåt! Men har lite sådär bråttom så hann inte avsluta det så bra, hehe! Juste, tänkte bara meddela att jag (Ronya) gör gratis bloggdesigner nu, inte så jätte jätte fina, men något äre iallafall:) 

Gå in på http://AdoreJB.blogg.se och kommentera ifall du vill ha en design, skriv även mail o så. Ni kan även mejla till min mail (ronyalevisson@hotmail.com) Hoppas jag får några beställningar!

KOOOOMMENTERA!!!!

One less lonely girl - chapter 10

Han tog tag i min nacke och förde mitt ansikte framåt mot hans. Sakta nuddades våra läppar. Han tryckte mig mjukt mot sina läppar och vi kysstes. Hela världen stod stilla, det var bara han och jag. Ingen annan. Vi slutade kyssas och kollade på varandra ett långt tag. Han slickade sig sådär sexigt om sina läppar och kysste mig än en gång.
Plötsligt knackade det på dörren. Vi släppte taget om varandra och gick sedan tillsammans tillbaka in i rummet.

- Vi ses imorgon, sov gott. Sa han och mötte sedan upp servitrisen som stod i dörren. 

När han gått kastade jag mig i sängen och log stort för mig själv.Nästa morgon vaknade jag tidigt av att någon petade på min arm lite löst. Först reagerade jag inte och sen när jag öppnar ögonen sakta ser jag Justin stå och kolla på mig.

Jag reste mig snabbt upp och drog täcket över min kropp.

- Vad gör du här? Ta bort kamerorna!! Jag ser förjävlig ut! Sa jag med morgontrött röst.

Justin skickade ut kameramännen och satte sig sedan brevid mig på sängen.

- Så.. vad händer idag då? Frågade jag och avbröt den pinsamma tystnaden.
- Jag vet inte, jo juste! Vi ska till en liten gala där du ska få gå på röda mattan med mig. Lite sent att säga, jag vet! Men nu vet du hehe! 
- VÄNTA VA!? Röda mattan? Skojar du med mig eller?
- Därför ska du nu klä på dig och sen ska vi köpa dig en fin klänning! Skynda dig! Sa han och drog mig upp ur sängen.
- Okej, okej okej! Jag ska, haha! Skrattade jag och gick in på toaletten för att göra mig i ordning.

Efter bara några minuter hade jag hunnit sminka mig och även satt på mig ett par tights. Jag höll upp två tröjor som Justin fick välja mellan vilken av dem jag skulle ha på mig.

- Hmm, jag vet inte! Båda är jätte fina, men ta den där. Sa han och pekade på den vänstra tröjan.

Jag vände mig om och drog av mig tröjan som jag provat först och drog snabbt på mig tröjan som Justin valde. Jag ignorerade att Justin stod där och kameramännen var inte där inne som tur var. Jag känner att han bara stod några centimeter ifrån mig och när jag vänder mig om hade jag rätt. Jag stod och kollade ner i marken för jag vart för generad för att kolla upp. Tillslut tar han sitt finger under min haka och lyfter mitt ansikte sakta upp. Jag fick ställa mig på tå för att nå upp till hans läppar. Jag la armarna om hans nacke och tryckte mina läppar mot hans. Snart så avbröts kyssen av Justin's mobil som ringde.

- Ja, vi kommer ner nu! Sa Justin och la på.
- Vem var det? Frågade jag.
- Det var Chris, MADE regissören. Vi måste ner nu, vi ska gå till affären här nedanför och köpa klänning om du inte glömt. Sa Justin och höll upp hotell dörren.
- Nej då. Sa jag och gick ut.

När vi kom till klänning affären tappade jag hakan. Det var så otroligt stort och jag visste inte vilken klänning jag skulle ha på mig. Justin och Chris sa att jag fick välja vilken klänning jag ville, vilket kändes jätte bortskämt. Medans jag stod vid omklädningsrummet stod Justin och valde ut några fina klänningar som han tyckte skulle passa mig. Han visste verkligen vilka klänningar han skulle välja, det blev ett svårt val.

Medans jag bytte om stod Justin lite längre bort och blev stylad till vad han skulle ha på sig. När jag vänder mig om för att be honom kolla på mig blev jag som tom. Han stod där utan tröja och lät sin slips hänga lätt över halsen. Jag kunde inte slita blicken ifrån hans fina överkropp. När han märkte att jag kollade satte han sina armar för sitt bröst.

- Vad kollar du på då? Sa han och gav mig en blink.
- Ehm, oj! Nja, dig.. Sa jag och log.
- Den där klänningen borde du lätt ta! Jätte vacker, guld är verkligen din färg. Snurra en gång? Sa han och visade en rörelse med fingret att jag skulle snurra.

Jag snurrade sakta ett varv och när jag kollade upp stod han och log jätte stort mot mig.

- Den där ska du ha! Punkt slut!

Om Justin sa att guld var min färg och att jag skulle ha klänningen så bestämde jag mig till att ta den klänningen. Efter shoppingen närmade sig klockan 15.30 och vi skulle vara på röda mattan vid sex tiden. Efter att ha ätit en rejäl lunch/middag åkte vi in till Justins stylist som hade sin studio bara en halvtimma ifrån hotellet. Där fixade vi makeup och håret. 

- Kan jag inte få ta några bilder på er? Frågade Justin's stylist Ryan.
- Jo visst, eller om det är okej för dig Melody? Frågade Justin.
- Ja såklart! Nu när man är så snygg och upp piffad fastnar man som bäst på bild. Sa jag och skrattade.

Vi fick ställa oss mot en vit vägg och vi posade som aldrig förr. Såklart inte seriösa poser. Efter vi fotat oss satte vi oss på skorna och var redo för att gå till galan. Jag hade ingen aning om vilken gala det var vi skulle till men det skulle bli så kul!

Utanför studion kom en limousin och hämtade oss. När vi åkte förbi hotellet stod massor av beliebers utanför, förstår inte hur dem alltid hittar till rätta hotellet. När vi anlände till galan stod det jätte många paparazzis utanför. MTV MADE var beredda och stod även där nu och filmade mig.
Justin presenterade mig som vanligt inför många och sen blev vi tvungna att gå för det var dags för röda mattan.

- Andas, ta det lugnt! Det är bara gå ut och kör på! Le hela tiden och visa inte din nervositet, för det fångar dem på bild på en gång. Sa Justin och höll lätt i min hand.
- Jag klarar det här! Du får gå först, så får jag se, hehe! Sa jag och knuffade ut Justin lite lätt.

Han vände sig om och log och började sen gå ut på mattan. Han såg så lugn och självsäker ut! Vilket jag också skulle göra hade jag bestämt mig för.
När Justin gått klart vinkade han fram mig ifrån andra sidan av mattan, nu gäller det!

Jag gick sakta och bestämt ut och gav några poser. Det var riktigt kul! Men bländad kan man verkligen säga att man blev. Jag hörde hur justin skrek mitt namn och gick då ut ifrån mattan.

- ÅÅÅÅÅÅH! Sjukt kul var det, vill ut igen!
- Haha visste att du skulle reagera så. Du var grym där ute, sjukt snygg! Sa han och drog min kropp intill hans.
- Justin, inte här.. tänk om någon ser oss? MTV filmar ju mig ifrån varenda vrå.
- Ja, det är sant. Men kom nu så går vi in till galan.

Galan var riktigt kul. Justin vann ett pris, favorite male artist. Blev riktigt glad. Fick även massor av frågor om jag var Justin's flickvän. Var det så uppenbart att det var något.. på gång mellan oss?
Efter galan åkte vi direkt till hotellet. När vi kom till hotellet blev jag interjuvad av några och det var även flertal som var utanför som var där för att träffa mig. Dem berömde mig för min röst och mitt utseénde. Blev jätte glad!

Vi åkte sen upp till våran våning och gick skilda vägar till våra hotellrum. Innan jag stänger hotelldörren hör jag hur Justin ropar.

- VÄNTA!

Han kom springandes till dörröppningen och innan jag hann öppna munnen tog han mitt ansikte i hans händer och kysste mig mjukt.

- Förlåt, det, det var inte meningen, ville bara säga.. godnatt!
- Inget o säga förlåt för, det var.. gulligt! Godnatt. 
- Vi.. syns imorgon! Vi åker imorgon kväll, kommer inte ihåg tid men någon gång iallafall. När vi kommer hem måste vi öva öva öva!
- Jadå, såklart vi ska öva! Bara 5 veckor kvar. Sa jag ledset.
- Det kan hända mycket på fem veckor, du ser ju vad som hänt på bara tre?
- Det är sant, men godnatt nu! Är jätte trött. Sa jag och pussade honom på kinden.

På natten kunde jag inte sova, jag kunde inte sluta tänka på honom! Jag kollade på klockan, 3:21, fan vad sent! Jag gick upp och satte på mig min morgonrock och gick sen sakta ut ifrån hotellrummet. Jag gick till Justin's dörr och tvekade på om jag skulle knacka men tillslut knackade jag. 

*Han sover väl*
Tänkte jag och gick tillbaka mot min dörr.

Jag hör hur hans dörr öppnas och ser hans huvud kolla ut.

- Det, det var inte meningen och störa! Förlåt.
- Nej, det är lugnt! Vad äre?
- Jo, jag, jag kan inte sova. Får jag göra dig sällskap?

Jag såg hur han log trots att det var mörkt och han släppte in mig. Han la sig i sängen och sen så slog han lite löst på madrassen på den tomma platsen, han menade att jag skulle lägga mig brevid honom.

Jag tog av mig rocken och la den på stolen och kröp sedan ner sakta under täcket brevid honom. Jag kände hur hans arm försiktigt slingrade sig runt min mage och nu låg jag så nära honom att jag kände hans hjärtslag.

- Kan du sova nu? Viskade han i mitt öra.
- Ja det tror jag, godnatt! Sa jag och log för mig själv.
- Godnatt, sov gott! Sa justin.

När jag hörde hur han började andas högre förstod jag att han hade somnat. Jag vänder mig om så att jag ligger i hans famn med hans arm runt mig, nu låg jag så skönt att jag själv somnade på bara någon minut. Här låg jag, en på sex miljarder och sover i Justin Bieber's famn, Åh!

-----------------------------------------------------------------
Ganska så långt kapitel, förlåt för er som inte gillar det :) VAD TYCKER NI? KOMMENTERA!!

One less lonely girl - chapter 9

Jag log tillbaka och strax efter det öppnas den stora porten intill rummet. Jag kunde inte tro mina ögon, jag blev så nervös men endå så glad att jag bara skrek inombords.

- SKOJAR DU!?!? Skrek jag och kände hur ögonen blev alldeles tårfyllda.
För i mitten stod Taylor Swift med en gitarr i handen och började spela 'Love story'
-We where both young when i first saw you, I closed my eyes and the flashback starts.

Jag stod helt stilla och bara log. Hon log tillbaka medans hon sjöng. Jag började sjunga med och kunde fortfarande inte tro att det var sant. Efter ett tag vinkade hon fram mig, jag gick sakta fram till henne. Hon lät en kille ta över hennes gittarspelande medans hon tog mig i handen. En tjej sprang fram till mig och gav mig en mick. Vi sjöng sista versen tillsammans och sen refrängen. När låten var klar kramade hon mig, vi satte oss ner i en soffa tillsammans med Justin. Vi pratade om allt möjligt. Under hela tiden grät jag små tårar av lycka. Plötsligt tog hon fram gitarren hon spelat på tidigare och gav den till mig.

- Här gumman, jag har signerat den här. Sa hon och pekade på autografen. Du ska veta att du är unik och att jag hejar på dig. Och jag beklagar sorgen med din mamma. Men du kan alltid ringa mig. Sa hon och gav mig ett kort med hennes nummer på.

Jag sa hur tackas jag var och sen kramades vi hejdå. Jag o Justin åkte sen iväg tillbaka till hotellet.

Vid åtta tiden på kvällen ringde det på min hotelldörr. Jag gick och öppnade. Där stod Justin och log.

-Får man komma in? Sa han.
-Jadå. Sa jag och log.
-Det är lungt, kameramännen är inte här.
-Haha okej, skönt.

Jag hade på mig en mjukisdress och Justin hade sina blå jeans med sin röd/svarta skjorta.
Vi satte oss i min säng och kollade på varandra.

-Sååå, vad gör du här? Sa jag.
-Haha är det jobbigt? Frågade han och log.
-Nejnej! Gud nej, menade inte så. Undrade bara om någonting hade hänt.
-Haha nej, vill bara umgås lite. Du har förändrats så mycket sen första gången jag såg dig, och jag vill att du ska veta hur stolt jag är över dig. Det är bara några veckor kvar och jag vill verkligen att du ska kämpa in till det sista. Skit i dem som inte tror på dig, för du du klarar det.
-Dom orden värmer verkligen, men utan dig skulle jag aldrig klarat det. Så tack, tack för allt.

Han log mot mig. Vi satt och pratade ganska länge tillslut kom vi in på samtalsämnet om min mamma.
Vi pratade om hur hon dog och hur jag har stått ut. Efter ett tag blev det så jobbigt att jag bröt ihop. Jag gick upp och ställde mig på balkongen.

-Förlåt, det var inte meningen att komma så djupt. Han ställde sig upp och kom ut till balkongen.
Jag såg hur han skämdes för att han tagit upp det.

-Förlåt, verkligen det är din ensak..förlåt..jag fick dig att gråta, gud va dum jag är.
-Nej Justin, du är en av dom få som någonsin brytt dig om mig, tack för det!
-Kom hit! Sa Justin och sträckte ut armarna.

Jag gick fram till honom och kramade hon hårt. Jag kände hur han drog mig hårdare till sig.
Då fick jag nog, jag drog mig loss ur hans armar, la mina armar runt hans nacke och kollade honom djupt in i ögonen. Jag kände hur hans armars slingrade sig runt min midja. Det var det perfekta läget. Vi stod på balkongen, i månljuset, helt ensamma och vi båda ville nu, mer än något annat.

Han tog tag i min nacke och förde mitt ansikte framåt mot hans. Sakta nuddades våra läppar. Han tryckte mig mjukt mot sina läppar och vi kysstes. Hela världen stod stilla, det var bara han och jag. Ingen annan. Vi slutade kyssas och kollade på varandra ett långt tag. Han slickade sig sådär sexigt om sina läppar och kysste mig än en gång.
Plötsligt knackade det på dörren. Vi släppte taget om varandra och gick sedan tillsammans tillbaka in i rummet.

- Vi ses imorgon, sov gott. Sa han och mötte sedan upp servitrisen som stod i dörren.

När han gått kastade jag mig i sängen och log stort för mig själv.

------------------------------------------------------------------------------------------------------
PUSSPUSS!
KOMMENTERA!

Grattis till http://minbiebernovell.blogg.se/ som gissade rätt på att det var Taylor Swift som var överraskningen (många gissade rätt, men hon var först :D )

One less lonely girl - chapter 8

Justin stod så nära att jag hörde hans tunga andetag. Jag kunde inte släppa blicken ifrån hans läppar som han nu bet sig löst i. När jag väl kollar upp kommer hans ansikte närmare mitt och innan våra läppar hinner snuddas kommer Noah inspringandes från ytterdörren.

- Vad händer här då? Sa Noah med ett flin och kollade på oss med armarna i kors.Jag och Justin kollade på varandra och sen sa han:

- Du, jag tror jag måste gå nu. Men vi syns imorgon! Tack för lunchen och jogging turen. Sa han och gav mig en kram.

Jag hann inte säga något innan dörren smälldes igen, fan också! Jävla Noah.

- Tack för att du förstörde allt! Skitunge! Du fattar vad jag menar när du är äldre. Skrek jag och sprang upp på mitt rum.
- Äldre? Jag fyller faktiskt 11 snart!! Hör jag Noah skrika på undervåningen.

Nästa morgon var det söndag, vilket innebar att det var idag jag skulle få överraskningen! I fredags bad Justin mig att ta ledigt två dagar ifrån skolan så jag antar att vi ska åka bort. Jag hade förberett en liten resväska med lite små packning och kunde inte vänta på att få reda på vart vi skulle åka.

När jag stod i duschen plingade mobilen och jag sköljde fort ur balsamet för att kunna läsa smset.

*Packa väskan och va klar utanför dig om en timma! Vi ska till Hollywood! Kram Justin*

Jag läste smset om och om igen, HOLLYWOOD? Jag har aldrig lämnat Atlanta förutom, okej jo det har jag men bara när jag ska besöka mina släktingar i Sverige.
Jag hörde Justins tut signal och kunde inte låta bli att le. Jag sprang ner och berättade till Pappa att jag skulle till Hollywood i tre dagar. Först trodde han inte på mig men sen när kameramannen nickade och sa att det var sant blev han först rasande men efter att ha kunnat övertala honom gick han med på det. Jag pussade Noah på pannan och lovade honom att jag skulle köpa något.

Jag satte mig i bilen och gav Justin ett stort leénde som han besvarade med ett leénde tillbaka. Vid flygplatsen i Hollywood stod det massor av paparazzis och det kändes så overkligt! Justin presenterade mig för dem flesta och jag blev även interjuvad, vilket kändes as coolt.

- Du! Sa Justin och petade mig löst på armen.
- Vad? Frågade jag.
- Kom på en utmaning nyss, du ska ställa dig här och sjunga vilken låt du vill!
- Åh nej, inte igen! Jag vågar.. inte.
- Du måste, Never say never? eller hur? Sa Justin och log.

Jag kollade på honom och nickade. Sen gick jag fram till paparazzisarna och ställde mig runt 2-3 meter ifrån dem. Sen började jag sjunga på Taylor Swift's låt ''Mine''. Hennes låtar passar bäst till min röst och hon är helt klart min största idol och min förebild.
Jag började gå fram och tillbaka och gjorde även rörelser med mina händer och armar. Paparazzisarna var som galna och jag såg nu även att paparazzi-bolaget Hollywood TV var där och filmade. När jag sjungt klart insåg jag inte att det var jätte många runt omkring mig, inte bara paparazzis utan även annat folk på flygplatsen. Alla började applådera och en kille kom fram till mig och sa:

- Du tjejen, du kommer bli stor! Grym röst, lycka till framöver! Här har du mitt kort ifall du någon gång vill spela in en låt eller så, har bland annat jobbat med Britney Spears och Kesha. Måste kila vidare så hinner inte prata, hoppas du hör av dig! Sa han och försvann fort.

Hände det där precis? What? Jag visste inte om jag skulle höra av mig men Justin sa att han lätt kunde fixa bättre åt mig så jag litade på det.

- Jaha, då var vi här på hotellet! Vad ska vi hitta på härnäst? Klockan är ju bara 13.20 nu? Frågade jag.
- Jag vet inte, kanske köpa lite kläder? För pengar har vi gott om!
- Låter som en bra idé! 

Vi gick på gatorna i hollywood och jag kunde inte sluta köpa nya kläder hela tiden! Gick runt med minst 8 påsar i händerna. Vi fastnade på Ed Hardy affären som Justin tidigare hade varnat mig om att vi skulle göra. Där köpte jag även en tjocktröja och keps till Noah! Vi träffade även på Christian Audigier som uppfann märket. Riktigt coolt!

När vi kom till hotellet provade vi massor av kläder som vi köpt. MTV var fortfarande och filmade. Ur snyggt, varenda plagg satt perfekt! Efter middagen hade Justin lovat mig en till överraskning, vilken överraskning har jag ingen aning om men nyfiken vart jag!
Vi kom till ett jätte stort hus och det stod vakter utanför. En av regissörerna i MADE pratade med vakterna som sedan ringde till porttelefonen och snart så öppnades porten till huset. Jag förstod inte vad överraskningen var men hitills såg den ut att vara ganska så stor. Jag blev följd till ett stort vackert rum.

- Sätt dig här så kommer överraskningen snart! Sa Justin och drog ut en stol åt mig.
- Jaha, okej! Nu kan jag inte hålla mig längre, jag måste veta nu nu nu!
- Haha, ta det lugnt, snart så! Sa Justin och kollade ner på mig och log.

Jag log tillbaka och strax efter det öppnas den stora porten intill rummet. Jag kunde inte tro mina ögon, jag blev så nervös men endå så glad att jag bara skrek inombords.

- SKOJAR DU!?!? Skrek jag och kände hur ögonen blev alldeles tårfyllda.
----------------------------------------------
HMM!! Vad är överraskningen? Det får ni läsa i kapitel 9.. wohoo!! Den som gissar rätt på överraskningen får EN SHOUTOUT (det är när vi skriver ut eran blogg i ett inlägg, som t.ex här)

KOMMENTERA KOMMENTERA KOMMENTERA! vad tycker ni hitills?
Några undrar hur gammal hon är. Justin och hon är 15 år gamla här. I nutiden i storyn är dem 16 och fyller 17. Det här MADE avsnittet är alltså bara en tillbaka blick!

För er som inte visste, Noah är lillebror till Melody!

One less lonely girl - chapter 7

Vi åkte tillsammans hem till mig och jag bjöd honom på lunch.

- Snällt att du bjuder mig på lunch, tycker du att det är jobbigt med alla kameror?
- Haha nej det är ganska kul faktiskt! Sa jag och log.
- Imorgon får du din överraskning. Sa han och log.
- Men åhhh, jag vill veta va det e!
- Du får se. Sa han och blinkade åt mig.


- Men du, vill du ut och jogga? Jag har mina träningsgrejer med mig! Sa Justin och pekade på sin väska.
- Jogga, oj.. är inte så inne för det där med joggning men kan väl ta någon runda eller så. Sa jag och sprang upp på mitt rum för att byta om.

Jag rotade fort och hastigt i lådan för att hitta mina gråa shorts. När jag hittade dem såg jag att fickorna var för små för att hem nyckeln skulle få plats så jag tog ett svart snöre och satte det runt halsen med nyckeln på. Till shortsen tog jag ett enkelt gammalt lila linne. Jag orkade inte bry mig om mitt hår och plattade därför inte det. Jag lät mina lockar hänga lätt över vänstra axeln.

När jag hade knytit på mig mina skor och gick ner till undervåningen där Justin var.

- Jag är klar och redo fö...

Jag blev som stum när jag såg hans bara bruna muskulösa rygg när han bytte om.

- Du är redo för vadå? Sa Justin och vände sig om och log.
- Oj, hehe! Jag, jag är redo för att jogga nu! Sa jag och log nervöst.
- Bra då går vi! Damerna först. Sa Justin och öppnade ytterdörren.

Vi började jogga sakta och ökade sen takten. Justin joggade lite längre fram och så snart såg jag hur han saktade ner och var nu tätt intill mig. Kamerorna satt utanpå en MTV bil som också åkte tätt intill oss, vilket jag inte längre brydde mig om. Man vart ganska så van.

Jag pustade ut och stannade och lutade mig framåt.

- Är du trött eller? Frågade han och stod nu o hoppade lite jämfota.
- Nej då! verkligen inte. Sa jag andfått.
- Det är lugnt, vi behöver inte jogga mer. Sa han och slog mig lätt på ryggen.

Då kom jag på, jag vet att Justin är väldigt tävlingsinriktad. Jag reste mig sakta och sa:
- Sist den till vattnet! 

Jag försvann på bara några sekunder och när jag vänder mig om ser jag hur Justin är tätt intill med ett stort smile. När vi närmade oss båda stranden ökade jag takten och sprang det fortaste jag kunde. Jag sprang så fort att jag knappt hann stanna vid strandkanten. Jag vänder mig om och innan jag hinner skrika att jag vunnit tar justin ett hårt grepp runt min midja och lyfter mig upp och börjar gå ut mot vattnet. 

- Säg inte att du vann för då släpper jag dig! Sa Justin och skrattade högt.
- Sluta jag vill inte! hahahaha! Sa jag och la armarna runt hans nacke och försökte sen komma ur hans grepp.
- Säg att jag vann! Säg att jag vann! Sa Justin.
- NEJ!!! För det gjorde du inte. Skrek jag.

Han började släppa mig lite löst men fångade mig i sista sekunden innan jag nuddade havets yta. 

- Okej, okej okej!! du vann. Sa jag med ett stort leénde. - Ta in mig till land nu din jävel! Sa jag och kunde inte sluta skratta.

Justin rör sig inte ett steg och så snart innan jag hinner säga något ser jag på hans flin att han tänkte släppa mig, vilket han gjorde.

- AHHHHHHH!! Kallt som fan! GAH, vad gör du människa? Sa jag och skvätte vatten på honom. 
- HAHAHAHA så klockrent! Du är alldeles dyngsur och här står jag torr. Sa Justin och skrattade högt.

Jag kunde inte själv låta bli att skratta och sprang sen upp till land. Justin tog av sig sin tjocktröja och la den runt mina axlar.

- Du ser ut att behöva den, behåll den!, har runt 10 till tröjor endå så. 
- Haha tack! Jag behåller den som ett minne av denna underbara dag, när Melody Knight vann över självaste Justin Bieber i springtävling! Sa jag med ett skratt och sprang fort iväg.

Jag ser hur Justin kommer snabbt tätt intill och nu hade kameramännen hade nu tagit en paus. Jag hann stänga min ytterdörr fort innan Justin kom fram. Jag kollade i nyckelhålet och såg att han nu var borta. Jag öppnade sakta dörren och stack ut huvudet. Innan jag ens hann reagera hoppar Justin fram och knuffar mig lite löst in.

Han bär upp mig över axeln och jag kan inte hålla mig för skratt.

- SLÄPP NER MIG NU!! Sa jag och skrattade högt.
- Om du säger att jag vann.
- Jajaja, du vann Justin! GRATTIS. hahaha! 

När han släppte ner mig tappade jag  och justin balansen lite och nu stod han bara någon centimeter ifrån mig. Jag backade och stod nu lutad mot väggen. Justin stod så nära att jag hörde hans tunga andetag. Jag kunde inte släppa blicken ifrån hans läppar som han nu bet sig löst i. När jag väl kollar upp kommer hans ansikte närmare mitt och innan våra läppar hinner snuddas kommer Noah inspringandes från ytterdörren.

- Vad händer här då? Sa Noah med ett flin och kollade på oss med armarna i kors.
-----------------------------------------------------
Haha så typiskt att Noah kommer då! KOMMENTERA om ni vill veta överraskningen, då kanske vi kan klämma in ett till inlägg ikväll, hehe!

One less lonely girl - chapter 6

Vi kollade på varandra och kunde inte sluta le, tillslut hade vi säkert stått där i nån minut och bara kollat på varandra. Snart så avbröt han den pinsamma tystnaden.

- På söndag ska du få en överraskning, okej inte bara en överraskning utan två stycken! Jag lovar att du kommer bli jätte glad.

                    Idag är det lördag. Justin kom och hämtade mig tidigt på morgonen för att köra mig till studion. Jag var morgon trött men det gick väldigt bra och jag fick mycket beröm av Justin.
Efter 3 timmar i studion sa Justin:

-När man är artist är man oftast med i tidningar och ställer upp som modell och sånt. Så nu ska vi till ett ställe där du ska bli fotograferad.
-Haha, jag? Ska jag va modell? Det va roligt Justin..haha...

Han kollade på mig med ett leende och jag förstod att det var allvar.

-Men Justin! Snälla! Jag kan inte!
-Vem har sagt att du inte kan? Sa Justin och kollade frågande på mig.
-Ingen men..
-Inga men, kom med nu. han ställde sig bakom mig och började putta mig framåt. Tillslut gav jag upp och följde med honom.

När vi kom fram var det ett stort vitt hus och inuti det huset var det en skit stor lokal där det var stora bord med smink, hårgrejer, smycken, storastora speglar och sånt. Jag gick långsamt fram och kollade runt i lokalen. Den var gigantsik och det var kläder och skor överallt.
Justin kom bakom mig och sa:

-Haha, coolt va?

Jag nickade och tittade sedan på honom. Han kollade tillbaka och blinkade till mig. Min kropp blev helt varm och jag log mot honom.

-Kom. Sa Justin och tog tag i min hand. Vi gick fram till en kille som stod och pratade med några andra.
-Ken, det här är Melody. Hon som ska fotograferas.
-Heeeeeeeeej Melody. Det är jag som är Ken, din fotograf! Kul att träffas! Han tog tag i min hand och skakade den ivrigt.- Vilket bedårande ansikte fröken har. Sa han och smekte mig kind. Jag log.

-Max, Marie, Gustaf! Kom hit nu!

På bara några sekunder stod det tre personer framför mig och började hålla på med sminket och håret på mig.

-Vi ses sen! Sa Justin och gick sedan iväg.

Jag blev fixad i ungefär en halvtimme och sedan var det dags för plåtning. Första bilden skulle det se ut som att jag stod i en skog och att det åkte ner rosenblad på mig. Det var sjukt roligt att fotograferas. Sedan var det dags för nästa bild. Det var en helt vanlig bild, jag tog ungefär 10 olika bilder.
När det var klart fick jag se bilderna, dom var helt otroliga!

-Det där är inte jag! Sa jag till Justin.
-Haha joo, det är det visste. Jätte fina!

Vi åkte tillsammans hem till mig och jag bjöd honom på lunch.

-Snällt att du bjuder mig på lunch, tycker du att det är jobbigt med alla kameror?
-Haha nej det är ganska kul faktiskt! Sa jag och log.
-Imorgon får du din överraskning. Sa han och log.
-Men åhhh, jag vill veta va det e!
-Du får se. Sa han och blinkade åt mig.

-----------------------------------------------------------------------------------------
KOMMENTERA!

One less lonely girl - chapter 5

-Jag gör det här för dig, och jag hoppas att jag kommer göra dig stolt. Älskar dig Mamma! Viskade jag innan jag släckte lampan.Andra veckan - 7 Juni 2009.

Startade dagen som alla tidigare dagar. Gick upp tidigt, duschade, sminkade mig och klädde på mig. Tidigare använde jag nästan samma kläder hela tiden. Idag fick det bli en annan outfit från kassen med kläder som jag fick av Justin förra veckan. Jag rotade igenom och hittade på en gång en jätte söt topp/tunika som var beige färgad. Jag satte då på mig min mammas gamla halsband som passade utmärkt till outfiten.

Mitt under frukosten plingade det på mobilen.

*Utanför dig om 10 min, se till att vara klar och redo för röst uppvärmning då! Justin ;) *

Förra veckan var tuff, men sjukt roligt har vi haft. Känner att vi börjat komma varandra dem senaste dagarna. Sommarlovet börjar om bara 3 dagar, vilket känns overkligt. Vi har börjat göra en liten koreografi till mitt uppträdande på talang showen och jag har valt att sjunga låten ''Firework'' med Katy Perry. Den har sån power och går att dansa till. Justin är också nöjd med låtvalet så jag antar att det kommer bli ett lyckat nummer, speciellt med Justin's hjälp i det hela.

*TUT TUT TUT*

Jag hörde Justins gamla vanliga tutsignal och sprang fort ut i bilen. Han har alltid desamma varma leéndet som varje gång när jag kommer ut ur ytterdörren springandes mot honom. Vi åkte iväg till studion och vi har nu börjat göra en låt inspelning på Overboard. Då jag sjunger hela låten dock, för det är den enda Justin låten jag kan och jag kände att jag så gärna ville sjunga den så det fick jag.

JUSTINS PERSPEKTIV:

- *So crazy in this thing we call love* sjöng Melody.
- Stopp stopp stopp! Sa jag och gjorde en rörelse med händerna så att Melody skulle sluta sjunga.
- Vad gjorde jag för fel denna gång då? Sa hon irriterat.
- Du ska sjunga *Soooo crazy in this thing we call loove* Fattar du? Upprepa!
- *Soooo crazy in this thing we call loove* Sjöng hon och satte tonerna denna gång.
- Bra bra bra! Där satt den. Sa jag och klappade händerna och log.

Jag såg att hon fortfarande var irriterad för hon svarade inte eller gav inte ens ifrån sig ett leénde. Men förstår varför hon fortfarande var lite irriterad, hon har tagit om den meningen runt 10 gånger, men skönt att hon äntligen klarade den. Klockan närmade sig nio och det var dags för Melody att dra vidare till skolan medans jag stannade kvar här i studion. Efter skolan ska vi öva på dansen och även låten till talang showen. Hon valde Firework vilket var ett grymt låt och dans val!

MELODYS PESRPEKTIV:

Jag och Justin löste det hela innan jag åkte till skolan. Gulligt att han inte ville att jag skulle vara irriterad så hur kunde jag motstå ifrån att inte le och vara glad igen? Innan jag skulle in till Matte lektionen gick jag på toa där jag träffade på Megan och hennes två kompisar. Jag ignorerade deras blickar och gick in i toalettbåset fort. Så fort jag kom ut och tvättade händerna känner jag hur någon knuffar mig och jag ramlar hårt mot golvet.

- Vad fan gör du? Skrek jag och kollade upp på Megan.
- Du tror att du är så jävla cool nu bara för du är med på det här jävla programmet med den där kända snubben. Att du ens försöker förändra dig, du är lika jävla värdelös som du alltid varit och en förändring kommer inte förändra dig.

Jag kände hur jag fick en klump i halsen. Jag försökte att ignorera det hon sa men kunde inte låta bli. Jag reste mig sakta upp med min mattebok i famnen.

- Ska du börja gråta nu också? Stick härifrån för fan. Sa Megan och pekade mot toalett dörren.

Jag kände hur tårarna steg men försökte ignorera det och sprang det fortaste jag kunde ut. Jag satte mig på en sten vid parkeringen på skolgården och grät. Det hon sa, var det sant? Tänk om det är så, att oavsett om jag försöker förändra mig är jag fortfarande värdelös?

Jag messade Justin och frågade ifall vi kunde börja tidigare för i skolan tänkte jag inte stanna kvar. Efter bara någon minut fick jag ett sms och det stod Justin på skärmen och jag kunde inte låta bli att le för mig själv när jag läst smset:

*Vad är det som har hänt då? Jo, kom till dansstudion nu! Är där och försöker komma på lite moves till din dans, skynda dig så kan vi prata. Justin*

Jag tog bussen fort till dansstudion och när jag kom in i studion såg han att jag hade gråtit.

- Vad har hänt? Sa han och omfamnade mig.

Jag såg hur kameramännen kom allt närmre och filmade oss mycket nära. Jag schasade iväg dem med handen och tillslut sa Justin ifrån.

- Filma inte det här, hon vill inte! Bort. Sa Justin och pekade på ytterdörren som nu kamera-crewet gick mot.

När ytterdörren stängdes och kameramännen var borta ignorerade jag det Justin frågade mig om och torkade snabbt tårarna.

- Nu kör vi! Inget har hänt, vi kör på nu. Kommit på något nytt än? Frågade jag med ett stort smile.
- Jaha, aa okej! Men jag finns här om du vill prata. Jag har kommit på ett nytt steg, vilket är lite svårt men jag kan visa dig hur det går till. Sa Justin och ställde sig i mitten av rummet.

När han visade steget kunde jag inget annat än stå med vid öppen mun, fan vad coolt! Men såg sjukt svårt ut.

- Det där måste jag lära mig! Hur gör man? frågade jag.

Justin visade om och om igen och jag satte aldrig det sista steget, jag tog alltid fel ben och fick tillslut ett nervsammanbrott efter en halvtimmas försök.

- JAG ORKAR INTE! JAG SKITER I DET HÄR! Skrek jag och satte mig hysteriskt på golvet med ansiktet lutat mot mina handflator.

Jag känner hur Justins arm slingrade sig runt mina axlar och drog mig tätt intill honom.

- Berätta nu, för jag märker att du inte mår bra. Du är inte lika koncentrerad och peppad som du alltid är, spell it out! Sa Justin och kollade på mig med sina medlidande ögon.

Jag suckade och berättade allt vad Megan hade sagt och han visste inte vad han skulle säga. Han satt där med en förvånande blick.

- Att du är värdelös? Vem kommer på något sånt? Du är verkligen inte värdelös. Du är helt otrolig och jag hoppas du vet om det. Du kan sjunga, dansa, är otroligt söt och har en sån jävla utstrålning. Du borde verkligen veta det. Det är hon som är värdelös som säger sånt, hon kan gå ta sig. Bry dig inte om henne, hon är inte värd dina tårar eller din uppmärksamhet. Fokusera på dansen och sången så löser det sig. Sa Justin och jag kände hur han kollade ner på mig.

Jag fortsatte ligga mot hans bröst och log stort för mig själv. Jag torkade dem sista tårarna och ställde mig upp fort.

- Vart var vi någonstans? Sa jag och gjorde ett danssteg.
- Haha där har vi den riktiga Melody! Sa han och skrattade.
- Förresten, tack, tack för det du sa. Det hjälpte. Sa jag och log.
- När som helst, finns här. Sa han och gav mig ett gulligt leénde som man blev alldeles sprallig i kroppen av.

Vi kollade på varandra och kunde inte sluta le, tillslut hade vi säkert stått där i nån minut och bara kollat på varandra. Snart så avbröt han den pinsamma tystnaden.

- På söndag ska du få en överraskning, okej inte bara en överraskning utan två stycken! Jag lovar att du kommer bli jätte glad.

------------------------------------------------------------------------------
Åh!! Vill bara skriva överraskningen nu! Så otroligt bra :) haha!!
KOMMENTERA, ifall ni nu vill ha mer ;)

Och vad tycker ni om uppdateringen? själv tycker jag att den är AWESOME! Såg även att någon frågade om mer drama, and yes det kommer! vi är bara på kapitel 5 för fan.. hahaha!


One less lonely girl - chapter 4

När jag väl stod upp hör jag hur folk börjar viska och så snart är alla blickar i matsalen riktade mot mig. Jag kände hur paniken kom och sen sa jag tyst för mig själv: 

- Never Say Never, du klarar det här Melody!


Jag tog en ton och började sjunga Taylor Swift's låt white horse:

-Say you'r sorry, that face of an angel comes out just when you need it to.
Började jag sjunga. Jag kollade runt på publiken och släppte all räddsla. Jag sjöng för full hals och det lät riktigt bra.


Nicole började applådera till sången, fler och fler applåderade med och tillslut stod alla upp och applådarade. Jag la in den sista tonen och sen var det slut. Alla började skrika och applådera..igen. Jag gick ner och kramade mina vänner.

-Fan va bra du va! Sa Tiffany.
-Tack! Jag visste inte ens att jag hade den talangen kvar, haha!

Jag kände hur jag fick ett sms på min mobil.

*Fan va grym du var på att sjunga! Tro inte att jag inte såg dig, vi ser allt! Nu ska vi testa din dans talang. Åk hem och hämta dans kläderna jag köpt til dig så ses vi utanför dig när du slutat skolan.*

Jag sa hejdå till tjejerna och skyndade mig hem efter skolan. Jag kollade vad Justin hade köpt till mig och blev chockad när jag såg vilka kläder jag skulle dansa i. Det var ett par shorts, en randig tröja, höga strumpor och ett par sneakers. När jag satt på mig allt såg jag att det passade väldigt bra.

 

Jag såg hur en bil stannade utanför huset, jag tog min väska fort och sprang ner till honom. Jag satte mig i bilen och märkte hur han kollade på mig.

- Haha vad är det? Sa jag medans Justin körde ut från min gata.
- Nä inget, det är bara det att du ser ut som en äkta artist nu. Sa han och log mot mig.

Jag kände hur jag blev generad men försökte dölja det för kameramannen som satt i baksättet och filmade oss.
Vi kom fram till lokalen där vi skulle dansa, vi gick in i två olika omklädningsrum för att fixa det sista. Jag satte upp toffsen i en hög toffs och kollade på mig själv i spegeln. För första gången kunde jag säga till mig själv
'Du är fin' Sa jag högt för mig själv och log. Sen knackade det på dörren och jag öppnade, där stod Justin ombytt med ett stort leende.

-Nu kör vi! Sa han och tog min hand. Vi ställde oss i mitten av rummet och började med uppvärmning. Även om jag inte dansat på ett tag är jag fortfarande vig. Så jag körde lite spagat och så, jag såg hur Justin såg förvånat på mig, men fortsatte värma upp. Efter 10 minuter var det dags för att börja göra lite små koreografier.

Justin sprang fram till stereon och satte på 'My love' Med Justin Timberlake. Han började röra sig fram till mig på golvet och kom sedan fram.

-Gör efter mig. Sa han och började göra olika rörelser. Jag andades djupt och gjorde som han gjorde.
Det var inte lika bra som Justin, men det såg helt okej ut för att inte ha dansat på två år. Han sa till om det blev fel eller om jag skulle göra en rörelse större. Han var verkligen en jätte bra lärare! Efter 3 timmars dans var jag helt slut.
Jag la mig på golvet och andades. Han satte sig brevid mig och våra ögon möttes.

- Du va verkligen jätte bra, men vi har åtta veckor kvar. Och det finns mycket som måste fixas. Men det tar vi imorgon. Åk hem nu och sov ordentligt till imorgon för då kör vi mycket hårdare.

Han hjälpte mig upp och vi kramades snabbt. Sen skilldes vi åt utanför studion. 

När jag kom hem tog jag en snabb dusch och pluggade för första gången på månader. Innan jag somnade tog jag fotot av mamma som stod på mitt skrivbord. Jag satte mig på sängen och kollade på det. Jag kände hur tårarna sakta rann ner för min kind.

-Jag gör det här för dig, och jag hoppas att jag kommer göra dig stolt. Älskar dig Mamma! Viskade jag innan jag släckte lampan.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
KOMMENTERA!


One less lonely girl - chapter 3

Jag låg vaken ett tag och bara tänkte på honom. Jag har aldrig varit förtjust i honom eller hans musik, okej, Overboard var ett undantag. Men nu kan jag inte få ut honom ur mina tankar. Jag somnade fort med tanken på att ju fortare jag somnar desto snabbare får jag träffa honom, träffa Justin.


Jag gick upp tidigare än vad jag någonsin gjort och hoppade fort in i duschen. Jag rakade benen och gjorde även hårinpackning, idag ska jag vara finare än någonsin. När jag sminkade mig kändes det konstigt, har inte använt smink på någon månad. När jag sminkat klart mig och borstat ut alla tover ur håret och plattat det såg det inte ut som jag i spegeln, fick en chock av att se mig, den gamla Melody.

Nu var det bara dags för klädvalet, sen frukost och sen redo för att värma upp rösten som Justin säger. Jag kollade igenom alla kläder och kunde inte välja, så otroligt fint alltihop! Men tillslut valde jag en söt yllig rosa/vit tröja till ett par tights och piffade upp det hela med ett guldigt armband jag hittade i min översta låda.

När jag kom ner för trappan ser jag hur pappa och Noah står och rå glor på mig som om att dem sett ett spöke.

- Vad glor ni på? har ni ätit glo soppa eller? Sa jag kaxigt.
- Vad har du gjort? Du ser inte ut som.. Melody? Sa Noah och fortsatte stirra på mig.
- Tack för den då! Jo, jag är fortfarande Melody söta du. Sa jag och ruffsade i hans hår.
- Rör inte min frisyr! tog ett tag och fixa faktiskt, men syrran, trodde jag aldrig skulle säga det men du ser bra ut nu, förut såg du ju ut som en KATT-astrof. Sa Noah och log mot mig.
- Tar det som en komplimang, förutom det sista du sa, haha! 

Jag vräkte i mig frukosten fort och så fort klockan närmade sig halv åtta fick jag ett sms:

*Hämtar upp dig utanför ditt hus om några minuter, be there! Justin*

Han är även lite små flörtig via sms, gulligt! Jag sprang upp till mitt rum för att hämta min väska.

*TUT TUT TUT*

Justin var utanför och innan jag sprang ner kollade jag mig i spegeln en sista gång.

- Du klarar det här! Va snygg nu! You can do it! Sa jag för mig själv och log mot min spegelbild.

När jag öppnade dörren sitter Justin i sin bil med sina svarta solglasögon och sin röda baseball jacka. Han tar sakta tar av sig glasögonen och jag såg hur hans ögon följde mina höfters takt och när jag väl stod brevid honom kollade han upp på mig.

- WOW, det där kan man kalla förändring! Sa Justin och granskade mig från topp till tå.
- Nja, det tog sin tid! Men tack antar jag?
- No problem, hoppa in! Sa han och öppnade bildörren brevid honom på andra sidan.

Jag hoppade in och så snart var vi iväg till en liten studio som låg nära skolan. När jag kom in i studion tappade jag hakan. Den var så otroligt fin och det såg verkligen ut som i en film. Innan jag fick ställa mig och lira bakom mikrofonen skulle jag och Justin värma upp.

Värma upp övningen gick ut på att jag skulle härma hans toner. T.ex när han sjöng: Lalalalalalalala så skulle jag upprepa. Jag kunde inte sluta skratta för det lät så kul och det kunde inte Justin heller men tillslut skärpte vi oss båda och så snart var vi redo för att börja sjunga lite.

Jag fick spela in en liten låt som på prov, och det kändes underligt att MTV var där hela tiden och filmade men man blev van vid kameran tillslut.

- Så, nu är det tillbaka till skolan för din del. Men det här är inte allt, idag ska du även få din utmaning!
- Va, vänta juste.. vad för utmaning? Sa jag förvånande.
- Aa, en utmaning! Som du ska göra i skolan. Idag i matsalen ska du ställa dig på ett bord och sjunga vad du vill, bara så att du kommer över din scenskräck. Sa han och log.
- På bordet? I matsalen? Är du helt från vettet? 
- Jag kan lika gärna isåfall skita i det hela om du inte ska lyda mig. Sa Justin och gick sakta därifrån med huvudet ner i marken.
- Okej, okej okej! Jag gör det. Never say never.

Jag ser hur Justin vänder sig om och ler stort.

- Never say never! Exakt, du börjar förstå mottot nu va?
- Haha, har alltid gjort det! Sa jag och blinkade mot honom.

När jag väl kom till skolan var jag som totalt utstirrad hela tiden. Fick även några busvisslingar. Höjdpunkten för idag var nog när jag träffade på Nicole, Alyssa och Tiffany. Har fortfarande ont i öronen efter deras höga skrik. Nu var det lunch och hade aldrig känt så här i magen. Jag gick och hämtade min mat och hade ännu inte sagt något till mina vänner vad jag skulle göra. Jag ställde ifrån mig brickan på min plats och satte upp foten på stolen för att ta ett steg upp mot bordet.

När jag väl stod upp hör jag hur folk börjar viska och så snart är alla blickar i matsalen riktade mot mig. Jag kände hur paniken kom och sen sa jag tyst för mig själv: 

- Never Say Never, du klarar det här Melody!

-------------------------------------------------------
Tror ni hon gör det? We'll see... gillar ni det än så länge? I DO!

One less lonely girl - chapter 2

Efter låtens slut såg jag hur massor av kameramän kom fram och hela skolan stod helt tysta och stirrade på mig. 
Justin skakade min hand och sa: 

- Det är jag som är Justin Bieber och jag är din MADE coach.Hela skolan började applådera och skrika, och dem skrek allt högre när kameran filmade dem. Va? Vadå MADE? Skojar dem med mig eller?

Jag började skratta högt och kollade på Justin som inte ändrade en min utan bara höjde på ögonbrynet.

- Är det här ett skämt eller? Sa jag och insåg att Justin's blick fortfarande var lika allvarlig.
- Ett skämt? Varför skulle det vara det? Sa han och log lite smått.
- Jag vet inte, jag har inte bett om en förändring och behöver därför inte en!

Jag ser hur mina vänner kommer fram till mig och kollar lite halvt lesset på mig.

- Melody, följ med upp till biologisalen så har vi en sak att visa dig!

När vi kom in i biologisalen var fortfarande kameramännen efter och såg nu att på en av kamerorna stod det MTV, och då insåg jag att detta inte var ett skämt.

- Här, sätt dig ner! Sa Tiffany och pekade på en stol framför en TV.

När dem satte på videon blev jag alldeles fylld med tårar, det var ett klipp från en talangshow förrförra året. Jag sjöng min alldeles egna låt som jag hade skrivit med mamma. Efter det framträdandet kom det bara mer och mer framträdanden, inte bara framträdanden utan även videoklipp när jag skrattade och hade kul med mina vänner. Vart har all den glädjen tagit vägen?

Efter videons slut vänder jag mig om och sa:

- Jag är med på vilken förändring som helst! Never say never, eller hur var det man sa? Sa jag och log mot Justin.
- Never say never är rätta inställningen! Sa han och skrattade till.

Jag gick fram till Nicole, Tiffany och Alyssa.

- Förlåt, förlåt verkligen! har inte insett förens nu att det påverkat våran vänskap så mycket. Jag älskar er! Sa jag och blev lite smått generad.
- Det gör inget! Nu när du gått med på denna förändringen ska du bli densamme Melody som förr. Gruppkram! Sa Alyssa och vi alla kramades.

Justin avbröt oss i vårat samtal med en liten host.

- Melody, nu måste vi hem till dig och börja med en gång.

Vi åkte genast hem till mig och när vi kom in till mitt rum kunde jag inte se något annat än Justin med vidöppen mun.

- Hehe, det är inte så.. jätte städat! 
- Du, det märker jag! Vad är det här liksom? Sa han och höll upp en gammal pippi peruk.
- HAHHAHAHAAH! Det är en peruk, fy fan vad pinsamt! Sa jag och skrattade högt.
- Oj, ja du, här måste det städas! Vad finns då här inne? Sa Justin och gick mot en dörr.
- NEEEEEEJ! ÖPPNA INTE DÖ.....

Då var det redan försent. Alla mina gamla leksaker föll över Justin och det hade tagit evigheter att stänga den förbannade dörren, gud så pinsamt!

- Förlåt förlåt förlåt! Men jag bad dig att inte öppna dörren! Sa jag och sträckte ut min hand och försökte hålla in mitt skratt.
- Oh damn! inte lite leksaker hörru, hahahaha! Det gjorde fan ont! Sa han och skrattade och höll handen på huvudet.
- Vart är din garderob då? det var den jag letade efter. Sa han och kollade sig omkring.
- Ehm.. jag har ingen garderob, har bara den här lilla byrån. Sa jag och pekade på en liten byrå som stod i hörnet av rummet.
- OJ, är det därför resten av alla dina kläder ligger på golvet för att dem inte får plats i byrån? Här ska det köpas nya kläder måste jag säga! Vi ska även göra om dig, ge dig en helt ny makeover och ditt rum måste verkligen fixas till! 
- Gud så kul! Sa jag med ett stort leénde.
- Men det är inte bara det, vill du bli artist krävs det mer. Vi måste fixa som ett skivkontrakt, få folk att veta vem du är, ge dig mer självförtroende och även mycket mer scenspråk när det gäller när du är på scen. Dansa krävs också!

När han sa dansa fick jag en klump i magen, dansa? Jag dansa? Det var fan 2 år sedan jag dansade sist, dock var jag sjukt grym då men men.

- Så vad händer härnäst? Vad ska vi börja med? frågade jag nyfiket.
- Vi ska börja varje morgon med att värma upp din röst och försöka få in den på samma spår som du var för två år sen. Sen ska vi fyra gånger i veckan ha ett dans pass där jag ska lära dig några moves. Sen om 8 veckor är det dags för talangshowen på din skola och det sägs vara riktigt duktiga där i år så vi får satsa! Sa han och slog till mig löst på armen.
- Okej, ser fram emot dessa veckor! Men då antar jag att vi ses imorgon? När måste jag gå upp?
- Ja det gör vi! Runt halv sju tiden, för klockan halv åtta innan skolan ska vi ses och värma upp din röst för imorgon ska du få en utmaning. Se även till att städa ikväll och imorgon ska du klä dig fint och ta av dig dina trasor till byxor, förlåt men du måste hålla med mig! ingen trevlig syn på en blivande artist. Sa Justin och log mot mig lite smått.

Jag kollade ner på mina byxor och insåg att han hade rätt, ganska så pinsamt!

- Därför har jag förberett mig med en outfit som jag antar du skulle passa i! sa han och räckte mig en  stor påse med kläder.
- SKOJAR DU? Det här måste kostat skjortan? Sa jag och hällde ut alla kläder på sängen.
- Dock är det MADE och MTV som betalar men nu måste vi dra vidare. Du ser säkert jätte snygg ut imorgon, och du passar bättre i utsläppt än i den uppsatta toffsen du har nu, iallafall på dem bilderna jag har sett. Sa Justin och blinkade mot mig.

Jag kände hur jag blev ganska så generad och försökte ignorera det gulliga han sa för att inte bli ännu mer generad. Jag följde dem ner till dörren och vinkade alla hejdå, jag fick även extra lång ögonkontakt med Justin och kände hur jag blev generad än en gång.

Vid middagen berättade jag allt för Pappa och min lillebror Noah. Dem blev ganska så förvånande att Justin Bieber var min coach och jag kunde inte sluta prata om honom. Tillslut tröttnade dem och slutade lyssna. Efter att ha pluggat i två timmar var det dags för att sova kände jag.

Jag låg vaken ett tag och bara tänkte på honom. Jag har aldrig varit förtjust i honom eller hans musik, okej, Overboard var ett undantag. Men nu kan jag inte få ut honom ur mina tankar. Jag somnade fort med tanken på att ju fortare jag somnar desto snabbare får jag träffa honom, träffa Justin.
-------------------------------------------
Tro mig, när vi nu kommer mer och mer in i storyn kommer den bli så sjukt bra! Vi har SÅÅÅ många planer till denna story och den kommer verkligen bli grym. Och kom ihåg att detta vi skriver  just nu med MADE är bara en tillbaka blick från nutiden! KOMMENTERA så ger vi antagligen kapitel 3 ikväll, kanske.

Sprid gärna bloggen till era vänner o så :) Desto mer läsare, desto mer peppade blir vi till att uppdatera! help us?

One less lonely girl - chapter 1Jag satte mig i soffan för att kolla på mitt avsnitt ur programmet MADE på MTV. Har ni tidigare hört talats om det? Det är ett program där man anmäler sig själv om man vill bli förändrad. Man får en coach som hjälper en att bli den personen man vill bli. För exakt ett och ett halvt år sen anmälde mina tre vänner Tiffany, Alyssa och Nicole mig till detta program och det är förns idag jag inser vilken tur jag hade som gjorde min medverkan i programmet.

Det började för två år sen då min mamma dog i en bilolycka som förändrade hela mitt liv. Innan olyckan var jag världens lyckligaste tjej. Jag hade min pojkvän, jag hade utseéndet, vännerna och även musiken. Jag blev utsedd till skolans mest musikaliska person, vilket är ett stort pris för jag gick då på Atlanta's största musik skola. Det hamnade även i tidningen. Efter olyckan gav jag upp allt. Jag slutade med musiken helt, struntade i mitt utséende vilket ledde till att min pojkvän tillslut gjorde slut med mig, ytliga jävel!

Jag slutade finnas där för mina vänner som stötte mig igenom allt. Jag fick till och med självmordstankar och skärde mig. Tillslut fick mina vänner nog och ville inte ge upp för att kunna få tillbaka den ''gamla vackra och talangfulla Melody'' som nu såg ut som en rishög. Därför anmälde dem mig till MADE utan att jag hade någon aning om det.

29 Maj 2009 - I skolan.

Jag förstår inte ens vad jag gör här i skolan, det finns ingen mening. Sen mamma gick bort har jag inte skött studierna och skolkar för det mesta. När det var dags för musiklektionen hade jag ingen lust att gå, har inte gått till musiken på minst en månad och tänker nog aldrig göra det heller. Trots att det är sista året så skiter jag i det.

När jag har hämtat mina grejer i skåpet och redo att gå hem känner jag hur någon tar tag i min arm.

- Melody, du måste följa med till musiken! Vi har en överraskning till dig! För vi vet hur du mått senaste tiden, och det måste bli en förändring. Sa Tiffany med Nicole och Alyssa bakom sig som nickade och höll med.
- Överraskning? Va? Sa jag och fortsatte att gå.
- Snälla Melody, ge det en chans! Sa Nicole och höll igen dörren så att jag inte kunde komma ut.

Jag kollar på dem och säger en än gång nej. Då hör jag hur Tiffany säger någonting till någon i telefonen, men vad hon säger hör jag inte. Så snart hör jag en bekant röst i högtalarna.

- Hej Melody! Jag antar att du lyssnar just nu och därför vill jag bara meddela att du ska gå direkt till musiksalen för att ta emot din överraskning. Hoppas vi syns där!

Jag kände igen rösten, men från vad kommer jag inte ihåg. Folk stormade mot musiksalarna, såg även att några grät och varför förstod jag inte. Jag gick långsamt dit och såg hur alla blicka följde mig. När jag öppnade dörren till musiksalarna stod det som en vakt utanför och vaktade så att ingen förutom jag kom in, vilket kändes riktigt underligt.

När jag kommer in i första rummet som vakten ber mig svänga in till tappar jag hakan.

- V-vvvad är det h-här? frågade jag och kollade förvånande på Justin Bieber som bara stod en meter ifrån mig.
- Förklarar senare, just nu ska vi bara fokusera på ditt sjungande! Kan du möjligtvis min låt overboard? För dina vänner har sagt att du gillar just den låten.
- Ja, jag kan den? Hurså? Frågade jag underligt.
- Här, kom med mig! Sa han och tog tag i min arm och drog iväg mig.

Vi gick någon annorlunda väg som jag aldrig gått förut, vi gick i källaren och när vi kom upp stod vi helt plötsligt på scenen på skolgården. Alla står och kollar på mig och jag kände mig verkligen som ett stort frågetecken, vad var det här för något? Jag ser helt hemsk ut och visste inte vart jag skulle ta vägen.

- Här, ta den här! Sa Justin med ett leénde och gav mig en mikrofon.

Innan jag hann svara började låten gå igång, Overboard. Och jag visste att jag var den första som skulle sjunga. Jag ville inte skämma ut mig mer än vad jag redan gjort så jag började sjunga. I början kändes det konstigt, har som sagt inte sjungt på ett tag för det var mamma som var min sångpedagog.

Justin började komma fram till mig och höll handen på min kind och jag märkte att jag blev tvungen att visa mer scenspråk och började gå runt till publiken och sjunga.

Efter låtens slut såg jag hur massor av kameramän kom fram och hela skolan stod helt tysta och stirrade på mig.
Justin skakade min hand och sa:

- Det är jag som är Justin Bieber och jag är din MADE coach.

-----------------------------------------------
Vad tycker ni hitills om storyn? Bra? Helt okej? Grym? Vi VILL VETA!!!
Och vad tycker ni om designen? Tack till Fatbardha! :) Såg att någon hade skrivit någonting om att Justin bara kommer sticka och lämna henne efter dem här åtta veckorna? Som sagt, det här var för ett och halvt år sen. I nutiden (i storyn) såvet ni inte hur läget ligger till, så tänk lite innan ni skriver! Det här är alltså bara en tillbaka blick som vi nyss har skrivit.


Några förslag?

Har ni några förslag på nästa novell? Namn på novellen? Namn på tjejen möjligtvis? Vad ska den handla om? Ska tjejen vara ett fan? Hur ska dem träffas? Ska hon bli kär i justin och justin vara svårfångad eller tvärtom? Ska justin kanske vara bög (hahahahahaha) ? Nja, att han är bög är nog uteslutet :D

Men kom med förslag!! Så uppdaterar vi novellen mycket fortare, vi behöver idéer!!! :D

UPDATE: OH DAMN! Fy fan vad grymma läsare vi har! Storyn kommer nog börjas ikväll, eller imorgon! Men designen kommer ikväll och förmodligen första kapitlet också! :) Grymma idéer! This is going to be awesome.A true love story - chapter 124

Alla applåderade och jag ställde mig upp och kysste honom.
Sedan blev det dans mellan mig och Justin. Festen höll på långt in på natten och det var den bästa dagen, i hela mitt liv.
Månaderna gick, magen växte och växte och snart kunde jag inte resa mig upp längre. Och då förstod vi båda att det var dags för mig att läggas in på sjukhus.
Nu har jag legat här i tre dagar pg av jätte jobbiga värkar. Men nu är det dags.
Sjuksköterskorna bad mig att sära på benen så att barnet skulle kunna komma ut, jag gjorde som hon sa och kände hur en kraftig värk kom. Jag gick hålla en mask för munnen så jag kunde få ordentligt med luft, sen var det bara dags att trycka och ta i.
Jag skrek men Justin, mamma och Pattie  hejade på mig. Och Justin höll mig hela tiden i handen.

-Kom igen älskling! Du klara det. Snart klar.
-Sista kysten nu. Kom igen! Sa läkaren.

Jag tryckte på allt jag kunde och plötsligt kändes det som att jag bajsat ut en hel melon. Haha!
Det var underbart. Läkaren la mitt barn på mitt bröst. Jag såg ner på den lilla flickan och log.
Justin satt helt tyst brevid mig och bara stirrade.

-Gud va vacker hon är! Sa han och kysste mig.

Jag såg hur både mamma och Pattie stod och grät vid säng kanten.

-Grattis mamma, du har blivit mormor! Sa jag och log mit henne. Hon gick fram till mig och gav mig en stor kram.

Vi stannade på sjukhuset i 1 dag och fick sedan åka hem med Justin.
När vi sedan på kvällen låg i sängen med vår underbara flicka började vi prata om vad hon ska heta.

-Sanna? Sa Justin och log.
-Haha, aa fast nä. Klara, Milla, Bree, Hanna?? Gud va svårt!

Men så plötsligt kom jag på det.

-Nathalie!
-JA! Fan va bra du är älskling! Det passar verkligen perfekt. Han lyfte upp Nathalie och kysste henne på pannan.
-Våran älskade Nathalie.

Jag visste att det här skulle bli bra. Allting. Vi är gifta, vi har fått en underbar dotter och vi har ett underbart liv. Det är allt jag någonsin drömt om!

3 ÅR SENARE


-Nathalie! Skrek jag från köket.
-Hon kommer. Justin kom in i köket med Nathalie över axeln.
-Din lilla busunge! Sa jag och tog henne från Justin. Han kysste mig.
-Vad blir det för mat?
-Kött och potatis. Nathalie får sin favvo mat, makaroner med smör. Blir det bra gumman?

Hon log brett mot mig och jag tog det som ett ja.
Vi satte oss tillsammans vid mat bordet i vårat nya hus i New York.
Vi pratade om hur den här månaden kommer se ut. Justin ska ha konserter medans jag stannar hemma och tar det lugnt. Det är bara två månader kvar innan jag ska födda mitt andra barn.

-Åh! Vad tråkigt det är att vara hemma.. Jag saknar mitt kontor. ( Jag har blivit chef för mode tidningen elle.)
-Jaa det förstår jag. Men Anne är ju en bra ersättare för tillfället. Snäll är hon ju också.
-Jaa, men det ska bli skönt också. Eftersom jag har jobbat som ett djur det senaste året.
-Det har du verkligen. Du förtjänar ledighet.

Vi dukade undan maten och satte oss sedan på balkongen och kollade på utsikten.
Jag trodde aldrig att mitt liv skulle blli såhär. Men jag skulle inte ångra en enda sekund i mitt liv.
Jag la handen på min mage och kände hur det sprakade.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Är jätte ledsen...men nu är det slut.
Sista inlägget på A true love story Av mig Alice Ek och Ronya Levisson!
Vi vill tacka alla läsare som ståt ut med våran dåliga uppdatering ibland.
Vi hoppas ni fortsätter läsa våran blogg för när Ronya kommer hem blir det en helt ny story om en helt ny tjej!
Ni kan också börja läsa från chapter 1. Det skulle vara jätte roligt! Ni kan alltid adda oss på fb och ni vill prata, ställa frågor eller har förslag på den nya novellen! Tack för allt kära läsare! BIEBERLOOOOVE!


update: Den här bloggen kommer fortfarande heta bieberdream.blogg.se och vi kommer även skriva den nya novellen här! Bara att vi byter design och gör en ny kategori med novellens nya namn! Och yes, vi kommer behålla ''A true love story'', kolla bara på kategorin storys så kan ni läsa den om och om igen!

A true love story - chapter 123

Han ställde sig upp och kramade och kysste mig.

-Grattis Justin. Sa Usher och kramade honom.

Vi fortsatte att äta tills sent in på natten. Och jag höll händern på magen hela tiden.
Idag är det dags, om några timmar blir jag Sanna Bieber. Jag står i ett rum i kyrkan och blir stylad av smink proffs.
Jag är så himmla nervös. Men när jag fått på mig klänningen känns allt bara så rätt.
Dom fixar det sista på mig och sedan hör jag kyrkklockorna. Nu är det dags. Nu kör vi!

Jag går och ställer mig framför dörrarna in till altaret. Dörrarna öppnaa långsamt och jag ser hur alla tittar på mig och ler. Pappa står vid min sida för att leda mig framåt. Clara och Olivia är brudtärnor, dom hjälper mig med klänningen ända fram till altaret. Jag ser Justin stå där frame. Han ler stort åt mig och tar sedan min hand när jag kommer fram. Han pussar mig på kinden och kramar min hand hårt.
Kännslan att stå här, tillsammans med Justin , med alla våra vänner bakom oss är otrolig. Alla väntar på ordet. 'Ja'.

-Justin Drew Bieber tager du Sanna Jennifer Joan till din äkta maka?
-Ja. Sa Justin.
-Säg efter mig. Jag Justin Drew Bieber
-Jag Justin Drew Bieber.
-Tager dig Sanna Jennifer Joan.
-Tager dig Sanna Jennifer Joan.
-Att bli min äkta maka, att älska i nöd och lust , tills döden skiljer oss åt.
-Att bli min äkta maka, att älska i nöd och lust , tills döden skiljer oss åt. Sa Justin och log.

Hela min kropp skrek av glädje.

-Sanna Jennifer Joan, tager du Justin Drew Bieber till din äkta make?
-Ja. Sa jag med darrig röst.
-Säg efter mig. Jag Sanna Jennifer Joan.
-Jag Sanna Jennifer Joan.
-Tager dig Justin Drew Bieber.
-Tager dig Justin Drew Bieber.
-Att bli min äkta make, att älska i nöd och lust tills döden skiljer oss åt.
-Att bli min äkta make, att älska i nöd och lust tills döden skiljer oss åt. Sa jag med ett stort leende.
-Ringarna? Sa prästen och kollade runt.

Pappas systers barn Lisa som är fyra år kom fram med en kudde och två ringar.
Vi tog upp varsin och trädde sedan ringarna på varandras finger.

-Då förklarar jag er Man och hustru! Sa prästen. - Du får nu kyssa bruden. Justin tog mig runt midjan och kysste mig mjukt.

Alla våra vänner ställde sig upp och klappade händerna och skrek.
Vi vände oss mot dom och vinkade.
Vi gick hand i hand ut genom kyrkan och satte oss i bilen där det stod 'nygifta'
Vi blev körda till stället där vi skulle ha våran utefest. Alla gästerna kom efter oss och festen började. Med god mat, olika tal, live musik och dans. Sedan skulle Justin hålla sitt tal. Han slog med sin sked i sitt glas.

- Hmm..Ja då ska jag hålla mitt tal.
För två år sen stod jag på scenen i ATL och sjöng One less lonly girl och väntade på att min OLLG skulle komma upp. Det var första gången jag och Sanna träffades, utom när vi var små såklart. Men när jag flyttade var jag ju tvungen att lämna dig. Och nu står jag här och du sitter här brevid mig vackrare än någonsin. Jag skulle aldrig kunnat klara mig utan dig. Du är meningen med mitt liv och jag älskar dig så otroligt mycket! Och du gör mig så otroligt lycklig och snart blir vi tre.
Sa Justin och la handen på min mage.

Alla applåderade och jag ställde mig upp och kysste honom.
Sedan blev det dans mellan mig och Justin. Festen höll på långt in på natten och det var den bästa dagen, i hela mitt liv.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Grattis Sanna och Justin!
KOMMENTERA!A true love story - chapter 122


-Skojar du med mig Sanna! En bil! Det är ju helt otroligt. Han kastade sig på mig och kysste mig mjukt och länge.
Plötsligt ringde det på min telefon. Det var mamma.

-Ja hallå? Sa jag.
-Sanna! Jag vet inte hur jag ska säga det här..
-Vad har hänt mamma?
-Din klänning...den är borta.Jag satt tyst i flera minuter. Jag hörde mamma ropa mitt namn i telefonen. Men jag kunde inte tänka , inte prata och inte andas.

-Sanna? Vad är det? Justin skakade på mig och jag tog tillslut ett andetag.
-Klänningen.. Sa jag och bröt ihop.

Justin tog telefonen ifrån mig och började prata med mamma. Jag såg hur hans ansikte förändrades. Dom sa hejdå och vi satt tysta.

-Vem kan ha velat göra det här..? Sa jag och kröp upp i Justins famn.
-Ingen aning älskling. Men du ska få tillbaka den. Jag lovar. Han kysste mig och reste sig redan upp och ringde massa samtal.
När han var klar kom han tillbaka till mig.

-Polisen ska ta tag i saken på en gång. Du ska inte behöva oroa dig säger dom.
-Oroa mig? Nänä! Vadfan ska jag göra det. Justin det är två dagar kvar till bröllopet!
-Ja jag vet älskling. Men det kommer fixa sig. Tro mig.
-Kan det vara Jasmine? Sa jag.
-Klart det kan, men jag har svårt att tro det. Jag ska ringa till henne. Men du jag måste dra, ska hitta den jäveln som tagit den. Du ska få tillbaka den!

Han lämnade rummet och när jag hörde att han stängde dörren bröt jag ihop. Allt är förstört, klänningen är borta, Justins fördelsedag är förstörd och .... Plötsligt kände jag att jag behövde kräkas. jag sprang in i badrummet och kräktes. Jag satte mig brevid toan och grät. Fan.
Jag borstade tänderna, tog en dusch, klädde på mig och sminkade mig. Sedan åkte jag in till stan med min nya bil.
Jag åkte runta till alla jag kände och försökte hitta information. Efter två timmar ringde Justin mig.

-Hej älskling, glada nyheter. Din klänning är upphittad.

Jag kände hur mitt hjärta blev lätt och jag log för mig själv.

-Gud va skönt att höra Justin! Men vem hade tagit den?

Nu var det sanningens ögonblick.

-Det var några haters som hade lyckats sno klänningen. Fråga mig inte hur. Men polisen jobbade hårt och dom fick snabbt fram information och fick snabbt tag i killarna.
-Vilka jävlar! Dom förtjänar inte att leva.... Sa jag med arg röst.
-Haha ta det lugnt gumman. Det är bra nu.
-Okej, men vi ska på middag ikväll hade jag tänk. Så om vi ses hemma klockan sju. Fin kläder.
-Haha okej älskling, vi ses . Älskar dig.
-Detsamma. Puss

Jag skyndade mig hem med ett stort leende på läpparna. Det var bra igen.
Jag kom hem halv sex och började fixa mig inför kvällen, jag satte på mig en blommig klänning och under tiden jag var på stan klippte jag också mitt hår. Jag har bokat bord på en fin resturang. Mamma och Justin mamma och pappa ska också vara med. Jag bjöd Usher också eftersom det är Justin bästavän.
Jag och Justin körde tillsammans till resturangen och mötte upp dom andra där. Vi åt god mat och pratade länge. Justin fick sina presenter och personalen på resturangen kom ut med tårta och sjöng ja må han leva. Urgulligt gjort.
Plötsligt kände jag en spark i magen.

-JUSTIN!
-Ja älskling, vad händer? Sa Justin med förrvirad röst. Jag sprack upp i ett leende.
-Barnet sparkade. Sa jag och skrattade.
-Va! O nää, låt mig känna! Han satte sig på huk och höll händerna på min mage. Plötsligt hoppade han till.
-Jag kände det Sanna! Herregud va underbart!

Han ställde sig upp och kramade och kysste mig.

-Grattis Justin. Sa Usher och kramade honom.

Vi fortsatte att äta tills sent in på natten. Och jag höll händern på magen hela tiden.

------------------------------------------------------------------------------------------------
KOMMENTERA!

A true love story - chapter 121

- Godnatt älskling! Älskar dig! 
- Godnatt, älskar dig också! Och tack för den här födelsedagsresan, förstår inte hur vi har råd med en smekmånad efter det här men du är verkligen bäst och jag vill gifta mig nu nu nu! Sa jag och vände mig mot honom.

Han lutade sig ner och gav mig en varm kyss som fick mig att slappna av och jag fick än en gång tillbaka tröttheten och somnade fort i Justin's famn.Dagarna på ön gick jätte fort. Vi solade badade, åkte vattenskoter, gick runt på ön, åt goda middagar och tog det väldigt lugnt. Precis vad vi behövde. Tid tillsammans.
Nu var det dags att åka hem igen. Tråkigt men det har varit riktigt underbart här.
Snart är det Justins födeldedag och sedan vårat bröllop.

Nu var det bara några veckor kvar. Justin är ute på konserter just nu medans jag är hemma och tar hand om bröllopet. Det ska bli perfekt!
Vi har bjudit in 200 gäster, dom flesta är Justins kompisar men även jag har bjudit in gammla kompisar.

Idag är det Justins födelsedag. Jag gick upp extra tidigt för att förbereda frukost på sängen.
Jag fixade kaffe, macka, bullar och massa gottgott.

-Ja må han leva, ja må han leva....  Sjöng jag för honom, Justin öppnade sina ögon och log mot mig.
-Haha godmorgon älskling.

Jag satte mig i hand säng och gav honom mina två presenter.

-Men älskling, det behövdes inte. Sa han och kysste mig.
-Haha! Ska du säga, öppna nu!

Han öppnade det första paketet som var ett kuvert. När han öppnade det fyllde hans ögon av tårar.
Det var ett ultraljud på vårat barn.

-När har du tagit det här? Sa han med darrig röst.
-För några dagar sen när du var borta.
-Den är så vacker. Han kysste mig och kramade mig hårt.

-Nu är det dags för din andra present. Sa jag och hoppade närmare honom.
Han tog upp paketet och började ta av paketet. I paketet låg ett till kuvert.

*Grattis älskling, det här är som ett present kort som du kan handla
en helt ny egen bil.
Jag betalar.
Älskar dig min fina man.*


-Skojar du med mig Sanna! En bil! Det är ju helt otroligt. Han kastade sig på mig och kysste mig mjukt och länge.
Plötsligt ringde det på min telefon. Det var mamma.

-Ja hallå? Sa jag.
-Sanna! Jag vet inte hur jag ska säga det här..
-Vad har hänt mamma?
-Din klänning...den är borta.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Vem har tagit klänningen.
Dålig uppdatering jag vet. Men är ensam nu och är också  sjuk. Men fösöker!
PUSS

A true love story - chapter 120

Morgonen efter blev jag sugen på att ta ett dopp. jag gick ut i vattnet och simmade runt. Men plötsligt kände jag hur en ström drog tag i mina ben. Jag började skrika men drogs lämgre ut.

-JUSTIN!

Jag dränktes ner under vattnet. Sen blev det svart.JUSTINS PERSPEKTIV:
Allt jag såg var att hon slukades ner under vattnet på bara några sekunder, det gick så fort! 

- SANNA!!!! Skrek jag och sprang fort ut i vattnet.

Jag såg hur hennes armar kom upp ibland men det var sån kraftig ström att även jag drogs med. Men jag kämpade och när jag väl fick tag i hennes arm drog jag henne hårt in och jag såg hur hon kämpade för att komma upp. När hon väl kom upp såg jag att hon var alldeles blek, det var som förra gången detta hände..  

Jag började skaka på henne och körde hjärt och lung räddning men ingenting hände. Jag känner hur tårarna börjar flöda och jag sprang upp till huset med henne i famnen.

Jag la henne fort i badkaret och satte på varmvattnet för att värma henne. Innan jag försökte med hjärt och lungrädnningen en sista gång tog jag tag i mitt halsband och kysste korset. Jag försökte en sista gång och känner hur hon skakar till och vattnet börjar välla ur hennes mun.

Jag sa ingenting utan kramade henne hårt i min famn och kvävde mina tårar. Jag kollade in i hennes svaga ögon och kysste hennes kalla blåa läppar för att värma dem. Snart kom den rosiga färgen på hennes kinder tillbaka, vilket mirakel!

- Åh, jag trodde jag hade förlorat dig! Sa jag och stängde av kranvattnet i badkaret.
- Jag kommer inte fullt ihåg vad som hände, bara att jag badade och sen blev allt typ svart, fast jag har ganska så ont i överkroppen. Sa Sanna och hällde i badskum.
- Jo förstår det, du kämpade som bara den med armarna! Har bilden i huvudet hela tiden, åh! Sa jag.
- Kom och sätt dig med mig, vill hålla om dig! Sa hon och plaskade med handen brevid sig som ett tecken på att jag skulle sätta mig. 

Jag tog av mig min tröja och satte mig brevid henne i det varma vattnet och la armen om henne. Sanna somnade ganska så fort, helt sjukt. Förstår mig inte på henne att hon kan somna i badet? Hon har sagt att det är bättre än sängen för att man aldrig fryser i kokhett vatten, vilket jag inte håller med om för det blir ju förr eller senare kallt. Jag reste mig upp och märkte att hon slumrade till och öppnade ögonen sakta.

- Älskling, sitt kvar! Ska bara hämta våra badrockar sen kan du få sova vidare i sängen. Sa jag och gav henne ett leénde. 

Hon svarade inte utan log lite smått och lutade sig mot badkarskanten och fortsatte att blunda. Jag sprang ner till undervåningen och hittade inte badrockarna och kom sen på att jag lagt dem i torktumlaren för att dem skulle bli varma. Jag tog ut dem, jätte varma och sköna! Satte mig snabbt på mig min badrock och sprang sen upp tillbaka till badrummet.

- Sanna, res dig upp nu! Jag bär dig till sängen. Sa jag och höll ut badrocken till henne.

Hon reste sig sakta upp och jag slingrade in henne i badrocken och höll sedan om henne. Hon lutade huvudet mot min axel och jag kände hur hon blev tyngre och tyngre, hon höll på somna igen!

Jag tog upp henne i famnen och hon la armarna runt min nacke. Jag bar in henne i sovrummet som låg en kort sträcka rakt fram ifrån badrummet. 

Jag la henne i sängen och drog täcket sakta över henne så hon inte skulle vakna. Innan jag gick ut ur rummet hör jag hur hon rör sig lite och sen hörde jag en liten viskning från Sanna: ''You're my lifesaver, kom tillbaka och mys snart! Älskar dig''

Jag stack in huvudet i rummet och sa att jag snart var tillbaka. Efter det sprang jag ner till köket för att ta mig en snabb öl. När jag druckit upp gick jag och tog av mig badbyxorna och tog på mig rena underkläder och sprang sen snabbt upp till Sanna. När jag kom in i rummet hörde jag hennes tunga andetag och förstod att hon sov.

SANNAS PERSPEKTIV:
Jag ser hur han står vid dörröppningen och slänger sig försiktigt över sängen. Strax efter det kommer en arm runt mig och han drar min kropp nära hans bara kalla mage. Jag rös till och fortsatte att halvsova. Jag känner hur han naffsar till mig i örat och kunde inte låta bli att börja skratta.

- Du är vaken! Sa Justin med ett litet skratt.
- Ja det är jag, för du väckte mig! haha! 
- Förlåt älskling, somna om. 
- Det är lugnt. Sa jag och drog mig närmare hans kropp och nu låg vi så tätt att jag kände hans andetag vid min kind.

Han började pussa på min kind och jag rörde mig inte ur fläcken utan njöt av hans kyssar mot min kind som sedan gick ner till min hals.

- Godnatt älskling! Älskar dig! 
- Godnatt, älskar dig också! Och tack för den här födelsedagsresan, förstår inte hur vi har råd med en smekmånad efter det här men du är verkligen bäst och jag vill gifta mig nu nu nu! Sa jag och vände mig mot honom.

Han lutade sig ner och gav mig en varm kyss som fick mig att slappna av och jag fick än en gång tillbaka tröttheten och somnade fort i Justin's famn.

----------------------------------------------------------
Jag (Ronya) kommer inte kunna uppdatera nu på en vecka, åker som sagt till Egypten imorgon :( Men alice sköter uppdatering och sista delen av novellen och är säker på att hon slutar den galant! Tack för min tid på denna novell, och ja, ni är helt enkelt bäst.

Frågan vi har fått om vi ska börja på en ny när den här är slut, JA det ska vi! Vi har redan massor av idéer :) hihi, nu vet ni!

A true love story - chapter 119

Vi gick in i huset och packade upp. När vi var klara tog vi ett bad i havet och tog sedan ett glas vin.
Efter ett tag började Justin nossa mig i nacken. Jag ställde mitt vin glas på bordet och flyttade mina händer till hans nacke. Vi kysstes mjukt och sedan bar Justin in mig till sängen och vi slutade kvällen där.
I paradisetJag vaknade nästa morgon av att solen lysste varmt mot min ansikte. Jag hörde hur det kom ljud från badrummet och förstod att Justin tog en dusch. Jag gick upp och klädde på mig en bikini. Jag gick sedan ner till vattnet och tog en simtur. Vattnet var varmt och allt var helt perfekt. Jag hörde hur Justin kom ner springande i vattnet. Han simmade fram till mig och höll om mig.

-Grattis älskling.
-Va?
-Haha, ja det är din födelsedag?
-Oj juste! Haha hade glömt bort det. Man blir förrvirad nu när man är gravid.
-Haha, du är fin du!

Vi kysstes ett tag och gick sedan upp och åt frukost. Det var massa exotiska frukter och massa olika saker att äta. Jag åt så mycket eftersom jag äter för två nu för tiden men fick väldigt ont i magen så tillslut gick jag och la mig i en häng matta och somnade så småning om. När jag vaknade gick jag upp för att hitte Justin. Huset var så stort att det tog ungefär fem minuter innan jag hittade honom. Han var i gymmet och boxade på en säck. Han hade tagit av sig tröjan så jag stannade i dörren och barar glode. OM bara några veckor gifter vi oss. Då blir jag äntligen Sanna Bieber.

-Men hej älskling. Fin utsikt eller? Sa han och gick fram till mig och gav mig en puss på kinden.
-Haha jaa, skulle kunna stå här hela dagen.
-Haha, jag måste ta en till dusch, hur känns magen?
-Jodå, det känns bara bra.
-Bra men jag kommer snart då. Sa han och kysste mig.

Medans Justin duschade ringde jag hem till mamma. Vi pratade om hur vi hade det Justin nu, om barnet och hon ville också säga grattis. Eftersom det är min födelsedag . Undrar vad Justin hittar på.

Dagen gick, vi badade, solade, planerade lite bröllopet och snart var det dags för middag.
Justin hade bett mig att klä mig i något fint. Jag fixade mig så fint jag kunde. Jag hörde ett konstigt svich ljud och vände mig om. Justin hade knuffat in ett brev under dörren. Jag tog upp det och läste.

Till min prinsessa.
Gå upp på taket när du är klar.
Jag väntar på dig där.
Älskar dig.

Jag gick upp på taket och mötes av det vackraste jag någonsin sett. Justin satt vid ett bord mitt på taket. Utsikten var helt otrolig och maten såg underbar ut.

-Grattis Sanna. Justin gick fram till mig och gav mig en mjuk kyss.
-Tack, gud va vackert det är!

Vi satte oss ner och åt den goda maten. Vi åt till sent på kvällen och sedan bjöd Justin upp mig på dans.

-Din överrasking finns när du kommer hem. Sa han till mig.
-Nej Justin! Sluta nu. Seriöst, du har gett mig så mycket. Det enda jag vill är att du ska vara den bästa pappan någonsin.

Han kollade på mig och log sedan.

-Klart jag ska älskling. Vi ska bli en underbar familj.

Vi fortsatte att dansa och blev sedan så trötta att vi gick och la oss.

Morgonen efter blev jag sugen på att ta ett dopp. jag gick ut i vattnet och simmade runt. Men plötsligt kände jag hur en ström drog tag i mina ben. Jag började skrika men drogs lämgre ut.

-JUSTIN!

Jag dränktes ner under vattnet. Sen blev det svart.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NOOOO!
KOMMENTERA


A true love story - chapter 118

Han kom tillbaka på bara några sekunder och virade in mig i den blåa mjuka handduken och gav mig sen en puss på kinden. Strax efter det bestämde vi oss för att åka hem, min mage kurrade något väldigt mycket och Justin var också väldigt hungrig.

När vi kom hem var dörren vidöppen, men vi hade ju låst den innan vi gick? När vi öppnade dörren var det ingen god syn..


Det första vi såg när vi öppnade ögonen var att det satt hon som ordnade vårat bröllop, mamma, Pattie och Justins pappa.

- Vad har hänt! Har det hänt något med vårat bröllop! Sa jag med hög röst.
-Ta det lugnt gumman vi ska bara prata lite. Sa mamma.
-Mamma, vad har hänt? Sa Justin och gick fram till sin mamma.

Justins pappa ställde sig upp och kramade Justin hårt.

-Det är inget farligt som hänt. Vi måste bara skjuta fram bröllopet eftersom vi råkade dubbelboka. Så ni gifter er den 3 mars. Om det funkar? Frågade tjejen som fixar vårat bröllop. Hon heter Mia.

-Ja det funkar nog. Eller vad säger du älskling?
-Jaa, det är bara bättre får då får jag vara din snabbare. Sa jag lättat och kramade honom.
-Men va bra, då fixar vi inbjudningarna och skickar ut dom så snart vi kan. Det var allt. Tack så mycket! Hon ställde sig upp och skakade hand med alla oss och gick sedan.

Vi satte oss i soffan tillsammans med våra föräldrar och pratatde om bröllopet. Sedan gick vi alla ut och åt.

Dagarna gick och snart var det dags för min födelsedag. Vi packade våra väskor men jag hade ingen aning om vart vi skulle. Men jag visste att det skulle bli något bra. När jag såg på biljetterna stod det Karibien. Jag höll på att säga mitt tuggumi i halsen.

-Justin! Det måste vara jätte dyrt!
-Tyst och njut nu älskling.

När vi kom fram till flygplatsen i karibien fick vi skjus till en brygga med massa stora motorbåtar.

-Justin vart ska vi?
-Det får du se min älskling.

Några killar hjälpte oss med packningen till båten och sedan kastade vi loss.
Efter en timmes åktur var vi frame vid en ganska stor ö. Vi gick i land och vi började gå fram till huset som låg precis vid stranden.

-Åh Justin. Det är otroligt vackert!
-Inte lika vackert som du men det är fint ja. Sa han och tog mig runt midjan. - Vi har hela ön för oss själva i en hel vecka. Mat och sånt finns här.
-Haha Justin, det känns precis som i Twilight.
-Det är därifrån jag fick idéen ifrån.

Vi gick in i huset och packade upp. När vi var klara tog vi ett bad i havet och tog sedan ett glas vin.
Efter ett tag började Justin nossa mig i nacken. Jag ställde mitt vin glas på bordet och flyttade mina händer till hans nacke. Vi kysstes mjukt och sedan bar Justin in mig till sängen och vi slutade kvällen där. I paradiset.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KOMMENTERA!!
Alice ( jag ) är tillbaka! Dålig på att uppdatera för måste tvätta och sånt. Snart åker Ronya iväg till Egypten och då är jag ensam med bloggen. Så då hoppas jag ni har förståelse. Puss!

Bild på oss!

Ronya Levisson - Facebook (adda) - personlig blogg --> http://AdoreJB.blogg.se


Alice Drew Ek - Facebook (adda)

A true love story - chapter 117

- Får jag göra såhär? Har inget annat för mig, blev lite halvt pigg nu. Sa jag och fortsatte röra med fingarna svagt på hans mage fram och tillbaka.
- Det är skönt, fortsätt! Sa Justin trött.

Strax efter det somnade han för han började med sina små snarkningar och då vände jag mig om för att också försöka sova vilket jag tillslut lyckades med.10 februari - SANNAS PERSPEKTIV:

Hur kan tiden gått så fort, nyligen var det början av Januari och det har nu redan gått en månad. Om fyra dagar är det alla hjärtans dag. Under den månaden som gått har vi planerat nästan klart hela bröllopet. Bestämt datum är att vi ska gifta oss den tredje mars och flytta in i vårat nya hus i typ April. På smekmånad har justin förberett något fantastiskt ställe, det var så han beskrev det iallafall, och jag kan inte vänta längre! Vill bara ha honom nu och föralltid!

Idag skulle jag prova bröllopsklänning. Har kollat lite i tidningar men inte hittat den rätta än, och det är mindre än en månad kvar och det är alltså lite panik! Justin sa att vi inte behövde oroa oss över pengarna, bara jag hittar den perfekta klänningen sa han att han kunde betala allt som behövdes, vilket var väldigt gulligt!

När vi kom till affären var det väldigt mycket fans utanför och vi blev tvungna att låsa affären för att vi skulle 
kunna få vara ifred och välja i lugn och ro.

- Så, vad hade du tänkt dig för klänning? Frågade tjejen som jobbade där.
- Jag vet inte än, inte så jätte jätte lång men den ska släpa lite. Den ska nog ha lite diamanter eller stenar på, jag gillar när det glittrar sådär. Och såklart ska den vara vit. Sa jag och började skratta.

Hon bara stod där och förstod inte skämtet om att klänningen skulle vara vit, haha en bröllopsklänning är ju oftast vit men men hon hade iallafall ingen humor, vilket vart lite pinsamt.
- Kom här så kan jag visa dig några klänningar. Sa hon och gjorde en gest åt mig att komma.
- Älskling, jag väntar här, det ger otur att se bruden i klänningen innan bröllopet, se till att göra ett bra val nu! Sa Justin och pussade mig och sen rusade jag iväg.

Hon tog fram några klänningar som såg helt fantastiska ut men det var fortfarande något som saknades. När jag kollade runt lite själv och såg en klänning som var som inburad i glas vart jag som fast.

- Den här då! Sa jag ivrigt och pekade på klänningen innanför glaset.
- Den klänningen har du nog inte råd med unga dam, den har hela 10.000 små diamanter på, äkta diamanter. 
- Inte råd? Du må nog inte veta vem min blivande man är i sånafall, pengar är det inget tal om. Sa jag och det lät väldigt bortskämt.
- Okej, den kostar runt $20.000..
- tjugotusen dollar? Är ni sjuka i huvudet eller? 
- Ursäkta?
- Förlåt, men det var väldigt dyrt men får man prova den?
- Ja visst! Sa kvinnan och tog ut klänningen försiktigt.

När jag hade satt på mig klänningen vart jag alldeles rörd. Den var helt perfekt och jag kunde inte sluta spegla mig, den var helt otroligt vacker!

När jag övertalat Justin att få köpa den sa han att det var okej, för han lovade trots allt att pengarna inte spelade någon roll. Fansen utanför var fortfarande kvar, dem var nu ännu fler och vi fick tränga oss hårt igenom för att kunna komma ut, men vi hade trots allt Kenny till hjälp som alltid var vid våran sida senaste tiden.

- Vad ska vi göra nu? sa jag och log.
- Jag vet inte, kan vi inte åka på något spa eller så? Sa Justin.
- Jo, det låter mysigt!

Vi åkte till närmsta spa, medans Kenny åkte hem. Man kan säga att det var det bästa jag gjort på länge, så skönt var det! Min mobil ringde och jag gick ut på spa'ts balkong. På skärmen stod det att det var pappa som ringde.

- Hej sötnos! Hur har du det? Hur går det med bröllopet, har inte haft tillfälle till att säga grattis, så grattis gumman! 
- Hej pappa! Jo, jag är på spa just nu så kan inte prata så länge, Tack så mycket! Det går jätte bra, vi är nästan klara, köpte en jätte fin klänning idag.
- Okej, det låter väldigt trevligt. Tänkte bara meddela också att jag hinner komma till bröllopet, men är det okej om jag tar med mig.. en till? 
- En till? Vem skulle det isåfall vara?
- Hon heter Josefin, min nya flickvän.
- Grattis Pappa! Jo såklart det är okej, ska bli kul att träffa henne!
- Okej, men ska inte störa dig mer, ha det så trevligt på spat och hälsa Justin och familjen. Puss, vi ses snart gumman.
- Ja det ska jag göra, puss!

Jag stod kvar på balkongen ett tag och bara tänkte på allt möjligt. Jag känner hur en arm slingrar sig runt min midja.

- Hej älskling! Vad gör du här ute? Kom in! Det är ganska så kallt här ute.
- Jag vill bara stå och tänka ett litet tag, ganska så skönt att rensa tankarna.
- Okej, jag hämtar en handduk åt dig. Sa Justin och sprang iväg.

Han kom tillbaka på bara några sekunder och virade in mig i den blåa mjuka handduken och gav mig sen en puss på kinden. Strax efter det bestämde vi oss för att åka hem, min mage kurrade något väldigt mycket och Justin var också väldigt hungrig.

När vi kom hem var dörren vidöppen, men vi hade ju låst den innan vi gick? När vi öppnade dörren var det ingen god syn..

------------------------------------------------------
Förlåt för dålig uppdatering! så därför gjorde jag ett halvt långt inlägg, hehe. Vad tror ni har hänt?

A true love story - chapter 116

- Så, det är väl en anledning till att vi kommit hit? Frågade Pattie.
- Ja, det är det! Det beror inte bara på det vi har att berätta utan även brölloppet o så! Sa jag och log osäkert.
- Vi har hjälpt er att boka kyrkan här i närheten, jag är inte så jätte glad över att ni gifter er så tidigt men jag ser faktiskt redan nu att du inte kommer få någon bättre. Sa mamma och la sin hand varmt över min på bordet.
- Tack mamma! sa jag och höll i hennes hand och log.
- Men nu får ni berätta, håller på dö av nyfikenhet! Sa mamma och log mot mig och Justin.
- Jo mamma, grejen är den att jag är.. gravid.


Jag såg hur mamma tappade gaffeln och Pattie satt med vidöppen mun. Dem sa ingenting och jag och Justin kollade osäkert på varandra.

- Så.. berätta, hur reagerade ni? Fast era miner säger nog allt. Sa Justin och började skratta.
- Jag.. vet inte vad jag ska säga! sa mamma.
- Men mamma, säg nu!
- ska du behålla barnet?
- Jag tror det, jag menar! det är bara runt 3-4 veckor gammalt och den här gången vill jag inte förlora det som förra gången.
- Jo, jag tycker det inte är en bra idé men du fyller 18 snart och även Justin så ni får ju bestämma själva, men personligen gillar jag inte det. Sa mamma.
- Jag håller med Susanne, jag gillar det inte! Men ni gifter er och Sanna du fyller ju 18 nu i februari och Justin i Mars, ni har eget tag över erat liv då.
- Så jag får behålla det? Sa jag och log stort.
- Jo, det får du men det betyder inte att jag gillar det! Men sålänge du är lycklig så älskling! Sa mamma och gav mig ett leénde.
- Jag glömde berätta, mamma, jag har köpt ett hus till mig och Sanna! Hehe. Sa Justin.
- ETT HUS!? Är du inte klok? Vart då någonstans? Fortfarande inom Atlanta va?
-- Ja ett hus, ja såklart! bara runt en halvtimma härifrån, jätte fint!
- Men ni har nyligen flyttat hit ju? Sa Pattie.
- Jo, jag vet! Men vi ska inte flytta dit förns efter brölloppet alltså om typ 2-3 månader och sen så behåller vi ju denna lägenhet också tills vi får den för ett riktigt bra pris. Sa Justin och log och höll om min hand.

Efter middagen och efterrätten gick mamma och pattie hem proppmätta. Justin och jag började duka undan och diska allt och när lägenheten var välstädad klädde vi av oss och la oss i sängen för att mysa lite innan sängdags.

Jag vaknade mitt i natten av illamåendet och sprang fort upp till toaletten. Klockan var runt halv fyra på morgonen. Jag stannade på badrummet ett tag för att försäkra mig om att jag inte skulle spy när jag väl gick ut. När jag kom ut och la mig sen i sängen satt Justin upp i sängen och kollade ledset på mig och sträckte ut sina armar mot mig.

- Kom hit älskling! hur mår du? Inte bra antar jag?
- Nej det gör jag inte, illamåendet försvinner aldrig!! Sa jag lite halv irriterat.
- Okej, men vi försöker somna om. Sa justin och la sig ner och drog mig svagt mot hans bröst.

Jag låg vaken ett tag med handen på hans bröst och kände hans hjärtslag. Jag kollade upp ibland bara för att se hans vackra ansikte. Första gången kollade han ner på mig och log lite smått och blundade sen igen.

- Är det läskigt när jag kollar på dig såhär? Frågade jag lite glatt.
- Nja, lite kanske! Men det är okej. Sa han och log än en gång.
- Okej bra, då gör jag det ett tag tills jag somnar. Sa jag och fortsatte kolla på honom.

Jag började röra med mina fingrar på hans mage sakta och märkte hur han ryste till.

- Får jag göra såhär? Har inget annat för mig, blev lite halvt pigg nu. Sa jag och fortsatte röra med fingarna svagt på hans mage fram och tillbaka.
- Det är skönt, fortsätt! Sa Justin trött.

Strax efter det somnade han för han började med sina små snarkningar och då vände jag mig om för att också försöka sova vilket jag tillslut lyckades med.

-------------------------------------------
Yeii, två inlägg idag (applåder till mig) haha :D

A true love story - chapter 115

Innan vi ska åka tillbaka till lägenheten står jag kvar och kollar på det ängalika huset, det såg verkligen ut som ett mini pallatts och det var bara så otroligt vackert! Kan inte vänta tills bröllopsdagen, smekmånaden och tills dagen vi föder vårat barn. Jag har inte än berättat för Justin att jag är gravid men jag vet att han så mycket vill bli pappa och fick reda på det förns igår, vi kommer bli så otroligt lyckliga och ingenting kan stoppa oss!


Nästa morgon vaknade jag av ett illamående, ett bekant illamående. Jag tog bort Justin's arm som låg slappt runt min famn och sprang fort till toan. Justin knackar på dörren men jag ignorerar det för jag orkar inte resa mig upp. All kraft var borta och så snart öppnar han upp dörren med en kniv.

- Älskling! Hur är det? Jag hörde hur du.. spydde. Hur mår du?
- Justin, helt ärligt så.. Sa jag och pausade i några sekunder.
- Vadå? Säg nu!

Jag reste mig hastigt upp och spydde ännu mer och när jag väl slutat satte jag mig ner igen på toagolvet med Justin brevid mig.

- Sanna, berätta, vad är det?
- Justin, jag är gravid.

Jag såg hur hans min först blev chockad och som en besviken min men så snart förändrades den till ett stort leénde och en hård kram.

- SKOJAR du älskling? Det är ju underbart!!! Hur länge har du varit det?
- Runt 4 veckor bara, men fick reda på det förns i förrigår.
- Varför har du inte berättat något?
- Jag vet faktiskt inte, inte fått rätt tillfälle, vilket detta inte heller var men vart lite tvungen, haha! Sa jag och klämde fram ett leénde.
- Okej, är så glad! vi behåller väl barnet?
- Jag antar det, men mamma eller någon vet inget, förutom Olivia och Klara.
- Aa okej, men snart dags att berätta?
- Jo, vi kan väl bjuda över dem hit ikväll på middag? Mamma och Pattie?
- Jo, ska ringa mamma på en gång och fråga! Sa Justin och reste sig snabbt upp och gick ut med telefonen mot örat.

Efter 5 minuter kommer han in igen och berättar att Pattie och mamma kan komma över fick jag lite panik över vilken middag vi ska laga.

- Vad ska vi äta då? sa jag och reste mig sakta upp för att inte få upp nästa spya.
- Jag vet inte, kött och potatis? Om vi ens kan laga det, haha! Sa Justin och hjälpte mig till sängen.
- Jo, såklart vi kan! Senaste tiden har vi lärt oss ganska så mycket, så det klarar vi väl av!
- Okej, men jag springer ner och handlar på en gång, om det funkar för dig att vara själv ett litet tag?
- Jo visst, spring du! men skynda! Sa jag medans justin satte på sig skorna.

När han väl gått började jag ta fram kläder och se vad jag skulle ha på mig. Jag kollade runt lite i garderoben och hittade en vit klänning med svart rosettband på som jag tyckte passade fint. Jag klädde på mig och sminkade mig snabbt och så strax efter det kom Justin hem med maten och även efterrätt.

Justin började laga medans jag plattade mitt hår som stod åt alla håll. Sen när jag väl var klar var det Justin's tur att göra sig i ordning och jag började koka potatisen och vispade grädden till kladdkakan som var efterrätten. När Justin var klar började han duka och jag ringde hit mamma och bad dem att komma lite tidigare och efter 20 minuter kom dem fram.

- Hej mina älsklingar! sa Pattie och kramade oss.
- Hej min snutteplutt! Sa mamma och pussade mig på pannan.

Så pinsamt när föräldrar håller på såhär, men när det bara var vi brydde vi oss inte, det var liksom gulligt! Vi satte oss ner vid bordet och Justin började servera.

- Så, det är väl en anledning till att vi kommit hit? Frågade Pattie.
- Ja, det är det! Det beror inte bara på det vi har att berätta utan även brölloppet o så! Sa jag och log osäkert.
- Vi har hjälpt er att boka kyrkan här i närheten, jag är inte så jätte glad över att ni gifter er så tidigt men jag ser faktiskt redan nu att du inte kommer få någon bättre. Sa mamma och la sin hand varmt över min på bordet.
- Tack mamma! sa jag och höll i hennes hand och log.
- Men nu får ni berätta, håller på dö av nyfikenhet! Sa mamma och log mot mig och Justin.
- Jo mamma, grejen är den att jag är.. gravid.

----------------------------------------------
Dålig uppdatering, sluta påminn! jag vet :P Haha! Snart är storyn slut :( NOOO!!!


A true love story - chapter 114

Jag har aldrig varit så lycklig innan. Jag har fått så många drömmar inslagna under mitt liv. Den största drömmen jag hade ett tag var att bli en känd sångare. Och den drömmen slog in. Sedan va min största dröm att hitta den rätta. Den har också slagit in. Jag har typ inga drömmar kvar längre, eller jo det är klart, men jag är så lycklig att jag bara kunde spricka. Snart ska jag gifta mig med världens vackraste kvinna. Kan man bli lyckligare?

- Vet du vad? sa jag.
- Nä vadå? sa Sanna och kollade upp på mig med sina underbara ögon.
- Jag har en överraskning till ikväll.
- Haha jag har saknat dina överraskningar. Jag älskar dig!

menorca 190110 02 Beautiful House By The Pool by Dom Arquitectura

Nästa dag vaknar jag av att det ligger en lapp brevid mig och Justin är borta. På lappen står det:

Hej älskling! Tack för igårkväll och som jag sa så skulle du få en överraskning idag! Inte en liten utan den är ganska så stor. En bil kommer och hämtar dig vid halv tre och det är inte vilken bil som helst, du får se! Älskar dig. / Din Justin!

Aww, gulligt! Men vad menar han med inte vilken bil som helst? Jag kollade på klockan som var strax över halv två. Jag slängde på mig en snabb outfit, det blev jeans, linne och en Justin hoodie. Jag sminkade mig fort och hann äta lite frukost och sprang sen ner till framsidan av lägenheten. När jag kommer ut står det ingen bil där men det kommer en vit range rover körandes och ut ur den hoppade Justin och kom fram till mig och kramade mig.

- Vad tycker du? Sa han och pekade mot bilen.
- Sjukt fin, vems är det? Din mammas eller?
- Nej, det är din nu! Sa han och gav mig nycklarna.
- SKOJAR DU!? Justin!? DU ÄR SJUK, en jävla bil? Sa jag och hoppade in i framsätet med händerna på ratten.
- Nej, den är din nu! Sa han och pussade mig på kinden.

Jag tog hans ansikte mellan mina händer och gav honom en varm kyss och våra läppar möttes en lång stund. 

- Tack älskling! Jag kan inte ta emot den men..
- Jo det kan du, det kan vara som en tidig hmm..
- Tidig vadå? Sa jag och log.
- En tidig alla hjärtans dag present. Sa Justin och gav mig sitt största leénde!
- Haha okej då! Tack älskling. kommer aldrig kunna ge igen det här, men du ska veta, fan vad jag är tacksam! Inte bara för bilen utan för allt du gjort för mig.
- Allt för dig älskling! Men det här är inte allt, har köpt en present åt.. oss också! När vi har gift oss kan vi använda oss av det. Här, låt mig få köra så jag kan visa. Sa Justin och bad mig att byta plats med honom.
- En till överraskning? Skojar du? Sa jag och flyttade på mig.

När vi åkt en liten bit och var lite utanför själva innerstaden svängde vi in till ett fint kvarter. Strax så stannade bilen och Justin satte på mig en ögonbindel och ledde mig ut ur bilen.

- Justin!! det börjar bli lite läskigt, haha! Sa jag och greppade hårt om Justins armar som ledde mig till ett ställe och tillslut så stannade vi.

När han tog av mig ögonbindel fick jag en chock och förstod inte först att det var vårat hus (bild ovanför). Jag kände hur glädjetårarna började stiga än en gång och hoppade upp i hans famn och skrek.

- DU KAN INTE MENA ALLVAR ÄLSKLING! FY FAN! Vet inte vad jag ska säga det här är.. otroligt! Hur har du råd?
- Pengar spelar ingen roll för mig, bara vi är lyckliga så! Vi har bestämt inflyttningsdatum och vi flyttar in den 14 Mars. För den 4 mars ska vi på smekmånad!
- Åh, älskar dig! Du är bäst, vi är bäst! sa jag och kysste honom hårt.

Innan vi ska åka tillbaka till lägenheten står jag kvar och kollar på det ängalika huset, det såg verkligen ut som ett mini pallatts och det var bara så otroligt vackert! Kan inte vänta tills bröllopsdagen, smekmånaden och tills dagen vi föder vårat barn.
Jag har inte än berättat för Justin att jag är gravid men jag vet att han så mycket vill bli pappa och fick reda på det förns igår, vi kommer bli så otroligt lyckliga och ingenting kan stoppa oss!
-------------------------------------------------
FY FAN VAD JAG ÄR DUM! så dålig uppdatering så det skriker om det! Ska bättra mig, men det är trots allt jullov och jag har så svårt att improvisera den sista delen av novellen, men försökte mitt bästa!

A true love story - chapter 113

Justin tog min hand och la den mot hans hjärta.

- Känner du hur mitt hjärta slår? Sa han och dunkade min hand sakta i takten med hans hjärtslag.
- Ja det gör jag! Sa jag och log.
- Dem slagen är för dig, tack vare dig är jag vid liv och jag lämnar dig aldrig. Du är mitt allt!

Jag kände hur glädjetårarna började stiga och hoppade upp i hans famn. Det här kommer hålla, för det vi har är speciellt.


5 Januari 13:49
"Jag är 17, Justin är 17. Shit, vi har varit tillsammans i snart 2 år. Jag kommer ihåg de första dagarna, de första veckorna, de första månaderna, det första året med honom. Jag var från början bara en vanlig belieber, som hade känt justin som liten. Sen kom jag upp på scenen och blev one less lonely girl. Sen ledde det ena till det andra och nu ligger jag här i sängen med Justin Bieber som jag varit tillsammans med ett tag. Jag måste nog vara den lyckligaste människan på jorden? Det går inte att beskriva min kärlek till honom. Inte ens med ord. Jag älskar honom verkligen. Jag ska gifta mig med honom, jag ska bli mamma till hans barn. Vår kärlek kommer aldrig få ett slut.
/ Sanna."

Jag kände bara att jag var tvungen att göra ett inlägg i min blogg, det var ett tag sen, och jag har ju faktiskt otroligt många läsare, så jag tänkte vara lite snäll och uppdatera! Jag kollar på klockan, och den är 14.00.. Ofta Justin fortfarande sover? 

- Älskling? Vaknaaaa, klockan är 2. sa ja lite halvhögt nära hans öra och pussade på det.
Han hoppade till och kollade surt på mig.
- Ska du verkligen sova bort hela dagen? Nästa konsert är liksom om 2 veckor! Vi måste göra nåt kul!
- Ja, ja jag vaknar nu. Mumlade han och började snarka direkt efter.
- JUSTIN. 
- Haha ja okej älskling. sa han och satte sig upp för att pussa mig på på näsan.
- Godmorgon sunshine. 

Jag satte mig i hans knä med täcket över, han höll om mig bakifrån och där satt vi, helt tysta och bara kramades och jag hade mitt huvud lutad mot hans kind. Efter ett tag avbröt Justin tystnaden och sa:

- Du vet att jag älskar dig, du är det finaste jag någonsin har och kommer att ha. Jag ska aldrig lämna dig.

Han kramade mig hårdare, och ännu en gång blev jag tårögd av hans plötsliga otroligt söta kommentarer och vände huvudet mot hans och tog tag i hans hår och kysste honom medan jag blundade. Vi satt bara och kysstes i några minuter medan våra händer åkte fram och tillbaka, upp och ner på varandras kroppar. Sen slutade han, tittade in i mina ögon och började sjunga. " Girl you're my one love, my one heart, my one life for sure. Me plus you, me plus you". Han kysste mig ännu än gång. Jag grät som bara den, hur kan man vara så underbar som han? Justin torkade bort mina tårar från min kind och höll om mig igen, hårt.

- Vad ska vi göra idag? frågade Justin mig medan vi fortfarande satt i sängen.
- Kan vi inte göra som förr, äta ägg och bacon, titta på en film och bara mysa galet?
- Det låter som en underbar idé gumman!
Helt plösligt blev Justin jätte pigg och hoppade upp från sängen och gick in till köket. Jag gick efter och satte mig vid köksbordet.
- Va gör du?
- Lagar ägg och bacon till mig och min flickvän! sa han glatt. 
- Välj en film Sanna!

Jag gick till vår egna stora hylla fylld med filmer. Det första jag ser är Sagan om Ringen. Herrgud det va verkligen längesen! Jag tog ut filmen, visade den för Justin och han verkade tycka att det va ett bra val. Jag gick in i det vita TV-rummet och satte in skivan i DVD-spelaren och sedan satte jag mig i soffan. Tänk hur lyxigt man har det när man är tillsammans med världens rikaste 17-åring. En stor platt tv som typ ser ut som en bio. 80 tum! Helt otroligt. Justin kom in med ägg och bacon och satte sig brevid mig och la armen omkring mig och handen på mitt ena bröst och hade ett seriöst flin i ansiktet.

- Haha Justin. 
- Vad är det gullet? sa han och blinkade till mig och klämde på mitt bröst och fortsätte flina. 
- Har du kul eller? Kolla på filmen haha! 
- Du är mycket snyggare än filmen så jag har inget emot att titta på dig älskling!
- Du är så söt! sa jag och pussade på honom, och vände sen huvudet mot TVn och ser Gandalf åka på sin vagn i filmen. Justin hade fortfarande handen på mitt bröst, men jag börjar ju bli van vid det här lagret, det har liksom gått ett och ett halvt år!

När det gått en kvart av filmen och vi ätit upp vår frukost märker jag hur Justin börjar pussa på mitt öra och håller mig hårdare än innan. Redan? tänkte jag med ett léende på läpparna och började kyssa honom. Jag tänkte sätta på paus eftersom det här nog skulle vara ett tag. Så jag satte på paus, och sen ser jag hur någonting stcker upp från Justins kalsonger. Hahaha! Jag älskar att reta honom när han är som mest upphetsad, så jag började pussa på hans hals, som han alltid ryser till av. Sedan börjar jag hålla på och smeka hans mage, som nog är det finaste jag någonsin sett! Jag känner hur Justin försöker ta av mig min tröja, haha det går inte så där jätte bra för honom, men jag hjälpe honom på traven och ser hur han rodnar. 

- Det gör inget älskling, fortsätt. sa jag och tog av Justins tröja, och sedan hans kalsonger.

Nu satt vi där i soffan med täcket över oss, utan kläder, och kysstes som galningar. Justin höll på med min rumpa medan jag höll på med hans mage som jag aldrig kan få nog av! Justin tog tag i min hand som höll på med hans mage och förde den neråt. Ja, detta har man ju gjort ett antal gånger nu, endast för hans skull! Justin slutade kyssa mig, men blundade fortfarande, sen började han stöna på sitt speciella sätt, och jag fortsatte röra handen fram och tillbaka, men kunde inte låta bli att fnittra lite. Justin öppnade ögonen och log, och sen fortsatte han stöna. Jag slutade med det jag höll på med och tog täcket över oss , och sedan satte jag mig ovanpå Justin, kysste honom, och fick fram några stön jag också.

JUSTINS PERSPEKTIV:
(30 minuter senare)
- Det va underbart älskling. sa jag med armen runt om Sanna och pussade på hennes svettiga kind.
- Instämmer, sa hon och kramade om mig.

Jag har aldrig varit så lycklig innan. Jag har fått så många drömmar inslagna under mitt liv. Den största drömmen jag hade ett tag var att bli en känd sångare. Och den drömmen slog in. Sedan va min största dröm att hitta den rätta. Den har också slagit in. Jag har typ inga drömmar kvar längre, eller jo det är klart, men jag är så lycklig att jag bara kunde spricka. Snart ska jag gifta mig med världens vackraste kvinna. Kan man bli lyckligare?

- Vet du vad? sa jag.
- Nä vadå? sa Sanna och kollade upp på mig med sina underbara ögon.
- Jag har en överraskning till ikväll.
- Haha jag har saknat dina överraskningar. Jag älskar dig!
-------------------------------
Förlåt för jätte dålig uppdatering men nu har vi typ en gästbloggare här, Tessi. Hon har uppdaterat ett inlägg tidigare. Och även.. detta inlägg :) okej, jag hjälpte henne pyttelite!

A true love story - chapter 112

- Nu fans, ska jag sjunga en låt som jag vet att alla här inne kan! Sjunger ni med mig?
- JAAAAAAAAAAA!
- JAG HÖR ER INTE! SJUNGER NI MED MIG? Skrek jag.

Fansen började skrika allt högre och jag drog första ackordet på gitarren och så snart när jag börjat sjunga sjöng hela arenan med.

- ''Stockholm i mitt hjärta, låt mig besjunga dig nu, åldrad i ungdomlig grönska, öarnas stad, det är du! Av städer jag känner i världen är du den stad som fått allt, Genom mälarens kärlek till havet, en blandning av sött och salt''När jag sjungt klart låten, eller kunde bara refrängen för hann inte lära mig mera så visste jag bara att det inte var sista gången jag skulle hit till Sverige.  Fansen var helt otroliga och dem ville bara ha mer och mer och mer! Jag kom på att jag än inte sjungt Pray och frågade Scooter ifall jag fick köra en sista låt och självklart sa han att det var okej och resten av crewet gick med på det.

När jag sprang ut på scen igen och bad alla att stanna för jag såg att folk hade börjat gå vände sig allas ansikten mot mig och jag såg hur det vällde in mer och mer folk igen och så snart när arenan var fylld igen sa jag:

- Jag har nyss släppt ett akustiskt album och jag behöver att ni alla sluter era ögon nu, kan ni göra det för mig?

Fansen skrek och skrek och jag såg hur flera ute i publiken slöt sina ögon och höll i en ''be-position'' med händerna och förstod på en gång att dem förstod vilken låt jag menade. Så snart släcktes hela arenan ner och ett ljus kom riktande mot mig och jag såg hur ljus för ljus i publiken kom upp. Dem höll i sina mobiler och såg även några små eld-lågor syntes och ljusen gungade i takt med musiken. 

- JAG HÖR ER INTE!! Sa jag och räckte ut micken mot publiken.

- ''I close my eyes and I can see a better day, I close my eyes and pray, I close my eyes and I can see a better day, I close my eyes and pray'' Sjöng fansen.

Efter låtens slut tackade jag Sverige och sa att det inte var sista gången vi sågs och sprang sen ut i backstage.


SANNAS PERSPEKTIV:

- Du var helt otrolig, vilken låt var det du sjöng innan Pray? Frågade jag.
- Tack! Jo det var stockholm i mitt hjärta, en känd låt i Sverige som typ alla kan. 
- Jaha okej! Men det var jätte bra gjort och speciellt när du lossade Sverige flaggan, det såg jätte coolt ut! Sa jag och gav honom en puss.
- Det var välplanerat, haha! Du var jätte duktig på Overboard älskling! Sa Justin.
- Tack, du med! Vart ska vi nu?
- Vi ska mot Danmark tror jag, sen blir det av till England!

Månaderna flög iväg och turnén gick snabbare än förväntat. Justin vann även 2 grammys vilket fortfarande känns overkligt. Nu var det bara några månader kvar tills Justin fyllde 18, bara några månader kvar tills vi gifter oss. Jag räknar varje dag och nu är det runt 60 dagar kvar tills han fyller år, vilket menas med att det nu är början av Januari och det är kallt som bara den. Och en idag har vi på oss ringarna som vi satte på oss i New York där vi lovade varandra ett förevigt.

- Du Justin, jag har tänkt på en sak..
- Vadå älskling?
- Det är inte så allvarligt men när vi gifter oss, ska vi ha ett stort eller litet bröllop? 
- Jag vet inte, vad vill du?
- Jag vet inte heller! Det skulle vara trevligt med bara dem närmsta men sen vill man ju att det ska bli ett jätte stort och känt bröllop typ över hela världen! haha.
- Jo det är sant, men jag tror endå att det kommer synas i nästan varje tidning, vi blev trots allt utsedda till gulligaste paret 2010 på fyra hemsidor och 2 tidningar. Sa Justin och log.
- Mjo, det är väl sant! Bara vi gifter oss så är jag glad.
- Haha såklart vi gifter oss, vi föralltid. Sa Justin och drog mig tätt intill honom och gav mig en varm kyss.

Jag kollade in i hans gyllenebruna ögon som inte förändrats ett dugg sen första gången jag såg in i dem.

- Jag älskar dig, förlåt för alla gånger vi bråkat men ett förhållande håller inte utan bråk och det vet du och jag mycket väl om! Jag vill vara med dig förevigt och jag skiter i vad alla andra tycker, bara jag har dig och är lycklig är jag nöjd! Sa jag och gav honom en lång kyss.
- Jag älskar dig också, mest! Så sant, utan bråk, ingen kärlek! När vi väl gifter oss kommer alla inse hur allvarligt vårat förhållande är, det vi har är inte en ''ungdomskärlek'' utan så mycket mer! Vi föralltid. 

Justin tog min hand och la den mot hans hjärta.

- Känner du hur mitt hjärta slår? Sa han och dunkade min hand sakta i takten med hans hjärtslag.
- Ja det gör jag! Sa jag och log.
- Dem slagen är för dig, tack vare dig är jag vid liv och jag lämnar dig aldrig. Du är mitt allt!

Jag kände hur glädjetårarna började stiga och hoppade upp i hans famn. Det här kommer hålla, för det vi har är speciellt.

--------------------------------------------------------
Nej, storyn är inte slut än! Men snart så :( Kommentera! Förlåt för dålig uppdatering!!

Hejdå!

Vill bara säga hejdå till alla kära läsare! Nu drar jag (Alice) till Egypten i en vecka, så Ronya kommer få uppdatera åt mig. Hoppas ni förstår att hon inte kommer uppdatera HELA tiden utan så ofta hon kan!
Hoppas ni får ett underbart lov och fortsätter läsa våran blogg!

Jag såg att det var en tjej som hade skrivit på vårat bloggsvar om att hon tyckte jag varit otrevlig på mina svar till er. Jag ber om ursäkt!! Inte meningen, blev bara chockad av att ni ville ha massa inlägg på själva julen.
Hoppas ni förlåter mig!

Men iallfall ha det jätte bra så hörs vi om en vecka. För nu drar jag till Egypten!

Bieberlove

// Alice Drew EkGOTT NYTT ÅR!


RSS 2.0