One less lonely girl - chapter 111

Vi gick upp och som vanligt lånade jag en stor tröja som jag kunde sova i och sen stod vi båda tillsammans och borstade tänderna. Jag blev alltid klar lite tidigare än Justin för han ska alltid ta sån tid för att sätta in sin bettskena i munnen som han har om nätterna. Den är tillför att sätta hans tänder och käke på rätt plats, så att allt är fint och helt rakt!

När han kommer in i hans rum när jag ligger i sängen ser jag hur bedrövad han ser ut att vara.

- Vad är det? Gör det ont? frågade jag och höll om hans arm när han la sig bredvid mig.
- Ja det gör det, sa han med en ledsen min.
- Men nu sover vi, så tänker du inte på det! Godnatt, älskar dig mest, sa jag och sträckte på mig för att kyssa honom.

Han höll kvar mitt ansikte när jag kysste honom och stannade kvar i några extra sekunder.

- Älskar dig också, och förlåt för mitt jobbiga och tråkiga humör. Jag ska bli bättre, tro mig! sa han och pussade mig godnatt en sista gång.


Målarfärg, Justin & Melody.

Nästa morgon gick jag upp tidigare och lät Justin sova ut. Jag gjorde i ordning en macka och satte mig framför TV:n. När jag ätit upp och det inte var några roliga program på TV tänkte jag gå upp till Justin och gosa lite med honom men då kom jag på att klottret fortfarande inte är borta än. Jag gick till disken och la tallriken i diskmaskinen och brödkanterna som blev över i papperskorgen. Sen letade jag efter den sprayen som gör att man kan ta bort klotter. När jag väl hittade den blev jag bara tvungen att hämta en hink med vatten och trasorna från igår.

När jag kom ut var fortfarande klotter stanken kvar och jag kollade nu på den röda svaga texten som såg ut att vara inristad i dörren, fan vilken tid det här kommer ta.

Jag började gnugga och gnugga och tog i allt jag hade i hela 20 minuter. Efter att ha stått i en hel timma med enstaka pauser så började det försvinna, och justin som sa att det aldrig skulle gå bort? Vänta, dörren är ju vit, varför inte bara måla om den?

Jag gick in i garaget och gick till hyllan som stod framför Justins bil. Där fanns det enstaka vita målarfärg burkar. Jag blev tvungen att ta en pall för att kunna nå upp till färgburkarna. Dom var rätt så tunga och när jag väl hittade den rätta färgburken fick jag ta ner den sakta för att inte ramla. 

Jag vinglade till och höll precis på att tappa den över Justins bil, som tur var att jag höll balansen och tog ett hårt grepp om burken så jag tappade den inte. Nu saknades bara penslar som låg hyllan under burkarna. Jag gick ut till dörren och öppnade nu burken och doppade penseln. Det var av ren gissning av att färgen skulle matcha, vilket den också gjorde. Jag penslade och penslade och den röda klotterfärgen försvann fort. När jag målat klart ställde sedan dörren ute i solen. Medans den torkade tog jag undan målarfärgen och penslarna. 

Efter att ha ställt undan allt sprang jag fort in i huset och sprang fort upp till Justin. Jag slängde mig över honom och jag känner hur han börjar vrida på sig under täcket, han var nu vaken.

- Godmorgon älskling, är du vaken, är du vaken!?!?!?! frågade jag och höll hans ansikte mellan mina händer.

Han blundade fortfarande och hade öppen mun men han nickade en sakta och en trött nickning. Jag låg nu över honom och han låg där helt still och jag hörde fortfarande hans tunga andetag, han halv sov alltså.

- Vakna baby, det är tråkigt utan dig!
- Vad är det som luktar? frågade han och reste sig sakta upp.

Jag ställde mig upp ur sängen och kollade på mina händer som var alldeles vita av färg och gömde dom genast bakom ryggen.

- Vadå, vad är det som luktar? Jag känner inget, sa jag och började spraya runt bodyspray i rummet.
- Vad håller du på med, varför sprayar du äcklig tjejspray för? frågade han och log.
- Nej, ingenting! Jag har en överraskning till dig, kom ner snart när jag ropar!

Jag hörde hur Justin svarade 'OKEJ' innan jag sprang nerför trapporna. När jag kom ut i trädgården och strök mitt finger lätt över dörrkanten, yes den hade torkat. Nu satte jag upp dörren och sprang sedan fort upp till Justin.

- Kom nu, kom! sa jag och tog tag i hans hand och drog honom fort upp ur sängen.
- Varför så bråttom? sa han och skratta.

När vi kom ner till köket så bad jag honom att hålla för ögonen.

- Jaja, jag håller för! svarade han.

Nu stod vi framför dörren utanför huset.

- Nu luktar det sådär igen, vad har du gjort Melody, är as nyfiken!


JUSTINS PERSPEKTIV:
- Nu kan du ta bort händerna! sa Melody.

Jag tog bort händerna och såg nu vad hon hade gjort. Det var doften av nymålat som luktade och jag såg nu den 'nya' fina dörren, all klotter var borta.

- Jag, jag vet inte vad jag ska säga!
- Tack kanske? sa hon och log gulligt.
- TACK! sa jag och kramade om henne hårt.
- Jag sa ju att det skulle gå bort, först stod jag och skrubbade ett tag, sen så kom jag på att målarfärg måste ju funka. 
- Du är bäst baby! sa jag och kysste henne mjukt.

Vi gick nu hand i hand in i huset och gjorde i ordning frukost.

- Kan jag få mjölken? frågade hon.
- Sure, här! sa jag och sträckte den till henne.
- Vad ska vi göra idag då? Det är lördag, soligt och bra väder, kanske bada?
- Jo, bada kan vi göra! Har nya badbyxor och du kanske vill köpa en ny bikini?
- Jo, sant, behöver en ny! Har fyra stycken men dom är ifrån förra året. Vi åker in till centrum efter frukosten, eller?
- Det låter bra! sa jag och sträckte mig över bordet för att ge henne en kyss.

Efter att vi ätit satte vi på oss vardagliga kläder, fixade i ordning lite picknick och gick sedan ut till bilen.

- Kan vi inte cykla istället? frågade Mel precis när hon öppnade bildörren.
- Jo, det har du rätt i, vi cyklar!

Vi gick till mitt cykelrum och tog ut varsin cykel.

- Nu får du cykla på mammas cykel om det är okej? frågade jag.
- Såklart det är, trots att den är lite liten så funkar det! sa Melody och brast ut i skratt när hon satte sig på sadeln.

Vi cyklade in mot stan och möttes av några fåtal paparazzis påvägen som vi kom undan. När vi väl kom in till stan drog vi ner solglasögonen och parkerade utanför H&M.

- Dom har alltid billiga badkläder här, så hit går vi! sa jag och tog hennes hand och vi började gå mot H&M.

När vi kom in var det nästan inget folk där, vilket var riktigt skönt. Vi gick fort till badkläder avdelningen bara för att få det överstökat. 

- Var den här bikinin fin? sa hon och visade upp en turkos bikini med paljetter.
- Den var jätte fin, men med tanke på paljetterna, kommer dom inte åka av?
- SMART där, hehe! sa hon och hängde tillbaka den.

Jag kollade runt lite och hittade sedan en jätte fin lila/mörk rosa bikini som jag såg på en gång skulle passa henne perfekt.

- Den här då? sa jag och sprang fram till Melody som stod lite längre bort.

Hon tog den och höll upp den mot sin kropp framför spegeln. 

- Varför känner du mig så bra? Den här är PERFEKT!

Vi gick till kassan och betalade bikinin och gick sedan ut till cyklarna för att åka till stranden. Några paparazzis såg oss och började springa men som tur hann vi åka iväg innan dom fick några bra bilder.

När vi kom ner till stranden var det rätt mycket folk men vi brydde oss inte. Vi gick in till ett ombytesbås och bytte om till våra badkläder. Jag kunde inte undgå från att smygkolla lite när hon bytte om, hon var så vacker. När vi gick ut ur båset stod tre fans där och vi gav dom en varsin autograf och sen tog vi en bild med varandra.

- Kom vi badar nu! sa jag och ställde mig för solen medans Mel solade.
- Du kan bada, jag kommer strax!

Jag sprang då ner till vattnet och doppade mig snabbt och blötte håret extra för att försöka kunna göra en hairflip, vilket nu funkade. Dags att klippa sig snart antar jag. Jag sprang upp till Mel och la mig över henne alldeles blöt.

- JUSTIN!!!!!! VAD GÖR DU, du är iskall!! skrek hon och försökte få bort mig.
- Du bad om det, du bad om det! Du kom inte ner när jag ville bada, sa jag och ställde mig nu upp.

Mel ställde sig upp och började torka av sig vattnet med handen som hon fått på sig. Då tog jag tag om henne och lyfte henne upp.

- Vad gör du Justin? frågade hon och jag började gå mot vattnet.
- Det får du se!
- Åh nej, du skulle bara våga!

Jag stod nu halvvägs ut i vattnet med Mel sprattlandes i famnen.

- Släpper du mig, då jävlar! sa hon och höll hårt om min nacke.

Jag började luta mig ner så att hennes rumpa nuddade vattenytan och sen släppte jag henne helt.

- Du är ju SJUK! FY FAN VAD KALLT! sa hon och skrattade högt och hoppade upp i min famn.
- Det är bara vatten baby, inget annat. sa jag och höll om henne runt ryggen.

Hon kollade nu in i mina ögon och bad mig sedan dra ner solglasögonen för att det var fullt av paparazzis där. Hon la armarna runt min nacke och nu stod vi där, offentligt och kysstes. Jag la händerna på hennes rumpa och började backa djupare ut i vattnet medans vi kysstes. Tillslut hoppade hon upp i min famn och jag bar runt på henne ovanför vattenytan. Det var väldigt många som stod vid strandkanten med kameror men vi brydde oss inte, vi struntade i varenda en. För så länge vi hade varandra så spelade det ingen roll om några kyss bilder kom ut. Dock var det irriterande för vi får aldrig tid själva men vad ska man göra.

Vi gick upp efter att varit i vattnet ett tag för att sola. Timmarna gick och efter att ha ätit upp picknicken vi hade med oss bestämde vi oss för att röra oss hemmåt. När vi kom hem stod det några killar utanför huset och dom såg inte ut att vara fans. 

Melody's Perspektiv:

- HÄR KOMMER HAN JU! började killarna skrika.
- Justin, kom vi går in bakvägen! sa jag och höll hårt om hans arm.
- Nu får det vara nog, sa han och ryckte sig ur mitt grepp och gick med raska steg mot dom två killarna som nu gick mot Justin.

Jag stannade kvar vid cyklarna och visste inte varför jag stod kvar där. Det började lugnt, Justin stod och pratade med dom och jag hörde inte vad dom sa men det verkade gå bra tills en av killarna puttade Justin och då bröt världen loss. Han gav honom en rak höger så att han föll mot gräset och då skallade den andra killen Justin så att han också låg på marken. Då reste sig den andra killen upp så att båda stod och kollade ner på honom, först spottade dom och sedan sparkade honom i magen. När andra killen skulle ge honom en spark hann jag precis komma fram och puttade undan honom.

- RÖR DU honom igen, fy fan! Det är så jävla fegt att sparka på någon som ligger ner, stick härifrån nu innan polisen kommer!

Så fort killarna hörde ordet Polisen sprang dom fort därifrån och ena killen hann skrika: 'Jävligt värdelös pojkvän du har, du förtjänar bättre!'

Jag hukade mig ner och satte mig nu bredvid honom. Jag hörde hur han kved av smärta och höll sig för magen, och det gjorde så ont att se honom ha ont.

- Killen har rätt, du förtjänar bättre Mel.
- Säg inte så, det är dig jag valt och det är med dig jag är lycklig. Jag vill inte ha någon annan, så sluta säg sådär. sa jag och pussade honom på kinden.

Jag sträckte sedan ut min hand och reste honom upp. Han höll sig fortfarande om runt magen och så fort vi kom in i huset la han sig i soffan. 

- Justin, du blöder! sa jag och pekade mot hans ögonbryn.

Han la handen där och fick nu blod på handen. Jag sprang och hämtade papper fort och la det över ögonbrynet.

- Håll där, jag ska bara hämta plåster!
- Men mel, det är bara ett litet sår, det är ingenting.

Jag sprang ändå och hämtade plåster och så fort jag kom tillbaka satte jag på honom plåstret.

- Tack! 
- Vila lite nu, det behövs. Jag väcker dig om ett tag när Smallville börjar, sa jag och pussade honom och han besvarade den lätt.

-------------------------------------------------------------------------------
LÅNGT kapitel :) förlåt än en gång för dålig uppdatering och kapitel heheheheh!

One less lonely girl - chapter 110

Jag tog tag i Justins hand och vi gick in igen i huset. Han sa ingenting utan vi gick bara upp till hans rum och han la sig i sängen utan att säga ett ord. Jag höll om honom hela natten och han hade inte ens sagt godnatt till mig än. Jag tror att det var den här händelsen som fick honom att inse att det var nog nu. Nu skulle haters'arna få så mycket skit så det bara skriker om det. Och nu vet jag att Justin är villig att göra vad som helst för att just nu så skiter han totallt i vad pressen och familjen säger, inget kan stoppa honom denna gång, inte ens jag eller fansen.Dagen efter stod jag och Justin i timmar och försökte ta bort klottret, det var svårt men vi hade köpt ett specielt sprej och gjorde att det gick bort. Några gånger under tiden då vi tog bort klottret såg jag hur Justin torkade bort något på kinden med handen eller snyftade till.

-Hur är det Justin?
-Nä älskling, känner mig lite sjuk.

Det var bullshit, det visste jag men jag ville inte börja säga emot Justin utan jag lät honom komma undan med det. När vi satt och åt middag var jag tvungen att bryta tystnaden.

-Justin, under hela dagen har du knappt pratat med mig och jag ser hur du nästan gråter, även om du försöker dölja det så ser jag det. Du måste snacka med mig.

Han kollade på mig och tog sedan ett djupt andetag.

-Det är bara det att.. jag förstår inte vad jag gör för fel. Varför det finns så många haters? Vad gör jag för fel? Dom säger att jag är bög, att jag sjunger som en tjej, att jag borde dö och sånt. Vad fan är det med människor? Jag vet, alla gillar olika men varför skulle just jag nästan få allt hat?

Oförberett så slog han sin näve hårt i bordet så att jag hoppade till. Även om jag visste att det inte var mig han var sur på blev jag lite rädd för Justin eftersom jag aldrig sett honom såhär arg. När Justin märkte hur rädd jag blev gick han fram till mig och satte sig brevid mig.

-Förlåt att jag reagerade sådär, sa han och tog min hand.

Jag tog hans huvud i mina händer och lutade mig mot honom.

-Jag vet att det är tufft, men jag och alla dina fans finns här för dig. Och vi kommer alltid stötta dig och finns här för dig! Glöm aldrig det.

Jag kysste hans perfekta läppar och kramade honom hårt.

-Du är en inspiration för så många tjejer och killar i världen och du får oss alla att le i svåra stunder. Tro mig, jag är också en belieber! sa jag till honom.

Han log mot mig och kysste mig en gång till. Medans jag plockade undan gick Justin till datorn, förmodligen twitter som vanligt. När jag stod ute i köket tog jag upp iphonen och kollade om Justin skrivit något på twitter än. Ett nytt inlägg för bara nån minut sen. 

Samtidigt som jag läste vad han skrivit stod jag nu lutad mot väggen bakom honom. Jag gick fram och la handen på hans axel då han skrek till högt.

- AAHH! 
- Förlåt, inte meningen att skrämma dig sådär! sa jag.
- Hehe, inte ditt fel, sa han.
- Vad gör du för något på datorn då? frågade jag och lutade mig framåt med armarna runt hans nacke bakifrån.

Jag såg hur han började fort kryssa ner massor av rutor, han vart som alldeles nervös.

- Nej, inget! Twitter bara, sa han och kollade upp på mig.
- Jag såg ditt twitter inlägg, det var jätte gulligt! Jag lovar att du blir trending topic nu igen som vanligt, haha.
- Som vanligt? Det händer väl inte så ofta va?
- Jo? Alltid när jag loggar in står det något om dig, du kanske är för van för att reagera?
- För van för en trending topic, skulle inte tro det sötnos! Men vi säger väl så, sa han med ett skratt.

Nu började det med att Justin gäspade och det smittade av sig till mig.

- Nu gäspar jag också, sa jag och gäspade samtidigt.
- Ska vi gå och lägga oss eller? börjar bli as trött, sa han och lutade sig mot min axel.
- Ja, är också skit trött. Vi tar bort resten av klottret imorgon.
- Äh det kommer ändå inte gå bort så.
- Men jag hjälper dig, vi går ingenstans förens det är borta, okej? sa jag och tog hans ansikte mellan mina händer.
- Jo, okej om du vill det så gärna ska jag inte säga emot!

Vi gick upp och som vanligt lånade jag en stor tröja som jag kunde sova i och sen stod vi båda tillsammans och borstade tänderna. Jag blev alltid klar lite tidigare än Justin för han ska alltid ta sån tid för att sätta in sin bettskena i munnen som han har om nätterna. Den är tillför att sätta hans tänder och käke på rätt plats, så att allt är fint och helt rakt!

När han kommer in i hans rum när jag ligger i sängen ser jag hur bedrövad han ser ut att vara.

- Vad är det? Gör det ont? frågade jag och höll om hans arm när han la sig bredvid mig.
- Ja det gör det, sa han med en ledsen min.
- Men nu sover vi, så tänker du inte på det! Godnatt, älskar dig mest, sa jag och sträckte på mig för att kyssa honom.

Han höll kvar mitt ansikte när jag kysste honom och stannade kvar i några extra sekunder.

- Älskar dig också, och förlåt för mitt jobbiga och tråkiga humör. Jag ska bli bättre, tro mig! sa han och pussade mig godnatt en sista gång.


--------------------------------------------
WOW dålig uppdatering eller vad, men här är det efterlängtade kapitlet :D :D

VI KLARADE DET!

ÅH! Är så lycklig! Vi klarade det, Justin RT våran video på twitter! HAN HAR SETT OSS!
Nu ber vi varenda dag att han ska komma hit, för vi är redo för honom!Det är jätte jobbigt med uppdateringen just nu, vi vet det!
Vi slutar om bara några veckor, men den här veckan är riktigt jobbigt. Vi kommer försöka hinna skriva men det här är sista chansen för oss att fixa våra betyg.

 

Tack ändå älskade läsare!


NU SMÄLLER DET!

Idag smäller det älskade beliebers! 1750+ beliebers kommer samlas i stan och göra en parad som är större än Danmarks.. Europas största!
Hoppas ni kommer dit, verkligen! Och om ni ser någon av oss kom såklart fram och hälsa och om vi känner igen er, kommer vi såklart fram och hälsar. Vi alla ska göra den här dagen minnesvärd!

Tack för erat stöd, vi älskar er !


Han älskar er med!


One less lonely girl - chapter 109

MELODYS PERSPEKTIV

Jag sprang hem till mig och kastade mig i sängen. Fyfan! Tänk om den här skit saken har fått vårat förhållande att rasa, så får det inte vara! Jag klarar mig inte utan honom, han är mitt liv!
Men samtidigt så har han behandlat mig jätte dåligt när Selena var inne i bilden och det var inte mitt fel att Enrique kysste mig.. Vad ska jag göra? Och vad kommer hände mellan mig och Justin nu?
När jag var nära på att somna började mobilen vibrera och jag tog upp den och kisade för att kunna kolla på det starka ljuset. På skärmen stod det 'Älskling'. Jag visste inte om jag ville svara eller inte men tillslut tryckte jag på grön lur. Det vart nu alldeles tyst och jag avbröt den pinsamma tystnaden.

- Hallå, vad vill du?
- Jag ville bara.. prata. Det gick så fort när du gick och jag ber om ursäkt. Det är ju bara en förbaskat dum filmroll och inga känslor inblandade, men.
- MEN vadå? Vad ska du komma med nu? Att du inte gillar honom? Nej, det gör inte jag heller, inte på det viset och kommer aldrig göra det. Som du säger, det är bara en dum filmroll utan känslor, sa jag.
- Men jag vet, jag vet att du aldrig skulle göra något sånt mot mig men det är bara så jobbigt att se hur han kladdar på dig och..
- Men Justin det är bara film eller hur? avbröt jag honom.
- Jo men,
- Du måste lita på mig, och du lovade att stötta mig, eller hur? avbröt jag honom än en gång.
- Du har rätt, förlåt! Kom över hit genast.
- Klockan är typ elva, jag måste sova snart?
- Men sov bara här, saknar dig och din närhet redan! Pallra dig hit genast så kan vi prata. PUSS.

Jag hann inte svara innan han la på. Jag började le lite för mig själv med tanken på hur gulligt det var av honom att ringa upp. Jag drog på mig jackan och skorna fort och sprang sedan hem till Justin. Det hade börjat regna så jag sprang det fortaste jag kunde sista biten för att komma in så fort som möjligt.

Såklart hade jag redan hunnit blivit dyngsur när Justin öppnar dörren står han där i nya kläder. Han hade sin röda väst och ett par byxor och jag smälte bara av att se honom. Det började med att jag stod kvar där ute och vi kollade blygt på varandra och log. Tillslut sa han:

- Kom in, du blir ju alldeles dyngsur!

Jag stod och darrade medans Justin sprang upp för att hämta en handduk till mig. Jag började klä av mig och när Justin kom ner stod jag där skakandes i bara underkläder. Han stannade till i trappan och jag såg hur hans blick fäste sig på min överkropp.

- Men skynda Justin! Jag fryser ju ihjäl!

Justin sprang fort ner den sista biten och omfamnade mig hårt med handduken. Det kändes skönt att ha hans armar om mig igen. Efter att han värmt upp mig ett tag och det fortfarande var alldeles tyst kollar jag upp mot honom och våra blickar möts. Våra läppar var bara centimeter ifrån varandra och jag kände lukten av den gamla vanliga starka minten ifrån hans tandkräm. Jag virade in handduken över bröstet så att jag inte behövde hålla i handduken och sedan tog jag mina händer om hans kinder och drog hans huvud mot mitt. Min blick fixerade mig på hans läppar som han nu slickade sig om.

- Jag älskar dig, förlåt! 

Innan jag hann svara kysste han mig. Det började långsamt och vi började röra oss bakåt tills väggen stoppade oss. Han drog upp handduken som nu föll ner på golvet och jag kände hur jag ryste till av kyla. Han drog nu av sig sin tröja. När hans armar slingrade sig runt mig för att ge mig en stor kram kände jag hur hans varma hud mötte min kalla kropp som nu rös till.

När hans hand gled ner innanför mina trosor kved jag till. Han slutade nu och kollade upp förvånat på mig.

- Gjorde jag något fel eller så? frågade han oroligt.
- Nej nej nej, det var bra. Bara att du är så varm och jag så kall, därför kved jag typ till, hehe!

Han log nu och började kyssa mig igen. Samtidigt som hans fingrar var i mig lekte mina händer över hans bara rygg. Jag försökte få till ett bra grepp och tillslut blev det hans nacke som jag fick hålla ett hårt grepp om. Jag började stöna allt högre och högre och när jag kände att jag var nära på komma drog jag bort hans hand. Han skulle precis säga något men jag satte fingret för hans läppar och började kyssa honom på nacken, sedan ner på bröstet och sedan kom jag ner till hans jeans som satt löst runt midjan.

Jag drog ner dem fort och han stod där nu i kalsonger. Jag reste mig upp och vände honom så att han fick stå mot väggen. Jag tryckte min kropp mot honom och kysste honom hårt samtidigt som min hand smekte honom där nere och jag kände hur han vart alldeles hård. 

Precis när jag ska dra ner hans kalsonger plingar det på dörren. Vem kan det vara såhär sent? Vi drog på oss våra kläder fort och efter några minuter öppnar vi dörren. Där står nu ingen men vi hör hur några skrattar några meter bort och sedan ser jag hur dem försvinner ut ifrån Justins område. 

- Vad är det som luktar? frågade han.

Jag luktade och kände nu lukten av något starkt, det luktade klotter färg så det bara stank om det. 

- Vänta, stäng dörren en gång! bad jag Justin.

När han stängde dörren hade dem klottrat hela dörren med ordet: FAGGOT med stora röda bokstäver.

- Justin jag tror du inte vill se det här men..

Justin kom fort ut och stängde dörren. Jag såg hur hans min vart alldeles nere och han vart som stum. Han sa ingenting utan stod bara och kollade på den onödigt gjorda fula målningen.

- Äh det är väl ingenting, jag skiter i dem! sa han med klumpen i halsen.
- Justin, håll inte inne allt, du vet själv att i slutändan kommer allt ut? Du vill väl inte sluta som Demi Lovato gjorde?
- Vadå, att hon åkte in på rehabilitering och grejer? Nej det kommer jag aldrig göra, inte pågrund av alla äckliga haters där ute, dem förtjänar inte ens den uppmärksamheten. Dem förtjänar inte ens att få nämnas, men som sagt alla gillar olika men du har rätt, snart orkar jag inte hålla all den här ilskan inne. Som du märkt har redan ilskan börjat komma ut på dig och Enrique, det är bara början.

Jag blev nästan som rädd av det sista han sa, för jag hörde på rösten att han var riktigt arg. Bara inte det blir bråk mellan han och Enrique, då är hela filmen förstörd, så är även min och Enriques vänskap då, kanske även min och Justins. Jag får se till att ta tag i det här innan något hemskt händer.

Jag tog tag i Justins hand och vi gick in igen i huset. Han sa ingenting utan vi gick bara upp till hans rum och han la sig i sängen utan att säga ett ord. Jag höll om honom hela natten och han hade inte ens sagt godnatt till mig än. Jag tror att det var den här händelsen som fick honom att inse att det var nog nu. Nu skulle haters'arna få så mycket skit så det bara skriker om det. Och nu vet jag att Justin är villig att göra vad som helst för att just nu så skiter han totallt i vad pressen och familjen säger, inget kan stoppa honom denna gång, inte ens jag eller fansen.

--------------------------------------------------------
Vad tror ni Justin kommer göra? Kommer ilskan ut på Enrique eller kanske även nästa hater som håller på? Tror ni Melody kan hindra det, eller fansen? Vi får väl se vad som händer... KOMMENTEEERA!!

One less lonely girl - chapter 108

Jag kände hur någon tog tag om min axel och jag vände mig om, jag hörde inte riktigt vad Melody försökte säga eftersom jag fortfarande hade "That Should Be Me" i öronen. Jag grät nu, inte hysteriskt, utan mina tårar rann bara. Jag tror inte att hon visste hur ont det gjorde att se det där. Jag vände mig om ännu en gång eftersom jag hörde lite otydligt att hon skrek något i form med mitt namn.

Jag sa ingenting, jag kollade bara på henne och gick ut igen. Hon följde inte efter.På kvällen knackade det på dörren, det var Melody. Jag sa ingenting utan gick  före in till vardagsrummet.
Hon satte sig brevid mig i soffan med benen uppe i soffan, hon hade på sig en svart kjol med en ljusbrun tröja över. Kan hon sluta vara fin någon gång! Tänkte jag för mig själv.

-Justin..Det som hände idag. Det var verkligen inte meningen, han bara tog tag i mig och kysste mig. Jag kunde inte göra något! Sa hon och kollade på mig.
-Det var ju inte så att du INTE njöt av det. Sa jag och började hålla på med min svarta keps.
-Men Justin skärp dig! Hur tror du att det känndes för mig varenda gång du var med Selena! Nu kände jag hur henne röst skärde, hon var nära på att gråta.
-Men han är 36 år gammal Melody! Han är snart en gubbe, det är fan vidrigt! Och blanada inte in 'mig och selena' i det här. Det fanns inte ens 'Justin och Selena'.
-Vadå snart gubbe! Han är 36!
-Ja, han är typ dubbelt så gammal som du! fattar inte hur jag kunde gå med på att du skulle göra en kyss scen med den pedofilen. Sa jag.

Jag ställde mig upp och gick in till köket för att ta ett glas vatten. Melody kom efter med tårar i ögonen.

-Så det är slut eller? Frågade hon tyst.
-Jag vet inte..
-Vill du att det ska ta slut?
-Såklart inte! Men jag kommer inte kunna stå ut och se dig hålla på och kleta dig med honom! Det går inte!
Plus du kunde inte ens springa efter, du bara stod där och såg mig gå iväg när jag grät som fan.

Hon stod helt tyst och bara kollade på mig. Sedan vände hon sig om och sprang ut från huset.

MELODYS PERSPEKTIV

jag sprang hem till mig och kastade mig i sängen. Fyfan! Tänk om den här skit saken har fått vårat förhållande att rasa, så får det inte vara! Jag klarar mig inte utan honom, han är mitt liv!
Men samtidigt så har han behandlat mig jätte dåligt när Selena var inne i bilden och det var inte mitt fel att Enrique kysste mig.. Vad ska jag göra? Och vad kommer hände mellan mig och Justin nu?

-------------------------------------------------------------------------------
KOMMENTERA!
förlåt för jätte kort kapitel men skrev nu på morgonen.
Gör Melody rätt eller borde hon förstå hur Justin känner sig just nu? Även med allt som hänt med Selena?

One less lonely girl - chapter 107

Dagen efter åkte vi tillsammans till inspelningen igen, då var det fullt med paps överallt. Så Justin tog min hand och vi försökte trycka oss igenom medans Kenny drog bort så många han kunde. Det var galet.
När vi äntligen kom fram stod Enrique framför kameran, han var snygg såklart men efter igår visste jag inte vad det här skulle intebära för mig och Justin förhållande. Men efter det Justin gjorde med Selna, borde några kyss scener inte vara så allvarligt.

Men när Enrique såg mig gav han mig en flörtig blink och gjorde en puss munn. Jag visste inte vad jag skulle göra så jag gick efter Justin. Jag kramade honom bakifrån och sa:

-Du är min föralltid
!JUSTINS PERSPEKTIV:

- Ja jag vet det? Vad har hänt Melody? sa jag och vände mig om för att sedan bli ihjälkramad av Melody.
- Jag älskar dig! sa Melody och sken upp i ett brett léende.
- Vad är det nu då? sa jag och log även fast jag kände en klump i magen.
- Jag måste nog kyssa Enrique... Det är manuset okej?
- Ja jag vet, men jag gillar det inte, jag menar, hans ålder liksom! 
- Men snälla han är typ tjugo.
- Melody driver du med mig? Han är typ 35 eller någonting?  sa jag och visste inte riktigt vad jag skulle göra.
- Men Jusitn, nej, klart han inte är, sa hon och la sin hand på sin ena höft och gav mig en irriterad blick.
- Ska jag bevisa det? sa jag och tog upp min iPhone.
- Mmm, gör det.

Jag gick in på min "internet" app för att sedan gå in på google.com. Jag tryckte in "Enrique Iglesias facts". Det kom upp massa fakta, jag tryckte på första raden och bläddrade ner lite. Sedan efter några sekunder hittade jag fakta om när han var född. 1975. Fyfan! Han är 36 år! Jag visade för Melody och hennes ansiktsuttryck ändrades från irriterad (på mig) till äcklad (av enrique). Hon öppnade munnen samtidigt som hon rynkade näsan. Hennes blick var fortfarande fäst vid skärmen. Jag stängde av den och la ner den i fickan. Melody kollade på mig och sedan på Enrique som stod och pratade med någon.

- Okej.. Vad ska jag göra? sa hon.
- Ditt val.. sa jag och gick iväg.

Jag smygtittade lite på henne när hon stod för sig själv och kollade ner i golvet. Vilken sötnos.. Efter några sekunder hade självklart Enrique dykt upp vid hennes sida. De såg mig inte där jag stod i ett hörn. Jag kunde tyvärr inte höra dom men jag gjorde mitt bästa med att försöka lista ut vad de pratade om.

Först såg man på Melody att hon var osäker. Men efter ett tag hade hon börjar skratta åt vad han sa, och hon såg ut att njuta på riktigt av Enriques närhet. Tillslut la han armen om hennes axlar. Jag började få lite panik och kunde bara inte låta bli att gå fram till dom. När Enrique såg att jag var påväg dit släppte han taget om Melody och harklde sig.

- Så vad snackar ni om då? sa jag och ställde mig med armen kring Melodys midja.
- Ne, typ inget speciellt, sa Melody och log ett léende jag inte sett på länge.
- Lite om filmen bara, sa Enrique och gav Melody ett léende.

Jag kunde inte direkt bli sur för det, okej jag blev det. Men jag ville inte visa det. Så jag tog bara tag om Melodys rumpa och tryckte henne upp mot mig och gav henne en riktigt passionerad kyss, och hon sa inte emot. Jag visste inte om Enrique stod kvar eller om han hade gått, jag brydde mig inte för den sekunden, det var här jag ville vara. Melody i min famn och mina läppar mot hennes, tungorna som snuddades. Ville aldrig släppa taget. Men det var jag tvungen att göra eftersom någon ropade.

- Melody! Jag är ledsen att behöva avbryta ert gullande, men vi ska spela in nu, sa Enrique som stod kanske runt fem meter ifrån oss och såg ganska irriterad ut.
- Jaha, eh ja okej, svara Melody och gav mig ett kärleksfullt léende och kollade ner på mina läppar.

Jag höll fortfarande om henne runt midjan, hårt. Hon gav mig en puss på munnen och jag släppte henne.

- Är det nu ni ska...?
- Ja, avbröt hon mig. Känner mig jätte äcklad faktiskt, men jag ska göra det.
- Pedofil, sa jag och slängde en blick på hela deras crew och sedan på Enrique.

Jag gick och satte mig på en stol så man kunde se när de spelade in. Jag orkade inte lyssna på allt så jag satte in mina hörlurar i iPhonen och satte på första låten. Jag tänkte inte riktigt på vilken låt jag satte på fören några sekunder. "Tonight i'm Lovin You - Enrique Iglesias". Såklart, varför? Jag raderade låten på en gång och satte på "Look at me now - Chris Brown ft...." och lutade mig tillbaka.

Efter ett tag stängde jag mina ögon. Jag somnade inte, men jag bara blundade och lyssnade på min musik. Jag ändrade inte utan jag lät blandade låtar bara rinna på. Tillslut kom min egen låt "That Should Be Me Acoustic".

(Lyssna samtidigt)


Jag blundade fortfarande och tänkte på texten. Jag tänkte såklart på Melody, men jag visste inte riktigt varför. Jag öppnade sakta ögonen och tänkte kolla vad dom gör, om dom har kyssts än. Jag visste inte riktigt hur jag skulle reagera när jag ser Enrique ännu en gång överallt på Melody. Visst, de spelade in en film. Men det var riktigt svårt att hantera det. Jag satt bara och lyssnade fortfarande på min låt, och dom bara gick runt där och klängde på varandra, skrattade och de såg ut att vara nyförälskade.

De gick runt och höll hand, även fast de hade avbrytit scenen höll dom kvar handen och kollade på varandra med stora léeden. De släppte händerna och jag tänkte, äsch det gör ingenting, varför är jag avundsjuk? Då, precis då, ställder sig Melody på tå och kysser Enrique. Jag visste ju att det skulle hända.

Men de stod där, ett tag och kysstes. De såg ut att använda tungan också. Han kladdade på henne överallt. Jag höll ut. ÄNTLIGEN, sa de "bryt!". Jag andades ut och försökte att inte tänka på min magont. Men den blev värre då Enrique greppar tag om hennes midja och kysser henne än en gång. Hon släppte direkt och var helt röd i ansiktet. Jag visste inte vad jag skulle göra. Jag ställde mig upp. Melody vände sitt huvud mot mig och våra blickar möttes. Jag var nästan tårögd. Jag vände mig om för att gå ut.

Jag kände hur någon tog tag om min axel och jag vände mig om, jag hörde inte riktigt vad Melody försökte säga eftersom jag fortfarande hade "That Should Be Me" i öronen. Jag grät nu, inte hysteriskt, utan mina tårar rann bara. Jag tror inte att hon visste hur ont det gjorde att se det där. Jag vände mig om ännu en gång eftersom jag hörde lite otydligt att hon skrek något i form med mitt namn.

Jag sa ingenting, jag kollade bara på henne och gick ut igen. Hon följde inte efter.


---------------------------------------------------------------------

Ni säger såhär: Vi blir irriterade på er eftersom ni inte uppdaterar!
Vi säger såhär: Skaffa en egen novellblogg,  uppdatera varje dag några månader så ska ni få se att det inte e så jävla kul att spendera tid framför datorn när man egentligen tillexempel vill sova, vara med kompisar eller tillochmed äta.

Nu försvarar jag mina vänner eftersom jag inte bloggat i några månader. Men jag tycker fortfarande att det tar upp mycket av min fritid.

Och jag säger bara såhär. Klaga inte. Det blir verkligen inte bättre uppdatering på grund av det.
/Tessi.

RSS 2.0