EN FRÅGA TILL ER LÄSARE!Vad tycker ni om JELENA? Vad tycker ni om att Justin och Selena är tillsammans/dejtar? Vi vill veta ALLT, så skriv på :) Och vi vet att ni har något att skriva för något måste ni ju iallafall känna när ni ser bilderna på dem eller läser saker m.m.

Kommentarer
Postat av: Lina

Jag tyckre att dompassar jätte bra ihop, men man lässer ju såmycket om det man vet ju inte m allt är sant. Fast jag tycker dom passar bra ihop.

2011-03-02 @ 05:53:23
URL: http://realbeliebers.blogg.se/
Postat av: Tova

Jag tycker att dom är jätte söta tillsammans! Och om dom nu är ihop så är jag jätte glad för deras skull!<3. Jag älskar både Selena och Justin.^^

2011-03-02 @ 06:38:41
URL: http://bieberdream.blogg.se/
Postat av: Anna

hmm..... avundsjuk, ledsen och... avundsjuk.

2011-03-02 @ 06:49:27
URL: http://theannalife.blogg.se/
Postat av: Elliinoor ;)

Jag är arg, men ändå glad. Arg för att dom har ljugit för oss rätt länge, och att selena säger typ "oh he's like my little brother!" å sånt, sen känns det så falskt liksom. Men glad ändå, för om Justin är glad, är jag det.

2011-03-02 @ 07:29:51
Postat av: Anonym

Jag är faktist lite arg, haha!Men alltså..det känns som att Selena utnyttjar honom på nåt sätt..och att dom ljugit för oss är jag sur över.

men visst, dom är söta :)

2011-03-02 @ 07:30:04
Postat av: Anonym

Tycker faktist att dom pasar bra tillsammmans<3

2011-03-02 @ 07:44:14
Postat av: B E C C A

Asså, jag tycker att dom är söta tillsammans.. Visst, alla ens förhoppningar blir krossade, men man får ju ändå tänka att man själv antagligen inte skulle kunna ha en chans att få honom ändå.. Så jag är glad för deras skull, hur ont det än gör. ♥

2011-03-02 @ 08:01:11
URL: http://justinbieberfairytale.blogg.se/
Postat av: Jennie

om jag ska avra ärlig så hatar jag det, jag supportar inte dom. haha asså jutins liv är inte lika roligt längre sen han träffade Selena :S

2011-03-02 @ 08:06:49
URL: http://jenniiele.blogg.se/
Postat av: Emma

Enligt mig är Justin inte den mysiga, söta Justin när han är med Selena. Då är han den som typ ignorerar sina fans, har ni sett när han säger "not right now" till sina fans, den videon iallfall, han var med Selena där, jag tror inte att Justin skulle göra så om hon inte var där.

Visst är Selena söt och dom passar ganska bra ihop men Justin ville ju ha en flickvän som är mindre som han kan typ skydda och sånt. Selena är ju två år äldre..

2011-03-02 @ 08:06:58
URL: http://emmawelins.blogg.se/
Postat av: Matilda

Det är klart att man helst vill att Justin är singel ;) Men jag tycker iaf att om nån ska vara tsm med honom så är det Selena! Ingen sån där kaxig bitch, Selena är så söt och snäll och hon gör honom glad och allt (ser det iaf ut som). Dom är sööta tillsammans!

2011-03-02 @ 08:23:44
URL: http://mmatii.blogg.se/
Postat av: elle

jag tycker att dom är söta tillsammans, men INTE som ett par. Som bästa vänner. Hon är lixom två år äldre, blir bara äcklad av att se dem. Men som bästa vänner är dem uber gulliga tillsammans. jag gillar selena och har alltid gjort det, men det känns som om hon har förändrat Justin. Som om hon gör att han växer upp fortare än vad han borde. Bara för att hon är typ vuxen behöver inte Justin vara det. Man är bra tonåring en gång, han borde ta vara på fen tiden. Han kommer inte ha så här mycket fans när han blir äldre. Min bieber feber har redan slocknatv lite. Men jag kommer ALDRIG att sluta gilla honom...

men NEJ jag gillar inte dom som ett par. Han har förändras till en dryg liten kändis som tror att han är så gamal men igentligen inte är det.han har förändras så sjukt mycket på sån kort tid. men jag är väl bra rädd för att se honom växa upp, jag saknar den lilla 15 åringen som flörtade med alla fans och så:(( men ingeting jag kan göra åt saken, men man måste ju få sakna eller hur ?! men selena är hur gullig som helst, så Justin borde vara glad. Bara han är glad så är jag glad !

2011-03-02 @ 08:27:31
Postat av: Julia

Jag TYCKTE att de var söta sen dem började dejta tills igår, men idag läste jag allt om hur dem tillbringade natten tillsammans i ett hotel,och att på middagen sa Selena något i stil med ''grattis på födelsedagen baby, och eftersom du fyller år, kommer vi att göra det du vill göra'' VAD FAN SKA DET BETYDA?? ATT DEM HAR GJORT ''DETDÄR''? Satt och grät för just DEN menningen!! Jag svär att jag verkligen tyckte dem var söta ihop och passade, inte nu längre!

2011-03-02 @ 08:40:39
Postat av: Sara Mähler

Jag älskar att dom är tsm! Dom e ju så sjukt söta tillsammans!:)

Och jag gillar ju både justin och selena så de e bra! :D

2011-03-02 @ 08:46:06
URL: http://krosssad.blogg.se/
Postat av: Erica

Nu ska jag vara ärlig:

Jag tycker inte om selena men jag har inget emot henne.Jag tycker det är lite dåligt av justin att inte tala sanning för sina fans som faktiskt har tagit han dit han är idag.

Jag tycker Justin ska berätta som det är och be om förlåtelse.Det är min åsikt men jag älskar han fortfarande lika mycket.Kram :)

2011-03-02 @ 08:47:25
Postat av: Anonym

Haha asså man får ju ett litet sting av svartsjuka men e ju glad att han fått en flickvän nu!

Guud så snygg han ee!!!

2011-03-02 @ 08:56:02
Postat av: johanna

Ja ni...fy fan vad det gör ont asså han e typ otrogen mot sina fans!!!!

Men så klart om han e lycklig med Selena så är jag glad :)

2011-03-02 @ 09:44:16
URL: http://jollybee.blogg.se/
Postat av: ...

Jag dör lite av hat och avundsjuka när jag ser Selena kyssa justin!!!!! och jag gillar nt selena jag har alldrig gillat henne!!

2011-03-02 @ 09:49:41
Postat av: Johanna

Jag tycker att det är urgulligt!

Är jätteglad för dem :)

2011-03-02 @ 10:02:13
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: Anonym

Själv tycker jag de INTE passar ihop..:P

Jag typ äcklas av att se de två tillsammans ,haha :)

Jag respekterar att han har en flickvän men..

2011-03-02 @ 14:30:36
Postat av: Julia

Såklart att jag är avis och sånt! Men kolla, när Twilight var stort dejtade hon Taylor, när Jonas Brothers var stort dejtade hon Nick. Nämen ser man på! Såklart ska hon nu dejta Justin eftersom att han är stor! Hon är FALSK.

2011-03-02 @ 15:52:14
URL: http://jumpie.blogg.se/
Postat av: Beata Bieber

Jag är otroligt glad! Jag älskar Justin över mycket och han får mig att känna mig glad och på något sätt så känner jag mig speciell, så om nu Selena får Justin lycklig så har jag aldrig varit gladare. Jag är en true belieber som skulle göra allt bara för att få träffa honom och säga vilken insperationskälla han är för mig och för många andra tonårs flickor och vissa (mogna) killar!

Jag tycker bara att vi ska låta dem vara ifred och låta dem leva livet. Om dem nu är nämnade för varandra så håller dem ihop men om det inte är så, då får vi väl se det!

Tänk efter alla beliebers där ute, ÄR JUSTIN GLAD DÅ ÄR VI GLADA!

// A Bieber fan!<3

2011-03-02 @ 16:01:27
URL: http://beatabergqvist.blogg.se/
Postat av: :)

håller med en del av dessa komentarer, jag saknar den justin som flirtade med kameran på alla intervjuer som man satt och små fnissade åt förut, nu har han helt plötsligt blivit så vuxen och seriös, och det som christian skrev,om någon läst, så stämmer ganska bra in... men jag är glad han hittat selena även om man inte kan undgå att tycka att hon bara vill ha status eftersom att hon förut bara tyckte att han var hennes lillabror och sååå liten. Men jelena är söta och domnär ett fint par och man kan ju inte lsuta tycka om justin ;))

2011-03-02 @ 16:09:26
Postat av: Emma

Jag är glad över att Justin är glad. Men jag supportar dom inte för fem öre. För det första gillar jag inte Selena, har heller aldrig gjort det och för det andra är det uppenbart att hon utnyttjar honon för hans fame. Om man ser tillbaka till vilka hon dejtat förrut och vid vilken tidpunkt så ser man rätt tydligt att hon är en gold digger. Hon dejtade Taylor Lautner när Twilight kom ut, hon dejtade Joe Jonas när Jonas Brothers var som störst och nu dejtar hon Justin Bieber när han är som störst. Tidigare har hon alltid sagt att han är för liten, att han är som en lillebror för henne osv. Så jag förstår inte vad som har ändrats med det? Han är två år yngre än henne, hon är snart 19 och han är 17. Hon har själv sagt i en intervju att det är olagligt och att hon inte alls ser honom på det sättet. Men somsagt är jag lycklig whenever JB is. Men jag stöttar inte Jelena överhuvudtaget.

2011-03-02 @ 16:11:17
Postat av: Anonym

2011-03-02 @ 16:18:16
Postat av: C A J S A ♥

Först när jonas brothers är inne så blir hon tillsammans med nick jonas sen när twilight är inne så blir hon tillsammans med Taylor och nu när Justin är inne så blir hon tillsammans med han... Hon gör säkert bara så för att få synas.. Och ända sen Selena kom in i bilden så bryr sig inte Justin om sina fans lika mycket (enligt mig)!

Tyvärr helt ärligt så hatar jag Selena.. Uusch han förtjänar bättre en Selena. Hon utnyttjar honom nästan! ;oo Justin är värd mer än så!

Så nej jag gillar absolut in Jelena grejen!

2011-03-02 @ 16:19:55
URL: http://cajsadenenda.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag är såklart aviis ;/ men jag tycker ju såklart att justin ska vara glad ;D

2011-03-02 @ 16:20:44
Postat av: Anonym

asså helt ärligt tror jag hon utnyttjar han för jag tror inte hon skulle ha dejtat han om han inte var världens känadaste tonåring och skulle han inte vara känd och han skulle frågat ut selena på en dejt tror jag hon skulle ha sagt nej för att han är två år mindre det är sjukt ;o

hon dejtade nick jonas när jonas brothers var inne och sen när twilight var inne dejtade hon taylor lautner och nu justin bieber ;oo

2011-03-02 @ 16:21:31
Postat av: Anonym

en mening :

JAG BLIR FANNNNNNNNN ÄCLLLLLAAAADDDDD av att se dom två svinen !? spec . selena !

vafan jasmine villegas ä fan bättre , men nu har jag readerat justin från mitt liv och grattis på födelsedagen baby , eftersom det är din stora dag kommer vi göra vad du vill !

VAD FAN SKA DET BETYDDA !?????

jag hatar dom bägge två och tycker synd om mej själv som ska se på han först april (SNYFT) :'''(((

2011-03-02 @ 16:27:20
Postat av: Johanna

Helt ärligt så känner jag så jävla olika just nu! Ena sekunden är jag glad för dem, och andra är jag inte. För som andra också säger.... när Justin är med Selena och umgås så ignorerar han fullständigt sina fans. Och så var han ju inte innan. Jag vet att man förändras mycket under tonåren, men hans attityd är HELT annorlunda. Och om de ljuger under en intervju igen och säger att de inte dejtar, så kommer ju ALLA veta att de ljuger, och då blir jag riktigt besviken på honom. Men samtidigt vet jag inte riktigt vad jag ska tycka om Selena. Blir så sjukt avundsjuk på henne, haha :) Hon är ju jättesöt och allt, men litar nog inte riktigt på henne till 100%. Inte för att jag känner henne, men... ja.Men jag måste också erkänna att alla bilderna när man ser dem, man önskar ju att det var en själv, men de är så sjukt söta tillsammans ^_^ Där fick ni, rakt av från mitt hjärta, hur jag känner ;) Kram (och älskar er novell)

2011-03-02 @ 16:39:01
URL: http://livelikeitsyourlastday.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag känner så här allt det vi har gjort för justin och stöttat han förtusan vi är hans fans vi är en del av han men sen så ljuger han för oss och allting ... så han har verkligen förendrats det är inte den lilla justin från stratford längre det är en stor tyken kändis som tror han kan få allt och alla men jag älskar han ju som han är/var fast det är bara vänta och se om det blir någon förendring på justin men jag är i allafall en stolt belieber . sen har jag aldrig gillat selena så mycket för jag tror hon ljuger när hon säger att fansen betyder allt för dom bara dissar fans nu... sen dejtar selena ALLA tonårs kändisar som är högst uppe på kändislistan... <3<3

2011-03-02 @ 16:50:20
Postat av: klara

as bra!!!!!!!!!!!1 tycker så synd melody, men i noveller ee de bara spännande med otrohet<3333

2011-03-02 @ 17:21:22
URL: http://klaravierma.blogg.se/
Postat av: jossanbieber

Hon har förändrat honom! Det är det enda jag kan säga! Jag gillar henne inte, men det är för att hon verkar som om hon utnyttjar kändisar, först var hon tsm med Nick när JonasBrothers var som mest kända, och sen Taylor när Twilight var nytt, och sen han killen från glee, och Cameron från allstar weekend, (fast jag tror hon var seriös med cameron) och liksomn dem ljuger för sina fans om det och det är bara så falskt! Jag förstår att dem behöver privatliv men endå.. och dem vill va privata men går ändå till dem folktätaste ställerna för att hålla hand och massa... då kan dem väl ialla fall erkänna för sina fans!?!? Hatar det..förlåt, men jag skulle nog inte bry mig om dem bara var ärliga med det och om hon inte verkade utnyttja folk men som det är nu..hatar jag det! Är så rädd att Justin ska bli sårad som Nick (a)

2011-03-02 @ 17:50:13
URL: http://myjustinstories.blogg.se/
Postat av: ida :)

jag tycker om både selena och justin (men mest justin då, haha) och jag tycker att dom passar jätte bra tism ;) fattar inte varför alla ska hålla på och vara så sura och skicka hot till selena, det är bara så omoget -.- jag är lycklig om justin är lycklig, och det verkar han vara med selena. <3

2011-03-02 @ 17:59:11
URL: http://ensomheterida.devote.se
Postat av: jennie

selena har ändrat justin mycket som tex han pekade fuck you till en papparatzifotograf och han är mycket mer säriös på bilder till sammans med hans fans och han har slutat bry sig om sina fans!! men hon kanse inte har något att göra med det dära om fuck you men aja han har blivit mer säriös och sur lixom och jag vill ha till backs den gammla justin!!!!!!!! och selna har dejtat alla top kända tånårs killar som tex nick jonas taylor lautner och några fler !!!! HON UTNYTJAR DE BARA HON ÄR EN PLAYER !!!

så känner jag som henne <3 <3

2011-03-02 @ 18:09:14
Postat av: Anonym

det känns bara.. fel.

2011-03-02 @ 18:11:35
Postat av: hejj

Sluta hata henne, han är lika skyldig och hon utnyttjar inte honom, hon är snäll mot sina fans osv. och såklart det skulle komma en dag när han skulle växa upp så skyll inte på selena!! Om ni var riktiga fans skulle ni stöttat han och inte trott på alla rykten. Tror ni verkligen att de har haft sex?! Om ni inte tror på Selena så tro på Justin isf. Tror ni han skulle göra nåt sånt innan äktenskap efter allt han sagt om det i sina intervjuer!!! Tänk efter lite innan ni anklagar någon. Jag stöttar de till 100% de ser så glada ut tsm :)

2011-03-02 @ 19:01:10
Postat av: Fatmaa

Ehh,Selena har jag ALDRIG gillat,tycker att hon utnyttjar han som hon har utnyttjar alla andra hon har hållt på med,Blir så jävla sur på justin för att han ljuger för oss och att han ignorerar oss när han är med henne.Men bieber smile,Belibers smile. det är fel att hon är 2 år äldre än henne.

vill ha tillbaka den "gamla" justin(och bieberflipen:$)

2011-03-02 @ 19:31:35
URL: http://fatmaaaa.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag orkar inte känna smärtan att han har en tjej, han förtjänar inte det. Han ljög för oss och har blivit helt annorlunda. Tyvärr men han har förlorat mig som fan. INte för han bryr sig, men ändå

2011-03-02 @ 19:54:16
Postat av: cia

jag håller med jennie och emma!! jag är helt ärlig så ar jag avis!! kolla järna vad justins vän christian tycker på justinB.Blogg.sE MAN BÖRJAR NÄSTAN ATT GRÅTA!!

2011-03-02 @ 20:00:36
URL: http://meanyoume?.blogg.com
Postat av: Emma

Jag tycker dom är jätte söta men han har blivit så dryg sen dom blev " tillsammans " . Asså de finns en video på Justin lch selens sen igår och då blir dom filmade och så säger typ selena till Justin att hon inte vill bli filmad och då säger han " can you please put That down " och sen så aslår han ner kameran lxm! E inte de bara fel han har ALDRIG gjort så mitt något fan förut !

2011-03-02 @ 20:22:58
URL: http://Nowistomorrow.devote.se
Postat av: yasmin

Jag älskar justin bieber !! och ja det är väldigt mycket som händer just nu speciellt i justins liv. Jag är också ett stort fan av selena! men ja man blir ju ändå förvirrad de går hand i hand och håller på med varandra men ändå säger han att han är singel och ja att justin har förändrats det syns ju , säger inte att det är pga av selena .. utan jag tror att det är pågrund av fans eller ja '' fake beliebers '' eller vafan vet jag :s jag kunde ha valt att gå i mot honom men nu efter 2 år är jag fortfarande ett stort fan.. vet inte va jag ska tycka om #Jelena men selena gör justin glad and if justin smiles i smile ! Once a belieber always a belieber right ?

2011-03-02 @ 21:15:10
Postat av: DettaÄrSant

Okej , såhär är det. (vet inte när det var) men Justin pekade FUCK YOU åt hans fans eller åt paparazzis, har det hänt någon gång ? NEJ , och det skulle aldrig ha hänt om inte Selena skulle kommit in i hans liv , han skulle heller ALDRIG(understruket säger vi) bli aggresiv mot sina fans.ALDRIG! Nu helt plötsligt har han inte tid med sina fans att ens ge dom ett ynka kort , som Emma skriver , han slår ner kameran för att Selena viskar något , hon är INTE bra för honom , och hon förstör honom !!! Hon förstör den underbara Justin ! Visst , tillochmed jag förstår , han är 17 år(hormoner nivet..) och blir argare lätt , men inte såhär !!!SELENA FÖRSTÖR HONOM !! Och jag håller med Julia över Sara Mähler långt upp , VAD FAN SKA DET BETYDA SOM HON SA ?!?! Han får INTE(understruket igen) förlora oskulden till HENNE , HORAN NUMMER 1 !!!!

2011-03-02 @ 21:16:47
Postat av: Felicia!

Asså seriöst gomez vaad håååller han på med hon har har förendrat honom e det verkligen samma justin som innan hon e falsk och skickar dåliga vibbar hon får honom att vända dig i MOT sina fans jag har försökt att acceptera med det går inte ! hon e inte värd honom för han höjer henne upp till stjärnorna och sen kmr hon bara svika! Jag tycker synd om honom hon vill bara ha status föratt hennes arbete inte e lika uppskattat jag tycker synd om honom...

2011-03-02 @ 22:14:57
Postat av: Therese

Åh, jag vet inte riktigt..

Tycker de är hur söta som helst tillsammans, och är de kära - såklart de ska sattsa. Tycker iallafall att Justin ser väldigt lycklig ut på bilderna från Oscar galan när han är med Selena ? :)Sen tycker jag att allt som hänt idag är tragiskt. Tycker så synd om "Jelena". Så respektlöst av alla som håller på. Alla paparazzis och falska beliebers ( som skadar Selena, sjukt. )

Man vet ju inte riktigt vad man ska tro längre?! Vill bara att allt ska vara bra. Att Justin och Selena är lyckliga tillsammans. De ska inte behöva sitta och gråta tillsammans i bilen PÅ JUSTINS FÖDELSEDAG. :/2011-03-03 @ 00:18:27
URL: http://theresetornkvist.blogg.se/
Postat av: ella

Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka. Alla säger att innan Selena så var han ju mer med sina fans, gulligare mot alla. Och nu har han fått någon som (enligt ryktena) han verkligen älskar och så? Då kan ju inte vi ba ''Asså du va bättre förut.''. Och att han har ''ljugit'' för sina fans - come on, det går ju att gissa varför? Bruden har blivit MISSHANDLAD av en av hans fans, om han skulle sagt officiellt att ''Nu är jag och Selena tillsammans'' så skulle säkert vissa andra psykotiska fan till och med försöka DÖDA henne. Om han vill att någon inte ska dö, såklart att han inte säger till sina fans.

Och han är helt normal. Jag fattar inte att paparazzisarna håller på som dem gör. detta är någons liv dem förstör. Selena & Justin satt och grät i bilen på Justins FÖDELSEDAG, och dom kunde knappt ta sig fram, det enda man såg var blixtar och fotografer. Fattar dom inte att dom FÖRSTÖR någons liv?? Det är ingen lek och dom kan inte bara gå iväg efter ett tag när dem tröttnat.

Dem är ju underbart söta tillsammans och om hon gör honom lycklig - go for it girl.Hon SKULLE kunna vara en golddigger, men det skulle vara oerhört synd om hon sårar Justin. Men det är DERAS problem. DERAS liv. Ska hans fans få ta beslut om vem som ska vara hans flickvän? Vad fan händer med världen? Detta är ju helt stört.Såklart han pekar fuck you till fotograferna, han är ju en normal unge. Om detta varit jag hade jag tagit närmaste bil, kört ut i öknen och stannat där i 2 veckor med tält. Tänk att höra och se blixtar VARENDA MINUT AV HANS LIV. Fy.

2011-03-03 @ 11:43:37
Postat av: Amanda - MY LIFELIVING

:(

Ledsen, och avundsjuk!

HAN ÄR JU MIIIIN! (och 10000tals andra tjejers oxå då...)

2011-03-03 @ 14:09:00
URL: http://lifeliving.bloggplatsen.se
Postat av: belieber

jag är jätteglad för Justins skull, U smile, I smile:) <3<3<3

2011-03-03 @ 14:17:58
Postat av: Justin Bieber story

dom är faktiskt sjukt söta tillsammans! men det känns faktiskt som justin har ändrats lite.. Typ tråkigare och osocialare.Dock så förstår jag ju att han vill ha privatliv med sin flickvän :) Men jag tycker det är HEMSKT att folk inte respekterar dom. Att folk slår selena. Asså för man inte gillar dom, så fattar jag inte hur man kan slå henne :S hon är fan skit schysst och aldrig otrevlig mot någon.Hon är chill :) jag tycker om dom, men ändå så tycker jag han har förändrats :/ :P

2011-03-03 @ 15:08:06
URL: http://ajustinbieberstory.blogg.se/
Postat av: emma

Dom är jätte söta! Är inget fan av selena eller så, men jag tycker hon är jätte söt :) man ser att dom är kära, bara att det känns som att justin glömmer bort sina fans. Visst han är kär, men han borde komma ihåg oss också det är ju tack vare oss hans dröm har gått i uppfyllelse <3

Men vissr dom är urgulliga båda två! :D

2011-03-03 @ 17:37:01
URL: http://emmaengmans.blogg.se/
Postat av: emma

Dom är jätte söta! Är inget fan av selena eller så, men jag tycker hon är jätte söt :) man ser att dom är kära, bara att det känns som att justin glömmer bort sina fans. Visst han är kär, men han borde komma ihåg oss också det är ju tack vare oss hans dröm har gått i uppfyllelse <3

Men vissr dom är urgulliga båda två! :D

2011-03-03 @ 17:39:05
URL: http://emmaengmans.blogg.se/
Postat av: Big fan

Om jag ska säga sanning så tycker jag att selena och Justin inte passa ihop för att hon får honom att bli äldre än vd han e och det tycker jag är dåligt...och jag är lite svartsjuk men vet ifa att typ aldrig kommer bli tsm med honom. Selena har förstört Justin hon har fått han till en diva även om jag gillar henne och Justin ska ha någon yngre som han kan va rädd om eller hur??? Men om justin är glad så ar jag glad<333 love ya Justin

2011-03-03 @ 21:26:20
Postat av: My<3

Jag är glad för Justins skull. Klart man önskar att de va en själv men when Justin smiles, I smile :) Tycker Selena verkar vara helt okej. Tycker synd om henne och Justin över papparzzin på Justins födelsedag oxå :(

Bieber löööve!!<3

2011-03-04 @ 17:27:09
Postat av: Anonym

Skulle ni vilja berätta för hela världen att ni var ihop med honom om ni fick så jävla dumma kommentarer som Selena. Han skulle ändå förändras nångång, Selena är inte sån, hon är en jättesnäll person som hjälper andra. Och hon med kameran var inte ett fan, jag tkr att han gjorde helt rätt det är ju hans privatliv. Sluta skyll på Selena. Tänk om de verkligen älskar varandra och så förstör hans fans det. Låt de vara ifred. Jag tror inte de gjort det där, båda har sagt att de väntar till äktenskap. Stötta de istället för att göra det svårare för de. Vänta och se vad som kmr hända. De ser ju lyckliga ut tillsammans :)

2011-03-04 @ 19:44:19
Postat av: Anonym

Ja....dom är söta tillsammans det är svårt att säga men bara dom är lyckliga tillsammans!!!

2011-05-15 @ 19:01:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0