One less lonely girl - chapter 111

Vi gick upp och som vanligt lånade jag en stor tröja som jag kunde sova i och sen stod vi båda tillsammans och borstade tänderna. Jag blev alltid klar lite tidigare än Justin för han ska alltid ta sån tid för att sätta in sin bettskena i munnen som han har om nätterna. Den är tillför att sätta hans tänder och käke på rätt plats, så att allt är fint och helt rakt!

När han kommer in i hans rum när jag ligger i sängen ser jag hur bedrövad han ser ut att vara.

- Vad är det? Gör det ont? frågade jag och höll om hans arm när han la sig bredvid mig.
- Ja det gör det, sa han med en ledsen min.
- Men nu sover vi, så tänker du inte på det! Godnatt, älskar dig mest, sa jag och sträckte på mig för att kyssa honom.

Han höll kvar mitt ansikte när jag kysste honom och stannade kvar i några extra sekunder.

- Älskar dig också, och förlåt för mitt jobbiga och tråkiga humör. Jag ska bli bättre, tro mig! sa han och pussade mig godnatt en sista gång.


Målarfärg, Justin & Melody.

Nästa morgon gick jag upp tidigare och lät Justin sova ut. Jag gjorde i ordning en macka och satte mig framför TV:n. När jag ätit upp och det inte var några roliga program på TV tänkte jag gå upp till Justin och gosa lite med honom men då kom jag på att klottret fortfarande inte är borta än. Jag gick till disken och la tallriken i diskmaskinen och brödkanterna som blev över i papperskorgen. Sen letade jag efter den sprayen som gör att man kan ta bort klotter. När jag väl hittade den blev jag bara tvungen att hämta en hink med vatten och trasorna från igår.

När jag kom ut var fortfarande klotter stanken kvar och jag kollade nu på den röda svaga texten som såg ut att vara inristad i dörren, fan vilken tid det här kommer ta.

Jag började gnugga och gnugga och tog i allt jag hade i hela 20 minuter. Efter att ha stått i en hel timma med enstaka pauser så började det försvinna, och justin som sa att det aldrig skulle gå bort? Vänta, dörren är ju vit, varför inte bara måla om den?

Jag gick in i garaget och gick till hyllan som stod framför Justins bil. Där fanns det enstaka vita målarfärg burkar. Jag blev tvungen att ta en pall för att kunna nå upp till färgburkarna. Dom var rätt så tunga och när jag väl hittade den rätta färgburken fick jag ta ner den sakta för att inte ramla. 

Jag vinglade till och höll precis på att tappa den över Justins bil, som tur var att jag höll balansen och tog ett hårt grepp om burken så jag tappade den inte. Nu saknades bara penslar som låg hyllan under burkarna. Jag gick ut till dörren och öppnade nu burken och doppade penseln. Det var av ren gissning av att färgen skulle matcha, vilket den också gjorde. Jag penslade och penslade och den röda klotterfärgen försvann fort. När jag målat klart ställde sedan dörren ute i solen. Medans den torkade tog jag undan målarfärgen och penslarna. 

Efter att ha ställt undan allt sprang jag fort in i huset och sprang fort upp till Justin. Jag slängde mig över honom och jag känner hur han börjar vrida på sig under täcket, han var nu vaken.

- Godmorgon älskling, är du vaken, är du vaken!?!?!?! frågade jag och höll hans ansikte mellan mina händer.

Han blundade fortfarande och hade öppen mun men han nickade en sakta och en trött nickning. Jag låg nu över honom och han låg där helt still och jag hörde fortfarande hans tunga andetag, han halv sov alltså.

- Vakna baby, det är tråkigt utan dig!
- Vad är det som luktar? frågade han och reste sig sakta upp.

Jag ställde mig upp ur sängen och kollade på mina händer som var alldeles vita av färg och gömde dom genast bakom ryggen.

- Vadå, vad är det som luktar? Jag känner inget, sa jag och började spraya runt bodyspray i rummet.
- Vad håller du på med, varför sprayar du äcklig tjejspray för? frågade han och log.
- Nej, ingenting! Jag har en överraskning till dig, kom ner snart när jag ropar!

Jag hörde hur Justin svarade 'OKEJ' innan jag sprang nerför trapporna. När jag kom ut i trädgården och strök mitt finger lätt över dörrkanten, yes den hade torkat. Nu satte jag upp dörren och sprang sedan fort upp till Justin.

- Kom nu, kom! sa jag och tog tag i hans hand och drog honom fort upp ur sängen.
- Varför så bråttom? sa han och skratta.

När vi kom ner till köket så bad jag honom att hålla för ögonen.

- Jaja, jag håller för! svarade han.

Nu stod vi framför dörren utanför huset.

- Nu luktar det sådär igen, vad har du gjort Melody, är as nyfiken!


JUSTINS PERSPEKTIV:
- Nu kan du ta bort händerna! sa Melody.

Jag tog bort händerna och såg nu vad hon hade gjort. Det var doften av nymålat som luktade och jag såg nu den 'nya' fina dörren, all klotter var borta.

- Jag, jag vet inte vad jag ska säga!
- Tack kanske? sa hon och log gulligt.
- TACK! sa jag och kramade om henne hårt.
- Jag sa ju att det skulle gå bort, först stod jag och skrubbade ett tag, sen så kom jag på att målarfärg måste ju funka. 
- Du är bäst baby! sa jag och kysste henne mjukt.

Vi gick nu hand i hand in i huset och gjorde i ordning frukost.

- Kan jag få mjölken? frågade hon.
- Sure, här! sa jag och sträckte den till henne.
- Vad ska vi göra idag då? Det är lördag, soligt och bra väder, kanske bada?
- Jo, bada kan vi göra! Har nya badbyxor och du kanske vill köpa en ny bikini?
- Jo, sant, behöver en ny! Har fyra stycken men dom är ifrån förra året. Vi åker in till centrum efter frukosten, eller?
- Det låter bra! sa jag och sträckte mig över bordet för att ge henne en kyss.

Efter att vi ätit satte vi på oss vardagliga kläder, fixade i ordning lite picknick och gick sedan ut till bilen.

- Kan vi inte cykla istället? frågade Mel precis när hon öppnade bildörren.
- Jo, det har du rätt i, vi cyklar!

Vi gick till mitt cykelrum och tog ut varsin cykel.

- Nu får du cykla på mammas cykel om det är okej? frågade jag.
- Såklart det är, trots att den är lite liten så funkar det! sa Melody och brast ut i skratt när hon satte sig på sadeln.

Vi cyklade in mot stan och möttes av några fåtal paparazzis påvägen som vi kom undan. När vi väl kom in till stan drog vi ner solglasögonen och parkerade utanför H&M.

- Dom har alltid billiga badkläder här, så hit går vi! sa jag och tog hennes hand och vi började gå mot H&M.

När vi kom in var det nästan inget folk där, vilket var riktigt skönt. Vi gick fort till badkläder avdelningen bara för att få det överstökat. 

- Var den här bikinin fin? sa hon och visade upp en turkos bikini med paljetter.
- Den var jätte fin, men med tanke på paljetterna, kommer dom inte åka av?
- SMART där, hehe! sa hon och hängde tillbaka den.

Jag kollade runt lite och hittade sedan en jätte fin lila/mörk rosa bikini som jag såg på en gång skulle passa henne perfekt.

- Den här då? sa jag och sprang fram till Melody som stod lite längre bort.

Hon tog den och höll upp den mot sin kropp framför spegeln. 

- Varför känner du mig så bra? Den här är PERFEKT!

Vi gick till kassan och betalade bikinin och gick sedan ut till cyklarna för att åka till stranden. Några paparazzis såg oss och började springa men som tur hann vi åka iväg innan dom fick några bra bilder.

När vi kom ner till stranden var det rätt mycket folk men vi brydde oss inte. Vi gick in till ett ombytesbås och bytte om till våra badkläder. Jag kunde inte undgå från att smygkolla lite när hon bytte om, hon var så vacker. När vi gick ut ur båset stod tre fans där och vi gav dom en varsin autograf och sen tog vi en bild med varandra.

- Kom vi badar nu! sa jag och ställde mig för solen medans Mel solade.
- Du kan bada, jag kommer strax!

Jag sprang då ner till vattnet och doppade mig snabbt och blötte håret extra för att försöka kunna göra en hairflip, vilket nu funkade. Dags att klippa sig snart antar jag. Jag sprang upp till Mel och la mig över henne alldeles blöt.

- JUSTIN!!!!!! VAD GÖR DU, du är iskall!! skrek hon och försökte få bort mig.
- Du bad om det, du bad om det! Du kom inte ner när jag ville bada, sa jag och ställde mig nu upp.

Mel ställde sig upp och började torka av sig vattnet med handen som hon fått på sig. Då tog jag tag om henne och lyfte henne upp.

- Vad gör du Justin? frågade hon och jag började gå mot vattnet.
- Det får du se!
- Åh nej, du skulle bara våga!

Jag stod nu halvvägs ut i vattnet med Mel sprattlandes i famnen.

- Släpper du mig, då jävlar! sa hon och höll hårt om min nacke.

Jag började luta mig ner så att hennes rumpa nuddade vattenytan och sen släppte jag henne helt.

- Du är ju SJUK! FY FAN VAD KALLT! sa hon och skrattade högt och hoppade upp i min famn.
- Det är bara vatten baby, inget annat. sa jag och höll om henne runt ryggen.

Hon kollade nu in i mina ögon och bad mig sedan dra ner solglasögonen för att det var fullt av paparazzis där. Hon la armarna runt min nacke och nu stod vi där, offentligt och kysstes. Jag la händerna på hennes rumpa och började backa djupare ut i vattnet medans vi kysstes. Tillslut hoppade hon upp i min famn och jag bar runt på henne ovanför vattenytan. Det var väldigt många som stod vid strandkanten med kameror men vi brydde oss inte, vi struntade i varenda en. För så länge vi hade varandra så spelade det ingen roll om några kyss bilder kom ut. Dock var det irriterande för vi får aldrig tid själva men vad ska man göra.

Vi gick upp efter att varit i vattnet ett tag för att sola. Timmarna gick och efter att ha ätit upp picknicken vi hade med oss bestämde vi oss för att röra oss hemmåt. När vi kom hem stod det några killar utanför huset och dom såg inte ut att vara fans. 

Melody's Perspektiv:

- HÄR KOMMER HAN JU! började killarna skrika.
- Justin, kom vi går in bakvägen! sa jag och höll hårt om hans arm.
- Nu får det vara nog, sa han och ryckte sig ur mitt grepp och gick med raska steg mot dom två killarna som nu gick mot Justin.

Jag stannade kvar vid cyklarna och visste inte varför jag stod kvar där. Det började lugnt, Justin stod och pratade med dom och jag hörde inte vad dom sa men det verkade gå bra tills en av killarna puttade Justin och då bröt världen loss. Han gav honom en rak höger så att han föll mot gräset och då skallade den andra killen Justin så att han också låg på marken. Då reste sig den andra killen upp så att båda stod och kollade ner på honom, först spottade dom och sedan sparkade honom i magen. När andra killen skulle ge honom en spark hann jag precis komma fram och puttade undan honom.

- RÖR DU honom igen, fy fan! Det är så jävla fegt att sparka på någon som ligger ner, stick härifrån nu innan polisen kommer!

Så fort killarna hörde ordet Polisen sprang dom fort därifrån och ena killen hann skrika: 'Jävligt värdelös pojkvän du har, du förtjänar bättre!'

Jag hukade mig ner och satte mig nu bredvid honom. Jag hörde hur han kved av smärta och höll sig för magen, och det gjorde så ont att se honom ha ont.

- Killen har rätt, du förtjänar bättre Mel.
- Säg inte så, det är dig jag valt och det är med dig jag är lycklig. Jag vill inte ha någon annan, så sluta säg sådär. sa jag och pussade honom på kinden.

Jag sträckte sedan ut min hand och reste honom upp. Han höll sig fortfarande om runt magen och så fort vi kom in i huset la han sig i soffan. 

- Justin, du blöder! sa jag och pekade mot hans ögonbryn.

Han la handen där och fick nu blod på handen. Jag sprang och hämtade papper fort och la det över ögonbrynet.

- Håll där, jag ska bara hämta plåster!
- Men mel, det är bara ett litet sår, det är ingenting.

Jag sprang ändå och hämtade plåster och så fort jag kom tillbaka satte jag på honom plåstret.

- Tack! 
- Vila lite nu, det behövs. Jag väcker dig om ett tag när Smallville börjar, sa jag och pussade honom och han besvarade den lätt.

-------------------------------------------------------------------------------
LÅNGT kapitel :) förlåt än en gång för dålig uppdatering och kapitel heheheheh!

Kommentarer
Postat av: Johanna

mer mer :D

2011-05-27 @ 15:21:27
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: EMMA

JAG ÄLSKAr DEN HÄR BLOGGEN UNDERBART KAPTIEL. MER MER MER MER :D

2011-05-27 @ 16:44:15
Postat av: Clara

Ursäkta språket,men f*n ta dom där killarna! Åååh,jag haaaatar dom!!!

Hur som helst,stackars Justin,och skriv mer! Jag är beroende hahah!

2011-05-27 @ 17:26:29
URL: http://claralidgren.webblogg.se/
Postat av: Anonym

SUPERBRA! skriv mer och oftare! Jag vill inte att den novellen ska ta slut... :(

2011-05-27 @ 18:33:50
Postat av: sofia

ååh sååå bra! :D men ni hade så sjuuukt bra uppdatering för ett tag sen, snälla försök att få tillbaka den! :D

2011-05-27 @ 18:54:56
Postat av: Anonym

Jätte bar kapitel & jätte bra med långt! Mer drama!! :D <3

2011-05-27 @ 19:21:39
Postat av: Felicia

Mer mer mer älskar bloggen!! ;)

2011-05-27 @ 19:45:43
Postat av: Matilda

SUUUUUUUUUUUPERBRAA!!!

2011-05-27 @ 20:15:16
URL: http://mmatii.blogg.se/
Postat av: Jennie

jättebra! ;D

meeeeeeeeeer!

2011-05-27 @ 20:53:33
URL: http://jenniiele.blogg.se/
Postat av: Anonym

Äntligen!

2011-05-27 @ 21:18:57
Postat av: JessicaBieber

Aaw, stackars Justin..

mer!"<3

2011-05-27 @ 23:28:46
URL: http://jesssicalindkvist.blogg.se/
Postat av: Bettan<3

Jättebra :)

Meeeeeeeer!!!

2011-05-28 @ 00:36:03
Postat av: ida

älskar denna blogg är sååååå bra jättejättebra :)

sååå bra kapitel men blev lite ledsen när Justin blev slagen :(

men allt var bra ändå älskar verkligen denna blogg

längtar tills nästa kommer<3<3 :D

2011-05-28 @ 07:43:57
Postat av: Julia

Ååååh,det är SÅ värt väntan! mega braa :D

2011-05-28 @ 10:21:29
URL: http://juliagarcia.devote.se
Postat av: bella

omb.. love it!!;D;D

- meer!<33

2011-05-28 @ 10:36:48
Postat av: LitetJBfan<33

Beroende av denna blogg!!

VILL HA MER!!<33

Mer,mer,mer....

2011-05-28 @ 10:56:05
Postat av: jennie

skit bra !!! :)

2011-05-28 @ 11:03:36
Postat av: Whitney

Jag var jätte arg på dig för att du inte updaterade på lääääääääääääänge men det var verkligen värt det MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER!

2011-05-28 @ 11:16:34
Postat av: Louise

Det är dålig uppdatering, trodde att ni skulle lägga ner bloggen ett tag där hahah! Men ni skriver fortfarande lika bra ;)

2011-05-28 @ 14:09:53
Postat av: 3lz

Äntligen, har väntat. MEn det heter ju den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge;P

2011-05-28 @ 17:35:01
Postat av: Anonym

Äntligen, har väntat. MEn det heter ju den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge;P

2011-05-28 @ 17:36:25
Postat av: Malin

MEEEEEEEEEER!!!!!!!!!!!!!!!:D

2011-05-28 @ 19:20:32
Postat av: Emmy

jätte bra!!<33

2011-05-28 @ 21:36:25
Postat av: Elina

varför tar ni bilder på Justin malette Drew Bieber och Selena Marie Gomez?

2011-05-29 @ 12:01:58
URL: http://justindrewmalettebieberr.blogg.se/
Postat av: oli

äntligen ! braa! mer snart !

läs gärna mina nya novell !

2011-05-29 @ 19:03:25
URL: http://http://biebstories.blogg.se
Postat av: Justin fan<3

Snälla en till :)

2011-05-30 @ 16:11:04
Postat av: Fredrika

fattar att det är jobbigt för er att uppdatera jätte ofta men bara så ni vet så kommer jag fortsätta följa den här bloggen och kolla den varje dag även om ni bara skulle uppdatera med ett inlägg varannan månad typ för ni skriver bara så sjukt bra!!! <3

2011-05-30 @ 20:14:16
URL: http://jbberattelser.blogg.se/
Postat av: Beliber

Oh ja det var grymt men blev ledsen att Justin blev slagen och jag gillar inte bilderna på de två altså selena och Justin..... Inte för att vara taskig men jag hatar sel för att hon e en player hon dejtar taylor oxå...... Synd att det var dålig uptatering men hoppas det blir bättre för om ni slutar dör jag

2011-05-31 @ 17:06:27
URL: http://jdbnovell.blogg.se/
Postat av: elin (lillelin)

men!!?!?!?

börja på en ny SKIT BRA STORY!

hag är bara lite trött p ONE LESS LONLEY GIRL!

2011-06-01 @ 19:08:36
URL: http://lillelins.blogg.se/
Postat av: edith

Åh! Jätte bra... Snälla skriv mer! ett till inägg bara <3

2011-06-01 @ 22:01:59
Postat av: Anonym

kan du inte börja på en ny novell, för jag börjar bli trött på denna och uppdateringen är ju inte världens bästa heller :\

2011-06-02 @ 15:51:22
Postat av: Anonym

hallå kan ni uppdatera snart?

2011-06-02 @ 17:04:45
Postat av: mirja (:

kommentaren från jdbnovell var så jävla dryg HAHAH o.O

2011-06-02 @ 17:58:08
URL: http://tintinnsponny.tk
Postat av: Lina

BRA! Bara Justin blir bättre! Jag längtar till kapitel 112

2011-06-03 @ 09:00:03
URL: http://biebstories.blogg.se/
Postat av: beliber

mer mer mer den äger söndrer!!

2011-06-03 @ 10:33:35
Postat av: Jennifer

Jättebra chapter! :) Och som vanligt mera!! :)

http://jenniferbaack.blogg.se

http://jenniferbaack.blogg.se

http://jenniferbaack.blogg.se

http://jenniferbaack.blogg.se

Snälla kolla min blogg, vi ångrar er inte!!! ;) <3

2011-06-03 @ 20:31:41
URL: http://jenniferbaack.blogg.se/
Postat av: elin

NI ÄR LÄNKADE PÅ JUSTINDBBLOGG.BLOGGPLATSEN.SE

2011-06-04 @ 20:01:16
URL: http://justindbblogg.bloggplatsen.se
Postat av: Anonym

skitbra!!1tycker synd om Justin, han borde slå ner DOM nästa gng ifall dom nu kommer igen :D

2011-06-04 @ 23:34:17
Postat av: Anonym

har tessi ngn blogg?

Börja på nytt btw... kanske gör så att ni blir "bloggsugna" heh!

2011-06-06 @ 04:16:31
Postat av: Anonym

han borde slå ner dom, så dom lär sig att man inte ska MESS WITH THE BIEBS!

2011-06-06 @ 10:39:38
Postat av: Amanda ♥

Uppdatera?

Ni kommer att förlora läsare/besökare annars, om ni inte redan har gjort det..

2011-06-06 @ 16:03:22
URL: http://onlywithyou.blogg.se/
Postat av: Josefine

Kolla gärna in min nystartade novell blogg!

2011-06-06 @ 18:56:05
URL: http://jdbdreams.blogg.se/
Postat av: Julia

När kommer nästa ? Längtar. Skit bra mera (L)

2011-06-06 @ 19:13:39
URL: http://justindrewbstory.blogg.se/
Postat av: Anonym

snabba ni är! not

2011-06-06 @ 21:29:45
Postat av: Anonym

när kommer nästa skynda dig !! du har dålig uppdatering

2011-06-07 @ 16:00:26
Postat av: madde

vi vill ha mer!!

2011-06-07 @ 23:10:40
Postat av: Anonym

Kan ni skriva lite mer snart dårå?! XD

2011-06-08 @ 16:35:01
Postat av: Lina

Jag vill bara lässa mer så snälla upptadera. Nu är det ju sommarlov och jag vill bara lässa bieber dreams novell one less lonely girl <<<<<33333 <3

2011-06-08 @ 17:48:06
URL: http://biebstories.blogg.se/
Postat av: Anonym

vilkenm bra uppdatering ni har!!!!!!!1 VERKLIGEN!!!! .-)))) jävla troll

2011-06-08 @ 18:39:49
Postat av: Nea&Manda

Kollar gärna in vår novell blogg belibersonly.blogg.se :)

2011-06-08 @ 20:15:40
URL: http://belibersonly.blogg.se/
Postat av: Anonym

asså bokstavligen SKÄMTAR ni

2011-06-08 @ 22:55:16
Postat av: Rebecka

Vad har hänt meed uppdateringen??

2011-06-09 @ 21:02:19
Postat av: Juliaa&Gaby

asgryyym!!kolla gärna våran nya novellblogg :)

2011-06-10 @ 15:36:46
URL: http://bieberprank.blogg.se/
Postat av: lilly

jätte bra novell men kan ni int uppdatera lite mer :(

2011-06-10 @ 15:42:59
Postat av: hilda

UPPDATERA :d

2011-06-10 @ 18:17:12
Postat av: Clara

Men hallåååååå,skriv mer!

2011-06-10 @ 20:19:30
URL: http://claralidgren.webblogg.se/
Postat av: barbamamma

Alltså, ni kan lika gärna lägga ner alltihop. Eller ännu bättre: BÖRJA UPPDATERA ! :<

2011-06-11 @ 10:58:40
Postat av: Amanda ♥

Men gud, palla eran blogg -.-' ni har snart inte uppdaterat på en månad!

2011-06-11 @ 17:25:30
URL: http://onlywithyou.blogg.se/
Postat av: JB<3

ohhhhhhhhhhhhhh denna loggen rockar fett!!

snälla mer mer mer mer!!

ALLA minA kompisar läser denna bloggen!

så vi alla vill att ni/du uppstaterar bättre men anars äger den!!

kör hårt!!

2011-06-11 @ 18:33:58
Postat av: i d i z [FOTOGRAFERING]

snälla uppdatera innan jag får spelet!! har kollat på denna varje dag nu i flera veckor, snälla uppdatera.

2011-06-11 @ 20:42:53
URL: http://youknowiidaa.blogg.se/
Postat av: Anonym

skämtar ni?

2011-06-11 @ 22:18:10
Postat av: Emma

meer kommer nästa kapitel snart?

2011-06-12 @ 00:57:41
Postat av: Anonym

ETT TILL I ÅR TACK ! :O

2011-06-12 @ 19:59:09
Postat av: Elliinoor ;)

Vad hände med uppdateringen? :(

2011-06-12 @ 22:39:06
Postat av: jag finner inga ord

nejmen asså är ni seriösa? ni kan väl endå ta en kvart av er dyrbara tid och skriva ett kort inlägg? vad är problemet?

2011-06-13 @ 11:23:04
Postat av: dessesese

ni suger på att komentera..

2011-06-13 @ 12:48:15
Postat av: Hanna

Jag är helt beroende av era noveller men det försvinner mer och mer när ni inte uppdaterar något :( Så Uppdatera och om ni e upptagna kan jag förstå men det var ett tag sen...

2011-06-13 @ 17:25:47
URL: http://hannaloveu.blogg.se/
Postat av: Anonym

ni sviker era läsare lite när ni inte upp. på typ 8 veckor!

Håller med "anonym" kan vi få en till innan jorden går under?!

2011-06-13 @ 21:46:32
Postat av: Anonym

asså inte för att klaga men skriv mer den e skit bra men jag vet att de e svårt att honna med så jag fattar ;) men i vilket fall så skulle jag bara säga att jag tycker att det låter konstigt när ni skriver "nu" i varje mening ex. jag satt nu i hans knä. han gav mig nu en kyss. han bar nu upp mig till vårat rum... skippa nu:na de l¨åter bara konstigt, förlåt men de e sant lyssna vilket låter bäst? jag satt nu i hans knä. han gav mig nu en kyss. han bar nu upp mig till vårat rum. eller jag satt i hans knä. han gav mig en kyss och bar upp mig till vårat rum... (dåligt exempel men de e bar ett tips) älskar er blogg btw (och jag e abs inget bieber fan och kommer aldrig bli så ta de som en komplimang ;))

2011-07-14 @ 19:19:25
Postat av: Anonym

jag har gjort en novell blogg så följ gärna den.

KRAM

http://novellsone.blogg.se/ :)

2012-01-07 @ 13:28:24
URL: http://novellsone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0