A true love story - chapter 15 - HAWAII

Jag försökte andas lugnt och musiken började spelas. Det gick fakitskt jätte bra, alla fans hjälpte mig och sjöng med. När låten var klar kysste Justin mig och viskde hur bra jag varit och hur stolt han var över mig.

Jag tackade för mig och fansen skrek när jag sa hur underbara dom varit.
Konserten fortsatte och allt gick jätte bra. Hur det gick med Jasmine vet jag inte. Det får vi se när vi kommer tillbaka till hotellet senare.


Justin och Sanna i Hawaii. Bilder från stranden efter båtturen från första dagen.

När vi kom till hotellet så gick vi direkt till hotellrummet för att göra oss i ordning för sängs. När vi ligger och myser i sängen innan vi ska sova ringer Justin's mobil. Jag förstod direkt vem det var han pratade med, Jasmine.

- Sanna, jag måste gå och möta upp Jasmine. Jag måste övertala henne att inte lämna turnén och bli vän med henne igen, jag vet att du inte är så förtjust i henne men hon är en del av turnén. Kan inte låta henne få svika alla hennes fans som kanske har åkt hela vägen hit för att se henne. 
- Vart ska du träffa henne då?
- Just nu var hon nere vid stranden så jag tar en sväng ner dit. Oroa dig inte! Jag kommer upp snart igen. Sa Justin och gav mig en puss på pannan.

Jag litar på Justin men endå vill jag bara följa efter för att se vad som händer, man vet ju aldrig med Jasmine. Jag drog på mig ett par enkla shorts och sedan tog jag Justin's hoodie på mig. Jag kollade runt och nu såg jag dom stå där vid vattnet.

JUSTIN'S PERSPEKTIV:
Det blev lite stelt mellan mig och Jasmine när jag kom. 
- Förlåt att jag blev arg förut och jag vill inte att du ska lämna turnén, vad ska vi göra med Overboard? Fansen älskar dig. Sa Jag
- Jag vet inte Justin.. Jag klarar inte av att vara så svartsjuk hela tiden. Förstår du inte att jag gillar dig? Jag får rysningar i kroppen bara av att tänka på när du håller om mig under 'Overboard'. Det är bara så komplicerat nu.
- Jasmine! Förstår du mig inte? Jag tänker inte fortsätta turnén utan dig, för utan dig blir den meningslös. Det är 'Overboard' som alla fansen älskar mest och jag gillar också stunderna vi har på scen men det får inte blandas in känslor för att..

Jag hann inte avsluta meningen för nu möttes våra läppar. Jasmine kysste mig och vad höll jag på med? Jag fortsatte inte kyssen utan avslutade den direkt. 

- Vad håller du på med!? Är du inte klok? Du vet att jag inte gillar dig, inte på det sättet Jasmine. Du är min bästavän och det vi hade innan Sanna kunde inte heller blivit något för jag gillar inte dig på det sättet. Du får acceptera att jag är tillsammans med Sanna och om du inte kan det så får du lämna turnén. Då sviker du inte bara mig, utan även dina fans som älskar dig mer än allt! Tänk lite innan du gör något. Sa Jag och gick därifrån.

När jag vänder mig om ser jag Sanna springa iväg vid backen upp mot klipporna. Vad fan har jag ställt till med? Såklart att hon följde efter, för hon vet att Jasmine alltid ska ställa till med trubbel, alltid. Jag började springa efter henne och nu var jag inte långt efter.

- SANNA! VÄNTA! SNÄLLA? JAG MÅSTE FÅ PRATA MED DIG. Skrek jag.

SANNAS PERSPEKTIV:
Fan ta honom.. fan ta dom. Jag sprang och sprang så långt jag orkade och jag hörde att Justin skrek mitt namn men inget mer så jag struntade i att svara. Jag satte mig på närmaste klippa när jag kom fram till toppen. Jag satte mig ner och bara grät och grät, tårarna kunde inte sluta gilla. Fan vad det är förstört, nyligen var vi på konsert och jag sjöng 'Overboard' med honom. och nu hade jasmine kysst Justin? Eller var det Justin som kysste henne? Jag hör att Justin närmar sig mig och nu sitter han brevid mig. Jag känner hur hans arm håller om mig.

- Släpp mig Justin! Den här gången var en gång för mycket och säg inte att det INTE var ett missförstånd för då tappar jag kontrollen helt. Skrek jag till honom.
- Men SANNA! Jasmine måste ha sett dig hela tiden för när vi stod där förklarade jag tydligt för henne att jag INTE ville att det skulle blandas in känslor i våra framträdanden och att jag inte gillar henne, jag gillar dig, du är min flickvän! Jag skulle aldrig såra dig. Sa Justin ledsamt.
- Inte såra mig? Vad tror du att du har gjort? Du har nu råkat ut i ungefär samma situationer 3 gånger med SAMMA TJEJ! Kallar du det att INTE såra? Svarade jag argt.
- Om jag har sårat dig så är jag verkligen jätte ledsen. Du vet själv att jag aldrig skulle kyssa henne, det är dig jag gillar.
- Jag orkar inte med allt längre, allt är för komplicerat Justin. Jag saknar våran första vecka hemma i Atlanta där det var VI och ingen annan. Nu kommer hon och förstör allt och det värsta är att hon lyckas.
- Jag lovar dig! Jag ska inte umgås med henne utanför turnén. Här, på hotellet ska jag bara vara med dig och ingen annan. Förutom nu imorgon när Chaz, Christian, Caitlin och Ryan kommer hit.
- VA!? Kommer dom hit? Varför har du inte sagt något?
- Det skulle bli en överraskning men jag orkade inte hålla den inne längre. För jag vet att du kommer förlåta mig förr eller senare men jag vill verkligen att det ska bli som dom första dagarna igen jag med, och jag ska göra allt för att kunna rädda vårat förhållande för det är det sista jag vill förlora nu, jasmine bryr jag mig inte om!

JASMINE'S PERSPEKTIV:
Det sista han sa trodde jag inte var sant.. Han bryr sig inte om mig. Jag trodde att världen skulle gå under den sekunden. Tidigare sa han att jag var hans bästavän och nu säger han att han inte bryr sig om mig. Jag ser att Sanna börjar falla för hans ord och hon kysser honom. Dom är vänner igen och nu står jag ensam kvar igen. Det är dags att börja acceptera att jag inte kan få Justin, även om jag försöker så gillar han inte mig på de viset, han gillar Sanna. Jag borde dra ut ikväll.. festa, göra något galet! Något så galet att dom blir oroliga, något så galet att jag kanske inte ens kommer tillbaka..

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vad kommer Jasmine göra som är så galet tror ni?
Sprid vidare bloggen, alltid kul att få nya läsare och kommentarer!
Vi kanske bjuder på ett inlägg till idag ifall läsarna stiger lite, haha!

Kommentarer
Postat av: Anonym

2010-11-14 @ 15:40:20
Postat av: Astrid

Meeeer idag Ronya :Dska lägga upp den på facebook :D

2010-11-14 @ 15:40:48
Postat av: neejra<3

skitbra jag började läsa den i dag o har precis läsa klar allt. kan bara säga en sak SUPERDUNDERSKITBRA!!!hoppas ni lägger ut minst 2 till i dag;)biebrlöveya''

2010-11-14 @ 15:48:07
Postat av: Anonym

jättebraa! :D

2010-11-14 @ 15:55:42
Postat av: ebba :) galet justin bieber fan

SKIIITBRA, ÄÄÄÄÄLSKAR DET!!!!!! ♥♥♥♥♥

vill bara ha MEEEEEEEEEEEERR!!!!!!!

DEN ÄR SÅ HIMLA BRA , MAN KAN INTE SLUTA LÄSA OCH MAN SITTER BARA HÄR OCH VÄNTAR PÅ ATT NI SKA UPPDATERA!!!!! DE ÄR SÅ HIMLA BRA!!!!

SLUTA ALDRIG SKRIVA !!!!!!!!!!!! :D

2010-11-14 @ 15:58:56
URL: http://ebbaaasworld.blogg.se/
Postat av: fannuu

ojojoj det blir bara bättre o bättre mer idag alice !! MER ! <3

2010-11-14 @ 15:59:33
Postat av: Anette

jo samma här , började läsa den här bloggen idag ! och har läst igenom allt nu :D asså måste bara säga , BÄST JU :D

2010-11-14 @ 16:02:32
Postat av: Fanny

Braaaaa!Ska sprida bloggen vidare så vi får ett till inlägg! :D

2010-11-14 @ 16:04:29
URL: http://fantanzer.blogg.se/
Postat av: Amanda (:

älskar den ! SKRIV MER, SNÄLLA, får panik :O

2010-11-14 @ 16:04:45
URL: http://namnetspelaringenroll.blogg.se/
Postat av: Anna

meeeeeeeeeeeeer :D haha , hon kommer väl supa eller något ;p

2010-11-14 @ 16:07:35
URL: http://theannalife.blogg.se/
Postat av: ellen

jätte bra! lägg ut fler inlägg idag!!!

2010-11-14 @ 16:08:44
Postat av: Anonym

SNÄLLA SNÄLLA MER :D länkar den på twitter :)

2010-11-14 @ 16:08:54
Postat av: Anonym

underbart bra. lägger upp på facebook nu och hoppas på något till kapittel idag!

2010-11-14 @ 16:10:26
Postat av: Anonym

haha omg! det ser verklige ut som justin på bilderna :O visst endel bilder är ju på han men dom andra bilderna :O

2010-11-14 @ 16:12:06
Postat av: Ida

mer snälla! :D

2010-11-14 @ 16:21:45
Postat av: Elin

Skitbra:D måste skriva fler delar idag:D

2010-11-14 @ 16:22:19
Postat av: Coolizzz

Skriv mera idag!

2010-11-14 @ 16:25:47
URL: http://coolizzz.blogg.se/
Postat av: Elin

Åh va grymma ni är! Är helt sjukt stoldt :D

2010-11-14 @ 16:39:52
Postat av: Maja

Neeeeeej jag blir så arg på att jasmine alltid förstör! hon får inte kyssa honom mer nu! Sen förlåter sanna honom och allt blir bra! nu får det inte hända nått mer sånt... Allstå inget illa menat :) PS. BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST <3<3<3

Och en till idag snälla? <3

2010-11-14 @ 16:42:45
Postat av: Clara

Skriv meeer den är ju skitbra! :D

2010-11-14 @ 16:45:07
URL: http://baraclaraas.blogg.se/
Postat av: Liann

OMG skiitbra!! Meeeeeeer!! Jag har redan tipsat bloggar! :)

2010-11-14 @ 17:02:25
Postat av: biebers shawty

OMG! SNÄLLA SKRIV TYP TVÅ STYCKEN TILL I DAG? JAG DÖR TYP UTAN DOM.. DET KÄNNS SÅ VERKLIGT NÄR MAN LÄSER! MAN BLIR LIKSOM GLAD AV ATT LÄSA DDEN HÄR BLOGGEN! puusss

2010-11-14 @ 17:19:01
Postat av: Lydia

Är ALLA dessa bilder äkta ? Ni har väl photoshopat ihop de ?

Eller är ja FÖRJÄKLA efter ?

2010-11-14 @ 17:23:58
URL: http://absolutlydia.blogg.se/
Postat av: nina

asså okej, att vissa är bra på att skriva.

men de är inte okej att man är UNDERBART, FRUKTANSVÄRT OCH HELT SUPER BAR! :D ♥

vet inte om de är lagligt? ;)

nä men seriöst. Jag tror jag dör nu.

Det här är fortfarande det bästa jag någonsin läst.

FORTSÄTT FÖR ANNARS VET JAG INTE VARS JAG SKA TA VÄGEN :D ♥

kram!

2010-11-14 @ 17:41:50
URL: http://niiiinaaal.blogg.se/
Postat av: emely

MEEEEEEER! :D (a)

2010-11-14 @ 17:44:16
Postat av: Sanna

ÅÅH,, vill veta mer!! Tycker ni borde uppdatera mycket oftare jag dör av spänning!! :D:D Tycker det är så kul för att jag heter också Sanna!! :Djag har nyss börjat skriva noveller själv så skulle va kul om folk ville läsa och kommentera :D

2010-11-14 @ 17:46:45
URL: http://staybelieber.blogg.se/?tmp=12150814
Postat av: vivian

gryymt bra , kan inte sluta läsa :D

2010-11-14 @ 17:46:55
URL: http://daovivian.blogg.se/
Postat av: Anonym

NI SKRIVER BARA BÄTTRE OCH BÄTTRE FÖR VARJE KAPITEL. EN VÄN BERÄTTADE OM DEN HÄR BLOGGEN, JAG HAR REDAN SPRIDIT RUNT DET! ÄLSKAR HUR NI SKRIVER, UPPDATERAAAAA

2010-11-14 @ 17:53:42
Postat av: Denise ! :)

Mermermermermermermermer! :) <3

jag lägger ut på facebook direkt ! :)

MERMERMER VILL BARA HA MER ! :D <3

2010-11-14 @ 18:16:45
Postat av: Anonym

superspännande!läs gärna min novell blogg också; www.biebernovell.blogg.se

kram :)

2010-11-14 @ 18:21:03
URL: http://biebernovell.blogg.se/
Postat av: Clara

Jag har länkat er på min blogg,så ni vet!

2010-11-14 @ 18:27:14
URL: http://baraclaraas.blogg.se/
Postat av: Ida

gör va som helst för EN Till IDAG!? :D snällaaaaaa

2010-11-14 @ 18:52:10
Postat av: frida<3

åhh, jag började läsa igår vid 11 på kvällen!

det enda jag tänker på nu är denna blogg.. såååå underbar!!!

<3 snälla ett till!

2010-11-15 @ 14:59:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0