A true love story - chapter 111 - Sverige

Jag kollade efter och han hade rätt, det var så vackert! Man kunde inte gå därifrån. Efter att jag stått i hans famn där i några till minuter sa jag åt honom att vi skulle gå in och lägga oss och han följde med mig denna gång.

- Imorgon, då ger vi järnet! Godnatt, älskar dig! Sa Justin och pussade mig.
- Skoja inte, Go Sweden! Älskar dig med! Sa jag och besvarade pussen.På morgonen vaknade vi av att Pattie kom in och sjöng, vilket inte var en god vakning. 

- Mamma sluta sjung bara! Vi är vakna! Sa Justin och sträckte på sig.
- Haha ni är så söta så! Frukosten är serverad där nere och vi måste skynda oss, konserten börjar om 5 timmar och vi måste hinna med soundchecken o så!
- Vi kommer snart! Sa jag och log mot Pattie.
- Brabra, syns där nere! Sa pattie och stängde dörren efter sig.
Jag hörde hur justin började andas högt och förstod att han somnat om. 

- JUSTIN VAKNA! Sa jag och satte mig på honom.
- Jag orkar inte gå upp nu! Sa han och vred sig för att jag skulle gå bort från honom.
- Nu vaknar du, hör du det? Sa jag i hans öra!
- Okej, okej! jag går upp! sa han irriterat.
- Oj, någon verkar ha vaknat på fel sida?
- Haha nej då, är bara trött! Sa Justin och pussade mig.
- Okej bra! Sa jag och log.

Vi klädde på oss och idag orkade jag inte sätta på mig något sånt värst fint för vi ska endå bara till Arenan som ligger bara några km här ifrån.
Vi åt upp våran frukost och åkte sedan iväg till arenan. Det var ju en enorm golfboll!
Justni började med sitt soundcheck och det var fullt med fans! Som sjöng med i varenda låt och var helt underbara.

-Hej alla beliebers! Skrek Justin.

Alla fans blev galna och skrek JUSTINJUSTINJUSTIN!

-Jo jag har en fråga, vem av er är det som skriver bloggen bieberdream? Jag kollade in bloggen igårkväll och är så otroligt imponerad! Jag träffade er igår men skulle vilja att ni kom upp på scenen.

Då blev dom hysteriska! Dom skrek och grät men jag såg hur två blonda tjejer gick längst publiken fram till scenen. Jag förstod att det var dom.

JUSTIN'S PERSPEKTIV:
När jag såg dom två tjejerna vinkade jag upp dom på scenen.

-Kom upp här!
Dom gick upp för scenen och jag såg hur dom två grät och skakade. Jag gav dom varsin kram och frågade:

-Vad heter ni?
-Ronya.
-Och Alice.
Sa dom med darriga röster.
-Fina namn! Varför började ni skriva en novellblogg om mig?
-För..vi ville skriva om en tjej som får uppleva våra drömmar. Låter konstigt men alla vi beliebers drömmer ju om samma sak. Att få vara med dig.
- Jag läste några kapitel och ni borde verkligen få beröm för det ni gjort, ska fortsätta läsa hela storyn men tack förresten! Och ikväll så har jag tänkt att ni båda ska få uppleva den drömmen, vill ni båda vara min one less lonely girl? Fast nu blev det two less lonely girls. Sa jag och började skratta.

Jag såg hur Ronyas och Alice ansiktsuttryck förändrades och deras leénden nådde upp till öronen. Dem började skrika och krama varandra och alla fansen i publiken började även att skrika och applådera. 

- Jjjustin!! Du fattar inte. TAAAACK! Skrek dem och kom fram och kramade mig.
- Det är okej, anything for you! Sa jag och log.

När tjejerna gått ner och jag kört klart soundchecken var det dags för den stora konserten. Ikväll kände jag för att göra något stort för det är trots allt Sverige. Ikväll lyste hela globen blått och gult bara för att jag var här och jag frågade om dem kunde ändra till dessa färger och det var så jävla vackert. Helt otroligt! Första framträdandet, fy vad taggad jag var! Det var så sjukt för det var så mycket folk och alla höll i svenska flaggor och hela arenan lös upp av alla glada färger. När det var dags för one less lonely girl blev jag tvungen att berätta att det inte var ONE utan TWO.

- Är det många av er som är singlar?

Fansen jublar och skriker allt möjligt.

- Ikväll tänkte jag uppfylla två tjejers dröm och inte en denna gång. Dem här tjejerna driver en novellblogg om mig och en tjej som ni mycket väl vet om vem det är. Nu välkomnar jag ut min underbara flickvän och dessa två bloggägare och även underbara fans!

Alla skrek och hörde även att många grät. Sanna och Tjejerna kom ut och vinkade. Jag gick fram till Sanna och tog ett tag om hennes midja och kysste henne mjukt och fansen började skrika allt högre. Sedan gick jag fram och kramade Ronya och Alice som stod och skakade.

- Ta det lugnt, det ordnar sig! Viskade jag till dem.

Dem började le och sen gick Sanna ut och One Less Lonely Girl melodin började spelas och nu satt dem där på stolarna och höll i varandras händer.

Jag gick fram till båda två och flirtade lite och la handen på deras kinder ganska så ofta. Man såg verkligen hur mycket dem tyckte om mig och tro mig, jag är hedrad och glad över att jag har så underbara fans som dem tjejerna och även alla andra i världen.

När konserten närmade sitt slut blev jag tvungen att göra en sista sak som jag inte berättat för någon om. 

- Ey, kan du hissa ut mig på hjärtat en sista gång? Ska bara tacka fansen, tro mig har planerat det här! Sa jag till en man som håller koll på hjärtat och kulan jag åker upp i.

Mannen sa att han skulle göra det och jag satte mig i hjärtat med gitarren och hissades upp i luften. När jag åkte över fansen och stannade i mitten av arenan lossade jag flaggan som föll ner under hjärtat, en stor sverige flagga.

- Nu fans, ska jag sjunga en låt som jag vet att alla här inne kan! Sjunger ni med mig?
- JAAAAAAAAAAA!
- JAG HÖR ER INTE! SJUNGER NI MED MIG? Skrek jag.

Fansen började skrika allt högre och jag drog första ackordet på gitarren och så snart när jag börjat sjunga sjöng hela arenan med.

- ''Stockholm i mitt hjärta, låt mig besjunga dig nu, åldrad i ungdomlig grönska, öarnas stad, det är du!
Av städer jag känner i världen är du den stad som fått allt. Genom Mälarens kärlek till havet en blandning av sött och salt.''

-------------------------------------------------
Hinner inte fortsätta mer men det här blev ganska så långt men ni får resten imorgon I guess :) hihi! GOTT NYTT ÅR!

A true love story - chapter 110 - Sverige

När låten var slut kramade vi varandra hårt och gick tillsammans längst fram till scenen och tackade fansen som skrek för fullt. jag gick bakom scenen och Justin fortsatte sin konsert. Jag gick in på min bärbara data och bloggade lite om konserten. Jag kollade mina kommentarer och såg att två tjejer från Sverige hade skickat en vidoe till mig. Jag tryckte på länken och fick upp en video på ett flashmob som hade hållts i stockholm. Sverige huvudstad. 
På videon var det massa beliebers som dansade på olika ställen i staden. Det var sjukt grymt! Så när Justin var klar med sin konsert visade jag honom den. Han blev chockad och fick tårar i ögonen.

-Fan alltså. Vi måste till Sverige!Nästa dag gick vi upp tidigt för att packa ihop allt och göra oss redo för Sverige. Har nyligen pratat med min syster som ska möta oss på Arlanda, är det så flygplatsen heter tror jag?
- Justin! Vi måste fan köpa en Sverige flagga innan vi kommer dit, tror du det finns här på tysklandsflygplats eller så? haha!
- Jo det är sant! Ja det måste det finnas, det finns ju alltid någon butik med flaggor o så!

När vi kom till flygplatsen började vi snoka lite och hittade en bra affär där det fanns massor av flaggor.

- Vi kollar runt lite, skrik till om du hittar en! Sa Justin och pussade mig på kinden o gick sedan iväg.

Efter bara några minuter hör jag hur Justin skriker.

- HÄÄÄÄÄÄÄR BORTA! Skrek han och viftade med flaggan.
- Justin... Det där är Norge's flagga.
- Va, nej det är det väl inte? Sa han och blev generad.
- Haha gullig du är, vet du inte hur Sverige flaggan ser ut?
- Mjo.. lite. Sa han och log.
- Här är den rätta flaggan. Sa jag och tog upp den ur flaggstället.
- Haha, såklart jag vet hur Sveriges flagga ser ut.. Vem gör inte det? Sa Justin osäkert.

Kunde inte sluta skratta, vilken undervisning har han haft egentligen? Vi köpte flaggan och sedan vart det bråttom till flyget. Några fans upptäckte Justin men som tur hade Kenny förberett den delen och vi kom undan, för det var inte runt bara fem fans utan typ runt 20-30 stycken, galet!

Flygresan tog inte så värst lång tid, kortare än förväntat. När vi kom dit så såg man hur vackert landet var när man åkte över dem gröna plättarna och dem små husen, fast det här är ju ute på landet. När vi kom in till själva vänteplatsen så stod det hur många fans som helst där. Jätte många var ganska blonda och söta! När Justin såg alla fansen sa han:

- Jag gör det nu? Okej?
- Gör det!! haha. Sa jag och log.

Han tog sakta upp flaggan ur hans väska och viftade hastigt med den och skrek:

- HELLO SWEDEN!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alla fansen blev som galna och såg även hur några började gråta. Justin gick fram till en av tjejerna och gav henne en kram och sa åt henne att sluta gråta och hon kunde inte sluta le. Jag blev alldeles varm inombords, han var så himla snäll mot sina fans och ovanligt snäll mot svenskar.

- HEJ! Justin, vill bara säga att du är helt otrolig och vi två har en novellblogg om dig!! Sa en blond tjej.
- Åh, ska bli kul att kolla in, vad heter den? 
- Bieberdream.blogg.se! Här, jag kan skriva en lapp åt dig! Vi är nu på typ kapitel 100 men du kan alltid börja om, den är faktiskt ganska så bra. Sa en av tjejerna och började skriva en lapp till Justin.
- Tack så mycket! Ska nog in och läsa några kapitel. Sa Justin och log.

Han kramade alla han hann med att krama och skrev även några autografer och sen blev vi tvungna att dra vidare till hotellet. När vi kom fram till hotellet var det smockat med fans där också! Så där blev vi kvar i typ 20 minuter för att Justin skulle skriva autografer o sånt. Hade inget emot det, fast dock vart min syster lite irriterad för hon gillar inte Justin så värst mycket men jag har sagt åt henne att det får ta sin tid! 

Uppe på hotellrummet packade vi upp allting och sedan skulle vi ut!

- Justin, vart kommer konserten vara?
- Här, kom och kolla! Sa han och gjorde en gest åt mig att komma till fönstret.
- Du ser där? Sa han och pekade.
- Vadå där? hahaha!
- Den där vita stora golfbollen, globen! Där ska vi vara. Sa Justin och log.
- What!? Den är fan rund, hahaha! 
- Jag vet, men du ska se insidan, kollade på google! As stort, ganska så häftigt!

På kvällen gjorde vi inte mycket. Gick ut och åt på hotellet's resturang och sedan gick vi runt en promenad längs slussen. Underbart ställe! Såg att Justin gillade det också, på tal om hur mycket bilder han tog.
Innan vi gick och la oss så stod Justin ett tag på balkongen.

-Justin, vad gör du här ute? 
- Det är bara så.. vackert! Ser du hur globen lyser olika färger? 

Jag kollade efter och han hade rätt, det var så vackert! Man kunde inte gå därifrån. Efter att jag stått i hans famn där i några till minuter sa jag åt honom att vi skulle gå in och lägga oss och han följde med mig denna gång.

- Imorgon, då ger vi järnet! Godnatt, älskar dig! Sa Justin och pussade mig.
- Skoja inte, Go Sweden! Älskar dig med! Sa jag och besvarade pussen.
---------------------------------------------------
Förlåt för dålig uppdatering! puss på er<3 Novellen är snart slut! :(

A true love story - Chapter 109 - Tyskland

- Justin, det är alldeles för mycket. Vet inte vad jag ska säga, så otroligt fint. Jag älskar dig!
- Kom med här min sköna sa han och öppnade dörren på vagnen, allt för dig älskling
.


Han hjälpte mig upp i vagnen och satte sig sedan brevid mig och tog min hand. Vagnen började köra, det var fantastiskt hela vägen. Hade knappt några ord. När vi åkt klart gick vi upp till hotell rummet för att ta det lugnt. Vi bestämde oss för att ta ett bad i jacuzzin. det var jätte varmt och skönt.
Justin vinkade mig närmare honom. Jag simmade till honom, han tog armen om mig och jag lutade huvudet emot hans axel. Han kysste min panna och började nynna på Bruno mars låt  'Just the way you are'

-When I se your face, thers not a thing that i would change. Cuse girl your amaxing just the way you are. And when you smile, the whole world stops and stares for a wile. Cause gril you are amazing just the way you are.

Jag kollade upp mot honom och log.

-Jag älskar dig Justin Drew Bieber.
-Jag älskar dig också Sanna Bieber.

Jag sträckte på mig så jag nådde upp att kyssa honom. När vi badat klart gick vi och la oss. Det är en stor dag imorgon.

Vi vaknade vid 11 tiden och gick upp och åt frukost och fixade oss till konserten. Idag gäller dig, första gången på jätte länge som jag och Justin ska sjunga 'Overboard' tillsammans. Är nervös men det kommer nog gå bra.
Vi åkte till arenen där vi skulle uppträda om bara några timmar. Vi blev fixade av smink och hår proffs och fick sedan sätta på oss våra scen kläder. Konserten började som vanligt men 'Love me'. Justin gjorde ett underbart jobb som alltid.
Snart är det dags för mig att gå ut på scenen. OMG. Justin sprang fram till mig och tog tag i min hand. Vi gick tillsammans ut på scenen. Alla fansen började skrika högre än någonsin förut. Jag kände hur jag darrade men det Justin leende mot mig kändes det ändå bra.

-It feels like we've been out at sea. So back and forth that's how ot seems.

Började jag sjunga. Vi hade övat hur jag skulle röra mig på scenen så jag gick längst fram på scenen och sjöng ut till publiken. Jag hörde hur alla sjöng med när jag sjöng. Det var underbart. Sen var det dags för refräng. Då gick vi emot varandra. Han tog tag i min hand och vi kollade på varandra. Sen var det Justins vers.
Sista refrängen tog Justin tag i min midja och tryckte mig närmare honom medans vi sjöng.

-I'm overboard, and I need your love. Pull me up, I can't swim on my own. It's to much. Feels like I'm drowning whitout your love.
-Life saver, oh life saver. My life saver. Oh life saver. ohhh yeeaahh.

När låten var slut kramade vi varandra hårt och gick tillsammans längst fram till scenen och tackade fansen som skrek för fullt.
jag gick bakom scene och Justin fortsatte sin konsert. Jag gick in på min bärbara data och bloggade lite om konserten. Jag kollade mina kommentarer och såg att två tjejer från Sverige hade skickat en vidoe till mig. Jag tryckte på länken och fick upp en video på ett flashmob som hade hållts i stockholm. Sverige huvudstad.
På videon var det massa beliebers som dansade på olika ställen i staden. Det var sjukt grymt! Så när Justin var klar med sin konsert visade jag honom den. Han blev chockad och fick tårar i ögonen.

-Fan alltså. Vi måste till Sverige!

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Justin till Sverige!
Vill bara säga att det är 96 dagar kvar tills Never say Never 3D kommer ut på bio i Sverige och 90 dagar tills jag och Ronya ska till Danmark! ( enligt min underbara bästa bieber syster Ronya )
KOMMENTERA!

( Jag hittade inte den äkta filmen, den går tydligen inte att visa här i Sverige?? Konstigt )


A true love story - chapter 108

Nu var det bara några dagar kvar tills turnén drog igång! Och först ska vi till tyskland och därefter Sverige där vi även ska träffa min syster! Hoppas det blir en lyckad turné, och nu när Jasmine inte ska med så tror jag att det blir en sån lyckad turné!


Dagarna flög förbi, och nu skulle vi äntligen ge oss iväg till Tyskland. En tidig morgon blev det allt, redan klockan 5 väckte Justin mig.

- Godmorgon älskling sa Justin och gav mig en puss på kinden.

Han var redan påklädd och sa åt mig att frukosten stod på bordet, jag gick sömnigt upp från sängen och ner till köket. Jag som hade väntat på den här dagen hur länge som helst, att äntligen få ge mig härifrån, tillsammans med mamma, Pattie och bara min Justin.

Packat hade jag gjort kvällen innan, så väskorna stod vid yttedörren. Det var inte helt lätt, jag som ville ha med hela min garderob haha!

Planet skulle gå från flygplatsen klockan åtta på morgonen, så en timme senare vid sex tiden gav vi oss av i Justin's limo. Eftersom att jag och justin nu bodde för oss själva så hämtade vi pattie och mamma. På flygplatsen var det redan fullt med skrikande fans, klockan halvsju?! Hur lyckas de få reda på det, själv skulle jag aldrig orka, hah. Vi hann faktiskt att skriva några autografer och sedan blev det att lämna av allt bagage.

- Åh justin jag är så otroligt taggad på det här, ingen jasmine eller något. Bara du och jag, under din underbara turne hela sommaren!
- Sötnos, det kommer bli så kul. Är sjukt glad att du följde med också sa Justin och gav mig en kyss.

På flygplanet var det faktiskt inte jätte mycket folk, jag och justin satt för oss själva. Himla trött var jag faktiskt, så självklart somnade jag innan planet ens startat.

Några timmar skakade justin lätt på mig. Jag ryckte till och insåg att jag somnat med huvudet i hans knä.

- Hjärtat, vi är framme. Here we come Tyskland utbrast justin och log stort.

När vi kom ut från planet var det bland de sjukaste jag sett, det stod fans ÖVERALLT där jag kollade. Dem skrek som bara tusan och vi fick kalla dit flera livvakter. Några grät till och med, och då påmindes jag än en gång om hur lyckligt lottad jag är som har världens finaste pojkvän.

Första konserten var imorgon, så vi hade tid att ta det lite lugnt. Klockan var trots allt runt ett och först och främst skulle vi ta oss till hotellet. Såklart hade Justin bokat världens svit, jag fick nästan svindel när jag kom in dit. Bland det största jag sett, världens vardagsrum med en fet bioanläggning, jacuzzi och allting inne i badrummet. Världens vattensäng, vilket jag dök ner i på en gång.

Pattie och mamma hade rummet brevid, så vi hade dessutom allting för oss själva. Men nu mera blir jag inte förvånad över allting som dyker upp när man är tillsammans med Justin.

-Justin det är helt underbart, kan inte förstå att vi ska bo här i två nätter. Lite onödigt att hyra det här liksom, men oh baby i like it sa jag och log stort.
- Haha Sanna, vänta bara tills ikväll sa Justin och la sig brevid mig.
- Förresten, så ska vi till sverige direkt efter det här. Då får du passa dig, jag har hört att dem har otroligt snygga tjejer där sa Justin och gav mig ett hånleende.
- Tyst nu justin, jag skrattade och gav honom ett lätt klapp på armen.

På kvällen skulle vi ut och äta middag, men bara han och jag. Justin tyckte att vi skulle starta allting på ett speciellt sätt. Han bad mig sätta på mig något lite extra fint och försvann iväg för ett tag. Jag tog en dusch, tog på mig en svart klänning, sminkade mig och fixade håret. Han hade bett mig möta honom i lobbyn klockan åtta, och när jag kom ner dit så gapade jag av förvåning. Han tog min hand och ledde mig ut därifrån, och gissa vad jag fick se? Jo häst och vagn, dekorerad med blommor, ljuslampor och jag vet inte allt vad jag såg! Vagnen påminde lite om kvällen i New York när vi åkte runt i Central Park men den här vagnen, inga ord!

- Justin, det är alldeles för mycket. Vet inte vad jag ska säga, så otroligt fint. Jag älskar dig!
- Kom med här min sköna sa han och öppnade dörren på vagnen, allt för dig älskling.
------------------------------------------------------------------
Det här kapitlet har min andra kompis som gillar Justin också skrivit :) Men inte tessi denna gång utan Jaqueline. Vad tycker ni? Jag tycker båda har gjort ett sjukt bra jobb, för jag och Alice har inte hunnit uppdatera så mycket så det är bara bra att dem slängt in ett varsitt inlägg :D GE DEM BERÖM!

A true love story - chapter 107

Jag känner fler och fler tårar falla nedför mina kinder. Jag kan inte förstå hur dom kan göra så här mot mig? Hur kan Justin ens tänka tanken att träffa henne bakom min rygg? Att kyssa henne? Och det värsta va att Jasmine hela tiden visste att jag tittade på. Den jävla bitchen. Och den jävla svikaren. Jag kan inte förklara hur sårad jag är just nu. Jag sprang till sängen och tog upp min telefon. Jag visste precis vad jag skulle göra och precis vem jag skulle messa. Nu är det hämnd som gäller.
*Hejhej, om du har tid, kan du träffa mig så snabbt som möjligt, typ utanför min lägenhet? Jag bor vid Skogsvägen 23*

*Självklart! Kommer på direkten!*Jag kände egentligen inget hat mot Justin, för jag såg hur Jasmine slängde sig över honom och kysste honom fast han backade undan. Men det jag nog känner mig mest arg över är att han träffar henne i smyg? Jag satt hemma och väntade på att Nick skulle komma. Egentligen vill jag inte göra något men Justin ska få inse hur jävla ont det gör. Det plingade på dörren och jag hoppade upp ur soffan för att öppna dörren.

- Hej Nick! Kom in.
- Hej Sanna! Sa han och kramade mig och gick sedan in.

Den kramen kändes lite annorlunda, det kändes konstigt att vara i en sån stor famn om man jämför med Justin. Vi satte oss i soffan där jag hade gjort i ordning lite snack.

- Någon anledning till att vi skulle träffas? Frågade Nick och log.
- Mjo, asså kolla! Jasmine Villegas, du vet?
- Jadå!
- Hon och Justin träffas i smyg, fast han är inte otrogen utan det är hon som gör att han blir otrogen om man säger så. Det är inte första gången jag ser dem, men det är jasmine som slänger sig över honom och Justin backar alltid undan. Men idag, så fortsatte han att kyssa henne så jag ville typ..
- Hämnas på honom?
- EXAKT! Kan du läsa tankar? Haha.
- Nja, jag såg bara det på ditt ansiktsuttryck och hur du pratade, du låter ganska så upprörd.
- Oj förlåt, hehe!
- Nej då, det är lugnt. Men hur ska du hämnas då? Frågade Nick och höjde ena ögonbrynet.
- Jo, det är det som är grejen! Jag vet att du inte kan vara otrogen mot Selena men det är typ bara en.. kyss?

Nick ställde sig upp och kollade förvånande på mig.

- Du, jag vet inte ifall det här är så bra..
- Jag vet, förlåt förlåt! Inte meningen att pressa dig men han måste verkligen få veta hur ONT det gör.
- Är han påväg hit nu?
- Ja, jag messade honom nyligen. 
- Oj, det här blir svårt.. hehe!
- Ja verkligen men..

Det plingade på dörren och ingen av oss öppnade utan Justin klev in. 

- Hej Sanna! Och... Nick!? Vad gör du här?
- Ehm, ehm..
- Jag och han är vänner, sen igår! Vi träffades på klubben och vi skulle ses ett tag, glömde helt bort det! Hehe.
- Aha okej. Sa Justin och hälsade på Nick genom att skaka hand.
- Men du Nick, vi hörs väl .. senare? Sa jag och gjorde en gest mot dörren.
- Jo det gör vi, Sanna! Vi hörs, hejdå Justin.
- Hejdå bro!

Jag måste göra något! Nu har jag chansen. 

- Vänta NICK! Skrek jag och såg hur han vände sig om.

Jag sprang mot honom och tog hans ansikte mellan mina händer och gav honom en kyss, en kyss som inte betydde någonting och jag kände helt ärligt talat ingenting. Det var bara en snabb kyss och han gick snabbt och osäkert därifrån.

- Vad fan håller du på med!? Skrek Justin.
- Du jag säger för fan detsamma! Tror du inte jag vet om dig och Jasmine? Om era smygträffar?
- Men Sanna! Snälla nån, jag ville bara göra det klart för henne att det aldrig kommer bli hon och jag!
- Jaha, genom att fortsätta kyssa henne idag? Tror du inte jag såg er?
- Men, men..
- Vadå men? Varför ljög du för?
- Varför jag ljög? Är inte det uppenbart?
- Nej, berätta!
- För det första, du blir alltid så jävla förbannad så fort jag ska träffa någon och när jag ska träffa Jasmine är det som en jordbävning, du blir alldeles galen! Jag klarar inte av att varje gång jag ska träffa någon att vi ska ha denna diskussion. Jag är verkligen ledsen över att det blev såhär, jag visste inte att hon skulle kyssa mig och det vet du mycket väl om om du såg hela händelsen.
- Jo, det är sant.. förlåt! Men du borde också be om ursäkt för att ha träffat henne i smyg!
- Jag vet, är jätte ledsen! Förlåt. Sa han och höll mig hårt i hans famn.
- Jag älskar dig, det vet du va? Men att du kysste Nick, haha det sved! Sa Justin och skrattade.
- Älskar dig också! Du, då ska du veta varje gång jag sett dig och Jasmine kyssas, vilket är ett antal gånger. Då har mitt hjärta helt seriöst fallit i bitar, helt otroligt att jag fortfarande är vid liv. Sa jag och också började skratta.

Han kollade ner på mig och drog mitt ansikte mot hans och våra läppar möttes sakta. Vad tänkte jag med? Att falla lika lågt som Justin genom att kyssa någon annan? Fast det kändes väldigt bra, men fortfarande något jag kommer ångra ett tag. Och Nick's min när jag kysste honom, haha obeskrivlig. Tror han inte vill träffa mig mer efter den här händelsen. 

Nu var det bara några dagar kvar tills turnén drog igång! Och först ska vi till tyskland och därefter Sverige där vi även ska träffa min syster! Hoppas det blir en lyckad turné, och nu när Jasmine inte ska med så tror jag att det blir en sån lyckad turné!

---------------------------------------------------------------
Såg att många vill att vi fortsätter, men inte runt typ 100 kapitel till men högst 10-15, jag menar vi ska ju göra turnén och sen lite andra händelser och sen några kapitel i deras framtida liv, om det nu blir ett framtida liv :) Det får ni läsa! :) hihiA true love story - chapter 106

Hon hade börjat snarka och förstod då att hon sov. Jag tog hennes arm och la den runt min axel så jag kunde bära upp henne säkert ur sätet. När vi kom upp till lägenheten hade jag svårt att öppna dörren med nyckeln för jag hade Sanna i famnen men det löste sig. Jag la henne i sängen och tog av henne hennes skor. Jag la sedan en filt över henne och hon började röra sig lite men vaknade gjorde hon inte.

- Jag älskar dig mest! Du och jag föralltid. Viskade jag i hennes öra och gav henne en puss på kinden
.

Hon hade börjat snarka och förstod då att hon sov. Jag tog hennes arm och la den runt min axel så jag kunde bära upp henne säkert ur sätet. När vi kom upp till lägenheten hade jag svårt att öppna dörren med nyckeln för jag hade Sanna i famnen men det löste sig. Jag la henne i sängen och tog av henne hennes skor. Jag la sedan en filt över henne och hon började röra sig lite men vaknade gjorde hon inte.  - Jag älskar dig mest! Du och jag föralltid. Viskade jag i hennes öra och gav henne en puss på kinden.    SANNAS PERSPEKTIV - Sanna, klockan är 15:00! Du måste vakna nu, jag ska... ut ! - Öööh, fick jag fram och öppnade ögonen. Justin stod lutad över mig med en oroad blick. - Hur mår du älskling? Mår du bra!? han gav mig en snabb puss på pannan och såg lika orolig ut som innan. - Mmmm.. mumlade jag och satte mig upp och det kändes som om hela huvudet exploderade. - Helvete va ont mitt huvud gör! - Haha ja du drack liiite för mycket igår! - Förlåt Justin.. Jag minns inte så mycket från igår men jag hoppas jag inte gjorde något fel. Sa jag och gnuggade mig i ögonen. - Haha nej sötnos! Du gjorde ingenting fel, sa han och gav mig en puss på munnen och gick bort mot badrummet. Shit, jag vet inte jag gjorde igår? Jag vet inte varför men jag drömde väldigt mycket om Nick Jonas.. Han e faktiskt ganska snygg.. NEJ va tänker jag med, jag har världens finaste man som jag delar lägenhet med och som inte ljuger för mig! Jag letade runt i sängen efter min mobil, och tillslut hittade jag den. 4 sms.. Ett från mamma.. Ett från Olivia, och ett från.. Nick Jonas? Va? *Tjena tjejen! Hoppas allt är okej med dig? Du verkade lite vinglig igår, haha! Skulle bara kolla läget med dig, ha det så bra Sanna, ses snart! / Nick.*  Jag fick plötsligt minnet tillbaka och kom på att jag hade gett ut mitt nummer till Nick. Haha, han va faktiskt riktigt skön vad jag kommer ihåg! Jag ställde mig upp och märkte att mitt huvud ännu en gång exploderade. Jag gick in till badrummet och där står Justin kör sin hairflip. Han är så stört sexig varje gång han gör det! Jag gick fram till honom och gav honom en lång passionerad kyss. Han tog sin hand på min rygg och jag kände något kallt och hårt, och hoppade till. - Vad har du i handen? frågade jag med ett léende på läpparna medan han fortfarande höll om mig. - Nycklar, haha vadårå? - Jaha, haha. Vart ska du någonstans? På ett möte eller? - Nej, alltså, jag ska, ut och... möta Usher! stammade han fram. - Jaha okej, får jag följa med? - Gumman du är jätte sliten, stanna kvar hemma ett tag så kommer jag om en eller två timmar okej? Jag nås alltid på telefonen! - Ehm.. Ja okej, visst. När ska du gå? - Om ungefär 10 minuter! - Okej! Sa jag och fortsatte vår kyss i några sekunder till. Jaha, vad ska jag göra nu då? Ensam i två timmar, fan va segt! Jag gick in till badrummet och där Justin stod och gjorde sig överdrivet fin? Konstigt. Aja, jag tog en alvedon och gick sen och satte mig framför datorn för att skriva ett inlägg på twitter. Justin har glömt att logga ut från skype, hmm.. Ska jag stänga eller snoka? Jag bestämde mig för att snoka. Jag kollade runt bland alla hans fans och hittade den konversationen jag letade efter - Jasmines. 14:44 Jasmine: *Hi cutie. Vad gör du :)?* Jag kollade på klockan, 15:05.. Så detta va nyligen, det blir intressant att läsa, tänkte jag lite halvhögt för mig själv. Justin: *Jasmine varför skriver du till mig? Vi vet båda två att det aldrig kommer hända någonting mellan dig och mig! Aldrig!* *Justin jag vill bara vara din vän.. Inget mer. Kan vi inte träffas och prata? Sanna behöver inte få reda på det?* *Jag vill inte behöva ljuga mer för Sanna. Men jag kan göra det idag, bara för dig.* *Tack sötnos! Kan vi ses 20 över fyra utanför dig? Jag är i närheten!* *Ja det kan vi väl. Bye* Jag kan inte tro det!? Hur kan Justin ljuga för mig? När jag såg konversationen fick jag en klump i magen. Jag visste inte vad jag skulle göra. Jag bestämde mig för att låtsas som ingenting har hänt. Jag hade fortfarande min klänning från igår och mascara över hela ansiktet. Så jag bytte om till mjukisbyxor och en stor justin tröja och gick in till badrummet och tog bort sminket. Medan jag fixade till mig frågade jag ut Justin om var och när dom ska träffas, och vad dom ska göra. Jag märkte på honom att han ljög. Men jag fortsätte. Sen kysste jag honom hejdå och gick ut till fönstret. Där stod Jasmine och väntade. JUSTINS PERSPEKTIV Egentligen förstår jag inte varför jag gör det här.  Varför fortsätter jag träffa Jasmine? Hon är söt, självklart. Men det är Sanna jag älskar. Men jag får väl tro på det Jasmine sa till mig, att hon bara vill vara vänner. Jag gick in i hissen och åkte ner till plannivån. När jag kom ut står Jasmine där och springer fram till mig och ger mig en lång kram och jag besvarar den. Jasmine började prata om Sanna och hur ledsen hon är över att hon försökt att förstöra redan från början. Jag märker att hon kollar upp ibland när hon pratar. Det ser ut som hon kollar på vårt takvångingfönster. Men jag bryr mig inte. Jag förklarar också hur ledsen jag är över att det blev som det blev. Och sedan föreslog jag att vi skulle ta bilen till någon resturang eller någonting. Men Jasmines svar kom väldigt oväntat. Hon tog tag i mig och kysste mig. Jag vet inte vad jag skulle göra. Varför fortsätter jag ? - Jasmine jag KAN INTE göra det här. Vad är det du inte förstår? Jasmine svarar inte, hon bara ler och kollar upp mot fönstret igen och sätter sig i bilen och gör en gest åt mig att jag ska komma. Så jag sätter mig osäkert framför ratten och kör iväg. SANNAS PERSPEKTIV Jag känner fler och fler tårar falla nedför mina kinder. Jag kan inte förstå hur dom kan göra så här mot mig? Hur kan Justin ens tänka tanken att träffa henne bakom min rygg? Att kyssa henne? Och det värsta va att Jasmine hela tiden visste att jag tittade på. Den jävla bitchen. Och den jävla svikaren. Jag kan inte förklara hur sårad jag är just nu. Jag sprang till sängen och tog upp min telefon. Jag visste precis vad jag skulle göra. Nu är det hämnd som gäller.  *Hejhej, om du har tid, kan du träffa mig så snabbt som möjligt, typ utanför min lägenhet?*  *Självklart! Kommer på direkten!*  --------  Ronyaa, glöm onet att det är nick hon messar och att justin ska se henne ohc nikc strula :D HAHAH fett kul. den blev inte så bra, men jaja, puss <3


SANNAS PERSPEKTIV
- Sanna, klockan är 15:00! Du måste vakna nu, jag ska... ut !
- Öööh, fick jag fram och öppnade ögonen. Justin stod lutad över mig med en oroad blick.
- Hur mår du älskling? Mår du bra!? han gav mig en snabb puss på pannan och såg lika orolig ut som innan.
- Mmmm.. mumlade jag och satte mig upp och det kändes som om hela huvudet exploderade.
- Helvete va ont mitt huvud gör!
- Haha ja du drack liiite för mycket igår!
- Förlåt Justin.. Jag minns inte så mycket från igår men jag hoppas jag inte gjorde något fel. Sa jag och gnuggade mig i ögonen.
- Haha nej sötnos! Du gjorde ingenting fel, sa han och gav mig en puss på munnen och gick bort mot badrummet.

Shit, jag vet inte jag gjorde igår? Jag vet inte varför men jag drömde väldigt mycket om Nick Jonas.. Han e faktiskt ganska snygg.. NEJ va tänker jag med, jag har världens finaste man som jag delar lägenhet med och som inte ljuger för mig! Jag letade runt i sängen efter min mobil, och tillslut hittade jag den. 4 sms.. Ett från mamma.. Ett från Olivia, och ett från.. Nick Jonas? Va? Hur fick jag hans nummer?

*Tjena tjejen! Hoppas allt är okej med dig? Du verkade lite vinglig igår, haha! Skulle bara kolla läget med dig, ha det så bra Sanna, ses snart! / Nick.*

Jag fick plötsligt minnet tillbaka och kom på att jag hade gett ut mitt nummer till Nick. Haha, han va faktiskt riktigt skön vad jag kommer ihåg! Jag ställde mig upp och märkte att mitt huvud ännu en gång exploderade. Jag gick in till badrummet och där står Justin kör sin hairflip. Han är så stört sexig varje gång han gör det! Jag gick fram till honom och gav honom en lång passionerad kyss. Han tog sin hand på min rygg och jag kände något kallt och hårt, och hoppade till.

- Vad har du i handen? frågade jag med ett léende på läpparna medan han fortfarande höll om mig.
- Nycklar, haha vadårå?
- Jaha, haha. Vart ska du någonstans? På ett möte eller?
- Nej, alltså, jag ska, ut och... möta Usher! stammade han fram.
- Jaha okej, får jag följa med?
- Gumman du är jätte sliten, stanna kvar hemma ett tag så kommer jag om en eller två timmar okej? Jag nås alltid på telefonen!
- Ehm.. Ja okej, visst. När ska du gå?
- Om ungefär 10 minuter!
- Okej! Sa jag och fortsatte vår kyss i några sekunder till.

Jaha, vad ska jag göra nu då? Ensam i två timmar, fan va segt! Jag gick in till badrummet och där Justin stod och gjorde sig överdrivet fin? Konstigt. Aja, jag tog en alvedon och gick sen och satte mig framför datorn för att skriva ett inlägg på twitter. Justin har glömt att logga ut från skype, hmm.. Ska jag stänga eller snoka? Jag bestämde mig för att snoka. Jag kollade runt bland alla hans fans och hittade den konversationen jag letade efter - Jasmines.
14:44

Jasmine: *Hi cutie. Vad gör du :)?*

Jag kollade på klockan, 15:05.. Så detta va nyligen, det blir intressant att läsa, tänkte jag lite halvhögt för mig själv.

Justin: *Jasmine varför skriver du till mig? Vi vet båda två att det aldrig kommer hända någonting mellan dig och mig!
Aldrig!*


*Justin jag vill bara vara din vän.. Inget mer. Kan vi inte träffas och prata? Sanna behöver inte få reda på det?*
*Jag vill inte behöva ljuga mer för Sanna. Men jag kan göra det idag, bara för dig.*
*Tack sötnos! Kan vi ses 20 över fyra utanför dig? Jag är i närheten!*
*Ja det kan vi väl. Bye*

Jag kan inte tro det!? Hur kan Justin ljuga för mig? När jag såg konversationen fick jag en klump i magen. Jag visste inte vad jag skulle göra. Jag bestämde mig för att låtsas som ingenting har hänt. Jag hade fortfarande min klänning från igår och mascara över hela ansiktet. Så jag bytte om till mjukisbyxor och en stor justin tröja och gick in till badrummet och tog bort sminket. Medan jag fixade till mig frågade jag ut Justin om var och när dom ska träffas, och vad dom ska göra. Jag märkte på honom att han ljög. Men jag fortsätte. Sen kysste jag honom hejdå och gick ut till fönstret. Där stod Jasmine och väntade.

JUSTINS PERSPEKTIV
Egentligen förstår jag inte varför jag gör det här. Varför fortsätter jag träffa Jasmine? Hon är söt, självklart. Men det är Sanna jag älskar. Men jag får väl tro på det Jasmine sa till mig, att hon bara vill vara vänner. Jag gick in i hissen och åkte ner till plannivån. När jag kom ut står Jasmine där och springer fram till mig och ger mig en lång kram och jag besvarar den. Jasmine började prata om Sanna och hur ledsen hon är över att hon försökt att förstöra redan från början. Jag märker att hon kollar upp ibland när hon pratar. Det ser ut som hon kollar på vårt takvångingfönster. Men jag bryr mig inte. Jag förklarar också hur ledsen jag är över att det blev som det blev. Och sedan föreslog jag att vi skulle ta bilen till någon resturang eller någonting. Men Jasmines svar kom väldigt oväntat. Hon tog tag i mig och kysste mig. Jag vet inte vad jag skulle göra. Varför fortsätter jag ?

- Jasmine jag KAN INTE göra det här. Vad är det du inte förstår?

Jasmine svarar inte, hon bara ler och kollar upp mot fönstret igen och sätter sig i bilen och gör en gest åt mig att jag ska komma. Så jag sätter mig osäkert framför ratten och kör iväg.

SANNAS PERSPEKTIV
Jag känner fler och fler tårar falla nedför mina kinder. Jag kan inte förstå hur dom kan göra så här mot mig? Hur kan Justin ens tänka tanken att träffa henne bakom min rygg? Att kyssa henne? Och det värsta va att Jasmine hela tiden visste att jag tittade på. Den jävla bitchen. Och den jävla svikaren. Jag kan inte förklara hur sårad jag är just nu. Jag sprang till sängen och tog upp min telefon. Jag visste precis vad jag skulle göra och precis vem jag skulle messa. Nu är det hämnd som gäller.

*Hejhej, om du har tid, kan du träffa mig så snabbt som möjligt, typ utanför min lägenhet? Jag bor vid Skogsvägen 23*

*Självklart! Kommer på direkten!*

--------------------------------------------------------
Och det här kapitlet har varken jag eller Alice skrivit! Min kompis Tessi som också älskar Justin Bieber frågade igår kväll om hon fick göra ett kapitel och jag sa javisst!

Och när jag läste det idag på facebook där hon hade skickat kapitlet till mig så tyckte jag hon hade gjort ett as bra jobb! eller hur?? :) 15.30 kommer nästa inlägg ut, tidsinställt!!

A true love story - chapter 105

Justin skjusade in mig till sjukhuset. Jag gick gips runt handen och fick sedan åka hem igen. Ett snabbt besök. Min mobil plinga till , jag tog upp den och såg att det var från ett okänt nummer.

Jag läste: Hej gumman! Det är Miley. Hoppas du har fixat din hand nu. Såg illa ut igår. Och juste tack för igår! Tänkte om du ville ses någon gång i veckan, innan du och Justin drar till Europa. Det är bara att höra av sig. PussAw, Miley! Sjukt härlig tjej. Jag svarade att jag självklart ville träffa henne. Förmodligen nästa vecka, för vi åker ju om runt 2 veckor nu! Kan inte vänta.
Idag skulle Justin och jag ut och festa, igen! Den här gången var det Selena som anordnat festen, trodde inte att hon alls var en sån person som anordnade fester, för den här sägs vara en riktigt stor fest. Hade svårt än en gång att välja kläder och den här gången så kände jag för att sticka ut lite mer. Jag köpte mig en guldig klänning som satt helt perfekt! Och Justin får inte se mig i den förns på festen, det ska bli som en överraskning. Dock sitter den lite tight men kommer nog kunna släppa loss endå.
Jag och Miley åkte till festen tillsammans medans Justin åkte med Usher, Sean och resten av gänget. Kan inte vänta för att få se hans min när jag kommer, för ikväll kan jag själv medge om att jag är riktigt snygg!

När vi kommer fram tappar Miley och jag hakan totallt. Det kan vara bland den coolaste nattklubben jag någonsin varit på. Det där lät lite töntigt men det är fan sant! Det var så perfekt, allt var så bra anordnat!


- Hej tjejer! Hoppas ni får det kul ikväll. Sa Selena och kramade oss.
- Skoja inte! Sa Miley och gav båda oss ett leénde.
- Vart är resten? Det är ju bara fåtal här? Sa jag.
- Jo, dem kommer! Klockan är ju bara åtta, tror det är proppfullt här vid nio tiden!

Och hon hade så rätt, vid nio tiden var det fullt med folk, aldrig varit med om något liknande! Jag dansade rätt så mycket med Miley och hade ännu inte hört något från Justin. Jag kollar på min mobil, fan han har ringt 3 gånger.

*Hej älskling! Var är du?*
*Hej baby! Är snart där, blev lite försenad! Sån trafik! Det låter som det är röj, är det mycket folk?*
*Skojar du? Det är galet med folk! Har sett bitchen ett antal
gånger och några blickar hit och dit men försöker ignorera henne..*
*Menar du Jasmine?*
*Nej jag menar Britney Spears, men såklart jag menar Jasmine!* Sa jag och började skratta.
*Är Britney där också? haha!*
*Japp, såg henne förut! Även Justin timberlake är också här, ganska så coolt! Men skynda dig, kan inte vänta mer. PUSS*
*See you soon! Puss*


Jag väntade och väntade och sen när jag hör hur någon skriker och självklart var det Sean och gänget som kom!

- SEAN KINGSTON'S IN THAAAAAAA BUILDING! Skrek Sean och alla gick fram och hälsade.
- Vart är Justin? Sa jag fundersamt.
- Han är väl redan här? Är han inte?
- Va? Nej? Han sa att han var med er, och att trafiken var seg?
- Jaha, jo men han kommer! Trafiken är seg som sagt, hehe! Sa Usher.
- Okej, bra! Sa jag och gav Usher en kram.

Vi alla dansade som bara den och efter några glas vart man lite vinglig men det funkade! Jag mötte Jasmine's onda blickar ibland och hade sån lust att bara gå fram och ge henne en rak höger, men ville inte förstöra festen, inte så som jag och justin gjorde mot Usher.

När jag ser att Justin kommer in i klubben försöker jag tränga mig fram genom alla som dansade, det var så fullt! När jag väl nästan är framme ser jag hur Jasmine springer fram och kramar honom hårt, hon såg ganska full ut för hon klängde rätt så mycket.

- Vad fan gör du!? Släpp honom. Sa jag och slog bort hennes händer ifrån Justin.
- Ursäkta att man bara vill hälsa på sin vän!
- Pfft, vän? Haha tror du att ni fortfarande är vänner? Efter det du gjort mot mitt och Justin's förhållande? Don't think so! Sa jag och gjorde en kaxig rörelse med handen. 
- Har inte Justin berättat?
- Berättat vadå?
- Att vi smsar med varandra ganska så mycket? Känn på den du! Vänner är vi fortfarande!

När hon sa att dem smsar kollade jag på Justin och han gjorde inget annat än att kolla ner i golvet. Jag förstod då att det var sant de hon sa! Jag stampade honom hårt på foten och vände mig sedan om för att gå. 

- AAAAAAJ! Vad fan gör du Sanna!? Är du inte klok? Hörde jag Justin skrika.

Jag ignorerade hans rop och gick fort till baren där Nick Jonas satt. Han såg ut att ha lika tråkigt som jag just nu. Kändes lite konstigt att se honom sitta och dricka ett tequila glas, att han ens dricker alkohol känns konstigt. Efter min uppfattning av Jonas Brothers så känns det väldigt konstigt att se dem här, på en nattklubb, och dricker sprit, haha! Jag log för mig själv och när han vänder sig om för att gå ser jag hur han möter min blick och väljer att sitta kvar.

- En 'Sex on the Beach' drink tack! Sa jag och log.
- Jag tar samma! Sa Nick.

Jag ser hur han vänder sin blick mot mig och våra blickar möts fort.

- Hej, är det inte du som dejtar Justin? Frågade Nick och räckte fram handen.
- Hej! Jo det är det, men just nu vill jag inte prata om Justin. Jag heter Sanna. Sa jag och skakade hans hand.
- Nick Jonas!
- Jaha, Nick Jonas, jonas brothers?
- Ja, jonas brothers. Lyssnar du på oss?
- Nja, inte så värst! Gillar några av era låtar, ni är rätt så bra!
- Haha, tack så mycket! Men just nu verkar det som om att bandet nästan lagt av, men tror lyckan snart vänder.
- Aha okej, det är synd! Men vem känner du här? 
- Oj, ganska så många! Jag dejtar Selena just nu så haha!
- Jaha, okej! Men varför är du inte med henne? Innan jag kom såg du ganska så nere och ledsen ut?
- Nja, är inte på bästa humöret ikväll så känner bara för att ta det lugnt här vid baren.
- Du, jag känner detsamma! Skål. Sa jag och skålade med honom.

Efter ett par till drinkar började jag känna mig ganska borta. Vi skrattade en hel del och han var faktiskt jävligt snygg! Men kom på att jag har en annan man i mitt liv som jag måste tänka på, en omogen skitunge är allt vad Justin är om man jämför med Nick. Nick blev tvungen att gå hem, han hade tidig spelning. 

Jag drack ganska så mycket mer och kände hur jag började förlora kontrollen i mina ben när jag väl ställde mig upp för att gå upp och dansa. Vart ganska så tråkigt att sitta kvar när inte Nick var där, men som tur fick jag hans nummer och kunde höra av mig när jag ville, som vänner såklart!

Jag såg ganska så suddigt och när jag väl ramlar känner jag hur någon tar emot mig och känner på en gång på lukten att det är Justin, för han har Armani parfymen på sig som jag gav honom.

- Sanna, hur mycket har du druckit egentligen? Sa Justin och skrattade.
- SSSCHH! Tyst mä dej! Är så himlans trött på dig din fillur.
- Vad är det med henne? Sa Sean och skrattade.
- Haha hon har nog druckit lite för mycket, tror vi måste röra oss hemmåt! Sa Justin och la min arm runt hans axel.
- Låter som en bra idé! Sa Selena och kramade mig och Justin.
- Tack så mycket för att vi fick komma, det var jätte trevligt!

Justin bärde mig ut till bilen och satte mig i framsätet. 

- Du, förlåt att det blev såhär ikväll! Du behöver inte svara nu, men det där med Jasmine, det hände bara igår kväll att vi smsade lite! Har raderat hennes nummer men hon skrev bara hur ledsen hon var för att ha trängt på sig på festen o så igår, inget mer! Och du såg helt fantastisk ut ikväll, bland den finaste klänningen du har må jag tro! Sa han och strök sitt finger över min kind och strax efter det somnade jag.

JUSTINS PERSPEKTIV:
Hon hade börjat snarka och förstod då att hon sov. Jag tog hennes arm och la den runt min axel så jag kunde bära upp henne säkert ur sätet. När vi kom upp till lägenheten hade jag svårt att öppna dörren med nyckeln för jag hade Sanna i famnen men det löste sig. Jag la henne i sängen och tog av henne hennes skor. Jag la sedan en filt över henne och hon började röra sig lite men vaknade gjorde hon inte.

- Jag älskar dig mest! Du och jag föralltid. Viskade jag i hennes öra och gav henne en puss på kinden.
-------------------------------------------------------------
Så himla söta är dem! Fast lite för mycket dricka för Sanna, men lite kul vare! Haha! :) KOMMENTERA! WHAT YA THINK?

Är ni säkra på att ni vill att vi fortsätter så jätte långt? För börjar den inte bli lite tråkig och utdragen? Ni får bestämma.. vi gör som ni vill!!

A true love story- Chapter 104

Vi skildes åt igen. Eftersom jag älskar att umgås med Sean gick jag till honom och pratade. Efter ett tag fick jag ett sms. Jag kollade på smset och det var från Justin. Det stod * I <3 u more than air*
Jag tittade upp och såg honom stå lite länge bort tillsammans med Kim. Våra blickar mötes och han log varmt.
Jag blev varm i hela kroppen.
Det ringde på dörren, jag gick och öppnade dörren och där stod JASMINE!
-Vad gör du här!
-Är det fest eller?

-Jasmine? vad gör du här, du är inte bjuden!
-Du gumman, festen börjar när jag kommer. Sa hon och gick förbi mig.

JÄVLA BITCH! Jag var så arg att jag sprang in på vårt rum och slog handen i vårat säng bord.

-AJ! Skrek jag. - Fan... Jag hade så fruktansvärt ont att jag började gråta. Jag förstod att den var bruten.

-Bra jobbat! Sa jag till mig själv. Jag sprang in i badrumet och letade efter bandage. Jag höre hur dörren öppnades. Jag vände mig om och där stod Miley. Panik!
När hon såg min hand gick hon fram till mig.

-Men gumman! vad har du gjort?
-Inget..
-Berätta. Sa hon och tog bandaget ut min hand och började plåstra om mig hand. Jag berättade ända från början om Jasmine. Om Hawaii och kyssen och att jag trodde vi var vänner , men att hon bara spelade. Miley lyssnade hela tiden. Det var så skönt att prata med någon som inte ställde massa frågor eller avbröt.
När jag hade berättat klart allt satt vi tysta. Efter ett tag sa hon:

-Känns det bättre i handen? Tror du måste in på sjukhus sen, men det tar vi efter festen.
-Ja det känns bättre. Lite.
-Bra, kom!

Hon hjälpte mig upp och vi gick tillsammans ut till dom andra.

-Vem är Jasmine av alla?
-ehm..Hon. Sa jag och pekade på henne som stod och snackade med någon.

Miley tog tag i min andra hand och vi gick tillsammans fram till henne. Hon pettade på Jasmines axel.

-Ursäkta? Sa Miley. Jasmine vände sig om.
-Ja? Åh Miley, kan jag hjälpa dig med något?
-Ja. Vem bjöd hit dig?
-Åh..Ingen, jag hörde att Justin skulle ha fest. Så varför inte komma?
-Precis, ingen bjöd dig. Och objudna gäster är inte välkomna. Så du ska nog gå nu.
-Men va? Det är Justins lägenhet. Du bestämmer inte.

Jag gick fram och ställde mig brevid Miley.

-Du glömde kanske att Justin OCH jag bor här. Det är lika mycket min lägenhet som hans. Och jag bestämmer lika mycket här. Så byebye.

Jag kände mig så jävla grym! Jasmine bara stod och stirrade på mig. Miley skrattade och la armen om mina axlar. Med andra handen vinkade hon hejdå till Jasmine som gick surt där ifrån. Jag såg till att hon gick ut genom dörren innan jag kunde slappna av igen.
Festen fortsatte som att ingenting hade hänt. Jag gick in och byte om till lite mer 'chilla' och lite mer' dansigare' kläder. Nu när alla var så peppade på att dansa. Sen gick jag ut och skakade loss med alla dom andra.
Justin och jag dansade väldigt nära varandra och han log hela tiden. Känslan var helt otrolig! Alla i hela dansade och hade jätte kul. När klockan närmade sig två på natten gick alla hem. Miley gav mig sitt nummer och sa att jag skulle ringa när jag hade tid så vi kunde ses. Amazing.

Justin och jag var så trötta så vi orkade in plocka undan allt. Då började värken i handen komma tillbaka men jag var för trött för att bry mig. Vi gick och la oss och somnade båda jätte snabbt.
Dagen efter gick vi upp tillsammans och plockade bort allting som låt och skräpade på golvet.

-Gud va lyckat det blev! Sa jag och log mot Justin.
-Ja verkligen. Men jag såg det som hände Jasmine och dig. 

När han pratade om det kollade jag ner på min hand. Till min fasa var handen helt blå.

-Justin! Kolla min hand!
-Herregud, vad har du gjort!
-Jag blev så sur på Jasmine så jag slog handen i vårat säng bord.. Fan va ont det gör nu.

Justin skjusade in mig till sjukhuset. Jag gick gips runt handen och fick sedan åka hem igen. Ett snabbt besök.
Min mobil plinga till , jag tog upp den och såg att det var från ett okänt nummer. Jag läste:


Hej gumman! Det är Miley. Hoppas du har fixat din hand nu. Såg illa ut igår. Och juste tack för igår!
Tänkte om du ville ses någon gång i veckan, innan du och Justin drar till Europa. Det är bara att höra av sig.

Puss
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
KOMMENTERA
Förlåt för sämsta uppdateringen någonsin! Men jag ( alice ) Har inte fått vara hemma på en hel dag, dom fixar hemma hos oss så. Men jag ber om ursäkt!


A true love story - chapter 103

Vi kollade även på vilka kläder vi skulle ha på oss och jag kom på att jag nu är en stor del av turnén så jag ska även också ha en egen outfit på varje konsert. Justins designer hjälpte mig att hitta lite allt möjligt, det var så sjukt hur mycket jag kunde välja emellan! Kan inte vänta, My World Tour 2011 here we come!
Morgonen efter gick jag och Justin upp tidigt för att jogga. Det har blivit som en ny vana. Efter joggingturen duschade vi och sedan gjorde vi frukost tillsammans.

-Vad händer idag? Frågade jag Justin.
-Tänkte att vi kanske skulle ta en shopping tur? För ikväll hade jag tänkt att vi skulle ha en slags 'inflyttings' fest och bjuda t.ex. Sean, Jaden, Miley och dom. Om det är okej för dig?
-Jaa, det låter skit bra!
-Va bra, men tänte att vi inte ska bjuda mamma och dom, utan att vi ska ha en riktigt fest. Som man brukar ha när man är tonåring. Jag har inte haft så många. Sa Justin och log blygt.
-Haha, jag förstår dig älskling. Men ska vi åka in till stan då?
-Ja absolut.

Vi gick in till stan och började handla. Fansen var som galna men vi fick ändå hyffsat mycket köpt. Justin köpte två par jeans, tre hoodies, fem t-shirts och tre kepsar. Själv köpte jag två par klackskor, två par jeans, ett par lack läggings, tre tröjor och en väska.
Båda var väldigt nöjda över vårat köp. När vi kom hem började vi städa för fullt. Dammsög, dammtorka, tvätta, tvätta fönstret, diska och mycket mer. Det var ett otroligt pådrag. Medans vi städade lyssnade vi på Justins skiva. Nu spelades 'Love me' . Min favvo låt. Justin och jag sjöng båda med för fult. Efter två timmar hade vi städat  klart allt. Nu var det dags att fixa öl, vin, skumpa och massa mer. Vi skulle ha dj och dansare. Justin kunde ju såklart fixa allt så det var inget problem.

När det bara var en timme kvar, sprang jag in i duschen. Duschade, sminkade mig och satte på mig det jag hade köpt samma dag. ( bild ovan )
Efter ett tag plingade det på dörren. Justin sprang och öppnade, jag hörde att det var Sean, Usher och någon tjejs röst. Men kände inte igen rösten.
Eftersom jag inte var riktigt klar gick jag inte ut på kanske tio minuter och på tio minuter kom det en massa folk.
När jag kom ut var det fult med folk. Allas blickar vändes mot mig och Justin kom fram till mig.
Han viskade i mitt öra:

-Du är klart den vackraste här.

Jag kysste honom och gick sedan runt för att hälsa på alla. Sean lyfte upp mig när jag kramade honom. Han är alltid så otroligt snäll och rolig. Som min extra storebror.
När jag hälsat på alla skulle jag hitta Justin, jag hittade honom sittandes i soffan med några som jag inte kände igen. Men när jag kollade närmare på hon som satt brevid honom lände jag direkt igen henne det var Kim Kardashian. Rykterna säger att hon är riktigt tänd på Justin..
Jag gick fram till honom och tog hans händer.

-Hej baby! Sa jag och kysste honom mjukt.
-Hej älskling! Har du träffat Kim?
-Hej. Sa hon med en snobbig röst och tog mig lätt i handen.
-Nej men jag känner igen dig. Va det inte du som gjorde den dära skandalen? Sa jag och log mot henne.

Hon kollade surt på mig och ställde sig upp och gick iväg.

-Åh, man kan inte lämna dig en minut innan du blir attackerad av kåta brudar. Sa jag.
-Haha gumman! Den kåta bruden är mycket äldre än vad jag är och jag är inte det minsta intresserad av henne.

Vi skildes åt igen. Eftersom jag älskar att umgås med Sean gick jag till honom och pratade. Efter ett tag fick jag ett sms. Jag kollade på smset och det var från Justin. Det stod * I <3 u more than air*
Jag tittade upp och såg honom stå lite länge bort tillsammans med Kim. Våra blickar mötes och han log varmt.
Jag blev varm i hela kroppen.
Det ringde på dörren, jag gick och öppnade dörren och där stod JASMINE!

-Vad gör du här?! Sa jag argt.
-Är det fest eller?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KOMMENTERA!


A true love story - chapter 102

Jag åt upp frukosten ganska fort och brydde mig inte om vad som hände på tv men när jag väl lyssnade efter vad nyhetsreportören sa blev jag chockad. Det var en självmordsbombare i Atlanta, och inte var som helst utan några minuter bara ifrån oss. Som tur hade han inte avfyrat bomben än men när jag väl kollar efter och ser vem personen är som står där så är det inte vem som helst.. det är Kevin.


Outfiten Sanna pratar om!

Jag satt och gapade i evigheter. Kevin? nej!va?hur?varför?nää! . Det kan inte vara sant. Jag tog snabbt upp mobilen och ringde Olivia.

-*Ja hallå?*
-*Olivia! Har du hört om självmords grejen?*
-*Ja, men bara att den inte hade avfyrats, vadådå?*
-*Det var Kevin som skulle avfyra den! Kevin!*
-*Sanna, jag hoppas du driver med mig?*
-*Nej! Fan sätt på tv:n så ser du!*


Jag hörde hur hon sprang fram till tv:n och satte på den.

-*Ser du?*
-*Ja..Omg..Sanna*

-*Jag vet, det är galet!*

Vi pratade i två timmar om Kevin och om vad han hade gjort. Jag kunde inte fatta det. Hur kunde Kevin göra något så sjukt? Jag satt och väntade på att Justin skulle komma hem, men efter en halvtimme klädde jag på mig och gick till det stället där Kevin hade blivit gripen.

Det var poliser överallt och hela gatan var avspärrad. Det stod massa människor bakom avspärrningen och såg förvånade och lite rädda ut. Lite längre bort såg jag hur en kille låg tryck mot marken och poliser satt över honom. Jag förstod att det var Kevin.

Jag gick sakta fram till dem och snart när jag såg Kevins blick kolla upp på mig såg jag att han var alldeles tårögd och helt förstörd! Han såg inte klok ut, han var som en helt annan människa, på ett dåligt vis! Han såg fattig och inte frisk ut.

- SANNA! Du måste hjälpa mig! Du måste hjälpa mig! Skrek Kevin och greppade tag om mina armar och skakade mig.
- Släpp mig!! VAD GÖR DU? Skrek jag.

Poliserna hann ta bort honom innan han gjorde något hemskt. Det gjorde fortfarande ont i mina armar efter hans hårda grepp.

- Förlåt Sanna.. Jag kan inte kontrollera mina känslor längre. Hoppas vi syns en annan gång, när jag mår bättre! Sa Kevin och satte sig i polisbilen.

Jag sa ingenting utan vinkade osäkert när polisbilen åkte iväg. Hur gick det här till? När blev han.. sånhär? När jag kom hem var Justin där.

- Älskling! Hur är det? Jag har försökt att ringa dig, men du svarar inte. Sa Justin och omfamnade mig i hans famn.
- Han.. han är typ galen! Inte bara sån galen för att han tänkte ta självmord utan psykiskt galen. Han är inte den samma Kevin som han var förut. Sa jag och kramade honom.

Vi sa ingenting utan stod och kramades ett långt tag och jag kände hur klumpen i halsen steg när jag tänkte tillbaka på Kevin's och min tid, när han var.. normal. Jag höll gråten inne för jag ville inte gråta, inte över honom, inte efter det han gjort mot mig och Justin.

Justin satte på makaroner och stekte köttbullar, han är så söt när han engagerar sig så mycket i hemmet nu!

Snart är det redan sommarlov, tiden går så fort. Justins födelsedag har varit och även våran 1 årsdag. Vi har nu varit tillsammans i snart 13 månader och kan fortfarande inte förstå att vi hållt ihop så länge, helt sjukt!

- Men Justin, hur blir det med Europa turnén? Är den nu över sommaren eller? Är så TAGGAD! Och kan du skicka ketchupen?
- Ja, den är nu över sommaren! Den börjar redan den 6 Juni då vi ska till Tyskland, förlåt att jag inte berättat det, hehe! Sa Justin och räckte mig ketchupen.
- Skojar du!? TYSKLAND!! Gud så coolt, typ första gången jag är i Europa då tror jag.
- Sötnos, men det kommer bli en härlig turné, bättre än förra tror jag! För nu när jag har några nya låtar på gång och även ska åka till länder jag ALDRIG varit i så tror jag att det kommer bli en väldigt lyckad turné.
- Men hur länge kommer vi typ stanna i varje land? 2 dagar?
- Nja, det beror på, om vi redan varit där och kan hela landet utantill med kulturen och så, då tror jag kanske en eller två dagar. Om vi åker till danmark till exempel, där vi aldrig varit, så stannar vi nog upp till 3-4 dagar.
- Åhh!! Är så taggad! Det är mindre än 3 veckor kvar då? sa jag med öppen mun.
- Ja, det är det! Och vi har fortfarande så mycket att göra klart. Vi har inte ens bestämt vilka kläder jag ska ha på mig, haha!
- Okej, men en outfit som du bara MÅSTE ha är din nitjacka som det står Bieber och Stratford på, du vet den du hade på the x-factor?
- Haha hur kan jag inte veta, favoriten helt klart! Den är redan spikad på klädlistan.
- Brabra!

Framåt kvällen hade vi turné möte och gick igenom vilka länder o så vi ska åka till. I år ska varken Jessica Jarrell eller Jasmine åka med, så det är jag som får ta deras 'Overboard' plats. I början gick jag inte med på det men nu ser jag väldigt mycket fram emot det.

- Vi ska väl ändå åka till Sverige? Eller danmark, kanske även norge? Frågade Justin.
- Jadå, norden åker vi till i slutet av Juni, eller iallafall Sverige och Norge. Danmark och Finland kommer lite senare i Augusti. Sa Scooter.
- Ahh, jag orkar inte vänta längre! Vill åka nu nu nu nu! Sa jag.
- Det är bra att du är taggad Sanna! Sa Pattie och log.

Vi kollade även på vilka kläder vi skulle ha på oss och jag kom på att jag nu är en stor del av turnén så jag ska även också ha en egen outfit på varje konsert. Justins designer hjälpte mig att hitta lite allt möjligt, det var så sjukt hur mycket jag kunde välja emellan! Kan inte vänta, My World Tour 2011 here we come!

-------------------------------------------------------------
Är ni taggad inför Sverige besöket? Jag är! :)Och jag såg att några tror att det här är dem riktiga datumen, nej det är det inte! Vi har bara kommit på det här. Justin kommer till danmark 1 april, såklart jag och alice vet dit! Vi ska ju dit, haha :D

God jul älskade läsare!


A true love story - chapter 101

-MIN DOTTER HAR BLIVIT TAGEN AV STRÖMMEN, HJÄLP!

Jag kände hur adrenalinet steg , jag ställde mig upp och sprang ut i vattnet.

-SANNA! Hörde jag Justin skrika, men jag fortsatte springa.

Justin Bieber eating chicken?? - justin-bieber photo

Jag började simma utåt mot den lilla flickan som viftade med armarna och skrek. Jag började  simma allt fortare och ignorerade Justins skrik, jag har trots allt gått på simhopp förut och kunde det här. Strömmen vart allt kraftigare och kraftigare. Jag såg hur den lilla flickan börjades dra neråt i strömmen och jag hann ta tag i hennes arm. Jag kände hur strömmen höll på dra ner oss båda. Jag känner hur vattnet i lungorna fylls och så snart känner jag hur någon drar i min arm in mot land.

JUSTINS PERSPEKTIV:

Jag kollade ner på hennes bleka ansikte. Lilla flickan hade vaknat men Sanna var fortfarande alldeles blek och iskall. Hennes läppar hade börjat bli lila och jag visste inte vad jag skulle ta mig till.

- UR VÄGEN! Skrek en badvakt och trängde sig igenom folkmassan.
- Hon måste vakna!! Sa jag oroligt.
- Här, låt mig! Sa han och tog Sanna ur min famn.

Han började trycka på hennes bröst och så snart hostar hon till och vatten flyger ut ur munnen.

- Älskling, du fattar inte vilken hjälte du är! Sa jag och höll hårt om henne.
- Lever flickan? Frågade Sanna och försökte ge mig ett leénde.
- Ja det gör hon, mamman är jätte tacksam och sa att jag skulle tacka dig tusen gånger om för dem blev tvungna att gå.
- Hur länge har jag legat här?
- I snart 20 minuter, flickan vaknade nästan på en gång.
- Ah, bra att hon lever!
- Nu går vi hem, du behöver nog vila. Sa jag och la en handduk runt henne.

Hemma hos oss gjorde jag iordning middag till oss trots att klockan bara är runt fyra tiden. Jag hade köpt en kockbok för att kunna laga middag till oss nu för tiden, jag menar jag är mannen i huset nu! Jag valde att laga till en kyckling till oss, vilket tog ett tag att göra i ordning men det blev ett lyckat resultat.

- Hoppas det smakar gott älskling!
- Det gör det säkert, det luktar jätte gott. Sa Sanna och sträckte sig över bordet för att ge mig en kyss.

Jag besvarade kyssen och sen högg vi in. Är riktigt nöjd, det var en lyckad första måltid om man säger så. Efter middagen gick vi och tog en dusch tillsammans. Får aldrig nog av henne. Sanna ville ha lite egen tid i duschen så jag gick ut och la mig i sängen för att förbereda mig för en underbar natt. När hon kom ut ur badrummet kändes det som våran första natt tillsammans, jag blev alldeles till mig.. hon var så vacker.

SANNAS PERSPEKTIV:
När jag kom ut i mina nya underkläder såg jag hur Justins min förändrades.

- Du är så otroligt vacker vet du det? Sa Justin och bet sig i läppen.

Jag sa ingenting utan la mig sakta över honom och tog av honom tröjan. Han må ha världens finaste kropp, helt perfekt på alla vis. Han kysste mig passionerat och hans händer lekte över min bara kropp. Han kysste mig på halsen och gick neråt, jag kunde inte låta bli att rysa till. Efter att ha myst i några timmar vart jag så trött att jag somnade i Justin's famn.

Nästa dag var Justin borta ur sängen och jag gick upp för att kolla var han var. Han har förmodligen gått på något möte eller så. Jag gick in i köket och ser ett fat stå där och när jag lyfter på locket är det den vanliga gamla frukosten, bacon och ägg, min favorit! Så gulligt av honom.

Brevid brickan låg en lapp där det stod att han var på möte, som jag sa. Jag satte mig framför TV:n och satte på nyheterna. Jag åt upp frukosten ganska fort och brydde mig inte om vad som hände på tv men när jag väl lyssnade efter vad nyhetsreportören sa blev jag chockad. Det var en självmordsbombare i Atlanta, och inte var som helst utan några minuter bara ifrån oss. Som tur hade han inte avfyrat bomben än men när jag väl kollar efter och ser vem personen är som står där så är det inte vem som helst.. det är Kevin.

------------------------------------------------
101 ... :) förlåt förlåt förlåt för dålig uppdatering, men ni fick ju iaf ett inlägg? flera kommer <3 Såg att några av er glömt vem Kevin var.. det är Sanna's ex och han och hans kompisar misshandlade Justin för ganska så länge sen.. :PA true love story - chapter 100

Jag öppnade paketet och inuti där låg en guld kedja med ett guld hjärta. På hjärtat var det inristat * Din förevigt*
Jag stod och kollade på det, det var så otroligt fint! Jag satte på mig det på en gång och speglade mig. Perfekt!
Jag gick in i våran lägenhet och la mig i soffan. Jag satte på tv:n och kollade på någon konstig film.

Efter ett tag somnade jag och när jag vaknadevar det helt mörkt ute. Jag gjorde en kopp te och satte mig på balkongen. Staden var helt upplyst, som New York. Det var underbart. Jag satt och tänkte på att jag måste nog vara världens lyckligaste tjej. Jag drack upp mitt te och gick sen och la mig igen.Dagen efter vaknade jag vid tio tiden och gick upp och käkade frukost. Samtidigt som jag åt ringde det på mig mobil.
*Hello darling, its Justin Bieber!! PICK UP THE PHONE!*

-*Justin?*
-*Hej älskling, hur är det?*
-*Jo det är bra, lite trött menmen, själv?*
-*Jo, snart dags för den första konserten, känns konstigt att du inte är här*
-*Känns konstigt att ha varit utan dig så länge, juste, tack så jätte mycket för presenten, den var helt underbar! Du är helt underbar..finns inga ord Justin..*
-*Haha gumman, det var inget speciellt! Det var ju barar något som symboliserade våran kärlek.*
-*Jag älskart dig Justin.*
-*Jag älskar dig med Sanna!*
-*Men jag måste gå nu. Soundchek du vet, men vi hörs senare. Puss*
-*puss*

När vi lagt på gick jag in i duschen och sen satte jag mig ner vid skrivbordet, skrev blogg och gjorde sen mina läxor. Framåt tre tiden fick jag ett sms av Clara.

*Hej gumman! Undrar om du vill käka middag med mig ikväll?*
-*Ja, har inget annat att göra. Vilken tid?*
-*Sju vid resturangen du vet vid vattnet?*
-*Ja, det blir grymt, ses då pusspuss*

Jag började leta kläder i min stora nya garderob. Sen lockade jag mitt hår och började sminka mig. När jag var klar åkte jag till resturangen där jag skulle möta Clara. Jag blev visad till ett bord som låg precis vid stranden. Men när jag kom fram satt in Clara och väntade på mig, där satt Justin istället.

-Justin! jag sprang fram till honom och kramde honom länge.
-Hej älskling, åh vad jag har saknat dig!
-Samma! Jag kysste honom mjuk och satte mig sedan vid bordet.
-Haha, men var är Clara?
-Jag bad henne smsa dig så du skulle tro att ni skulle äta middag, så jag kunde överraska dig.
-Haha smart!

Vi beställde maten och fortsatte sedan att prata.

-Hur är det? Sa Justin och log mot mig.
-Nu är allt perfekt! Sa jag och log. Han tog min hand över bordet och smekte den.
-Haha gumman då! Så det var en bra överraskning?
-Jag hade inte kunnat önska mig mer Justin! Hur gick konserterna?
-Dom gick jätte bra! Alla fans var också helt otroliga. Men som sagt, du saknades.
-Haha! Skönt att du klarade dig, var så jävla orolig Justin..
-Ja, det var änglavakt.

Vi satt och pratade och åt god mat till långt fram i natten. Men när det började bli kallt och vi började bli trötta åkte vi hem till våran lägenhet.


Vi tog ett bad tillsammans och satte oss sedan på balkongen med två vinglas. Mysigt var det och tillslut la vi oss i sängen och avslutade våran kväll där. Dagen efter sken solen och det var 25+ ute.

-Justin!
-Ja gumman?
-Vi går till stranden nu, snälla? Det är jätte varmt ute och vi måste inviga stranden.
-Haha okej om du vill det baby.'

Vi gjorde matsäck och packade ihop våra badsaker. Vi åkte till stranden och det var inte lite folk där. Men vi fick plats. Vi la oss och solade tillsammans, det kom massa fans fram till oss, vi tog bilder med oss och gav dom autografer. Vi badade, solade och åt våran matsäck i den strålade solen.
Plötsligt hörde vi en kvinna skrika:

-HJÄLP MIG!

Vi satte oss upp och såg en mamma komma springandes från vattnet.

-MIN DOTTER HAR BLIVIT TAGEN AV STRÖMEN, HJÄLP!

Jag kände hur adrenalinet steg , jag ställde mig upp och sprang ut i vattnet.

-SANNA! Hörde jag Justin skrika, men jag fortsatte springa.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KOMMENTERA!
Kap 100, lite sorligt att veta att det kanske snart är slut, eller? Vad vill ni? ska vi fortsätta?


A true love story - chapter 99

Jag tappade telefonen med en hård duns i golvet och kände hur jag höll på förlora kontrollen. Tårarna bara vällde. Jag la mig sakta i sängen och skrek det högsta jag kunde med huvudet nertryckt i kudden. Jag grät och grät som aldrig förr.. han kan vara förlamad.. förlamad?Dagarna gick, jag hade blivit förbjuden att åka ditt pg av att Justin måste vara bevakad dygnet runt och måste vila. Och alla vet att om jag skulle vara där, skulle jag bara sitta och gråta.
Men Kenny ringer varje dag och berättar om hans tillstånd, det är alltid det vanliga.
*Han har inte vaknat än, och läkarna kan inte säga om han har blivit förlamad eller inte*
På dagarna gör jag inte mycket alls, jag har startat en blogg, där jag skriver om hur jag mår, vad jag gör på dagarna, dagens outfit och sånt. Alltså det en blogg handlar om. Jag antar att jag startat den för att få ut mina kännslor och ha någonting att göra på dagarna.
Eftersom jag är Justins flickvän så följer alla hans fans mig. Dom ger mig otroligt mycket stöd efter det som hänt med Justin. Det får mig inte att må bättre precis, med det får mig att inte känna mig ensam.

*Hello darling, its Justin Bieber!! PICK UP THE PHONE!*

Jag sprang fram till mobilen och svarade.

-*Hej Kenny, hur mår han?!*
-*Sanna? Det är Justin*

Hela jag blev helt förstenad och efter ett tag fattade jag.

-*Justin! Älskling hur mår du?!* Jag märkte att jag började gråta med struntade i det, han hade vaknat.
-*Är trött och har ont i hela kroppne, läkarna ska göra ett test och se om jag är förlamad..Jag fick inte ringa dig egentligen men jag övertalade Kenny att få prata lite med dig och berättat att jag vaknat och att jag älskar dig.
-*Åh , Justin.. Jag älskar dig så mycket!*
-Oj, läkarna kommer, måste lägga på men jag eller Kenny ringer dig sen och berättar hur allt e. You are my One less Lonely girl, remember that* Sa han och la på.


Jag satt med mobilen i handen och försökte rensa mina tankar. Det gick inte så bra eftersom jag skakade så mycket. Tårarna föll fortfarande men det var glädje tårar. Han hade vaknat, han hade inte gett upp.

Jag fick sedan reda på under dan att Justin klarat sig med ett bruttet nyckelben och några sår. Han hade haft änglavakt sa läkarna. Det kunde gått riktigt illa.
Justin skulle inte återvända förens om två dagar, för han envisade sig om att göra två konserter till för sin fans skull. Typiskt Justin. Men jag var så glad att Justin mådde bra, det var en otrolig lättnad.
Jag bestämde att idag ska jag ut och handla lite kläder och hygien saker, eftersom jag inte gått ut när Justin varit på sjukhuset.
Jag gjorde en dagens outfit på bloggen och skrev att Justin vaknat och hur glad jag är över det.
Sedan åkte jag in tillstan och kollade på massa kläder och sånt. Det blev stor handling med 2 par jeans, 4 tröjor, 2 tunikor, 2 par skor, olika smink saker och hår grejer. När jag kände att det räckte ringde jag Olivia och frågade om hon ville komma över.
Hon kom runt fyra tiden, vi satt och pratade om Justin och när han ringde och berättade att han var frisk. Under dagen hade han smsat mig och berättat lite vad som hänt under dagen och att han mår bättre nu. Olivia har färgat håret blont eftersom hon blivit förälskad i en kille och hon har fått för sig att han gillar blondiner mer. Patetiskt.
När vi pratat i ungefär en timme var båda sugna på att go crazy! Vi satte på hög musik och började skaka loss, jag tog massa kort medans vi gjorde det. Haha! Underbar dag med en underbar tjej!
Framåt kvällen gick jag och Olivia ut och käkade på resturang. Under senaste tiden har vi knappt haft någon kontakt eftersom det hänt så mycket med Justin och så. Men det är otroligt skönt att ha en kompis att prata med. Som man litar på.
Jag fick ett sms på kvällen av Justin.

*Hej älskling, hoppas allt är bra med dig! Imorgon är det dags för konserter, är väldigt peppad. Jag undrar en sak, vad gillar du mest, guld eller silver? Puss*
*Hej min man, det är bara bra, jag önskar dig lycka till! Jadu..guld eftersom det är dyrats(a) LOL. Puss*
*Bra kolla i brevlådan när du kommer hem till oss, så har jag skickat en sak, den kanske inte är så fin men ändå. Ska träffa Usher nu, vi hörs. Jag älskar dig*
*Oh! Spännande, älskar dig med!*


Direkt när jag kom hem kollade jag i brevlådan, det var ett litet fyrkantigt paket och en lapp brevid. På lappen stod det:

Till min älskade flickvän
Här är en gåva från mig till dig, ett tecken på att jag älskar dig.
Jag kan inte beskriva med ord hur mycket du betyder för mig.
Men jag hoppas du vet det.
Din förevigt.
// Justin


Jag öppnade paketet och inuti där låg en guld kedja med ett guld hjärta. På hjärtat var det inristat * Din förevigt*
Jag stod och kollade på det, det var så otroligt fint! Jag satte på mig det på en gång och speglade mig. Perfekt!
Jag gick in i våran lägenhet och la mig i soffan. Jag satte på tv:n och kollade på någon konstig film.
Efter ett tag somnade jag och när jag vaknadevar det helt mörkt ute. Jag gjorde en kopp te och satte mig på balkongen. Staden var helt upplyst, som New York. Det var underbart. Jag satt och tänkte på att jag måste nog vara världens lyckligaste tjej. Jag drack upp mitt te och gick sen och la mig igen.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KOMMENTERA!


A true love story - chapter 98

Vad har hänt nu då? Hoppas det inte bara är något med hennes pappa igen, jag lovade om han någonsin rörde henne igen så.. fy fan!Jag ringde snabbt Olivia igen och den här gången svarade hon inte. Jag provade en sista gång och då svarade hon i sista sekunden.

- *Sanna, jag kan inte prata.. pappa blir arg! Måste gå*
- *VÄNTA OLIVIA, måste fråga, har han rört dig? För du vet själv hur jag reagerade förra gången, han kommer få så jävla mycket skit.. förstår du det?*
-* Det var inget märkvärdigt, hade glömt städa mitt rum idag och ja, det gick som det gick. *
- *NU LÄGGER DU PÅ DEN DÄR JÄVLA TELEFONEN OCH KOMMER OCH HJÄLPER TILL SNORUNGE! Hörde jag Olivias pappa skrika i bakgrunden.*
- *Ja du hör, han ropar.. måste gå! Ringer sen, älskar dig!*
- *Ok-kkej.. men kom ihåg, rör han dig! Då jävlar! Puss*

Om min pappa skulle vara sån skulle jag ärligt rymma hemifrån. Det är inte första gången han är såhär mot henne, det här har hållt på i snart 3 år. För ungefär ett år sen kom hon hem hit gråtandes och sprucken läpp. Det var då jag första gången fick reda på vad han gjorde mot henne. Enda sen dess har jag förlorat all respekt för honom. När jag kände honom och var hemma hos henne var han alltid så snäll, vilket bara var ren bullshit.

Jag ringde över Clara istället och hon kom på en gång. Vi hade inte mycket att göra så vi gjorde det gamla vanliga och satte på en film och den här gången såg vi ''Inception''. Jag har sett den redan men inte Clara och hon är sånt stort fan av Leonardo DiCaprio så det passade bra att se den filmen!

I mitten av filmen ringer min mobil och det står Olivia på skärmen.

- *Sanna, jag klarar inte det här, han har gjort det igen!*
- *Kom över hit på en gång, du ska inte behöva vara i närheten av honom, och den här gången kommer jag göra en anmälan, det här har pågått i för fan över snart 3 år och han har inte slutat än!*
- *Jag k-kkommer på en gång*


Hon hade rätt, hon kom på en gång och när jag öppnade dörren fick jag en klump i magen av att se hennes ansikte. Hon såg inte ut som Olivia utan en människa från gatan. Hennes öga var alldeles svullet och påväg att bli en blåtira, hon hade ett hack i läppen och på armen hade hon ett rött märke av en hand.

Hon började gråta på en gång när hon såg oss och vi stod och kramades i hallen. 

- Nu har han gått för långt! Jag ringer polisen på en gång!
- Nej nej nej! det får du inte, då kommer jag bara få ännu mer problem! Snälla Sanna? Sa Olivia.
- Jag måste, jag klarar inte av att se dig såhär längre! Varje vecka händer det något sånt här, du måste hålla med mig att du vill få ett slut på det här!
- Jo, såklart! Men, jag vill inte att han ska få fängelse, han är trots allt min pappa..
- Skojar du? Inte fängelse över det här han gjort mot dig? 
- Nej jag skojar inte.. men kan vi bara glömma det här nu snälla? Kan vi kolla på film?
- Vi kollar redan på Inception, kom! Sa jag och tog Olivia i armen.
- AJJ! Har ont där! 
- Förlåt, förlåt förlåt! Sa jag och kramade henne löst.
- Det är lugnt, haha! Sa Olivia och försökte tränga fram ett leénde.

När filmen var slut gick Clara hem och Olivia fick sova över för hon somnade så sött på soffan och tror endå att hon inte vill komma hem efter vad som nyss hänt. Klockan närmade sig tio tiden och jag gick upp till mitt rum för att sova.

*Hello darling, its Justin Bieber!! PICK UP THE PHONE!*

-*Hej älskling, ska sova nu så prata på!*
-*Det är inte Justin, det är Kenny* Sa Kenny och jag hörde på hans röst att något var fel.
-*Vad har hänt Kenny? Inget med Justin va?* Sa jag oroligt.
-*Han.. han är allvarligt skadad, vi krockade med bilen för nån timma sen! Han kommer klara sig säger doktorn men han kan bli förlamad*


Jag tappade telefonen med en hård duns i golvet och kände hur jag höll på förlora kontrollen. Tårarna bara vällde. Jag la mig sakta i sängen och skrek det högsta jag kunde med huvudet nertryckt i kudden. Jag grät och grät som aldrig förr.. han kan vara förlamad.. förlamad?
------------------------------------------------------------
NEEEEEEEEJ!!!!!!!!!! Två kapitel kvar till 100 :O Oh my bieber!! Fast vi fortsätter nog längre än till 100 som vi förut sa.. eller?

A true love story - chapter 97

Nu framåt kvällen ska vi nog bara äta middag och mysa lite, även ha lite annat för oss.. Imorgon går mitt flyg redan vid nio på morgonen och Justin ska dra vidare till New Jersey medans jag ska hem till tråkiga Atlanta! När vi kom hem till hotellet gick jag in på twitter för att kolla lite vad folk uppdaterat som bland annat Justin, Sean, min mamma och flera. Justin hade skrivit en söt jätte tweet om kvällen och självklart så retweetade jag den.

Nästa morgon efter en mysig natt med älskade Justin gick jag upp väldigt tidigt medans Justin sov vidare, ville inte väcka honom så skrev en lapp till honom istället.
JUSTINS PERSPEKTIV:
När jag vaknade och sträckte ut armen för att hålla om Sanna var det tomt. Jag satte mig upp och kollade runt och såg att hennes grejer var borta. Då kom jag på att Sanna skulle åka hem idag, juste! Jag såg att brevid min blackberry låg det en lapp. När jag läst lappen log jag för mig själv och tog mobilen för att messa henne. 

*Saknar dig redan, tack för igår kväll bästaste du! Vi ses snart!*

Vid två tiden gick flyget från New York till New Jersey, ser verkligen fram emot New Jersey. Det var som sagt ett tag sen man var där. 

SANNAS PERSPEKTIV:
Efter jag duschat och packat upp kollade jag min mobil för att se om jag fått något sms från någon och självklart har jag fått från Justin, hur kunde jag inte anat? Samtidigt som jag skrev mitt svar tillbaka log jag stort för mig själv och blev alldeles varm inombords, saknar honom redan!

*Aw, saknar dig med och tack själv för igår! Ja, vi syns snart älskling. PUSS*

Vad ska jag göra nu? Det är söndag och imorn skola.. orkar inte! Fan, juste! Har ett engelska glosförhör imorgon, så det är väl det jag får spendera min ''härliga'' eftermiddag till att plugga till. När jag suttit och pluggat ett tag fick jag ångest och orkade inte mer. Klockan närmade sig fem tiden, har suttit och pluggat i snart 3 timmar, otroligt att jag orkat men nu kan jag iallafall glosorna och har även hunnit plugga lite religion.

*Hello darling, its Justin Bieber!! PICK UP THE PHONE!*

Först när jag hörde signalen blev jag rädd och kom på sen att Justin spelat in en signal som ringsignal på min mobil. 

-*Hej älskling, hur är det?* 
-*Hej sötaste du, jo det är bra! Det rullar på, har precis pluggat i några timmar och tänkte nog ringa Olivia snart, har så otroligt tråkigt! Hur är det med dig då?*
-*Jo, det är väl bra! Saknar dig bara något otroligt! Har precis avslutat soundchecken här och snart börjar riktiga konserten och tänkte bara höra hur läget var*
-*Ah, okej! Hälsa alla fans från mig, måste rusa! Bränner maten, hehe! Puss, älskar dig*
-*Puss älskar dig också*

Jag rusade ut i köket och flyttade snabbt på makaronerna ifrån den varma plattan. Det luktade bränt, trots att jag bara kokade makaronerna. När jag ätit ringde jag Olivia.

- *Hej bästaste vän! Vad gör du? Har du möjligtvis lust att hitta på något skoj med mig? Har så galet tråkiiigt!*
- *J-jjag kan inte! jag kan inte! Må-ååste gå, älskar dig puss!* Sa Olivia i andra luren och snyftade och la sen på.


Vad har hänt nu då? Hoppas det inte bara är något med hennes pappa igen, jag lovade om han någonsin rörde henne igen så.. fy fan!

--------------------------------------------------------
Vad har hänt med Olivia tror ni? Och är det bra att Justin och Sanna är ifrån varandra ett tag? KOMMENTERA!! 16.45 kommer nästa inlägg ut!!

A true love story - chapter 96

Efter maten pratade vi lite om vad som ska hända under veckan som Justin ska vara borta.
Jag är ovan att vara utan Justin så länge. Men det klarar jag herregud!
Hoppas bara inte han hittar någon annan eller gör något dumt...- Du, Justin?
- Aa vad är det?
- Kan inte jag bara få följa med till New York imorgon och sen åka hem? Känner för att åka bort en dag, bara bort från Atlanta.. Om det är okej?
- Ja visst får du det, du får följa med hela trippen om du vill!
- Jag får inte det, jag måste plugga! Har religion prov nästa vecka. Sa jag och gjorde en ledsen min.
- Det är okej, men det är ju bara en vecka jag är borta! Inte alls så lång tid. 
- Nej, det är sant. Skillnad om du skulle åka bort i ett halvår eller så. Sa jag och skrattade till.

Nästa dag var det dags att åka till New York. Konserten började vid 7 tiden på kvällen och vi åkte runt 12 tiden på morgonen ifrån Atlanta och kom fram runt 3 tiden till hotellet. Det var proppat med folk! Fattar inte att alla hittar hit så fort. Vi skrev några autografer och checkade sen in på hotellet. Soundchecken började klockan fem och vi hade därför ganska bråttom. Som tur hade dem redan gjort klart allting så när vi kom till soundchecken var det bara att sätta igång för Justin och crewet. 

- Justin, kan inte du sjunga ''So Sick'' ? Länge sen jag hörde dig sjunga den, och det är trots allt en av mina favoritlåtar. 
- Jo visst älskling, anything for you. Sa han och log.
- Här, sätt på dig den här! Alla tjejer kommer bli galna. Sa jag och satte på honom en stilig hatt som satt perfekt på honom.
- Haha jag är rätt stilig, tycker du inte det? Sa Justin och skrattade.
- Jo det är du, gå in nu och ge järnet! Älskar dig. Sa jag och puttade ut Justin på scen.
- Love you!

Han körde igenom soundchecken och när det närmade sig slutet så kollade han bak på mig och sa i micken: 

- Nu ska jag tillägna en låt till min underbara flickvän, hon har önskat den själv! Den heter ''So Sick''.

Jag log och gav honom en slängkyss och han gav en tillbaka och började sedan sjunga. Han kollade bak lite då och då och log med ett jätte stort leénde men för det mesta sjöng han för publiken för att inte utesluta fansen helt. Det var helt underbart och han satte varenda ton som vanligt!


Justin sjunger So Sick.

När soundchecken var slut och klockan närmade sig sex började det välla in folk som skulle komma till den riktiga konserten! 

- Hej älskling! Sa Justin och drog mig hårt intill hans kropp och började kyssa mig på halsen.

Jag känner hur hans hand slingrar sig ner från min rygg mot min rumpa och han börjar gå bakåt mot väggen.

- Justin, vi kan inte göra det här i din louge, det är jätte konstigt och din konsert börjar fan snart! Sa jag och började skratta.
- Det är inte omöjligt, kom igen älskling!
- Nja, vi tar det sen på hotellet! Lovar!
- Okej bra, en puss då? Sa han och putade på läpparna.
- Du kan få mer än bara en. Sa jag och tog hans huvud mellan mina händer och pussade honom ett antal gånger.

När vi myst ett tag i hans louge var det konsert dags och det gick riktigt bra! Tror han är jätte nöjd och New York, fan vad galet det var! Galnast hitills må jag tro. Nu framåt kvällen ska vi nog bara äta middag och mysa lite, även ha lite annat för oss.. Imorgon går mitt flyg redan vid nio på morgonen och Justin ska dra vidare till New Jersey medans jag ska hem till tråkiga Atlanta! När vi kom hem till hotellet gick jag in på twitter för att kolla lite vad folk uppdaterat som bland annat Justin, Sean, min mamma och flera. Justin hade skrivit en söt jätte tweet om kvällen
och självklart så retweetade jag den.
----------------------------------------------------
Sorry för dåligt kapitel och dålig uppdatering :( Såg att några undrade om han skrivit denna tweet på riktigt, haha nej det är jag som gjort den (ronya:D)

A true love story - chapter 95

Jag la mig i hand knä och han började hålla på med mitt hår. Efter ett tag somnade jag, jag kände hur Justin lyfte upp mig och bar mig till våran säng. Han bäddade ner mig och la sig brevid mig.
- Jag älskar dig min ängel. Viskade han innan jag somnade.När jag vakande nästa morgon låg inte Justin i sängen. Så jag gick upp och gick in i det stora vardagsrumet. Jag såg Justin sitta vid vårat matbord.

-Godmorgon älskling! Sa Justin och log.
-Hej baby. Sa jag och gav honom en puss.
-Jo du, jag måste åka runt på olika spelningar i en vecka. Måste ta igen eftersom jag har ställt in mycket. Så det blir tre spelningar per dag nu. Men det betyder att jag måste lämna dig en vecka. Kommer du klara dig?
-Ja, det klart. Men när åker du?
-Imorgon kväll. Ska till New York först.
-Okej, du måste höra av dig. Lova?
-Klart, varenda dag!

Jag tog några pannkakor som Justin gräddat och satte mig ner mittemot honom. Han kollade ett långt tag på mig.

-Haha, vad? Sa jag.
-Du är så sjukt sexig när du är nyvaken. Han ställde sig på sin stol, började krypa över bordet och låsas vara sexig.

-Haha Justin! Fan va dålig du e!

Han hoppade ner på golvet och lyfte upp mig.

-Haha, vart ska vi?
- To the bed darling.

-Haha din tönt!

Justin börde in mig ditt och stängde dörren efter sig.

På kvällen hade Justin beställt bor på en fin resturang. Nu när det snart är sommar igen kan jag äntligen ha lättare kläder på mig.
Jag blev upphämtad av Justin och vi åkte tillsammans till resturangen.
Det var en jätte mysig liten resturang som låg precis på en liten gata. Det var mycket folk och otroligt god mat.
Efter maten pratade vi lite om vad som ska hända under veckan som Justin ska vara borta.
Jag är ovan att vara utan Justin så länge. Men det klarar jag herregud!
Hoppas bara inte han hittar någon annan eller gör något dumt...


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KOMMENTERA!
Det blev ett litet inlägg för är skit trött och ska sova! Puss läsare


A true love story - chapter 94

Det gick så fort när smärtan i bröstet kom. Tallrikarna jag höll i föll med en hård duns i golvet och gick sönder fort. Jag hör hur Justin skriker mitt namn och jag försöker hålla ett stadigt grepp om diskbänken så att jag inte ska ramla. När jag väl tappar greppet blev allt svart.När jag vaknade var det första jag såg ett vitt rum, jag rörde sakta huvudet så jag såg mer. Jag såg att Justin låg och sov med huvudet i mitt knä. Jag kollade ner på mina armar, massa slangar. Jag hörde något pipa, det var maskinen som visade hur mitt hjärta slog. Jag såg hur alla sladdar var inkopplade i min kropp. Jag äcklades av det. Jag har varit här förut. Kenny, Caitlin, Justins morfar och jag själv. Jag märkte hur Justin började röra på sig och öppnade sedan ögonen. När han såg att jag var vaken bröt hans ansikte upp i ett stort leende.

-Sanna! Älskling!
- J..us..t.i..n. Sa jag med torr röst.
-Åh! Älskling jag hämtar vatten, och hämtar sköterskan. Han tryckte på en röd knapp. Två minuter senare kom en sjuksköterska in i rummet. Dom gav mig vatten och började kolla olika saker på mig. Justin satt hela tiden brevid mig och höll mig i handen.
Sjuksköterskan berättade att eftersom det hänt så mycket dom senaste veckorna hade jag slarvat med min medicin och att det var därför jag föll ihop. Men hon sa att att det skulle bli bra. Hon berättade också att under operationen dog barnet.
Vårat barn.

När jag hörde det visste jag inte om jag skulle bli lättad eller vad. Men efter ett tag bröt jag ihop.
Justin omfattade mig och kramade mig hårt.

-Älskling, gråt inte. Det gör mig bara så ledsen..för jag kan inte göra någonting för att du ska bli gladare.
-Det kommer blir bra.. Sa jag men i magen kände jag en stor klump.

Vi fick åka hem samma dag. I bilen pratade vi inte mycket alls. Men Justin höll mig fortfarande i handen.
Jag trodde först vi skulle hem till mamma, men när chaffören svängde in till det höga huset kom jag på att det är vårat nya hem. Mitt och Justins.
Medans Justin laga mat tog jag en dusch. Jag fick en chock när jag såg hur det började blöda från mitt underliv. Jag satte mig ner på dusch golvet och grät. Justin kom in efter ett tag och när han såg mig sitta där spang han fram till mig och kramade om mig.

-Vad har hänt älskling?!
-Vårat barn åkte just ut Justin..Det dog.
-Vad pratar du om Sanna?
-Jag började blöda från underlivet..det är barnet!
-Nej åh Sanna älskling. Läkarna sa att det skulle blöda när du duscha, du ska inte oroa dig det är från oprationen.
Förlåt , jag glömde säga sa han och kysste mig.

När jag kollade upp på honom var han helt blöt. Oj, hade glömt stänga av vattnet. Där satt han med kläderna och höll om mig även om duschen på. Jag kramade honom hårt tillbaka.

-Jag älskar dig. Viskade jag.
-Jag älskar dig med.

Vi torkade oss och klädde på oss mjukis kläder. När vi ätit Justins goda hemlagade pizza satte vi oss på balkongen och kollade på utsikten.
Jag la mig i hand knä och han började hålla på med mitt hår. Efter ett tag somnade jag, jag kände hur Justin lyfte upp mig och bar mig till våran säng. Han bäddade ner mig och la sig brevid mig.
- Jag älskar dig min ängel. Viskade han innan jag somnade.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
JUSTIN!
KOMMENTERA!

A true love story - chapter 93

- Tack för att du förstår mig, tack för att du alltid finns där. Jag kan inte vänta på att få dela mitt liv med dig för jag älskar dig verkligen. Vi må vara unga men det vi har är inte en tonårskärlek, det här håller livet ut.

Justin skrattade till lite och jag började själv le för att se att han log. Han tog sedan en filt över oss båda och jag somnade fort i hans varma famn trots att det fortfarande bara var eftermiddag.


Vid åtta tiden vaknar jag av att Mamma kommer in och vill prata med mig. Jag går ner i vardagsrummet där även Pattie sitter kvar. På bordet ser jag en hög med papper och när jag kollar noga ser jag vad det är för papper.

- Mamma, jag ska göra abort.. Inte ge bort barnet, utan göra en abort!
- Men varför förlora ett liv när du kan skänka ett? 
- Du har rätt, men jag vill inte! Kommer vara så svårt att ge barnet till en familj bara sådär, jag vill inte! 
- Jag pressar dig inte till någonting, det var ett förslag gumman!
- Jag vet Mamma, du vill bara barnets bästa men jag klarar det inte.. Sa jag och började gråta.
- Kom här gumman! Sa mamma och sträckte ut sina armar.

Vi stod och kramades en lång stund och snart hör jag hur Justin kommer ner för trappan. Jag torkar tårarna snabbt och Justin kommer fram till oss. 

- Hur är det älskling? Jag ser att du gråtit så sluta dölja det! Vi behöver inte göra det här..
- Jag vet, vi ska göra abort nästa vecka.. Sa jag och visade honom ett papper.
- Är det sånna där piller du tar så barnet försvinner? Eller hur är det?
- Ja, det kan man säga. Jag måste göra det i tid annars försvinner det inte! 
- Jo, jag vet. Men när ska du köpa pillerna?
- Snart tror jag, Mamma ska köpa ut dem via något recept. 
- Okej, bra att det löst sig! Sa Justin och kramade mig hårt.

Jag kände att jag började få en klump i magen, vill jag verkligen det här? Jag tänkte efter och vi har hur många år som helst på oss att skaffa barn. Jag tänker inte ge upp skolan och Justin ska inte ge upp sin karriär så det här är nog det bästa för oss och var för sig.

Idag hade vi ingenting att göra. Vi bestämde oss för att gå ut på promenad runt i området och träffa lite fans här och var. Vi träffade på två stycken tjejer, tvillingar faktiskt. Jätte söta och dem blev jätta glada över att se oss tillsammans igen, dem sa att det var evigheter sen dem hörde eller såg nyheter om oss så det var kul att dem fick bekräftat att vi fortfarande är tillsammans.

Framåt kvällen hade vi skickat ut Mamma och Pattie för att göra något kul så vi fick huset för oss själva. Vi lagade mat och förberedde oss för en hemma filmkväll. Under maten kände jag mig lite konstig, kände mig ganska så borta och visste inte vad det berodde på. Justin gick ut i vardagsrummet medans jag plockade undan disken.

Det gick så fort när smärtan i bröstet kom. Tallrikarna jag höll i föll med en hård duns i golvet och gick sönder fort. Jag hör hur Justin skriker mitt namn och jag försöker hålla ett stadigt grepp om diskbänken så att jag inte ska ramla. När jag väl tappar greppet blev allt svart.


A true love story - chapter 92

-Det värsta väntar imorgon.
-Vadådå?
- Då ska jag berätta det för mamma.

Justin kollade oroligt på mig.

- Jag följer med dig.Vi vaknade tidigt morgonen därpå och jag vaknade med en stor klump i magen. Det var nu vi skulle åka och berätta för Mamma och Justin hade även ringt dit Pattie. När vi väl var hemma hos mig satt Mamma och Pattie i soffan. Vi satte oss mitt emot dem och jag kände hur klumpen började stiga till halsen.

- Vi måste berätta en sak..
- Det är bara att prata på, vi är här. Sa Pattie.
- Det är så att..

Jag klarade inte av att säga det utan började gråta. Inte tanken på att berätta det för mamma och Pattie, utan tanken av att jag kommer förlora barnet. Trots att jag bara haft det i tre veckor känns det fortfarande som en stor del av mig. Igår fick jag bilder av hur framtiden skulle se ut. Jag Justin och våran lilla flicka eller pojke, kanske även flera. 

- Vad är det Sanna? Sa Mamma och jag såg att hon vart tårögd.
- Mamma, jag är med barn.

Mamma sa ingenting utan jag såg bara hur hennes ögon spärrades upp, desamma gjorde Pattie. Dem började båda puckla på Justin för att dem anser att allt är hans fel för att det är hans uppgift att skydda sig.

- SLUTA SKÄLL PÅ JUSTIN! Allt är lika mycket mitt fel, och ni har inte ens frågat om jag ska behålla barnet och det SKA JAG INTE!!!!!!!!!!!! Skrek jag och sprang iväg det fortaste jag kunde upp till mitt rum.

Jag smällde hårt igen dörren och kastade mig över sängen och höll hårt om kudden för att kväva mitt skrik och gråtande. Jag hörde hur dörren öppnades och förstod att det var Justin när en arm slingrade sig runt min midja. Han tog sakta bort kudden och tog fingret under ögat och torkade bort min rinnande mascara.

- Du, förlåt för att jag fick ett utbrott igår, jag visste inte att barnet betydde så mycket och vi måste inte göra oss.. av med det! Vi kan behålla det, jag kan strunta i min karriär och påbörja våran familj, ett helt nytt kapitel! Mitt inre skriker av rädsla, men jag är med på att ta risker. Sa justin och tog handen om min hals och kysste mina läppar svagt.

Jag kunde inte låta bli att börja gråta mer och la armen runt hans midja. Hans arm kom runt min famn och jag höll hårt om hans tröja för att inte förlora kontrollen. Jag grät mot hans bröst och jag hör hur Justin själv börjar snyfta. Han lägger huvudet mot mitt och jag känner hur en tår från hans öga rinner ner mot mitt hår och vidare ner över min kind.

- Jag vill inte behålla barnet Justin, inte bara för att det påverkar din karriär, utan det kommer även påverka vårat förhållande. Vi är bara 16 år och det är två år kvar tills vi ska gifta oss. Vi kan inte ge upp skolan och jag vet att hur mycket du än säger att du skulle kunna ge upp din karriär kommer du alltid att må dåligt över att du en gång gjorde det,  jag menar.. Musiken är ditt liv. 

- Sanna, du är mitt liv. Musiken må vara mitt liv, men bara en del av det och jag är redo att ge upp allt för din skull, för våran skull. Vi måste inte behålla barnet men du ska veta att jag alltid tänker hålla dig kvar. För du är den vackraste, finaste och underbaraste tjejen jag någonsin träffat. Vi har varit tillsammans i snart ett år. Vi måste fortsätta gå denna väg för att stärka oss två.

Jag kollade upp och såg hur han försökte tränga fram ett leénde trots att tårarna tog över. Jag lyfte mig sakta upp och gav honom en varm kyss.

- Tack för att du förstår mig, tack för att du alltid finns där. Jag kan inte vänta på att få dela mitt liv med dig för jag älskar dig verkligen. Vi må vara unga men det vi har är inte en tonårskärlek, det här håller livet ut.

Justin skrattade till lite och jag började själv le för att se att han log. Han tog sedan en filt över oss båda och jag somnade fort i hans varma famn trots att det fortfarande bara var eftermiddag.

----------------------------------------------------------------
Vi såg att några av er kommenterade att storyn vart allt dåligare nu. Ni vet aldrig vad som händer i kapitlena där efter? Dem ska inte behålla barnet så ni kan ta det lugnt. 

Läs inte bloggen ifall den nu är så dålig bara för att Sanna är med barn, läs inte ifall ni inte vill veta resten av storyn och hur den slutar. Vi kan lika gärna sluta här och nu ifall det är så. Vi förväntar oss inte dåliga kommentarer från er, lite kritik kan vi allt ta men att ni säger att storyn nu är så dålig att ni tänker sluta läsa är ju lite överdrivet, jag menar oj hon vart med barn men vem har sagt att hon ska behålla det? Vilket hon nu inte ska..

Gör det då, men ni andra som stannar och fortfarande är positiva och inte kommenterar dåligt för att ni väntar på nästa kapitel där det alltid slutar gott.. TACK! :)

A true love story - chapter 91

- Jo, alltså jag har mått dåligt ett tag så jag gick till sjukhuset.
-Vadå? Har du magproblem gumman?
-Nej..
-Va e det då?
-Justin, jag är med barn.Han stod helt tyst och släppte sedan taget om mig. Jag vände mig om och såg hur han gick bort till en vägg och slog allt va han kunde.

-Justin! Är du dum i huvudet! Ska du sabba lägenheten det första du gör?

Han svarade inte utan vände sig om så han stod med ryggen mot väggen, han gled sakta neråt tills han satt ner och la huvudet mellan händerna. Han började dunka huvudet mot väggen, hårt.

-Justin! Skärp dig nu, kan du prata istället för att fjanta dig! Eller har du tappat talförmågan?
-Sanna, kan du bara knipa igen ett tag! Skrek Justin.
Jag kände hur tårarna steg så jag sprang ut på balkongen. Jag lutade mig mot räcket och grät.
Justin kunde inte hantera situationen. Tänk om han sticker nu! Nej det får han inte!
Jag ska inte ha kvar barnet ju, eller? Åh jag vet inte vad jag ska göra..
Jag hörde hur Justin kom ut på balkongen.

- Sanna.. varför har du inte sagt någotning tidigare?
- Men Jag fick nyss veta det!
- Det är..Varför sky...Vad ska vi göra?
- Jag vet inte Justin!
- Men det kommer förstöra min karriär..
- Amen stick då Justin! Dra!
- Nej Sanna! Det kanske sabbar min karriär, men jag lämnar dig aldrig.
- Justin..Jag kan inte bli mamma, jag och du är inte redo. Och jag vet hur dina fans skulle bli, hur jag skulle bli om du helt plötsligt bara la ner din karriär som du precis har börjat. Det enda jag behöver göra är att prata med mamma.

Justin vände mig om och kramade mig hårt.

-Jag lämnar dig aldrig, det vet du. Sa han och kysste mig.
Jag besvarade kyssen och han torkade bort mina tårar.

Vi stod och kramades på balkongen och gick sedan in och packade upp det sista.
Justin hade ringt en flytt firma som hade kommit med en dubbelsäng vi beställt, TV, soffa, och lite mer stora saker. Badrummet var redan inrett, med stort badkar, en enskild dusch, ett stort och fint badrum.
När vi var klarade beställde vi thai mat hem och kollade samtidigt på 'Djävulen bär Prada'
Innan vi la oss i sängen sa jag:

-Det värsta väntar imorgon.
-Vadådå?
- Då ska jag berätta det för mamma.

Justin kollade oroligt på mig.

- Jag följer med dig.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Justin som pappa...inte nu kanske?
KOMMENTERA! puss :)A true love story - chapter 90

Justin sa ingenting utan log mot henne och sen gick vi ut ur rummet. I hissen påväg ner var det väldigt tyst som Justin avbröt snabbt.

- Du, imorgon är det ju Alla hjärtans dag! Jag har en överraskning så.. förbered ingenting! Sa Justin och gjorde en gloria runt sitt huvud.När vi kom hem på kvällen beställde vi hem varsin pizza och satte oss vid tv:n. Vi satte på csi medans vi åt. Efter middagen kröp jag upp i Justins famn.

-Jag är glad att Jamsine äntligen gett upp och låter oss vara nu.
- Ja, hon gick alldeles för långt. Men hon bad ju iallafall om ursäkt.

Jag gick hem vid elva tiden för att duscha och sedan sova. Jag la mig tidigt eftersom jag var så förväntansfull  över Justins överraskining.
Dagen efter väcktes jag av att mamma knackade på dörren.

-Gumman? Justin vill att du åker in till centrum vid ett tiden och väntar tills han kommer och möter upp dig.
-mmmm... Sa jag med trött röst.
- Ja gumman, och klockan är halv tolv nu så.
-Ah! Skrek jag och sprang upp.

Jag sminkade mig och klädde på mig. Det blev jeans med en fin blus. Jag bestämde för att ha mitt hår utsläppt. Det har växt mycket senaste tiden, nu har jag lika långt som Caitlin.
Jag åkte in till centrum, när jag stod och väntade höll plötsligt någon för mina ögon. Först blev jag rädd, men när jag hörde:
-Gissa vem det är?
-Haha! Justin!

Han släppte mina ögon och gav mig en kyss.

-Haha! hur visste du?
-Du tror inte jag känner igen din röst eller? Sa jag och skrattade.
-Fan det har du rätt i.
-Men du, vart ska vi?
-Ska visa dig.

Han tog min hand och började gå.
Han satte på sig sina solglasögon för att inte bli igenkänd. Det funkade inte precis men jag gjorde samma sak.

När vi tillslut kom fram till ett jätte högt hus, ungefär som en skyskrapa började jag undra.

-Justin vad gör vi här?
-Du ska få se gullet.

Han lede in mig i det höga huset.

-Blunda. Viskade han i mitt öra.

Jag blundade. Efter ungefär tio minuter sa Justin:
-Öppna ögonen.

När jag öppnade ögonen märkte jag att vi stod i ett stort rum, det såg ut som ett vardagsrum med stora panoramafönster. Utsikten var helt otrolig! Jag kollade runt och förstod snart vad det var för lägenhet.
Våran lägenhet.
Jag glömde bort att andas. Det började snurra, men tillslut drog jag in mer luft.
-Justin... Det är otroligt!
-Haha gumman då, ditt nya hem!
-Vårt nya hem,  sa jag. - När får vi flytta in?
-När som helst, nu!
-Jag vill flytta in nu! Nunununu Justin!
-Haha okej, ska vi hämta det nödvändigaste nu?
-Ja!

Jag var så glad att jag sprang ut från huset och ner på gatan. Justin kom efter.

-Sanna! haha, ta det lugnt.
-Men jag hart sett fram emot det här så mycket Justin. Att få vakna upp med dig varje morgon och inte behöva oror mig för att inte få träffa dig.
-Älskling, du har alltid varit min och kommer alltid vara det. De vet du.

Vi åkte hem och började packa våra grejer i två stora kartonger.
När vi stod i våran nya lägenhet och packade upp kom Justin bakom mig.

-Hur känns det älskling?
-Det är ofattbart! Men jag är så lycklig!
-Va bra, det är allt jag ber om.
-Men Justin..jag har en sak att berätta för dig.
-Va e det gumman?
- Jo, alltså jag har mått dåligt ett tag så jag gick till sjukhuset.
-Vadå? Har du magproblem gumman?
-Nej..
-Va e det då?
-Justin, jag är med barn.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
OMG!
KOMMENTERA!
Förlåt för dålig uppdatering men blogg.se har inte funkat på länge! FÖRLÅTA true love story - chapter 89

"SANNA PUTTAR JASMINE PÅ GRUND AV SVARTSJUKA"

Jag kunde inte tro det! Jag tryckte på artikeln och där fanns det en bild när jag skrek mot henne på balkongen som var tagen bara några minuter innan hon föll.. fan vad jag kommer få sota för det här!Jag sprang från datorn och sprang in i Justins rum och skakade på honom hårt tills han vaknade!

- Vad är det? Sa Justin och vände sig om i sängen.
- JUSTIN! Jag har panik.. du måste verkligen lyssna det är viktigt! Annars skulle jag aldrig väcka dig klockan 3 på natten.
- Vad har hänt? Sa Justin och satte sig upp i sängen.
- Jo det är så att det inte är du som är anklagad för att ha puttat Jasmine, det är jag! 

Justin kollade tveksamt på mig och när han väl förstod vad jag hade sagt spärrade han upp ögongen och tappade hakan.
- SKOJAR DU!? Vi måste ta tag i det här fort, du ska inte få skit för någonting du inte har gjort!
- Men Justin.. sluta! Du har den karriären du behöver och om det kommer ut att det var du kommer du att få jätte mycket skit för det.
- Men då får jag ta den skiten! Det var som sagt jag som puttade henne och inte du! 

Jag sa ingenting utan gick mig bara och la mig igen brevid honom.

- Vi reder ut det här imorgon älskling! Jag lovar, du ska inte få skit för det här! Älskar dig, godnatt! Sa Justin och pussade mig på näsan.

Nästa morgon hade jag fått fyra missade samtal och 8 sms.. Allt handlade om Jasmine, inte konstigt. Två sms var ifrån två stycken ''haters'', orkar inte ens nämna vad dem skrev, så omoget!

Idag bestämde vi oss för att besöka Jasmine på sjukhuset.. eller besöka och besöka, vi ska egentligen dit och berätta Sanningen för alla och dessutom ge Jasmine en utskällning. 

Vi gjorde oss i ordning fort och köpte med mackor från McDonalds påvägen till sjukhuset. Olivia och Clara ville följa med men det här behövde vi reda ut själva. 

- Hej! Vi ska till Jasmine Villegas rum, vilket rum och våning? Sa Justin och kollade ner i marken för att försöka gömma sig.
- Hej! Vill bara meddela att min dotter älskar dig och det är synd med det som hänt med Jasmine. Våning 3 och rum 324.

När vi kommer in i hissen tar Justin av sig kepsen och glasögonen!

- Vart man än går så känner alla igen mig! Tur att hon iallafall var ganska snygg.

Jag slog Justin hårt på armen.

- Sluta Justin! Det där gör mig faktiskt väldigt svartsjuk.. haha!
- Men ta det lugnt sötnos, hon var typ 10 år äldre än oss men.. hon är fortfarande snygg. Sa Justin och sprang ut från hissen med ett skratt.
- Haha lägg av nu, okej nu vet vi! Du tycker hon är snygg. Nu måste vi .. lugna ner oss lite och bli mer allvarligare!

Vi tog ett djupt andetag och gick sedan in tillsammans in i rummet. När vi kom in ser vi två poliser stå där och även Jasmine's mamma. 

- HUR VÅGAR NI TA ER IN HIT? GÅ HÄRIFRÅN GENAST! Skrek Jasmine's mamma.
- Men mamma, ta det lugnt! Det är okej, låt turturduvorna komma in och säga det dem vill ha sagt! Sa Jasmine och log malligt.

Hon såg inte ett dugg skadad ut, förutom att hon hade gips på armen men resten så såg hon ut att må väldigt bra!

- Varför har du sagt att det är Sanna som puttade dig? Du vet mycket väl att det var jag som puttade dig? Sa Justin.
- Va? Nej.. det var Sanna!? Sa Jasmine förvirrat.
- Hur puttade hon dig då? Berätta!

Jasmine berättade hennes historia och hon svamlade med orden och man såg och hörde att hon var väldigt nervös. När hon berättat sin story så kunde jag inget annat än att försöka hålla händerna och kroppen i styr för jag hade sån lust att bara ge henne en hård smäll!

- Okej.. intressant! Låt mig berätta min. Sa Justin.

Han berättade historien utan några fel och berättade rakt igenom exakt vad som hände och jag såg att poliserna såg mer trovärda på Justin än vad dem gjorde på Jasmine.

- Jasmine, jag skulle aldrig putta dig sådär! Om jag skulle göra någonting skulle jag slå dig riktigt hårt och inte puttat dig, och det vet du mycket väl om. Sa jag argt.
- Isåfall så måste vi häkta Justin Bieber nu, för det är fortfarande en polisanmälan som måste slutföras! Sa ena polismannen.
- NEJ! Skrek Jasmine.
- Vill du inte slutföra anmälan? Frågade polismannen som nu höll om Justin's händer.
- Nej det vill jag inte! Han är kanske .. skyldig, men en anmälan vill jag inte göra!
- Okej! Men då får vi låta det vara såhär och anmälan stryker vi! Sa polismannen och gick ut.
- Tack.. Jasmine! Sa jag och försökte låta snäll.
- Äh det är lugnt! Nu lämnar jag er ifred, förgott.. för jag vet att det är över mellan oss i vilket fall som helst Justin.

Justin sa ingenting utan log mot henne och sen gick vi ut ur rummet. I hissen påväg ner var det väldigt tyst som Justin avbröt snabbt.

- Du, imorgon är det ju Alla hjärtans dag! Jag har en överraskning så.. förbered ingenting! Sa Justin och gjorde en gloria runt sitt huvud.

----------------------------------------------------
Hmmmmm.. vad är hans överraskning ? :)

A true love story - chapter 88

Hände precis det där? Beyoncé sa att jag var duktig? SJUKT! Justin var borta och jag hittar honom ingenstans. Jag går runt i byggnaden och frågar även folk om dem sett honom men alla säger nej. När jag även kollar mig omkring märker jag att Jasmine också är borta..

Jasmine Villegas Singer Jasmine Villegas attends the American Music Awards luxury lounge held at Nokia Theatre L.A. Live on November 20, 2009 in Los Angeles, California.

Nu var jag nära på att få panik! Vart är han någonstans!? Jag kollar upp och ser Jasmine stå på balkongen 1 våning upp och springer uppför trapporna där jag ser Justin och Jasmine. Jag säger ingenting utan står gömd bakom en pelare för att höra vad dom pratar om.

JUSTINS PERSPEKTIV:

- Vad fan vill du Jasmine? Har du inte fattat ? Våran vänskap är över, jag kan inte vara din vän längre! För du vill inte vara bara min vän och jag vill ingenting mer med dig. Lämna mig och Sanna ifred! Om hon ser oss nu kommer jag förlora henne förgott och det vill jag inte! 
- Fan vad du va uppkäftig då. Det är patetiskt av den där lilla bitchen att bryta kontakten mellan oss för att ni ska kunna vara tillsammans ? Jag trodde ni var ''Inseparable'' men jag har väl fel..
- Kalla henne inte bitch! Och du kommer inte kunna bryta kontakten mellan oss och det har du aldrig gjort heller, det är helt enkelt bara att let it go, du är inte min 'one less lonely girl' som du tidigare sa att du ville bli.

Jag såg hur Jasmine blev alldeles röd i ansiktet av fasa och jag var beredd att ta emot smällen. Hon höjde handen och innan hon skulle slå till mig hörde jag en bekant röst skrika.

- Rör du honom då jävlar!!! Skrek Sanna och kom fram springandes mot Jasmine.
- Oj oj oj? Räddaren i nöden nu eller? Sa Jasmine och gick emot Sanna.
- Snälla, kan ni inte bara sluta bråka och Jasmine sluta lägg dig i vårat förhållande och bara lämna oss ifred. Sa Jag och tog armen runt Sannas midja och höll henne borta från Jasmine.
- Vi kan lika göra upp det här och nu! Hon är en jävla ful hora som fan heller kommer att få dig Justin, du förtjänar bättre än en sån där skit som hon.

När hon kallade Sanna för hora fick jag nog och puttade henne hårt och sen var hon borta. Jag försökte sträcka ut handen innan hon föll över balkongen men det var för sent. 

SANNAS PERSPEKTIV:
Vi hörde hur folk började skrika och jag drog snabbt in Justin ifrån balkongen mot vägen.

- Vi måste härifrån fort! Sa jag och tog hans hand och började springa.

Vi sprang det fortaste vi kunde och när vi kom ner var det inte alls högt och hon har förmodligen klarat sig. Folk skrek efter ambulanser och det blev kaos där inne. När vi springer mot utgången kommer Usher fram och tar tag i Justins arm och hindrar oss från att gå.

- Jag vet att ni har någonting med det här att göra. Hon kunde för fan dött?
- Det var.. inte meningen att jag skulle putta henne så hårt men Usher, om du var där tro mig, du skulle också blivit as arg, för det hon sa om Sanna.. där gick gränsen!

Usher sa ingenting utan bara nickade besviket på huvudet och gick iväg. Han såg ganska arg ut, hans fest var som sagt förstörd nu och det är på grund av oss! 

En limousin väntade på oss utanför och vi åkte hem det fortaste vi kunde. Utanför Justin's hus stod det massor av paparazzis och TV folk, snacka om att fallet med Jasmine spred sig fort. Jag började få den oroliga klumpen i magen och blev alldeles kall när folk frågade om det var vi som hade orsakat att hon föll. Vi svarade på inga frågor och vi sprang fort upp till hans rum så fort vi kom in i huset.

Justin gick oroligt fram och tillbaka med blicken ner i golvet.

- Justin..
- Tyst Sanna, jag tänker!
- På vadå?
- Hur vi ska göra? Hur ska vi säga att vi puttade henne?
- Vi? det var du som puttade henne? Jag rörde henne inte men jag kan medge att jag har en stor del med det här att göra..
- Sant! Men hon kommer såklart göra anmälan och vad gör vi då?
- Vet inte.. vi får väl vara ärliga helt enkelt! 

Justin lägger sig i sängen brevid mig och håller armen runt mig. Det var ganska sent och vi somnade fort. 

Halv tre på natten ringer det någon på min mobil.

- Hallå? Sa jag med en trött röst.
- Sanna, det är Olivia! Gå in fort på Oceanup och kolla vad som står..

Jag hoppade upp ur sängen och satte mig framför datorn och sökte upp Oceanup. 

"SANNA PUTTAR JASMINE PÅ GRUND AV SVARTSJUKA"

Jag kunde inte tro det! Jag tryckte på artikeln och där fanns det en bild när jag skrek mot henne på balkongen som var tagen bara några minuter innan hon föll.. fan vad jag kommer få sota för det här!

----------------------------------------------------------
Dåligt med bilder! förlåt :(

A true love story - chapter 87

-Kan jag få allas uppmärksamhet! Sa Usher som hade ställt sig i trappan med en mikrofon.
-Jag vill hälsa alla hjärtligt välkomna hitt till min maskerad fest. Vi har några uppträdande som ska göras. Så jag ber Justin och hans underbara flickvän Sanna komma upp på scenen och sjunga 'Overboard'
WHAT?!Jag kollade på Justin och nickade med ett nej med huvudet. 

- Jag vågar inte! Det är en helt annan sak att sjunga inför dina fans än för halva jordens kändaste artister! Jag kommer fega ur där uppe!
- Sluta Sanna! Du klarar det här, fattar du inte hur stor du kommer bli efter det här? Jag räknar med dig! You can do this.

Justin tog min hand och tillsammans gick vi till scenen. När vi kom upp på scenen började alla vissla och jubla och klappa händerna. Det kändes så overkligt och när jag kollade ner såg jag Beyoncé stå där och klappa händerna och gav mig en blink. BEYONCÉ!? Jag kommer freaka ut! Nu måste jag bara göra det här! Musiken sattes igång och jag började sjunga.

- *It feels like we’ve been out at sea, so back and forth that’s how its seems*

Jag såg hur Usher stod med ett jätte stort leénde på läpparna när min vers var klar och sen gav han en tummen upp! Vid refrängen började alla klappa i takt och jag såg även att Miley stod och halv gungade med i låtens takt, fy vad coolt! 

När Justin började på andra versen gick han närmre mot mig och la handen om min midja och drog mig emot honom och jag blev alldeles knäsvag som första gången när vi sjöng den tillsammans. Han slutade sjunga och lät musiken ta över. Han tog tag ett löst grepp med två av sina fingrar om min haka och drog mig mot honom och våra läppar möttes sakta. Alla började busvissla och jublade och när refrängen började igen slutade vi kyssas och jag blev alldeles generad men började sjunga och låtsas som inget hänt. När jag kollar ut i publiken ser jag Jasmine stå där med armarna i kors och surade, hahaha!

När låten var över kom Justin fram till mig och gav mig en hård kram och snurrade runt mig och viskade:
- Du var bäst! Ta åt dig, för du var verkligen grym älskling!

Jag sa ingenting utan gav honom ett stort leénde som ett tack. 

När vi kom ner till scenen ser jag hur Beyoncé kommer mot mig och jag kunde inte låta bli att börja skaka.

- Hej! Du var jätte duktig, har du någon gång spelat in en låt?
- Hhhej! Tack så jätte mycket! förlåt att jag är så nervös nu men gah! Beyoncé!! Haha nej det har jag aldrig gjort, men skulle vara väldigt kul att få göra det någon gång för jag har bara kollat på när Justin gjort det. Sa jag.
- Här får du min managerskort, han har sagt att han vill ha nya ''frön'' att gro! Tror han skulle gilla dig riktigt mycket! 
- Skojar du? TACK! Sa jag och tog emot kortet.
- Men du får ha det så bra och hoppas vi ses en annan gång. Sa Beyoncé och gav mig en snabb kram.

Hände precis det där? Beyoncé sa att jag var duktig? SJUKT! Justin var borta och jag hittar honom ingenstans. Jag går runt i byggnaden och frågar även folk om dem sett honom men alla säger nej. När jag även kollar mig omkring märker jag att Jasmine också är borta.. 

------------------------------------------------
Vart är Justin tror ni? Med Jasmine? skulle han verkligen göra så mot Sanna? hmm..

A true love story - chapter 86

Justin gick hem för att klockan närmade sig halv tolv så gick jag in i garderoben och tog fram lådan med hans grejer. Jag satte upp alla våra bilder igen på en tavla och sen satte jag upp en bild på oss i ram på mitt nattduksbord. Jag kollade på bilden ett tag och höll det sen i famnen och somnade.Dagen efter vaknade jag av att Justin hoppade över mig i sängen

-Justin! Vad gör du? Sa jag och la täcket över huvudet.
- Vakna! vi ska upp och jogga du och jag.
-Haha och jag heter Arne i mellanamn , aldrig.

Han drog bort mitt täckte och lyfte upp mig.

-Vi är så lata, typ alla par tränar tillsammans! Tycker det är dags för det.
-Amen herregud! Justin du måste seriöst söka hjä..

Han slänge ut ett par shorts och en tröja fårn min garderob.

-Här, du får 5 minuter. Sa han och pussade mig på kinden.
-Justin! Jag är tjej! Det tar längre ti...

Han stängde dörren och jag fattade att jag inte skulle komma ur det här. Fanfanfan.
jag drog på mig kläderna,satte upp håret i en toffs och gick ner och satte på mig skorna.
Justin hade fyllt en vattenflaska som vi skulle ta med ut.

Vi började jogga längst gatan in i skogen. Vi sprang i ungefär en halvtimme, jag såg hur Justin började bli trött.
Jag kände igen vart vi va och kom på att det bara är två minuter kvar till mitt hus. Så jag började ruscha.

-Sisten hem får laga frukost. Skrek jag.

Jag hörde hur Justin började kubba. Han kom snart i kapp mig och vi sprang in till mig precis samtidigt.

-Jag vann! Skrek Justin . - Jag är nya Tyson Gay!
-Justin, sluta ljug vi vet båda att jag var först!

Vi satt i tio minuter och diskuterade vem som vann, det slutade med att vi tog en dusch och gjorde frukost tillsammans.

-Hur blir det med takvåningen? Frågade jag under frukosten.
-Jo juste! har pratat med hyservärden, han säger att vi kan få den om ca 1 månad, för dom som bor där flyttar om tre veckor men det ska komma en städ firma och städa innan vi får flytta in.
-Det är ju awesome!
-Ja jag vet! Juste, Usher har typ en maskerad fest ikväll, vill du va min dejt. Sa justin och blinkade.
-Gud va kul! Men då måste jag fixa något att ha på mig! När ses vi igen. Ikväll?
-Ja, sov hos mig?
-Ah,okej men jag springer och köper något. Jag ringer dig sen. Sa jag och kysste honom.
-Älskar dig med!

Jag åkte inte till stan och letade kläder, vad ska jag ha på mig? Panik!
Jag åkte runt i stan i fyra timmar men hittade tillslut en klänning och en mask jag ska ha.
Direkt när jag kom hem var det dags för att fixa sig. Jag satte på mig min klänning och sminkade mig och satte sedan på mig min fjärilsmask. När jag var klar kom en limousin och hämtade mig.

-Vart är Justin? Frågade jag.
-Han har sagt att ni ska mötas där. Va fin du är! Sa chaffören.

När vi kom fram var det ett jätte stort slott. Jag är inte förvånad eftersom med pengar kan man fixa mycket men oj va stort det var! Jag gick in i det stora slottet. Det var betjäner som öppnade dörren åt mig, inuti slottet var det massa kändisar jag känner igen. När jag såg Usher gick jag fram och kramade honom. Han hade klätt ut sig till en tjej! Haha!

-Gud va snygg du är! Sa Usher och skrattade.
-Haha! Du med! - Vart är Justin?
-Han är på nedervåningen. Ta trappan ner så hittar du honom.

Jag gick till trappan och kollade runt på det stora havet av människor. Jag blev plötsligt bländad av ett ljus och jag såg hur alla kollade upp på mig. Åh nej! Det är precis som i 'a cinderella story', jag hade allt ljus på mig medans jag gick ner för trappan. Pinsamt. Men jag såg hur Justin sprang upp för trappan och mötte mig halvvägs ner.
Han kysste mig.
-Herregud, va snygg du är!
-Haha du med!

Vi gick tillsammans ner och hälsade på massa olika kändisar. Plötsligt la någon armen om Justin. Det var Jasmine.
Åh nej!

-Hej Justin! Sa Jasmine. Men Justin svarade henne inte utan tog armen runt min midja och ledde mig åt andra håller.
Jag kunde inte tro det var sant! jag började skratta och kramade Justin.

-Kan jag få allas uppmärksamhet! Sa Usher som hade ställt sig i trappan med en mikrofon.
-Jag vill hälsa alla hjärtligt välkomna hitt till min maskerad fest. Vi har några uppträdande som ska göras. Så jag ber Justin och hans underbara flickvän Sanna komma upp på scenen och sjunga 'Overboard'
WHAT?!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kommer Sanna göra det? Haha! Och vi vill gärna ha lite beröm för bättre uppdatering , hallå ? :)
KOMMENTERA!


A true love story - chapter 85

När jag kollar i handen kände jag hur klumpen i magen steg till halsen och tårarna började rinna. Där låg den, där låg ringen jag gav henne i New York, våran förlovningsring. Jag vred och kollade på ringen och grep hårdare tag om den när jag läste Love You.

Jag tappade kontrollen helt och reste mig hastigt upp och slog sönder bästa första föremål jag kom åt. Jag slog sönder en tavla och började blöda på knogen. Jag välte mitt nattduksbord och kastade min väckarklocka i väggen. När jag var helt slut på energi tog jag bort bokhyllan som låg över min säng och la mig sakta i sängen. Jag blödde något väldigt mycket på min hand, men brydde mig inte att det läckte över hela säng överkastet. Jag har förlorat henne, min bästavän, min flickvän, min blivande fru, jag har förlorat mitt liv och mitt allt. Fan.


Bilden i ramen på Sanna's nattduksbord - från Hawaii 2010.

SANNAS PERSPEKTIV:
Jag orkar inte göra någonting nu för tiden. Jag äter inte, jag pratar inte, jag går inte till skolan.. jag har inget ork för att anstränga mig att gå upp ur sängen. Clara och Olivia är hemma hos mig varje dag och berättar vilka läxor vi fått. Jag pluggar inte heller, jag struntar helt fullständigt i mina betyg just nu.

Jag får samtal och sms från Justin hela tiden, han har även kommit och plingat på men har ignorerat det helt. Har tagit ner alla bilder på oss och lagt alla grejer jag fått av honom och hans grejer i en låda som står i min garderob. Jag måste bli av med min bieberfever, vill inte ha den kvar. Jag är för kär för att kunna glömma honom men den här gången gick han för långt. Hur ska jag kunna lita på honom? Han sa att det var skådespel men varför spelade han inför kamerorna.. var han inte stolt över att ha mig som flickvän?

Jag fick gråten i halsen bara av att tänka på allt som hänt. När jag ska lägga mig ner för att ta en tupplur kommer Mamma upp och säger att jag har besök.

- Mamma! Clara och Olivia kan komma tillbaka senare, jag orkar inte träffa någon just nu. Sa jag med huvudet ner i kudden.
- Det är inte dem den här gången, förlåt. Sa mamma och släppte in.. honom.

Det kändes så overkligt att se honom efter en vecka, det kändes som år sen. Jag blev alldeles varm i kroppen av att se honom men fick återigen tillbaka klumpen i magen.

- Vad vill du?
- Jag.. jag vet inte hur jag ska börja! Det här har varit den värsta veckan någonsin och jag orkar inte mer, jag står inte ut utan din närhet. Jag vill vara med dig förstår du inte det? Det där med Jasmine.. det finns inga ord och jag känner mig så jävla dum!
- Det borde du verkligen göra..
- Jag kan lämna henne förgott! Jag lovar dig, jag ska aldrig mer träffa henne! Jag sparkar henne från turnén som börjar om två månader! Och det är ju alla hjärtans dag om bara 3 dagar. Jag vill inte spendera den utan dig, har ju även förberett överraskning och allt.

Jag sa ingenting utan bara kollade ner och kände hur Justin satte sig brevid mig på sängkanten. Han la handen på min midja och fick mig att vända sig om mot honom. Jag såg in i hans ögon och såg sorgen och hur mycket han led. Han tog handen på min kind och drog sakta sitt ansikte mot mitt. Innan våra läppar var nära på att snudda varandra kollade jag upp på honom i ögonen och frågade:

- Lovar du att lämna henne förgott? Du får inte träffa henne och om du sårar mig en gång till är det över förgott, fattar du? Sa jag med ett litet leénde på läpparna.
- Jag lovar! Sa han och la handen på hjärtat.
- Men bara för att vi blir tillsammans igen så betyder inte det att jag förlåtit dig, för det kommer ta tid! Och jag kommer inte vara så värst glad heller men .. jag älskar dig och vill inte lämna dig men du får verkligen skärpa dig för det du gjorde, du gick för långt. Men jag lämnar dig aldrig, eller bara om du sårar mig en gång till och då är det över föralltid som ja sa nyss.
- Jag vet, men det får ta den tid den tar. Bara jag får vara med dig så är allting bra. Sa han och log.

Jag reste mig upp så att jag satt upp i sängen och han försökte igen att kyssa mig. Han la handen som förut på min kind och drog mitt ansikte närmare hans. Vi kysstes ett långt tag och jag rös till, det var en hel vecka sen jag kände hans läppar mot mina. Han kröp sen ner brevid mig i sängen och la armen runt min famn. Jag la handen om hans mage och mitt huvud mot hans bröst.

Jag förstod att vi skulle bli tillsammans igen och att det tog en hel vecka är helt otroligt, det gick så långsamt! En vecka utan honom.. att jag ens överlevde.

Justin gick hem för att klockan närmade sig halv tolv så gick jag in i garderoben och tog fram lådan med hans grejer. Jag satte upp alla våra bilder igen på en tavla och sen satte jag upp en bild på oss i ram på mitt nattduksbord. Jag kollade på bilden ett tag och höll det sen i famnen och somnade.

-------------------------------------------
They're back again! Happyy ? :) I AM!

A true love story - chapter 84

På röda mattan fick jag träffa Usher, Sean, Jaden, Miley, Selena och massa fler. Det var otroligt! Jag tog kort med allihopa, men vart är Justin. Har inte sett honom på ett tag. Jag gick runt och log och hittade tillslut honom. Jag skulle precis gå fram till honom när jag ser Jasmine.

Jag kunde inte tro att det var sant!? Hon kysste Justin, inte bara inför mig utan inför alla kameror och miljontals tittare!

Inga tårar, ingen ilska.. ingenting. Jag kände mig tom, helt mållös. Inte bara för att Jasmine kysste honom utan för att han spelade med och log inför kamerorna. Hur kunde han? Jag stod kvar helt stilla och höll ett hårt tag om blombuketten jag köpt till Justin.

Jag ser hur han vänder sig omkring och sen ser jag hur han pustar ut. Jag går med bestämda steg fram till honom och nu kunde jag inta låta bli att börja gråta. Tårarna rann men jag reagerade inte på det utan fortsatte bara att gå. Han stod och snackade med någon interjuvare och Usher petade snabbt på Justin's axel och han vände sig om mot mig.

- Hej älskling vad har hä...

Innan han hann avsluta meningen slog jag honom det hårdaste jag kunde med blommorna på hans bröst om och om igen tills alla blomblad föll av. Jag fick ut all ilska och sprang sen det fortaste jag kunde därifrån och hörde hur häpnade alla vart över vad jag nyss gjort.

JUSTINS PERSPEKTIV:

Vad tänker jag med? Hur kunde jag? Den här gången kommer hon inte förlåta mig, det vet jag!

Jag sprang efter henne fort och skrek hennes namn men kunde inte se henne. Jag springer ut mot framsidan av biosalongen där en taxi står och jag ser en skymt av hennes svart vit silkiga klänning gå in i taxin. Jag fick tränga mig fram alla fansen som skrek och drog i mig men som tur fick jag hjälp av några vakter. Jag började slå händerna mot rutan och skrika. Hon satt där inne med händerna för huvudet och var alldeles förkrossad och taxin åkte fort iväg.

Jag springer in till Usher och resten av crewet i backstage och det var bara 10 minuter kvar tills premiären!

- Jag kan inte göra det här, inte utan Sanna! Det är tack vare henne jag ens är här idag, utan henne skulle jag inte kunna leva. Jag hinner inte berätta vad som hänt men ni får göra det här utan mig och säg till fansen att jag ska på ett viktigt möte, för det här är VÄLDIGT viktigt! Jag kommer förlora henne..

Jag sprang iväg och hörde hur Usher skrek mitt namn men jag fortsatte att springa. En limousin hämtade upp mig fort och körde mig hem. När jag kom hem och upp till mitt rum var dörren öppen och såg att hennes grejer var ihop packade! Jag hör snyftanden och på golvet ser jag Sanna ligga med hennes nalle jag gav till henne för ett tag sen i famnen gråtandes.

- Sanna! Det är verkligen inte som du tror. Jag lovar dig, det där var bara skådespeleri! Inga känslor, ingenting. Jag gillar inte ens Jasmine, för det hon nu gjorde.. där gick gränsen!

Jag ser hur Sanna är påväg att få ett utbrott och jag sätter fingret på hennes läppar för att hon ska ta det lugnt.

- Låt mig prata klart! Jag vet att det var dumt gjort, du behöver inte förlåta mig! Du får dra, du får ta dina grejer och dra om du vill men du ska veta att jag älskar dig och vill spendera alla hjärtans dag med dig, jag vill spendera hela mitt liv med dig!

Sanna reste sig sakta upp och satte sig brevid mig på sängkanten och la sin hand i min. Jag höll hårt om den och märker att hon drar undan den och la någonting i min hand. Hon reser sig snabbt upp och tar sin väska i handen och springer ner för trapporna. När jag kollar i handen kände jag hur klumpen i magen steg till halsen och tårarna började rinna. Där låg den, där låg ringen jag gav henne i New York, våran förlovningsring. Jag vred och kollade på ringen och grep hårdare tag om den när jag läste Love You.

Jag tappade kontrollen helt och reste mig hastigt upp och slog sönder bästa första föremål jag kom åt. Jag slog sönder en tavla och började blöda på knogen. Jag välte mitt nattduksbord och kastade min väckarklocka i väggen. När jag var helt slut på energi tog jag bort bokhyllan som låg över min säng och la mig sakta i sängen. Jag blödde något väldigt mycket på min hand, men brydde mig inte att det läckte över hela säng överkastet. Jag har förlorat henne, min bästavän, min flickvän, min blivande fru, jag har förlorat mitt liv och mitt allt. Fan.

----------------------------------------------------------
Is it over? Kommer dem inte gifta sig? :( Nästa kapitel kommer upp 17.50 (tidsinställt inlägg)

A true love story - chapter 83

Känns verkligen som om att jag bor här och på premiären ska jag göra något riktigt riktigt dumt! Alla kommer hata mig, även Sanna kommer hata mig så mycket mer, men jag måste göra något åt det här, dem får inte gifta sig!
SANNAS PERSPEKTIV:

Skoldagarna rann iväg, jag började förlåta Clara med tiden. Jag menar alla gör ju misstag. Jag och Justin försökte umgås så mycket som möjligt, det var inte mycket men jag njöt av varje minut med honom.
Imorgon är det premiär och jag har lite panik eftersom jag inte har någon klänning. Jag tog med mig Clara in till stan som ett smakråd.
Det tog oss ungefär tre timmar att hitta den perfekta, men tillslut gjorde jag det och jag var grymt nöjd.

Pattie visste att jag var nervös över det här så hon hade hjälpt mig att fixa en sminkös och någon som skulle fixa mitt hår och mina naglar innan premiären. Det var jag väldigt tacksam över.
Jag träffade Justin ett tag på kvällen, han hade något att berätta. Jag sprang över till honom och när han öppnade dörren slängde jag mig i hans famn.

-Åh vad jag har saknat dig! Sa jag i hans famn.
-Gumman, har saknat dig med. Sa Justin och kysste på på huvudet.
-Vad ville du prata om?
-Vi går upp på mitt rum. Sa han och tog min hand. Vi gick upp till hans rum och satte oss i sängen.
-Prata. Sa jag och log.
-jo alltså.. Jasmine frågade om hon fick följa med på premiären. Och jag liksom....
-SKOJAR DU MED MIG! Justin för i helvete! Skrek jag och ställde mig upp.
-Sanna sätt dig! Fan låt mig tala till punkt.

Jag satte mig ner, Justin fortsatte:

-Jag vet att efter det som hänt..alltså jag fattar att det är jobbigt, men jag och Jasmine har varit så mycket uppe på scenen tillsammans och det skulle kännas fel om hon inte var där. Men det är du som är min flickvän och det är dig jag ska gifta mig med.

Jag satt tyst och kollade rakt in i väggen. Han flyttade närmare mig och tog handen om mina axlar.

- You take my breath away, whit everything you say. I just wanna be with you my baby, my baby, oh.
Sjöng Justin i mitt öra. Jag la armarna om honom och kysste honom.
Vi gjorde inte speciellt mycket kollade lite på film sen var jag tvungen att gå hem. Det är en stor dag imorgon. Haha.

Dagen efter vaknade jag tidigt. Jag gick in i duschen, gjorde det tjejer gör när dom ska vara fina och så.
Sen åt jag en nyttig frukost och bestämde mig för att åka in til stan snabbt och sola solarium för att bli lite brunare.

Framåt tre tiden kom tjejerna som skulle fixa mig. Dom höll på i säkert två timmar och sedan var det dags för min klänning. Det blev perfekt!

Precis när jag blev klar hörde jag att det knackade på dörren. det måste vara Justin.
Jag gick ner och öppnade dörren. Justins ögon blev stora och hans munn öppnades.
-woow. Olagligt söt. Sa Justin och kysste mig.

Vi åkte tillsammans till röda mattan. När jag såg Jasmine ville jag bara springa fram till henne. Men jag höll mig lugnt.


På röda mattan fick jag träffa Usher, Sean, Jaden, Miley, Selena och massa fler. Det var otroligt!
Jag tog kort med allihopa, men vart är Justin. Har inte sett honom på ett tag.
Jag gick runt och log och hittade tillslut honom. Jag skulle precis gå fram till honom när jag ser Jasmine.

Jag kunde inte tro att det var sant!? Hon kysste Justin, inte bara inför mig utan inför alla kameror och miljontals tittare!

------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jävla jasmine, får damp när jag skriver det här!
KOMMENTERA!


A true love story - chapter 82

Jag åkte hem till Justin eftersom jag trodde vi skulle mötas där.
När jag öppnade dörren stod hon där. Fan hade glömt att hon skulle vara här och...Vafan gör polisen här!

Jag klev in och stängde dörren sakta och misstänktsamt efter mig. När jag vänder mig om skriker Jasmine och pekar på mig:

- DET VAR HON SOM MISSHANDLADE MIG!!

Jag kunde inget annat än att öppna munnen så att det såg ut som om att jag hade tappat hakan. Hon anmälde mig för den löjliga saken? Hon slog för fan mig också!

- Ursäkta? Misshandlade? Det var typ ett slag och du slog fan mig också? Det är inte bara jag som borde få skit för det här.
- Ett slag? Är du skön eller? Jag fick fan mer än ett slag. Sa hon och pekade på sin lilla blåtira under ögat och ett rivmärke på armen.
- Pfft, jag hade iallafall anledning.
- Ojsan? För att jag bara kollade in Justin? Haha, patetisk du är!

Jag fick nog och gick fram mot henne men poliserna hann stoppa mig.

- Jasmine här, har gjort en anmälan, och inte du. Hon har berättat sin version av hela händelsen, nu får du berätta din. Sa en polisman.

Vi satte oss ner och Justin kom även ner och var med oss. Jag berättade min story och dem sa att den snarliknade hennes, sen kom Justin som berättar hans verision av det hela vilket stämde in på min verision, för han var trots allt vittne.

- Jasmine, det verkar som om att deras verisioner stämmer och vi kan tyvär inte godta din anmälan och inte göra något annat än att säga att ni helt enkelt få sluta slåss! Sa en poliskvinna och reste sig upp ur fotöljen.
-LÄGG AV! hon slog mig! Jag har bevis, kolla! Sa jasmine argt och pekade på sin lilla blåtira.
- Men du, jasmine jag har också bevis på att du slog mig? Svarade jag och pekade på mitt blåmärke på armen.

Jasmine sa ingenting utan suckade bara och gick upp till gästrummet. När poliserna gick så gick jag fram till Justin och gav honom en varm kyss.

- Tack älskling! utan dig så skulle jag fan få kunnat böta en hel del. Sa jag och gav honom en puss.
- Haha allt för dig!
- Men.. en fråga bara. Skulle inte Jasmine åka?
- Mjo.. det skulle hon, men hon blir tvungen att stanna tills imorgon, om det är okej?
- Jo visst, bara hon inte är i närheten av mig .. eller dig så.
- Haha nejdå! Imorgon börjar skolan igen och nästa vecka är det alla hjärtans dag.
- REDAN NÄSTA VECKA? Varför har du inte sagt något? sa jag
- Haha, jag trodde du hade koll på den lika bra som jag har koll på den. Och nästa vecka, den 11 februari släpps även min film Never Say Never 3D ut. Fast den har du redan sett ett antal gånger.
- Sant, men vi ska väl gå på premiären? Säg att det är röda mattan, säg det!!
- Såklart det är röda mattan, och ja, du ska få gå för jag vet hur du älskar det!
- GAH! Älskar dig! Ska gå hem nu, hämta lite sovsaker o så. Men följ mig ut. Sa jag och drog upp Justin ur soffan.

Han följde mig ut och la sina varma händer om min midja och jag la händerna på hans axlar utanpå den svarta hoodien. Vi kysstes ett långt tag och sen blev jag tvungen att gå.

JASMINE'S PERSPEKTIV:
När jag stod och tjuvlyssnade på deras konversation kunde jag inte låta bli att bli arg av svartsjuka, röda mattan.. på hans biopremiär.. nästa vecka? Och jag är inte ens bjuden? När Sanna gått hem för att hämta sina sov saker passade jag på att prata med Justin själv.

Jag gick ut i vardagsrummet och satte mig brevid honom i soffan.
- Du.. justin?
- Ja?
- Jag hörde erat prat om din film som kommer ut nästa vecka, tror du jag kan få gå med er?
- Nja..
- Snälla? Sa jag och la handen på hans ben och mitt ansikte var så nära hans att jag nästan var nära på kyssa honom.
- Ok-kkej, visst får du det. Sa Justin och jag såg nervös han blev av min beröring på hans ben.
- Tack så mycket! Sa jag och gav honom en puss på kinden och sprang upp till gästrummet.

Känns verkligen som om att jag bor här och på premiären ska jag göra något riktigt riktigt dumt! Alla kommer hata mig, även Sanna kommer hata mig så mycket mer, men jag måste göra något åt det här, dem får inte gifta sig!

---------------------------------------------------------
Vad tror ni hon kommer göra?

Förlåt än en gång för dålig uppdatering! Men jag och Alice har tre prov den här veckan, spanska, svenska och kemi! Vi kan inte uppdatera hela tiden, och vi går också i skolan och har ett normalt liv som ni läsare! Förlåt, men vi hinner inte mer än två inlägg per dag nu för tiden :/ but we're trying!

A true love story - chapter 81

Han gick fram till mig och höll om mig runt midjan och försökte ge mig en puss som jag nekade så att han pussade mig på kinden istället. Då kollade han lesset på mig och jag gav honom en snabb puss och inget mer för han skulle få känna sitt straff.-Kom nu älskling, vi går hem till mig nu. Sa Justin.
-Men Jasmine då?
-Hon ska bo hos någon komips ikväll efter det som hänt.

Han tog min skinnjacka och satte på sig skorna och började gå.

-Kommer du eller? Sa han och blinkade.

Åhh... Fan att jag alltid ger mig!
Jag knöt mina skor och spang efter honom.
När vi kom gjorde vi oss i ordning för att sova, klockan var mycket och vi var ganska trötta. Vi satte på filmen 'I'm a legend' Med Will Smith. Underbar film. Började gråta i slutet av filmen.

-Haha aw älskling då! Han torkade mina tårar.
Jag gäspade stort.

-Kanske dags att sova? Sa Justin.
-mm...Sa jag med trött röst.

Vi stängde av tv:n och somande båda snabbt.
Dagen efter vaknade vi vid ungefär 11 tiden.

-Godmorgon min älskade fru. Sa Justin och pussade mig lätt.
*Gäsp*
-Godmorgon Justin.

Vi tog en dusch tillsammans och gick sedan ner och gjorde en brunch med massa olika grejer, bacon, ägg, pannkakor och massa gott.
När vi satt vid matbordet frågade jag Justin:

-Vad ska du göra idag då?
-Ska träffa Usher och Jaden idag, vi ska snacka om Europa turnén.
-Jaden? Åhh han är så söt vill verkligen träffa honom snart.
-Följ med! Sa Justin med munnen full av bacon.
-Någon annandag, ska till sjukhuste och kolla hur cancern ser ut nu och se om jag skött alla behandlingar bra.

Han kollade allvarligt på mig.

-Fan..jag borde följa med, jag ringde usher och avbokar mötet.
-Nej Justin. Jag klarar mig!
-Är du säker?
-Jaa, jag är ingen barnunge. Sa jag och stoppade munnen full med ägg.
-Du är så söt när du äter. Sa Justin och vi började båda skratta.

Efter vi ätit kläde vi på oss och skildes sedan åt.
På sjukhuset tog dom några prover och kollade hur allt såg ut. Dom sa att et såg bra ut och att jag skulle fortsätta ta medicin varje dag så skulle det snart vara borta.
Jag åkte hem till Justin eftersom jag trodde vi skulle mötas där.
När jag öppnade dörren stod hon där. Fan hade glömt att hon skulle vara här och...Vafan gör polisen här!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vad har Jasmine gjort nu då för att förstöra?
KOMMENTERA!

A true love story - chapter 80

- Tro inte att jag inte ser hur du kollar in honom. Vi ska gifta oss om du inte hört det?
- Tro inte att jag inte vet om erat giftermål. Jag får kolla på honom hur mycket jag vill och jag vet att erat förhållande inte kommer hålla länge endå så.

Adrenalinet steg och jag kände hur jag spände knogarna. Sen gjorde jag.. det bara, jag kunde inte rå för det
.

Jasmine Villegas and Justin Bieber - Justin Bieber in Hawaii

Jag kastade mig över Jasmine.

-Din jävel! Jag ska döda dig!
-Ahh! Hjälp! Skrek Jasmine

Jag låg över henne,jag drog henne i håret , hon nöp mig.

-Din jävla fjant är det allt du har? Skrek jag.

Jag höjde handen och gav henne en smäll som hon hårt tog emot och hon gav mig snabbt en smäll men jag hann dra mig undan. Jag tog upp handen en sista gång för att ge henne en till smäll men då lyfte Kenny bort mig.

-Sluta nu, båda två! Bråka inte här, ni vill väl inte förstöra för Justin?

Jag blev in skickad i ett rum ,där fick jag sitta och prata med Kenny om allt. Han var verkligen som en extra pappa för mig.

Jag gick sedan ut ur rummet för att träffa Justin för att hans konsert var nu slut. När jag kommer ut ser jag Jasmine i hans famn och låtsas gråter och när jag kollar på henne ger hon mig största leéndet och jag märkte att hon inte ens var ledsen.. Jag vart rasande och särade på dem.

- Åh Justin, om du bara visste vad som hänt!!
- Sanna , vad fan håller du på med! Är du inte klok!
- Va?.. Jag blev helt stum, var det mitt fel nu?
- Gud vad du är respektlös mot Jasmine! Hur fan kan du göra något sånt?

Jag kände hur tårarna steg. Han anklagade mig, att det var mitt fel!

-Fyfan Justin.. Jag sprang ut ur rummet och ut från arenan. Jag sprang hem till Justin ( Har fått en nyckel nu till honom eftersom jag nästan alltid bor där)
Jag packade alla mina kläder och sprang hem till mig. Fyfan för Justin! Hur kan han göra såhär mot mig, det var ju inte mitt fel!
Jag sprang hem och la mig i sängen. Jag hörde hur min telefon ringde men jag svarade inte.
Jag vet inte hur länge jag sov, men när jag vaknade ringde det på dörren. Jag gick ner och öppnade.
Där stod Justin...

-Vad vill du? Sa jag.
-Sanna, vi måste prata, får jag komma in?

Jag svarade inte utan gick in i köket med Justin efter mig. Han satte sig på en stol vid köksbordet. Jag ställde mig vid köksbänken och gjorde te till oss båda. Sedan satte jag mig mittemot honom.

-Jo alltså, förlåt. Kenny berättade om vad som hänt. Jag visste ju inte. Jasmine sa att du bara hade slagit ner henne. Hennes tårar var så äkta.
-Men varför kunde du inte höra med mig först? Varför tog du hennes sida!
-Förlåt Sanna! Det var inte meningen! Och när jag såg att du tagit alla dina saker så .. mitt hjärta gick sönder.
Du är mitt liv, min luft, mitt allt. Det får inte ta slut!
- Nej, jag kommer inte låta det här ta slut för det vill jag inte, men du sätter alltid henne före mig när vi hamnar i sånna här situationer! Jag orkar inte med det längre.
- Förlåt älskling! Jag ska skärpa mig. jag lovar!

Han gick fram till mig och höll om mig runt midjan och försökte ge mig en puss som jag nekade så att han pussade mig på kinden istället. Då kollade han lesset på mig och jag gav honom en snabb puss och inget mer för han skulle få känna sitt straff.

-------------------------------------------------------
Dålig uppdatering, jag vet! Förlåt verkligen! :(

A true love story - chapter 79

När Justin kom hem till mig började vi prata om konserten.
När vi satt och kollade på tv ringde det på dörren. jag blev osäker men Justin tog min hand och följde mig till dörren.

Jag öppnade dörren och fick nästan en hjärtattack.


Jag kollade på Jasmine och sen ner på hennes rosa fyra väskor.

- Vad gör du här? Frågade jag surt.
- Justin sa att jag skulle få bo här i några dagar när mina föräldrar åker bort. Har han inte sagt det?

Jag kollade argsint på Justin.

- Jag tror jag.. ska gå iväg och koka TE! Svarade Justin och smet iväg.

Jasmine gick in med väskorna och gick upp till gästrummet som jag bad henne att göra. När hon kom ner hade hon satt på sig mys kläder och tryckte sig emellan mig och Justin i soffan.

- Vad kollar vi på? Säg inte att det är Sweet 16. Sa Jasmine och drog fjärrkontrollen ur Justins händer.
- Vad håller du på med? Vi kollar alltid på Sweet 16 maraton på söndagar. Ge hit fjärren. Sa jag och försökte dra den ur Jasmine's händer.

Hon gav sig lätt och gav mig fjärrkontrollen som jag la bakom min rygg. Jasmine vart sur och gick till övervåningen, lite kul för jag vet att hon verkligen hatar det programmet.

Jag satte mig närmare Justin som la armen om mig. Snart så kom Jasmine ner för trapporna och såg oss i soffan och gav mig en arg blick och gick sedan upp igen.

Närmare mot kvällen var det dags för come back konserten och vi åkte dit vid fem tiden för att dem skulle ha soundcheck före konserten som börjar klockan sju. När vi anlände stod det som vanligt tusentals fans utanför fast den här gången var dom som galnast, det var trots allt Justins comeback.

Åt höger, åt vänster.. ALLA GRÄT.

Vi alla tre hann skriva några autografer och blev sedan tvungna att gå in till arenan. Justin vet ingenting om vad vi ska göra ikväll, det vi ska göra är att vi ska komma in med en tårta som det står 'Welcome back Justin!' med röd glasyr.

Soundchecken drog igång och jag satt i backstage med Usher och Sean. Jasmine var någon annanstans men jag brydde mig inte. Nu närmade sig konsert dags och soundchecken var slut. Justin var i lougen och gjorde sig i ordning och jag bestämde mig för att gå in till honom. När jag öppnar dörren står Jasmine och stylar Justin's hår. Först gillar jag det inte när jag ser det men hon fixar egentligen bara hans hår? Och jag har lovat Justin att inte vara svartsjuk mer så jag gick sakta ut utan att säga något.

Justin körde första tre låtarna och sen var det dags för Kenny att komma inspringandes med tårtan och bryta konserten.

- WELCOME BACK JUSTIN!! Sa Kenny och resten av crewet och även jag kom utspringandes till honom.

Justin kollade ner på tårtan och läste vad det stod och kollade sen upp på mig med ett stort leénde.
- SURPRISE! Sa jag och kramade honom.
- Tack så jätte mycket! Tack Sanna och tack till er alla. Sa Justin och kollade på crewet. Och även Tack till er FANS! Skrek Justin i mikrofonen så att det kändes som högtalarna skulle spricka.

Vi resten gick ut i backstage igen. Jasmine stod med armarna i kors och kollade in Justin.

- Tro inte att jag inte ser hur du kollar in honom. Vi ska gifta oss om du inte hört det?
- Tro inte att jag inte vet om erat giftermål. Jag får kolla på honom hur mycket jag vill och jag vet att erat förhållande inte kommer hålla länge endå så.

Adrenalinet steg och jag kände hur jag spände knogarna. Sen gjorde jag.. det bara, jag kunde inte rå för det.

---------------------------------------------------------------
Förlåt för dålig uppdatering! FÖRLÅT. Men igår så hade jag (ronya) fullt upp! Plugg och sen utgång, hade knappt tillgång till data! så jag ber om ursäkt, alice också. Men vi ska försöka uppdatera mer! Men det är dålig uppdatering varje helg, vilket ni vet.

Men tack än gång till er läsare som stannar och kommenterar. Puss på er.

A true love story - chapter 78

I bilen påväg hem från sjukhuset tog Justin en bild på sig själv med min mobil i sina söta glasögon, röda mössa och sin grönvitrandia hoodie som jag tagit med mig till honom. Jag satte den direkt som bakgrund för att den bilden var så himla söt och blev alldeles glad när jag såg den. (bild längst upp) He's back on track!
När jag och Justin kom hem hade vi en välkomen hem fest för honom, men Usher och alla. Det var jätte roligt, med fin middag och massa presenter. Vi hade jätte trevligt, men Justin var väldigt trött så vi gick och la oss i sängen väldigt tidigt. När vi låg i sängen höll Justin som vanligt om mig och vi låg och pratade. Jag fick veta att polisen tagit fast dom två männen som gjorde det här mot oss och artt det skulle snart bli en utredning.
Men Justin ville inte fortsätta prata om det så han bytte samtals ämne till hur min dag har varit. Sen började Justin kyss mig på halsen han tog sin hand innan för min tröja och smekte min mage.

-Haha Justin! Var inte du trött? Sa jag och skratta.
-Inte längre. Sa Justin och rullade så han hamlade över mig.
-Tjena kexet, hänger du ofta här? Sa Justin och blinkade.
-Haha! värsta raggaren!

Han ställde sig upp och drog av sig sin tröja. RAWR säger jag bara! Han satte sig över mig och drog av min tröja. Han började kyss min mage. Jag drog i hans hår. Han rullade runt så jag hamlade över honom. Han kysste mig mjukt. Jag kände hur vild han blev så vi släkte lampan och kröp under täcket.

Dagen efter vaknade jag vid tolv tiden, då var Justin borta. Men det låg en lapp på kudden brevid mig.
Jag läste lappen och log för mig själv.
Jag fick ner och gjorde Pannkakor. Mums!
Jag har inget speciellt planerat idag, så jag tog en lång dusch och tvättade håret.
Sen bestämde jag mig för att gå ut och handla lite kläder. Jag satte på mig ljusblåa jeans och min svarta skinnjacka. Jag började att handla lite smink, sen kläder, hår och hud produkter och lite smått o gott.
Jag köpte en caffecooler på stan och när jag var påväg tillbaka hörde jag någon säga.

-Är inte det där Sanna Bieber?

Haha Bieber! Folk har redan börjat kalla mig Bieber. Jag vände mig om och såg en stor grupp tjejer stå och glo på mig. Jag vinkade till dom och dom började skrika. Dom ville ta kort och autograf och bad att jag skulle hälsa till Justin.

Det ringde på mig telefon:
*Hallå babe?* Sa jag.
*Hej älskling, jag är påväg hem nu, jag har en överrasking! Jag ska ha en överrasknings konsert här i ATL som en come back liksom*
*Det är awsome!*
*Haha! Ja,  men jag är som sagt påväg hem nu, men kan jag komma till dig?*
*Ja absolut gör så. Det är bara att komma. Puss älskar dig*
*Älskar dig med, Hejdå*

När Justin kom hem till mig började vi prata om konserten.
När vi satt och kollade på tv ringde det på dörren. jag blev osäker men Justin tog min hand och följde mig till dörren.

Jag öppnade dörren och fick nästan en hjärtattack.

---------------------------------------------------------------------------------
Vem är det??
KOMMENTERA!

A true love story - chapter 77

- Förlåter du mig?
- Om du lämnar mig förlåter jag dig aldrig! Du kommer inte lämna mig, jag älskar dig mest och våga bara inte lämna mig för jag skulle aldrig klara av det. Sa jag och grät värre än förut.
- Någon gång måste du förlåta mig. I love you.

Innan han stängde ögonen fällde han en tår och jag kände hur hans grepp om min hand blir allt svagare och svagare.Jag kände hur hela mitt hjärta brast när jag tänkte på vad som skulle hända om jag förlorar honom. Tårarna rann som aldrig förr. Jag hade fortfarande Justins hand i min. Fast hans kraft var helt borta. Jag såg hur Kenny också grät. Det här var det värsta som kunde hända. Det är mitt fel, det borde varit jag som blivit skjuten. Inte Justin.
När vi kom fram sprang Kenny in i sjukhuset för att hämta hjälp, samtidigt som jag satt kvar med Justin i bilen.

Jag kollade på hans ansiktet och såg hur mina tårar ramlade ner på hans hud. Han var det absolut finaste och det mest värdefullaste i mitt liv. Om jag förlorar honom förlorar jag meningen med mitt liv.

Jag tänkte på alla gången han rörde vid mig, hans leende, hans hundögonen, våra minnen tillsammans. Jag kommer inte klara det utan honom. Och alla hans fans, dom kommer.. Jag han inte tänka mer innan det kom massa läkare ut och tog Justin ifrån mig. Jag försökte springa efterdom men Kenny höll fast mig.

-Sanna, jag är ledsen. Men Justin har skadats så illa så han måste ha akut hjälp. Det bli bättre om du stannar utanfötr och inte stör.

Jag vände mig om och kramade mig in i hans stora famn. Han kramade mig tillbaka. Jag grät så hysteriskt så jag var tvungen att sätta mig ner och andas. Vi fick vänta i sex timmar. Under tiden kom Pattie, mamma, Usher och massa andra. Vi satt tillsammans utanför hans rum tills en läkare kom ut. Vi ställde oss upp snabbt.

-Hur är det med honom?! Nästan skrek jag.
-Vi vet inte än, läget är ostabilt nu. Men vi gör vad vi kan!

Det kändes som evigheter när jag satt i väntrummet med Kenny. Vi båda satt med våra huvuden mellan händerna. Som justin lärde mig att jag skulle göra för mig själv när jag behövde hjälp.

Jag slöt mina händer och bad för mig själv *I close my eyes and I can see a better day, I close my eyes and pray*

Jag sa meningen om och om igen och bara hoppades på att en doktor snart skulle komma ut. Jag hör hur en dörr stängs och en läkare kommer fram till oss.

- Hur är det med han nu? Frågade jag och bet mig i läppen för att hålla inne gråten.
- Han kommer klara sig, han har väldigt tur. Bara på några minuter skulle han kunnat dö men kulan är ute nu och ni kan få komma in till hans rum. Dock har han inte vaknat än!
- Tack så hemskt mycket! Sa jag och gav doktorn en hård kram.

Jag sprang till rummet där Justin låg och tog ett djupt andetag innan jag öppnade dörren sakta. Jag bad Kenny att vänta utanför i nån minut för att få lite tid med Justin själv först. När jag kom in såg jag hans fina ansikte som fått tillbaka färgen och jag tog hans hand och kände även att värmen var tillbaka. 

Jag satte mig vid sängkanten och strök bort en hårslinga för att kunna se hans vackra ögon trots att han blundade. Jag kollade på maskinen som kollade pulsen och den gick i normaltakt vilket var skönt. 

Kenny kom strax in med ett leénde på läpparna och tog Justin's andra hand. Jag ska nog ringa hit clara och olivia. Clara är jag vän med igen, jag förlät henne aldrig men jag sa till henne att jag ska försöka förlåta henne och låta tiden gå men att vi fortfarande kan umgås, för jag saknar henne.

Det gick några timmar och vi satt och väntade där utanför i väntrummet.

- Justin har vaknat nu! Men han ville först prata med någon Sanna. Är det någon av er? Sa en doktor som kom ut ur Justin's rum.
- DET ÄR JAG! Sa jag och hoppade snabbt upp ur stolen.

Jag gick in till honom och såg hans varma leénde som han försökte tränga fram men han såg fortfarande för svag och trött ut för det. Jag gav honom en puss och en lös kram för att inte göra honom illa.

Jag satt och pratade med honom om allt möjligt. Vi tänkte inte alls på vad som hänt utan pratade mer om europa turnén 2011, semester, giftermål, ja allt möjligt.

Snart kom resten in och samlades runt Justins säng. Han sa ingenting utan bara log nu det största han kunde.

Det gick några dagar och Justin fick sen komma ut från sjukhuset men blev tvungen att ta det lugnt i en vecka om inte mindre. Det var redan den 24 Januari idag, gud så snabbt tiden har gått. 1 månad sen jag var på sjukhuset i New York. 

I bilen påväg hem från sjukhuset tog Justin en bild på sig själv med min mobil i sina söta glasögon, röda mössa och sin grönvitrandia hoodie som jag tagit med mig till honom. Jag satte den direkt som bakgrund för att den bilden var så himla söt och blev alldeles glad när jag såg den. (bild längst upp) He's back on track!

--------------------------------------------------
Hur kan ni ens tro att storyn ska sluta sådär? :) haha vi har många planer och ja, vi ska nå över 100 kapitel!

Nu måste alla kommentera hur glada ni är att Justin lever :) hihi! DO IT.

A true love story - chapter 76

- Vi möts på torget nära ditt hus om en timma, ringer du polisen dödar vi henne. Förstår du det? Om du inte tar med dig pengarna dödar vi dig också förr eller senare. Inom 2 dagar ska vi ha pengarna, annars är ni körda.

Mannen la på och innan han la på hörde man Justin skrika något, vad vet jag inte. Hoppas allt löser sig, jag har aldrig varit såhär rädd.. aldrig.Jag försökte lyssna på vad mannen och hans kompis pratade om, han verkade vara snällare än mannen som jag spottade på. 

- Haha, den där bieber tror att vi kommer låta tjejen gå.
- Hon har egentligen inte gjort någonting, om vi får pengarna kan vi väl låta henne gå. Sa den andra killen svagt.
- Vi får se, bara han ger oss pengarna så!

Den andra killen, kompisen till mannen, han darrade på rösten när han pratade med den dumma mannen. Undra varför. Han kanske var i underläge så som jag är just nu, fast mannen slog inte honom.. Dem kom ut till rummet och den snälla killen satte på sig luvan snabbt, det enda jag hann se var att han hade lockigt hår. Han var väldigt kort och såg ut att vara i 16-17 års åldern. Den äldre dumma mannen var stor, tjock, man såg att han hade skägg och såg ut att vara i 40 års åldern. 

- Ta loss repet runt hennes händer! Vi har snackat med bieber på sms och han kommer om en halv timma till torget med pengarna, eller det får vi hoppas för annars måste vi göra någon illa. Det vill vi väl inte? 

Den unga killen kom och tog loss repet runt mina händer och jag märkte att han skakade. Jag vände mig om med tårarna i ögonen och kollade in i hans ögon. 

- Jag kommer inte röra dig, jag lovar! Jag vill inte göra det här, men jag blir illa tvungen till det. Viskade han till mig när den stora mannen hade gått ut.

Vi gick ut till bilen sakta och när vi väl kom ut sa killen att han blev tvungen att vara lite aggressiv mot mig och att jag skulle spela med, för han ville inte göra illa mig. Vi satte oss i skåpbilen och körde in mot torget. Jag blev tvungen att ha på mig en ögon bindel för att inte få se vart någonstans vi var. 

När vi kom till torget stod Justin och Kenny där och kenny höll i en väska. Tyvär kunde dem inte se oss för det var svarta rutor och vi kom en annan väg. Mannen gick sakta ut och killen väntade med mig och tog av mig repet runt händerna som han blev tvungen att spänna fast igen förut. 

- Kalla mig Oscar förresten och du kommer klara dig! Jag lovar dig. Jag skulle aldrig röra någon som dig, du är för söt och oskyldig. Sa han med ett osäkert svagt leénde.
- Tack så mycket! Jag vet inte hur jag ska kunna tacka dig, tack verkligen!
- Det är okej, tidigare har jag fått göra saker jag verkligen ångrar mig men om jag skulle röra dig skulle jag aldrig förlåta mig själv, du påminner för mycket om min flickvän som dog för ett år sen.

Jag la handen på hans axel och sa att det var okej och sa tack än en gång.


Lyssna samtidigt! Justin och Sanna's låt som man får se senare i texten.

Mannen där ute som mötte Kenny och Justin ringde nu till Oscar och bad oss att komma ut. Vi klev ut ur bilen och jag sprang det fortaste jag kunde till Justin och kramade honom hårt. När vi kramats tog han händerna om mitt ansikte och jag kollade ner. Han lyfte mitt huvud det uppåt och han såg min blåtira och min spruckna läpp.

- Förlåt att jag utsatte dig för det här, förlåt älskling! Jag kommer aldrig förlåta mig själv, det kommer ta tid. Förlåt för det jag nu tänker göra och vad som än händer så ska du veta att jag älskar dig! Sa Justin med tårarna i ögonen.

Innan jag hann svara släppte han taget om mig och sprang efter mannen som var några meter bort. Innan jag hann vända mig om hördes ett skott.

Jag vände mig om och såg hur Justin stod helt stilla i några sekunder och vände sig sakta om mot mig. Jag såg hur en blodfläck från hans mage blev allt större och större. Innan jag hann springa fram till honom föll Justin sakta och hårt mot den kalla snön.

- JUUUUUUUUUUUUUUSTIN!!!!!!!!!! Skrek jag och grät.

Kenny och jag sprang det fortaste vi kunde till Justin. Kenny bar upp honom sakta och försiktigt i famnen till bilen och jag höll hårt om Justins kalla hand. Jag kollade på hans tröja där blodfläcken var över hela magen.

- Förlåt Sanna! Jag älskar dig. Sa justin med svag röst
- Justin! du måste hålla dig vaken? Förstår du det? Lämnar du mig har jag inget värt att leva för, fattar du? Du är mitt liv, mitt allt! Kommer du ihåg våran låt? frågade jag för att försöka få honom att prata med mig.
- Hur.. ska jag kunna glömma? ''Forever Young''. Jag kommer inte klara det här. det gör för ont. Sa Justin svagt med tårarna i ögonen.
- Vad gjorde vi till den låten? 
- Vi .. dansade i ditt rum bara några dagar efter att vi blev.. ttttillsammans. Sa Justin med svagare röst än tidigare.

Jag såg hur han slöt sina ögon och jag slog till honom hårt på kinden då han öppnade ögonen igen.

- FATTAR DU? VI SKA GIFTA OSS, SKAFFA BARN, BO I VÄRLDENS FINASTE HUS! Du ska inte lämna mig, hör du det? Sa jag och störtgrät.
- Jag försöker, tro mig Sanna, jag försöker. Sa Justin darrande och höll ena handen om sin mage och andra i min hand.

Jag lutade mig över honom och kramade honom och gav honom en lätt kyss som jag märkte att han inte besvarade, han var för svag. 

- KENNY ÅK FORTARE! Han kommer inte klara det. Skrek jag och tårarna bara forsade.

Jag märkte hur Kenny gasade hårt och Justin blev bara allt kallare och kallare. Han stängde ögonen igen och jag slog honom lite löst då han vaknade igen. Jag märkte hur han försökte klämma min hand hårt men han hade inte kraften till det. Han kollade in i mina ögon och jag såg hur ledsen han var över att jag grät.

- Förlåter du mig?
- Om du lämnar mig förlåter jag dig aldrig! Du kommer inte lämna mig, jag älskar dig mest och våga bara inte lämna mig för jag skulle aldrig klara av det. Sa jag och grät värre än förut.
- Någon gång måste du förlåta mig. I love you.

Innan han stängde ögonen fällde han en tår och jag kände hur hans grepp om min hand blir allt svagare och svagare. 

------------------------------------------------------------------
Is this the end? Ska den sluta såhär eller ska vi fortsätta? Det är upp till er läsare! KOMMENTERA vad ni vill! Vi har trots allt kommit 76 långa kapitel.. eller ska vi nå över 100?

Och nu vill jag verkligen att ALLA ska kommentera något.. vi har skrivit 76 kapitel till er och kan såklart tänka oss att skriva mer! För vi har mer planerat men vi vill bara veta vad ni tycker/vill :)

A true love story - chapter 75

- Hej vad vill ni? Frågade jag.
- Är det du som är Sanna? frågade ena mannen med en mörk röst.
- Ja.. det är det. Svarade jag fundersamt.

Innan jag hann avsluta meningen tog han fram något och tryckte en handuk mot min mun. Det smakade starkt och jag försökte göra motstånd. Jag kände hur benen blev svagare och svagare och tillslut kunde jag inte hålla mina ögon uppe.När jag vaknade upp var jag fastspänd på en stol. Jag kollade mig omkring och kände inte igen mig. När jag är helt klar vaken och nådde precis till att ta upp min mobil i fickan så kom en man fram till mig och tog mobilen ur handen på mig. Innan jag hann se hans ansikte såg jag hur han höjde sin näve och gav mig ett hårt slag så att jag föll med stolen. Allt blev svart.

Jag vaknade upp igen och märkte att jag nu satt på stolen igen och ännu hårdare fast bunden. Det gjorde ont i handlederna när jag försökte få loss dem. Jag kände att min läpp hade spruckit och ja, det sved väldigt mycket. Jag vände huvudet och kollade mig runt i rummet. Det luktade illa och såg risigt ut. Plåtväggar med klotter, hål i taket och sen en trä dörr. Det var väldigt mörkt och väldigt isolerat vilket inte kändes bra. Jag började få klumpen i magen och kände hur tårarna började stiga. En man med svart luva kommer och ställer sig framför mig.

- Sanna Bieber, är det så du heter?
- Nej. Jag är bara hans flickvän! Inte fru. Vad vill ni? frågade jag med gråten i halsen.
- Vi vill ha pengar. Vi tänkte att om vi får det vi vill ha får Justin tillbaka dig, utan skador får vi hoppas. Vem vill förstöra ett sånt sött ansikte som ditt? Sa mannen och strök sitt finger på min kind.

Jag rös till i kroppen och spottade honom på handen. Han tog ett hårt grepp om i mitt hår och drog mitt ansikte nära honom. Jag kände hans öl luktande andedräkt och han sa ingenting utan bara kollade på mig. Jag vågade inte spotta igen men hade sån lust.

- Kan jag få ringa Justin? Sa jag med darrande röst.
- Vi vill ha $500.000 kan du hälsa. Sa han och gav mig min telefon.

Jag kollade på klockan och det var sent, klockan var redan ett på natten, jag måste ha varit sövd länge. Signalerna gick fram och Justin svarade oroande.

- Hallå!! SANNA. Vart är du? har varit jätte orolig. du bara försvann, olivia, din mamma, clara.. alla är oroliga! även jag.
- Jag vet inte hur jag ska säga det här. 

Jag kände hur jag var nära på börja gråta och blev tyst.

- Vad har hänt älskling? Sa Justin ledsamt.
- Det är två män som tagit mig, slagit mig och dem vill ha pengar.. annars gör dem mig illa. Sa jag och grät.

Mannen framför mig höll näven redo för att jag inte skulle säga något mer opassande.

- ALLT ÄR MITT FEL!! FY fan, vart är du någonstans? hur mycket pengar vill dem ha? Jag fixar det direkt! Hör du det? Jag lovar, jag kommer vara där så fort jag får tag på adressen! 
- $500.000 vill dem ha!
- Allt för dig! Jag kommer så fort jag kan, vad är adressen?

Jag frågade mannen vad adressen var och han tog tag i telefonen.

- Vi möts på torget nära ditt hus om en timma, ringer du polisen dödar vi henne. Förstår du det? Om du inte tar med dig pengarna dödar vi dig också förr eller senare. Inom 2 dagar ska vi ha pengarna, annars är ni körda.

Mannen la på och innan han la på hörde man Justin skrika något, vad vet jag inte. Hoppas allt löser sig, jag har aldrig varit såhär rädd.. aldrig.

---------------------------------------------
NEJ! :(

A true love story - chapter 74

-AH! Sa jag och landade rätt på rumpan.
-Haha! Din klumpis. Sa Justin och skulle precis hjälpa mig upp när han också halkade.
-Haha! Ska du säga! Han la sig över mig på marken och kysste mig. Vi myste på den kalla vägen.

Helt plötsligt kom ett ljus emot oss, vi kunde inte uppfatta vad det var , vi kollade närmare och såg tillslut var det var. Det var billyktor och dom kom rätt emot oss.Ljuset vart allt starkare och jag kände hur Justin grep tag i min hand och drog mig upp. Bilen tutade högt och åkte iväg i fullfart. Jag kunde inte låta bli att börja gråta i hans famn, fan vad nära det var. När jag kramade honom kände jag också hur han skakade.

- Det är över älskling! Sa Justin och höll handen på mitt huvud tryckt mot hans bröst.

Jag svarade inte utan fortsatte att hålla hårt om honom. Vi började röra oss hemåt mot mig och när vi kom hem bestämde vi oss för att inte berätta något för min mamma, hon skulle blivit galen. Vi gick upp till mitt rum där jag snabbt bara slängde mig i sängen för att få vila. Justin kom snabbt efter och la sig brevid mig. Jag la armen om hans midja och gosade mig in i hans bröst som andades tungt. När jag vilat ett tag och öppnar sakta ögonen och vrider ansiktet upp mot hans för att se om han är vaken. Han sov så gott så. Jag hämtade ett täckte eftersom att vi låg på mitt och drog det över oss. Jag höll allt hårdare om honom och somnade om fort.

- Vakna Justin! Jag har gjort frukost! Sa jag och satt i sängkanten brevid honom.

Han svarade inte utan bara vände sig om.

- Juuuustin? Kom igen, gå upp nu! Vi ska äta. Sa jag ivrigt och vände honom mot mig.
- Okej då! svarade Justin och klämde fram ett trött leénde.

Jag sprang ner i förväg och ställde mig vid frukost bordet för att få se hans min. Till frukost hade jag gjort ordning som en buffé. Inte för att jag är så duktig på laga mat men mamma hjälpte mig innan hon gick till jobbet. Vi åt allt möjligt. Bacon, ägg, toast, smoothie. Allt fanns framme. Jag kunde inte vänta på att få se Justin's min och när han kom ner för trappan såg det ut som han tappat hakan.

- Skojar du? Gud.. så mycket du gjort! Sa Justin och kramade mig.
- Haha, det tog sin tid men anything for you, du räddade mitt liv igår. Sa jag och pussade honom.

Justin svarade inte utan bara log mot mig och satte sig ner. Vi åt så mycket vi bara fick i oss, vilket var väldigt mycket!

- Ska du något till Europa då? Frågade jag.
- På turnén, nu 2011?
- Neeeee 2046. Men såklart, ja 2011.
- Hahaha! Ja, såklart jag ska. England har jag redan varit i men nu ska jag åka till de länder först som jag aldrig besökt.
- Vilka då till exempel? Norden?
- Jag har tänkt det, vi har bokat in Danmark och Island men inte Sverige, Finland eller Norge än. 
- Du måste bara åka till Sverige! Min stora syster bor där. 
- Jag har hört att det är riktigt fint, ska försöka klämma in det.
- Bra, och den här turnén följer jag med dig! Punkt slut. Sa Jag och log.
- Haha, såklart! Du är trots allt min fru om mindre än två år. Sa justin och tog min hand.

Efter frukosten skulle Justin iväg på turné möte och jag ringde över Olivia och Clara. När jag förut berättade för dem att han hade friat till mig vart dem som galna! Trodde inte först att dem skulle reagera så, jag menar Clara stört grät? 

När dem kom över bestämde vi oss för att chilla. Kolla på film. Vi kollade på Titanic, alltid en höjdare! När vi kommit halvägs in i filmen knackade det på dörren där två män stod.

- Hej vad vill ni? Frågade jag.
- Är det du som är Sanna? frågade ena mannen med en mörk röst.
- Ja.. det är det. Svarade jag fundersamt.

Innan jag hann avsluta meningen tog han fram något och tryckte en handuk mot min mun. Det smakade starkt och jag försökte göra motstånd. Jag kände hur benen blev svagare och svagare och tillslut kunde jag inte hålla mina ögon uppe.
--------------------------------------------------------
Vad vill männen? Något gott, eller ont? We'll see..

A true love story - chapter 73


Nu var det dags för Justin att komma. Jag hörde Justin ropa mitt namn.
-Sanna!
-Här nere Justin! Men vänta där. Jag kommer och hjälper dig ner för du ska blunda.
-Haha, okej? Sa han

Jag ledde honom ner för trappan och när jag tog bort mina händer från hans ögon vart han helt tyst. Sen såg jag tårar falla ner från hans kind.-Justin, är du okej? Varför gråter du? Sa jag och ställde mig framför honom.
-Jag mår..skit bra. Åh Sanna! Det du har gjort är helt otroligt underbart!
-Haha Justin, det var det här vi drömmde om. Kommer du ihåg?
-Hur kan jag glömma? Tiderna med dig har varit det bästa i hela mitt liv. Han torkade bort tårarna och kysste mig.

Vi satte oss vid bordet jag hade dukat fint. Vi blev serverade middag och fick tillochmed röd vin.

-Haha, vad stor jag känner mig! Sa Justin och log.

Vi pratade om gamla minnen medans vi åt.

-Kommer du ihåg att vi bestämde oss för att vi skulle gifta oss när vi blev större? Frågade jag Justin.
-Ja och nu..nu har jag friat till dig. Bara två år kvar. Sen är du Sanna Bieber.

När han sa det sköldes en glädjevåg över mig. Jag kände hur jag bara ville skrika av lycka.
Sanna Bieber. Jag sa det tyst för mig själv och jag gillde det verkligen!
Efter middag ställde vi oss mitt på golvet, han tog handen i min och sin andra hand runt min midja. Jag la min hand över hans axel och vi började röra oss till musiken.

-'take my hand, let's just dance. Watch my feet, follow me. Don't be scared . Girl I'm here. If you didn't know. This is love' Sjöng Justin i mitt öra och jag började rysa.
Det här var verkligen allt jag drömt om. Och nu känner jag verkligen att jag är den dära tjejen som är världens lyckligaste.

-Sanna?

Jag vände mig om och där stod fotografen redo att ta kort.
Vi ställde oss framför en vägg som var vit, Justin tog sin arm runt min midja och den andra handen i min hand.

-Le älskling. Sa han.

Jag log, det var ett naturligt leende. Jag log åt våra åt tillsammans och jag log åt tanken att få spendera många fler år med pojken jag älskar mest av allt!

Påvägen hem bestämde vi oss för att gå, jag hade tagit med mina vita converse i min väska, så jag slapp gå runt i klackar och jag bytte om till blåa jenas och vit tröja.
Vi höll varandra i handen medans vi gick. Det var fortfrarnade snö ute. Men inte alls lika kallt.

-Var det en helt okej överraskning? Frågade jag Justin.
-Okej? Den var helt underbar, den slår alla mina överraskingar som jag gett dig. Det var en otrolig kväll Sanna. Tack!
-Du var med och gjorde den älskling. Så tacka dig själv också. Sa jag och skulle precis kyssa honom när jag halkade på en is fläck.

-AH! Sa jag och landade rätt på rumpan.
-Haha! Din klumpis. Sa Justin och skulle precis hjälpa mig upp när han också halkade.
-Haha! Ska du säga! Han la sig över mig på marken och kysste mig. Vi myste på den kalla vägen.

Helt plötsligt kom ett ljus emot oss, vi kunde inte uppfatta vad det var , vi kollade närmare och såg tillslut var det var.
Det var billyktor och dom kom rätt emot oss.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PANIK! KOMMENTERA!
Vet att många är pisst, men under hela dagen har jag (alice) Inte haft tillgång till data och Ronyas internet funkar inte. Så jag ber skit mycket om ursäkt! FÖRLÅT!


A true love story - chapter 72

Han berättade hur han hade sprungit för att ta hemtelefonen som ringde, men då snubblade han och slog huvudet i kanten.
Jag fick ont i kroppen av det han sa. Men han är piggare och mår  mycket bättre nu.

Och imorgon har jag en överraskning till Justin. Hoppas han gillar den.
På kvällen låg vi i Justins säng och kollade på 'Never say Never' igen, vi pratade lite om hur det skulle bli med Europa och vi ska till Sverige. Det ska bli en upplevelse för jag har hört mycket om Sverige.

-Är det inte typ ett band som heter 'ABBA' , som kommer från Sverige? Undrade Justin.
-Haha, ah jag tror det. Ingen aning.

Vi fortsatte prata om Sverige. Inte för att vi kan så mycket om det landet men vi försökte komma på saker.Efter ett tag blev vi så trötta så vi bestämde oss för att fixa oss inför natten. När vi stod och borstade tänder tog JUstin sin tandborste med tandkräm på och drog ett sträck över min kind.

-USCH, Justin. Va äcklig du är! Sa jag och började skratta. Jag satte på vattenkranen i handfatet och kastade vatten på honom.

-AH,  nu jävlar! Han satte på duschen och drog ut slangen och sprutade ner mig. Jag tog tag i den och sprutade vattnet på honom istället. Vi hade vattenkrig i duschen tills Pattie kom upp.

-Hörrni gullungar! Nu får ni torka upp här och Justin ta det lugnt med huvudet!
-Oj, juste. Justin du har väl inte ont! Sa jag och såg oroligt på honom.
-Nejnej, det är lugnt. Det är bara bra. Sa Justin och log mot oss.

Justin och jag började torka upp vattnet vi blött ner och gjorde oss sedan klara för att sova.
Jag somnade med Justins armar runt mig.

Dagen efter var det dags för min överraskning. Men det skulle bli ikväll.
Vi vaknade runt 11 tiden och gick upp för att käka frukost. Vi gjorde fruktsallad tillsammans och klädde sedan på oss. Justin satte på sig sina svarta jeans och sin orange/svarta skjorta och jag satte på mig strumpbyxor och en vitt tunika.

Vi gick ut och köpte varsin smoothie på stan, hallon och blåbär valde vi båda. Vi går runt inne i stan ( utan Kenny tyvärr) och då hör vi någon bakom oss.

-OMG DET ÄR JUSTTIN BIEBER! OMG OMGOMGOMGOMGOMG!

Vi vände oss om och såg några tjejer stå bakom oss och pekade. Men dom var inte lika vilda som alla brukar vara så jag och Justin stannade och pratade lite med dom och gav dom autografer och massa foton.

När vi kom hem bad jag Justin att åka hem till sig så jag kunde fixa allt.
Jag har hyrt en lokal och har klätt upp det till en slags 'skolbals' lokal eftersom när jag och Justin var små såg vi fram emot skolbalen, att få gå tillsammans. Men vi fick aldrig uppleva den tillsammans.
Så jag har anordnat en egen skolbal. Hoppas han blir glad! Jag har också hyrt en fotograf som ska ta ett ' balens kung och drottning' kort. Om man säger så. Haha!
Jag smsade Justin:
*Sätt på dig kostym, så ska vi uppleva en kväll vi aldrig fick! Älskar dig*
*Okey babe. Hm..undrar vad du har planerat. Längtar! Älskar dig med*


Jag satte på mig min balklänning, som var en lång röd klänning. Den sitter faktiskt jävligt snyggt på mig!

Nu var det dags för Justin att komma. Jag hörde Justin ropa mitt namn.
-Sanna!
-Här nere Justin! Men vänta där. Jag kommer och hjälper dig ner för du ska blunda.
-Haha, okej? Sa han

Jag ledde honom ner för trappan och när jag tog bort mina händer från hans ögon vart han helt tyst. Sen såg jag tårar falla ner från hans kind.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sweetie :D:D
KOMMENTERA!

Nu är det så att min kompis Jasmin Fransson och hennes kompisar ska göra ett video inlägg och sedan skicka det till Justin. Det ska stå för att Sverige vill få Justin hitt!. Så skicka en bild på dig själv, med ditt namn och någonting som har med Justin och göra till justindrewbieberfan@hotmail.se.

belibiebers never gives up right?A true love story - chapter 71

När jag hade gått upp på mitt rum märkte jag att Justin ringt på min mobil så jag ringde tillbaka.

-Justin, du ringde vad var det?
-Sanna, jag behöver dig..Jag hörde att något allvarligt hade hänt på hans röst.

- Justin! Vad har hänt? Frågade jag uppspelt.
- Kom .. hem till mig nu. Sa Justin och darrade.

Innan jag hann svara hade han lagt på och jag sprang ner för trappan och satte på mig mina skor. Jag struntade i att knyta dem och tog inte jackan utan sprang bara det fortaste jag kunde.

Jag slet upp dörren och jag sprang in utan att ta av mig skorna. På golvet låg Justin och såg hur en blodfläck blev allt större och större som låg vid hans huvud. 

- JUSTIN!! Vad har hänt? Sa jag och höll upp hans huvud som var alldeles blodig.
- Jag snubblade.. slog huvudet i soffbordskanten. Sa Justin och försökte resa sig upp.
- Res dig inte upp, ligg kvar! Jag hämtar papper och plåster. 

Justin la sig ner igen och jag sprang upp till badrummet och rev ut allt jag kunde hitta. När jag väl hittade plåstret sprang jag ner och satte mig snabbt brevid Justin. Jag lyfte sakta på hans huvud för att kunna plåstra och göra rent såret.

- AJ! Det svider.. 
- Det gör det, för det tar bort bakterierna! Ligg still nu. Sa jag och svepte bomullstussen över såret.

Jag satte på ett plåster och torkade sen upp blodet som låg på golvet. 

- Det behöver inte sys tror jag, men du borde vila.
-Skulle du kunna hjälpa mig till min säng? Sa Justin med ynklig röst.
-Ja absolut!

Jag tog hans ena arm över mina axlar och hjälpte honom till hans säng.

-Sanna, jag mår illa.
-Jag hämtar en hink, vila nu. Sa jag och kysste honom på pannan.

Jag sprang runt i hans hus för att hitta en hink, det tog ett tag men jag hittade tillslut en hink. Jag sprang upp till hans rum och blev helt förskräkt när jag såg Justin som låg i hans säng, helt vit i ansiktet.
Jag såg hur hans ögon var halft öppna, och jag har lärt mig på en kurs att om en person har slagit i huvudet, ska man inte låta dom somna för det är farligt.
Jag sprang fram till honom och slog lätt på hans kind.

-Justin, vakna hör du mig!
-Sanna..jag mår lite illa...
-Justin lyssna på mig! du får verkligen intr somna, försök hålla dig uppe, jag ska fixa hjälp så snabbt jag kan!
-Men jag vill sovaaa, sa han som om han var full eller något.

Jag tog upp telefonen och ringde 911. Ambulansen kom inom 10 minuter , jag följde med till sjukhuset och läkarna sa att han skulle klara sig och att det bara var en hjärnskakning och han får åka hem idag.
Pattie kom in till sjukhuset men hon var lugn.
Justin blev rönkad och fick sedan åka hem igen.

När vi var hemma gjorde jag egen varm choklad till mig och Justin och vi drack dom tillsammans i hans säng. Han hade ett bangage runt huvudet. han såg så söt ut!

Han berättade hur han hade sprungit för att ta hemtelefonen som ringde, men då snubblade han och slog huvudet i kanten.
Jag fick ont i kroppen av det han sa. Men han är piggare och mår  mycket bättre nu.

Och imorgon har jag en överraskning till Justin. Hoppas han gillar den.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vad har Sanna för överraskning till Justin?
KOMMENTERA !

A true love story - chapter 70

Jag gick ner för trappan och kände hur Justin tog min hand och ledde mig någonstans.

-Nu kan du öppna ögonen.

Jag öppnade långsamt ögonen. Jag kunde inte tro att det var sant!

Det jag såg när jag öppnade ögonen var en jättestor bukett med knallröda rosor, och brevid det låg det ett par nycklar. Det var rosorna som gjorde mig så förvånad och glad för dom var så otroligt vackra. Men nycklarna? Vad är dom till?
Jag gick fram till bordet och tog upp nycklarna. Brevid nycklarna låg en video där det stod. *Play me*
Jag gick fram till tv och stoppade in videon.  Justin kom upp på bilden.

-Hej älskling, jag har en present till dig. Du undrar säkert vad nycklarna går till men nu ska du få reda på det. Jag har köpt en takvåning  mitt i Atlanta centrum. Alltså frågan är om du vill flytta ihop med mig?
För jag vet att du är den rätta och jag vill spendera mitt liv tillsammans med dig. Och eftersom jag inte kan gifta mig med dig tycker jag att det här är en bra början. Jag älskar dig!

Jag stod och gapade säkert i 10 minuter. Justin har köpte en lägenhet och vill att jag ska bo med honom! OMG. Det här är för bra för att vara sant. Jag kände hur glädjetårarna rann ner för min kind och jag vände mig om och hoppade upp i Justin's famn.

-Ja..jaaa. Sa jag och grät. - Jag vill jätte gärna bo med dig.. jaa. Jag kysste honom och han kramade mig hårt.
-Men när då? När ska vi flytta in? Sa jag med uppspelt röst.
- Vet inte än, ska prata med hyresvärden. Men först och främst måste du prata med din mamma. Pattie säger att det går bra, bara vi hör av oss och besöker dom ofta. Och att vi inte har massa fester. Haha!

Jag kunde fortfarnade inte tro att det var sant när jag var påväg hem till mamma.
Jag skulle flytta ihop med Justin till en takvåning i ATL, det är sjukt!
Undra hur mamma kommer ta det? Kommer hon acceptera det?

När jag kom hem bad jag mamma komma ner till köket.

-Ja vad är det gumman? Sa mamma och log varmt.
-Jo alltså, vet inte riktigt hur jag ska förklara det här.
-ÄR DU MED BARN SANNA!? Sa mamma med förvånad röst.
-Nej! Mamma, gud ta det lugnt! Justin har bett mig att flytta ihop med honom till en lägenhet i Atlanta centrum.
-Oj, det där kom oväntat. Sa mamma , hennes blick blev tom.
-Jag vet mamma, men jag älskar verkligen Justin och jag vill kunna vara med honom hela tiden. Och vi båda tar stort ansvar. Vi klara oss.
-Jaha..Pengar är ju inte precis Justins problem. Men när ska ni flytta då?
-Vi vet inte än, Justin ska höra med hyresvärden. Men vadå? Säger du att det är okej?
-Ja, jag antar det. Jag vet hur mycket Justin betyder för dig och att ni har ett väldigt serisöt förhållande, å varför inte.
-Men mamma, du tycker inte att jag sviker dig va?
-Nej, herregud älskling! Jag var lika kär i din pappa som du är i Justin nu. Så jag förstår dig.

Jag kramade mamma hårt och pussade henne på kinden.

-Jag älskar dig mamma.
-Åh, jag älskar dig med.

När jag hade gått upp på mitt rum märkte jag att Justin ringt på min mobil så jag ringde tillbaka.

-Justin, du ringde vad var det?
-Sanna, jag behöver dig..

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
DamDamDam....vad har hänt?!
KOMMENTERA!
Nu har jag (Alice) Skrivit dom senaste fyra inläggen så är trött och ska sova nu, men det kommer mer imorgon!


A true love story - chapter 69

När vi åt började vi prata om hans turnér i Europa. Och han berättade lite vad som skulle hända och att han vill att jag ska följa med honom dit.
Jag blir alltid lika glad när han frågar och svara alltid att 'Det klart jag vill!'
Jag sträckte mig över bordet och gav honom en lång kyss.

-Så vilka länder ska vi till? Undrade jag.
-Danmark, Spanien, England, Frankrike och förhoppningsvis till Sverige.-Haha, förhoppningsvis? Vad är det för speciellt med Sverige? Frågade jag.
-Nej men mina Sverige fans har velat att jag ska till Sverige jätte länge nu. Så hoppas jag ska ditt. Plus tjejerna där är tydligen jätte snygga. Sa Justin och skrattade
-Guud vad rolig du är! Sa jag och låsades bli sur.
-Haha gumman! Du vet att du är det finaste som finns. Sa han och ställde sig upp för att sätta sig brevid mig.

Han tog min hand och började pilla på min ring.

-Det är så jobbigt att vi måste vänta i två år till!
-Haha jaa, men du vet redan mitt svar och du vet att jag föralltid kommer vara din. Och det är de viktigaste.
Sa jag och kysste Justin.

-Vad ska vi göra idag då? frågade Justin.
-Kan vi inte ha en typ spa dag? Sa jag och log. - Typ vi bastar och har ansiktsmasker och sånt.
-Haha, ja varför inte?
-Jag har massa ansiktsmasker hemma, vi åker hem till mgi först.

Vi gjorde som vi bestämmt. Och snart satt vi i bastun med chokladmask i hela ansiktet.
Det var inte pinsamt att vara med Justin utan kläder nu för tiden. Men Pattie är hemma och jag tror inte precis hon gillar att vi bastar nakna tillsammans. Så vi respekterade det. Men badbyxorna döljer ju inte Justins mage och han har tränat mycket den senaste tiden så hans magmuskler är riktigt sexiga nu. Haha!
Jag flyttade närmare honom så att jag kunde ta lite på hans mage.

-Haha, jag är bara tvungen. Sa jag och la min hand på hans mage samtidigt som jag kysste honom.
Han besvarade min kyss och la sig ner så jag låg över honom. Han började dra upp bandet på min bikini. Jag tryckte mig närmare hans kropp och kände hans hjärta slå snabbt.

-Vill du? viskade han.

Jag svarade inte utan började kyssa honom grovare.

Justin ska sova hos mig ikväll och vi har hela huste för oss själva. Undra vad vi ska göra?

-Kan du stanna i ditt rum i typ en halvtimme. Jag har en överraskning. Sa Justin och log mot mig när vi precis kommit hem till mig.
-Inte en till! Justin , jag mår dåligt av att jag inte ger dig några!
-Tyst nu. Sa han och kysste mig. Gå upp nu så ropar jag ner dig sen.

Jag passade på att kolla facebook och lite sånt, tills Justin ropade ner mig.

-Älskling, du kan komma nu! Men blunda när du kommer ner.

Jag gick ner för trappan och kände hur Justin tog min hand och lede mig någonstans.

-Nu kan du öppna ögonen.

Jag öppnade långsamt ögonen. Jag kunde inte tro att det var sant!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vad har Justin gjort för Sanna?
KOMMENTERA
Vill bara säga en tillgång förlåt för dålig uppdatering, jag (Alice) ska föröska bättra mig!

A true love story - chapter 68

Idag..började Justin. När rånaren kom in, blev jag inte rädd för att rånaren hade pistol och inte för att han hotade oss. Jag var inte rädd att något skulle hände mig eller för mitt egna liv. Utan jag blev rädd att något skulle hända dig. Du förstår inte hur rädd jag är över dig. Sanna..Jag skulle kunna dö för dig.JUSTIN'S PERSPEKTIV:
Jag vaknade vid fyra tiden på morgonen av att det var så varmt i rummet. Jag satte mig upp i sängen och drog av min tröja så jag bara hade på mig mina kalsonger. Jag gick ner i köket och drack ett glas vatten. När jag kom upp till rummet igen såg jag Sanna ligga i sängen och hon såg ut som en ängel. Som hon alltid gör. Jag märkte hur varm hon var så jag tog bort täcket från henne och la en filt över henne istället. Sen kröp jag ner under filten så jag låg bakom henne och höll om henne. Jag andades in lukten från hennes hår, det luktade ny tvättat.
Jag viskade i hennes öra 'Jag älskar dig' och innan jag somande hörde jag henne viska tillbaka 'jag älskar dig med'

Jag vaknade igen vid tio tiden av att Sanna pratade i telefon. När han satte mig upp i sängen och kollade på henne tog hon upp fingret till sin min som ett 'shyyy' tecken. Jag ställde mig upp och gick in i duschen.
När jag kom in i rummet igen satt Sanna i sängen och smsade med någon. Hon såg orsäker och stressad ut.

-Sanna? Vem var det du prata med?
-Det var polisen, dom har tydligen plockat in misstänkta.
-Jaha , vad mer?
-Dom vill att jag ska till station nu, och peka ut vem killen under rånaluvan är. Jag måste skynda mig.
-Jag följer med!

Vi klädde på oss kläder, jag tog på mig mina mörkblåa jenas med en randig tröja och Sanna satte på sig ljusa jeans och en skjorta. Snygg som fan, haha!

Vi fick skjus till polisstationen.

SANNAS PERSPEKTIV:
Jag var rädd när vi var på polisstationen, men med Justin med mig känndes det iallafall lite bättre.
Vi blev först genom sökta av anledning att vi inte skulle ha några knivar eller sånt på oss.
Sedan fick vi gå in i ett rum och hade ett fönster till ett annat rum.
Polisen bad mig att ställa mig framför fönstret och koncentrera mig. Det kom in sex killar i det andra rumet och ställde sig på en linije så jag såg allas ansikten. Jag blev lite rädd men som tur var tog Justin min hand och kramade den hårt.

-Kolla noga nu och försök komma ihåg vem det var du såg igår. Ta den tid du behöver. Sa en av poliserna.

Men jag behövde inte ens kolla noga, för när jag titta på killen nummer fyra kände jag direkt igen honom. Det var rånaren. Jag var alldeles säker.

-Nummer fyra. Det är han. Sa jag och pekade på honom.
-Är du alldeles säker? Frågade polisen.
-Ja, helt säker.


Innan vi fick åka hem så skulle jag fylla i några papper och sen fick vi åka hem.
Men innan vi åkte hem svängde vi av för att äta. Vi båda var sugen på hamburgare så det blev det.
När vi åt började vi prata om hans turnér i Europa. Och han berättade lite vad som skulle hända och att han vill att jag ska följa med honom dit.
Jag blir alltid lika glad när han frågar och svara alltid att 'Det klart jag vill!'
Jag sträckte mig över bordet och gav honom en lång kyss.

-Så vilka länder ska vi till? Undrade jag.
-Danmark, Spanien, England, Frankrike och förhoppningsvis till Sverige.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
KOMMENTERA
Justin i Sverige panik, hoppas han gör det påriktigt!


A true love story - chapter 67

Jag såg lite längre bort en kille som var väldigt maskerad, han var väldigt väldigt överdrivet svart klädd. När jag ser att han tar på sig en rånarluva blir jag alldeles stel och griper hårt tag om Justins arm och viskar:

- Vi springer här ifrån. Kolla inte bak för där står en rånare, vi måste ut nu!Men innan Justin hann reagera hörde vi en röst bakom oss.

-Alla lägger sig ner på golvet! Nu!

Vi vände oss om och såg hur killen hade satt på sig luvan och höll nu en svart pistol i handen. Shit!
Han upprepade det han sagt och började vifta med sin pistol. Alla slängde sig ner på golvet och jag såg hur folk började gråta. Ingen vågade skrika, hur rädda vi en var.
Jag kände hur Justin kramade om mig. Han viskade:
-Det kommer bli bra, gör eller säg ingenting bara.
Jag hörde räddslan i hans röst. Det gjorde att jag ville krama om Justin. Men visste att det var för riskabelt.

-För att allt ska gå smidigt och ingen bli skadad vill jag att alla ligger stilla och håller käften! Sa rånaren med hög röst.
Jag såg hur han gick fram till kassan. Han hotade dom och ville ha massa pengar. Kassören var en ung tjej mellan 20-25 års ålder. Det märktes tydligt hur hon skakade. Tårar föll ner på hennes kind och hon var livrädd.
Hon gav honom alla pengar och rånaren sprang sedan iväg.
Ingen rörde sig på 5 minuter, alla låg stilla och tillslut uppstod kalabalik.
Många grät medans vissa satt tysta och bara kollade rakt fram. Dom var i chocktillstånd.
Jag kände hur Justin ställde sig upp och drog upp mig från golvet. Han tog tag i mig och kramade mig hårt.

-Är du okej älskling? Sa han med orolig röst.
-Ja..blev bara så jävla rädd..

Vi hörde hur polisen och ambulansmän kom in i affären. Ingen fick gå innan man blivit förhörd av polisen. Dom blev väldigt intresserade av mig eftersom jag sett mannen utan luva. Jag beskrev honom:

-Han var rakad på huvudet, hade en ring i ena örat, hade lite skäggväxt och en tatureing med något årtal på halsen.

Polisen sa att jag skulle behöva vittna till det som hänt och att dom skulle höra av sig när det blev dags.

På hem vägen sa vi inte så mycket till varandra. Men när vi kom hem sprang Pattie fram till oss och kramade oss båda.

-Justin! Sanna! Susane ringde mig och berättade om det med rånaren. Vi var så oroliga!
Hon kramade mig och Justin och jag fick sedan ringa mamma. Hon var lättad över att jag var hemma och jag fick sova hos honom ikväll om jag ville.
Vi åt middag tillsammans jag och Justin framför tv och bestämde oss sedan för att ta ett bad.
Medans Justin trappade upp ett bad valde jag en film vi kunde se på. ( Justin har en tv i badrumet..såklart)
Vi kollade på *Easy me* grymt rolig film och både jag och Justin behöver lite skratt.
Varken jag eller Justin var speciellt sugna på att ha det lite hett efter det som hänt idag så vi gick och la oss efter vi badat. Innan vi somande låg vi mot varandra i sängen och flätade in våra händer i varandras.

-Idag..började Justin. När rånaren kom in, blev jag inte rädd för att rånaren hade pistol och inte för att han hotade oss. Jag var inte rädd att något skulle hände mig eller för mitt egna liv. Utan jag blev rädd att något skulle hända dig. Du förstår inte hur rädd jag är över dig. Sanna..Jag skulle kunna dö för dig.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KOMMENTERA.
Förlåt för dålig uppdatering men sånt händer på helger, kommer antagligen ett till ikväll ( Alice)

A true love story - chapter 66

Vi satt nedanför min säng i kanske en halvtimme. Helt tysta. Jag började andas normalt igen. Jag märkte hur Justin var spänd. Justin satt och kysste mig på pannan och viskade saker till mig

- Du har förändrat mitt liv , jag älskar dig så mycket så om jag skulle kunna gifta mig med dig skulle jag göra det nu. För att bevisa att du alltid kommer tilhöra mig.


Jag kollade upp i hans gyllenebruna ögon och fick ett leende på läpparna.

- Jag älskar dig också! Sa jag och gav honom en puss.

Dagen efter vaknar jag av att Ryan petar på mig.

- Vad vill du? Frågade jag tröttsamt.
- Du, jag ska gå nu. Min mamma har kommit på mig att jag åkt från Kanada hit.. och jag är ganska körd.
- Ah, okej. Visste att du skulle bli körd för eller senare. Sa jag och skrattade.
- Haha, sluta. Jag är seriöst död när jag kommer hem! Men säg tack till Justin iallafall att jag fick sova här.

När Ryan hade gått vände jag mig om för att se Justin's fina ansikte. Lika söt som alltid när han sover. Jag bestämde mig för att göra lite bus med honom, som hämnd för igår fick han sista slaget med kudden.

Jag sprang ner i köket och hämtade en flaska sprutgrädde och sprang upp igen. Jag tog ut Justin's hand och sprutade grädde försiktigt i handen. Jag har en puder borste som jag drar över hans näsa för att han ska klia sig med handen han har grädde i. Så fort jag började dra borsten tog han sin hand och tryckte det rakt in i ansiktet på mig och började as garva.

- Var du vaken hela tiden? Frågade jag medans jag torkade av mig all grädde.
- Hahahahaha ja! du skulle se din min, klockren. Sa Justin och kunde inte sluta skratta.
- Hahaha, det var lite fail av mig men grädde är alltid gott. Sa jag och slickade mig runt munnen.

Justin tog ena sitt finger på min kind för att ta lite grädde och slickade sen upp det. Vi gick ner för att äta lite frukost och Justin lagade pannkakor, hans specialite. Samtidigt som han vispade smeten sjöng han för sig själv.

And whenever you smile, I smile, I smile, I smile, I smile.

Jag gick till honom och höll om honom bakifrån med mina armar runt hans mage. Där stod vi och vispade pannkakssmet tillsammans och sjöng U smile, vilket måste ha sett väldigt roligt ut.

- Vad ska vi hitta på idag då? Kan du ge mig sylten förresten? Frågade Justin som försökte sträcka sig efter sylten.
- Jag vet faktiskt inte, kanske bio eller något? Det är trots allt lördag. Svarade jag och gav honom sylten.
- Jo visst, bio skulle vara kul. Men vi har kollat på film så mycket senaste tiden, kan vi inte typ åka och.. åka skridskor? jag vet en fin skridskobana här i närheten.
- Justin..?
- Ja gumman?
- Jag SUGER på skridskor. Sa jag och gav honom ett leende.
- Haha, jag kan allt lära dig. Så som jag lärde dig att spela FIFA? Never say never.
- Never say never? du är allt rolig du.
- Vad var det som var kul? Never say never, kom ihåg det. Sa Justin och la sin hand ovanpå min.
- Det är inte första gången du säger det, haha. Sa jag och började skratta.
- Nej, det är sant. Men det är trots allt mitt motto, så inte konstigt. Sa Justin och blinkade.

Efter frukosten gjorde vi oss i ordning till skridskobanan och kom iväg efter en halvtimma. Skridskobanan var inte direkt en bana utan bara is som fanns i en park. Jag lånade Pattie's skridskor och Justin tog självklart sina egna hockey skridskor. Justin blev klar före mig och gick ut och åkte. Han var duktigare än förväntat. När jag väl skulle gå ut på isen kommer Justin och tar min händer och drar mig ut.

- AAAAAAAH!! Vad gör du!? Lägg av, jag kan inte åka!! Skrek jag.
- Med mig kan du alltid åka. Sa Justin som höll om min midja och skrattade.

Det kändes tryggt när han var bakom mig och höll om mig, då kunde jag iallafall åka utan att ramla. Vi åkte runt och runt och så snart släpper Justin mig och jag kan inte stanna. Jag bara åker vidare och skriker som en galning. Innan jag precis håller på att ramla kommer Justin bakifrån i snabb fart och fångar mig.

- SLÄPP MIG ALDRIG IGEN? Förstår du det? Jag kunde fan dött... Sa jag surt.
- HAHAHAHA! Dött? Sa Justin och skrattade högt.

Jag kunde själv inte låta bli att börja skratta och slog till honom hårt på armen. Jag vände mig sakta om och la armarna runt hans nacke. Jag gav honom en kyss och han höll om mig allt hårdare. Jag blev alldeles varm och kände hur jag var nära på att rysa till när hans kalla hand kom in i min tröja och nuddade min rygg.

Efter skridskoåkningen satt vi och drack varmchoklad. När vi druckit upp bestämde vi oss för att åka till shoppingcentret och köpa något. Det var ovanligt mycket folk där idag. Vi gick in på H&M och letade efter en fin tröja som vi såg i skyltfönstret.

Jag såg lite längre bort en kille som var väldigt maskerad, han var väldigt väldigt överdrivet svart klädd. När jag ser att han tar på sig en rånarluva blir jag alldeles stel och griper hårt tag om Justins arm och viskar:

- Vi springer här ifrån. Kolla inte bak för där står en rånare, vi måste ut nu!

-----------------------------------------------------------
Blir någon skadad? Hinner dem ut innan rånaren tar upp pistolen? Eller är det ens en rånare? Sanna kanske bara inbillade sig.. eller?

Tror det inte blir mer uppdatering! Alice är påväg hit och vi ska göra oss i ordning för våra kompisar har fyllt år och det ska vara största festen, över 50 pers (a) och vi kommer inte hinna uppdatera då :(

Ni måste gilla våran fanpage!

En jätte snäll läsare som heter Linnea har gjort en fanpage på facebook som heter bieberdream.blogg.se :) Det är bara att söka på det och så kommer fanpagen upp! Skulle betyda jätte mycket ifall ni gillade den. Vi kommer aldrig att kunna tacka er tillräckligt för era fina kommentarer. Puss på er!


Ni kan även gilla min andra sida som jag gjort på facebook som heter: I'm a proud beliber, take that bitch.

A true love story - chapter 65

När jag märker att Justin inte svarar och hör små snarkningar i från han kollar jag på honom, aww han sover. Jag lägger hans arm om mig och gosar mig in i hans famn och lutar mig mot hans bröst. Strax efter somnade jag också.Jag vaknade mitt inatten av ett ljud som kom från huset. Jag satte mig upp och lyssnade.
Det kom från övervåningen, Justin låg fortfarande och sov, och vi hade somnat i soffan så det var varken jag eller Justin. Patties rum ligger på undervåningen. Jag gick upp och kollade om Pattie låg i sitt rum, det gjorde hon.
*DUNS*
OMG, det är någonting där uppe. Jag gick långsamt upp för trappan upp till övervåningen. Ljud hördes från Justins rum, jag tog ett djupt andetag och öppnade dörren till Justins rum.
Jag såg ingen där så jag gick in i rummet.
Plötsligt lägger någon handen på min axel.

-AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH.
Jag sprang bakom sängen. När jag kollade upp såg jag Ryan stå där med förvirrad blick.

- Ryan, vad fan gör du här? Sa jag med förvånad röst och ställde mig upp.
-Oj, Hej Sanna, öhh jo alltså jag har bråkat med min tjej, så jag stack därifrån , men mamma och pappa är inte hemma och jag har inga nycklar så ah, tänkte att jag kunde sova hos Justin.
-Det var..annorlunda. Men hur kom du in?
-Fönstret. Sa han och log.

Vi hörde någon springa upp för trappan coh såg Justin rusa in i rummet.

-SANNNA!

Han stannade upp när han såg Ryan och mig.
-Ryan, vadfan för du här? Sa Justin och såg glad ut men ändå förvånad. Dom kramade varandra och Ryan berättade allt. Vi bäddade åt Ryan i soffan och gick sedan upp till rummet, det hettade till innan vi somnade. Fast vi somande av utmattning.

När jag och Justin satt och åt frukost ringer det på min mobil.

-Hej, det är Sanna.
-Hej..Det är Clara, innan du lägger på måste jag säga hur ledsen ajg är över det som hände! Det kändes som att han ville det..
-Lilla gumman, det spelar ingen roll om Justin ville det eller inte, man gör inte så som du gjorde mot sin bästakompis. Jag fattar inte hur du kunde.
-Men Sanna du måste förstå att..

Jag la på luren.

-ÅH Idiot!
-Vem va det? Sa Justin och kramade mig.
-Det vara Clara, som skulle förklara sig igen... Tröttsamt.
-Skit i henne. Du är min prinssesa, föralltid. Sa han och kysste mig.


Vi hade bestämt att vi bara skulle ta det lugnt idag, se på tv och lite sånt. När vi ätit upp gick vi upp till hans rum för att se på film. Vi valde 'Karate Kid' för nöjets skull.
Jag var bussugen så jag började kittla Justin på magen. Han skrek och kasstade sig över mig. Han höll fast mig med sin ena hand och kittlade mig samtidigt med sin andra hand. Jag tog upp en kudde när jag kom loss och slog den rakt i huvudet på Justin. Vi hade ett stort kuddkrig men plötsligt fick jag iont i bröstet så jag satte mig på golvet för att andas. Justin märkte att något var fel.

-Älskling! Sa han och satte sig ner brevid mig.
-Det är lugnt, det gör bara lite ont, men det går över.

Vi satt nedanför min säng i kanske en halvtimme. Helt tysta. Jag började andas normalt igen.
Jag märkte hur Justin var spänd.
Justin satt  och kysste mig på pannan och viskade saker till mig.

- Du har förändrat mitt liv , jag älskar dig så mycket så om jag skulle kunna gifta mig med dig skulle jag göra det nu. För att bevisa att du alltid kommer tilhöra mig.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KOMMENTERA
Förlåt för dålig uppdatering (Alice) Har haft mycket plugg men ska försöka bättra mig, jag lovar!Sanna & Justin VideoA true love story - chapter 64

- Det Clara gjorde, jag hade ingenting med det att göra och..

Jag struntade i vad han sa, för jag vet att det inte var hans fel, det var bitchens fel. Jag kysste honom och han bärde upp mig i hans famn och gick med mig bak i backstage och släppte ner mig där.

Jag har verkligen världens bästaste och finaste pojkvän! Tänkte jag för mig själv och vinkade iväg honom ut till scenen.När han gick ut på scen vid 7 tiden då andra konserten började märkte jag en sak. Att jag aldrig fick nog av att se hur Justin rörde sig på scen. Han är verkligen ämnad till det här, ämnad till att stå på scen. Hans leénde på scen är aldrig ett leénde som försvinner. Jag hoppas att han aldrig slutar sjunga för det är det som gör honom hel, som gör honom lycklig.

När han sjöng U smile och pekade på mig när han sjöng refrängen blev jag alldeles generad, blir alltid det när Justin sjunger för mig. Jag går ut till honom en sista gång och hoppar upp hans famn så att han tappar micken. Jag kysser honom och hans hår är inflätad i mina händer. Han håller hårt runt om min midja och snurrar runt mig. Jag kan inte låta bli att börja skratta och när jag möter hans ögon blev jag alldeles rörd, är jag verkligen värd att vara såhär lycklig? är jag värd honom? 

- Jag ska aldrig svika dig, hör du det? Jag älskar dig verkligen och kan inte vänta i två år. Jag vill vara med dig livet ut, förstår du det? Viskade jag i hans öra och lutade mig mot hans axel.

Justin svarade inte utan nickade och höll om mig allt hårdare. Jag hörde hur nästan alla fans grät. Jag kollar upp på storbildskärmen ovanför oss och ser att vi är på bilden. Justin och jag håller hand och vinkar till fansen och sen ville jag säga en sak.

- Jag vet att många av er där ute inte gillar mig. Men jag älskar verkligen Justin! Jag vet att ni också gör det, men.. min kärlek går inte att beskriva till honom, min kärlek till er fans är också obeskrivlig. Ni fans som stöttar oss och är glad för Justin's skull, tack säger jag! Ni vet inte hur mycket det  betyder. When Justin smiles the whole world smiles, right?

När jag sa sista meningen började alla fans skrika allt högre och högre. Jag gick fram till Justin och gav honom en puss och bad honom att fortsätta konserten. Han besvarade pussen och sa:

- Tack, tack för att du finns i mitt liv. Inget mig utan dig.

Jag log och gick sen ut i backstage igen där Sean och Usher satt i soffan med ett hånflin.

- Ni är så söta så! När ringer klockorna då? Bröllop snart? Frågade Sean och skrattade till.
- Om två år ringer klockorna Sean. Sa jag och visade honom ringen.
- What!? Ska ni .. gifta er? Frågade Usher.
- Har inte Justin sagt något? Frågade jag misstänktsamt.
- Nej det har han inte, när friade han? frågade Sean.
- I New York, på julafton. 

Dem kollade på varandra med misstänkta blickar, har justin inte sagt något? Varför? Han har inte sagt något till sin mamma heller antar jag. Jag har berättat mamma och hon sa att det var för tidigt om två år men jag har sagt att jag har gjort mitt val. Aja, det där får Justin och killarna reda ut, lägger jag mig i så blir det säkert bråk. 

Clara och Olivia stod ute i publiken för jag ville inte ha dem här i backstage längre. Olivia klarade jag av, för hon har inte gjort något.. men Clara, vill aldrig mer se henne igen.

Efter konserten åkte jag och Justin hem. Jag höll hårt om hans hand hela resan hem och han höll hårt om min. 

- Du var helt otrolig på båda konserterna! Be proud. 
- Tack älskling! Sa justin och gav mig en puss.

Jag lutade mig mot hans axel och höll på somna, klockan var bara snart 10 och var redan trött? När vi kom hem gjorde Pattie i ordning varm choklad med marshmallows. Vi satte på oss myskläder och virade in oss i varsin filt och satte oss i soffan med kopparna i handen. Skönt att äntligen bara vara hemma och ta det lugnt, kändes som ett tag sen. Vi valde att kolla på Knight and Day med Tom Cruise och Cameron Diaz, as grym film. När jag pratar om en speciell scen i filmen när hon följer efter honom för hon är misstänksam om vart han ska säger jag att det var så jag var mot Justin på Hawaii.. förstår hur jobbig jag var. 

När jag märker att Justin inte svarar och hör små snarkningar i från han kollar jag på honom, aww han sover. Jag lägger hans arm om mig och gosar mig in i hans famn och lutar mig mot hans bröst. Strax efter somnade jag också.
------------------------------------------------------------------------
Dem är ju för söta :) Lyssnade på en jätte fin låt samtidigt som jag (ronya) skrev och blev så rörd att jag blev tvungen att sluta skriva för ett tag, hahaha jätte töntigt men är så avundsjuk på Sanna... är inte ni?

A true love story - chapter 63

Man såg verkligen att dem var lyckliga, och jag bad Justin att flörta med dem extra mycket. När han kommer nära Clara och nästan snuddar hennes näsa med hans ser jag hur hon tar hans ansikte mellan händerna och kysser honom hårt. Hela arenan blir helt tyst och så snart blir Justin rasande. Han fortsätter låten men slutar flirta med dem. 

Jag kände hur ilskan kokade inom mig, inte mot Justin för han gjorde inget fel, men Clara.. Hon kysste min pojkvän? Fy fan.Jag ignorerade henne totallt när hon kom ut i backstage. Jag märkte att Olivia också blängde på henne och när Clara mötte min blick fick jag nog.

- HUR FAN KUNDE DU? VAD TÄNKER DU MED!? Skrek jag och gick emot henne.
- Jag.. kunde inte rå för det! Han stod där så nära och jag såg att han också ville.
- TROR DU ATT DU ÄR SPECIELL? Han gör sådär på varje konsert, med VARJE tjej, han gör så med mig VARJE DAG. Jag bad honom att flörta med er lite extra men fan att du kysste honom, trodde bättre än så om dig. Sa jag och gick därifrån.

Jag hörde hur Clara började gråta bakom ryggen på mig men ignorerade det. Jag fortsatte gå och satte mig lite längre bort. När jag hör att Justin ropar mitt namn så springer jag till scenen, inte så att fansen ser mig men Justin. 

- Kom ut Sanna! Jag ska tillägna en låt till dig, och inte One Less Lonely Girl utan en annan som jag nyss skrivit på sjukhuset.

Jag kunde inte låta bli hans underbara leénde och satte mig på stolen som stod i mitten av scenen. Fansen började skrika allt högre och högre. När soundet sätts igång hör jag att jag inte känner igen soundet. Det var alltså en helt ny låt. När han sjunger första meningen och håller i min hand känner jag hur tårarna stiger.

I just can't sleep tonight, knowin' the things aint right.
Its in the papers, its on the TV its everywhere that I go.
Children are crying, soldiers are dying, some people don't have a home.

Cause I know there's sunshine behind that rain, I know there's good times behind
that pain. Can you tell me how to make a change.

När han sjöng refrängen kändes det som om att hela arenan skulle explodera. Fansen skrek som galningar och hoppade så att det kändes som om att arenan skakade.

Låten var så fin, otroligt fin. När han sjung klart gick han fram till mig och kysste mig och viskade.

- Jag älskar dig, du är mitt allt!

- Jag älskar dig också. Svarade jag tyst och höll armarna runt hans nacke.
- Det Clara gjorde, jag hade ingenting med det att göra och..

Jag struntade i vad han sa, för jag vet att det inte var hans fel, det var bitchens fel. Jag kysste honom och han bärde upp mig i hans famn och gick med mig bak i backstage och släppte ner mig där.

Jag har verkligen världens bästaste och finaste pojkvän! Tänkte jag för mig själv och vinkade iväg honom ut till scenen.


A true love story - chapter 62 - Concert Time!

Justin satte sig brevid mig i soffan och vi skärde upp tårtan och började äta. 

-haha Sanna! Sa Justin och skratta.
-Vad? sa jag och kollade frågande på honom.
-Du har grädde på näsan, kom hit!

Jag lutade mig framåt och han slickade av grädden med tungan och kysste mig sedan.
Vi hade det jätte trevligt igår och idag är det dags för konsert! GAH. Ska bli så otroligt roligt, senast jag var på en var i Hawaii.. vilket känns som evigheter sen. Jag gick upp tidigt för konserten började redan vid 3 och han hade sen en till senare på samma arena här i atlanta klockan 19.00. 

Jag gick in på twitter och skrev en tweet:


Många svarade väldigt fort och jag följde några belibers. När jag loggade ut gjorde jag mig i ordning och jag satte på mig min vita justin tröja (finns bara 100 i världen och är special gjorda) vilket jag alltid går runt och skryter om. Efter att jag sminkat mig och klockan närmade sig halv två ringde jag Olivia och Clara som jag bad komma över. 

När det plingade på dörren och jag öppnade och det första jag såg var Clara. Fan vad brun hon var! Inte konstigt, hon har ju varit i Mallorca.

- SANNAA!!! Skrek olivia och clara och kramade mig.
- Tjejer.. sluta nu, haha ni behöver inte smöra nu, ni har ju redan biljetterna? Sa jag och skrattade 
- Haha okej då! Svarade olivia med ett stort leénde på läpparna.
- Varför har justin raderat alla sina twitter inlägg för? Jätte konstigt ju.. Frågade Clara.
- Haha jag vet inte heller, vet bara att han skulle samla in pengar till något och då blev han tvungen att radera alla twitter inlägg. Svarade jag.

Vi åt en varsin macka och sen bar det av till arenan. Olivia som redan träffat Justin var fortfarande lika uppspelt som första gången men Clara, hon satt helt ärligt och skakade hela resan till arenan.. Gillade dem honom så mycket? haha.

När vi kom utanför arenan började folk skrika våra namn högt, även Olivia's och Claras..

*Hur fan vet dom deras namn?* Tänkte jag för mig själv och skrattade.

Vi hälsade på några och sen blev vi tvungna att springa in. Vi gick in till backstage och nu hyperventlierade tjejerna för att dem var backstage. Dom skulle inspektera varenda litet föremål dom såg.

- GAH! tänk om justin har rört den här? Sa Olivia till Clara och rörde ett dörrhandtag.

Jag ser hur fascinerande Clara tycker det är och rör på handtaget och skrattar till.

- Är ni seriösa tjejer? hahaha! Men skynda på nu, Justin väntar på oss.

Då blev det fullfart framåt mot scenen. Han hade soundcheck just nu och sjöng Teenage Dream, en ny grej han börjat med. När han sjungt klart viskade jag hans namn högt och han vände sig om med största leéndet. Då flippade Clara ut och sprang ut till honom och kramade honom. Då kan ni gissa vilka som blev galna ? Soundcheck fansen! 

Dem skrek och en tjej var nära på att komma upp på scenen. Det blev ganska sådär, galet. men väldigt kul! Olivia springer också in och kramar honom och dem står och pratar lite snabbt på scenen och nu var det dags för Justin att köra ''The Dougie'', dansen jag aldrig får nog av. 


Clara och Olivia backade och gick bakom mig helt överlyckliga och Clara grät, glädje tårar såklart. En kille från crewet filmar Justin när han dansar the dougie och jag ville bara springa fram till honom och kyssa honom, vilket jag tyvär inte kunde. När han väl hade kört sista låten (U smile) så kom han ut i backstage och bärde upp mig i hans famn och gav mig en lång kyss.

- Jag såg att du redan hälsade på mina vänner förut där på scenen. Sa jag och höll om honom.
- Haha ja, riktigt härliga tjejer måste jag säga. Lite smågalna, lite kul var det. Sa Justin och pussade mig på kinden.

Jag kysser honom mjukt och när Justins händer glider ner mot min rumpa harklar någon till. 

- Förlåt att jag stör, men jag vill hälsa på min favorit tjej. Sa Usher och petade Justin på axeln.
- USHER! Gud vad länge sen det var! Sa jag och hoppade upp i hans famn.
- Thanks bro.. förstör den perfekta stämningen. Sa Justin och slog till Usher lite lätt på axeln

Vi tre stod och snackade ett tag medans Olivia och Clara var i rummet brevid med Sean Kingston. Snacka om att dem freakade ut. När Usher gått gick jag och Justin in till Olivia och Clara. Snacka om att dem skrattade högt, men förstår det. Sean får alltid en att skratta så att man gråter. Han drog ett skämt som hände Justin från Eenie Meenie inspelningen. Fy fan vad vi skrattade, förutom Justin som tyckte att det inte var ett dugg roligt. Jag gick fram till honom och försökte hålla minen när jag kramade honom och då kunde jag inte hålla mig för skratt. Justin försöker dra bort mig ifrån hans famn men jag håller honom hårt och fortsätter att skratta och börjar skratta ännu mer när han nyper mig i min midja och kittlar mig. Då släppte jag taget om honom och han log mot mig.

Konserten var försenad för att det vart för stressigt så konserten drog igång vid halv fyra. Olivia och Clara stod längst fram och skrek som galningar. Jag stod i backstage för kände inte för att stå i publiken, var både trött och orkade inte med trycket. Justin kollade bak ibland och gav mig en blink eller en slängkyss, fortfarande blir jag alldeles knäsvag. 

När det var dags för One Less Lonely Girl hade vi redan planerat att Olivia och Clara skulle få gå upp tillsammans så jag bad en vakt att hämta in dem till backstage till mig. Dem kommer och blir alldeles rasande på mig för att jag avbryter mitt i konserten. När jag berättar att dem bara ska gå in på scen och två dansare tar tag i deras armar för att dra in dem på scen. Först gjorde dem motstånd och sen när dem såg att killarna höll i stolar började dem skrika riktigt högt. Man såg verkligen att dem var lyckliga, och jag bad Justin att flörta med dem extra mycket. När han kommer nära Clara och nästan snuddar hennes näsa med hans ser jag hur hon tar hans ansikte mellan händerna och kysser honom hårt. Hela arenan blir helt tyst och så snart blir Justin rasande. Han fortsätter låten men slutar flirta med dem. 

Jag kände hur ilskan kokade inom mig, inte mot Justin för han gjorde inget fel, men Clara.. Hon kysste min pojkvän? Fy fan.

--------------------------------------------------------
Fy fan för Clara.. FY FAN!

RSS 2.0